2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Selencim cok uzuldum,cok umutlan diye demiyorum ama garanti olmasi icin 2gun sonra tekrar test yaptir istersen...
Hepimize saglikli,omurlu bebekler...lutfen cok zor ama kendini cok uzme canim?.

ANLATAMIYORUM

Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Göz yaşlarıma, ellerinizle?

Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce.

Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum

ORHAN VELİ KANIK

iyi akşamlr kızlr bende pzartesi tranferinm oldu 11 i test günümüz çok sıkılıyorum ytmakktan sizler neler ypıyorsunuzz

Arkadaslar cogu basligi arastirdim ve guven hastanesinde tup bebek yaptiran cok kisiye rastlamadim.. Ben guven hastanesine ve sedat comerte gidiyorum.. Sonuc alan varsa yazsin lutfen.. Sizlerin yazdigi detaylardan benim hic haberim yok cunku dr um hic konusmuyor .. Herseyden bihaberim

Selencim cok uzuldum,cok umutlan diye demiyorum ama garanti olmasi icin 2gun sonra tekrar test yaptir istersen...
Hepimize saglikli,omurlu bebekler...lutfen cok zor ama kendini cok uzme canim?.

Sağol canım... Annemde senin gibi tekrar test yaptırsan mı ki dedi. ümit işte iyi niyetle söylüyorsun çok iyi biliyorum. Canım tekrarlamaya gerek yok artık değer düşmüş. Ben kliniğe fax çekmeden ilaçları bıraktım. yarın test yaptırdınızmı diye ararlar bende söylerim durumu.

Ararlarsa kanamam hala başlamadı onu sorucam.

Rabbim senin bebeşini/ bebişlerini sana bağışlasın. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliycem. dualarım seninle.

canlarım iyi geceler ALLAH 'A emanet olun,hepinizi seviyorum Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşaALLAH..Tedavilerimizin bütün aşamalarında yüzümüzü güldürsün kolaylıkla yavrularımız gelsin"KÜN FE YEKÜN"

Canimm o guzel,iyi niyetli dualarini,namazini allah kabul eder insallah...

Canim daha once baska biri demisti ondan diyorum,seninki gibi dusmus,bikac gun sonra bakinca ziplamis...tabiki senin bosu bosuna umitlenmeni istemem ama kanaman da yok,dene bence,en azindan garanti olur,olumsuzsa bile...(((((((

bende severim bu şiiri

Son düzenleme:
Tatlım o kadar cuk diye oturdu ki bu şiir şimdi ruh hallerimize, ruhuma dokundun resmen. Yzan parmaklarına saglık

iyi akşamlr kızlr bende pzartesi tranferinm oldu 11 i test günümüz çok sıkılıyorum ytmakktan sizler neler ypıyorsunuzz

Transferin hayirli olsun, benim fikrim surekli yatma ozel bir durumun yoksa.temzlik is yapma cok,evin icinde gezin,uzanma,egilme ama yemegini filan yapabilirsin..surekli yatip kurma kafanda..test gunu dusunursun:))

Hastane olarak iyi oldugunu biliyorum ama tup bebek kismini bilmiyorum..hangi detaylar mesela?ben zeynep kamile gidiyorum,benim doktor da pek bisii aciklamiyor..surece gore ben kendim arastiriyorum yada adami sikistiriyorum:))

Hastane olarak iyi oldugunu biliyorum ama tup bebek kismini bilmiyorum..hangi detaylar mesela?ben zeynep kamile gidiyorum,benim doktor da pek bisii aciklamiyor..surece gore ben kendim arastiriyorum yada adami sikistiriyorum:))

Mesela 3. Gun embriyosu 5.gun embriyosu flan.. Yada yumurtalarin boyutlarini sayisini da hc solememisti.. Tooplaamadan sonra da ordaki gorevlilerden biri soyledi.. Bi de burdakiler hep jel kullaniyo ben sadece progestan fitil olarak bi de estrofem dye bi ilac iciyorm.. Hem transferden sonra da hc aramadilar da.. Ben mi cok detayciyim blemedm

selencim canım üzülmemek elde değil canım benim seni çok iyi anlıyorum bende ilk tedavimde negatif aldım ne kadar zor bilirim ama RABBİM inşallah tedaviye gerek kalmadan kalsa bile sağlıklı bebişler gönderir inşallah bitanem RABBİM hayırlısı nı versin canım
ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın

kalbimdesin canım benim transferin hayırlı olsun tatlım sımsıkı tutunsun bebişler
sana dr mu bırak dedi estofremi :26: bende daha yeni bıraktım kese göründükten bi kaç gün sonra bırak dedi drum inşallah sımsıkı tutunsunlar canım RABBİM ol desin yeterki olur hiç sıkma canını annesi

ALLAH ım herkesin muradını versin inşallah

kızlar sayfaları çok okuyamadım inşallah herkes iyidir .

bugün bile işyerine gittim

canım nekadar büyürsek büyüyelim annelerimizin gözünde bizde bebeyiz eşine gelince bizde ikidefa negatif gördük bir hafta nerdeyse doğru dürüt konuşmadık gizli gizli ağladım hep görmesin diye oda ben görmeyeyim diyehep kaçıyordu şimdi tekrar başladık unuttuk ne cektiyimizi çokzor bir süreç rabbim sabır versin tekrar denersiniz yada kendiliğinden olur inşallah

kızlar transferi opusu test günü olanlar RABBİM inşallah muradınıza göre versin ,inşallah herşey gönlünüzce olsun canlarım

Mrb Kizlar yarin test gunum... Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun insallah cok heyecenliyim bu 2. Denemem umut tup bebek ulun ulug dr.um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…