Selencim cok uzuldum,cok umutlan diye demiyorum ama garanti olmasi icin 2gun sonra tekrar test yaptir istersen...
Hepimize saglikli,omurlu bebekler...lutfen cok zor ama kendini cok uzme canim?.
canım benim bütün zamanlar seninama zaman umutsuzluk için olmasın Umut için olsun seni kafama da takıyorum Kalbime de Rabbim sana evladını uğraşmadan beklemeden kolaylıkla versin.mevlam birbirimize ettğimiz bütün duaları kabul etsin.bugün transfere girmeden önce 2 rekat hacet namazı kıldım dua ettim sana monikaya nazana cicibebeye bebek 34 de güzbahara adını hatırlayamadığım bütün kaderdaşlarıma bu gün olmasa bir gün mutlaka olacak rabbim o günü çabuk getirsin inşaallah
Canimm o guzel,iyi niyetli dualarini,namazini allah kabul eder insallah...
Sağol canım... Annemde senin gibi tekrar test yaptırsan mı ki dedi. ümit işte iyi niyetle söylüyorsun çok iyi biliyorum. Canım tekrarlamaya gerek yok artık değer düşmüş. Ben kliniğe fax çekmeden ilaçları bıraktım. yarın test yaptırdınızmı diye ararlar bende söylerim durumu.
Ararlarsa kanamam hala başlamadı onu sorucam.
Rabbim senin bebeşini/ bebişlerini sana bağışlasın. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliycem. dualarım seninle.
ANLATAMIYORUM
Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Göz yaşlarıma, ellerinizle?
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce.
Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum
ORHAN VELİ KANIK
Tatlım o kadar cuk diye oturdu ki bu şiir şimdi ruh hallerimize, ruhuma dokundun resmen. Yzan parmaklarına saglıkANLATAMIYORUM
Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Göz yaşlarıma, ellerinizle?
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce.
Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum
ORHAN VELİ KANIK
iyi akşamlr kızlr bende pzartesi tranferinm oldu 11 i test günümüz çok sıkılıyorum ytmakktan sizler neler ypıyorsunuzz
iyi akşamlr kızlr bende pzartesi tranferinm oldu 11 i test günümüz çok sıkılıyorum ytmakktan sizler neler ypıyorsunuzz
Arkadaslar cogu basligi arastirdim ve guven hastanesinde tup bebek yaptiran cok kisiye rastlamadim.. Ben guven hastanesine ve sedat comerte gidiyorum.. Sonuc alan varsa yazsin lutfen.. Sizlerin yazdigi detaylardan benim hic haberim yok cunku dr um hic konusmuyor .. Herseyden bihaberim
Hastane olarak iyi oldugunu biliyorum ama tup bebek kismini bilmiyorum..hangi detaylar mesela?ben zeynep kamile gidiyorum,benim doktor da pek bisii aciklamiyor..surece gore ben kendim arastiriyorum yada adami sikistiriyorum:))
Teşekkür ederim canımm. Bizimle birlikte tüm ailemiz strese giriyor. Hergün birkaç sefer arayıp soruyorlardı. Onlarda biliyorlar herkes de belirti farkı ama işte ümit yaaa. Ailemle birbirimize çok bağlıyız ve ben ailemden uzaktayım. Yaşın kaç olursa olsun bağlı olunca zor. Eşim çok destek oldu ama bugün bebişin düştüğün duyunca kötü oldu.karşımda uzanıyor boş boş tv seyrediyor hiç konuşmuyoruz.
Amiiiiiiiiin insallahkızlar transferi opusu test günü olanlar RABBİM inşallah muradınıza göre versin ,inşallah herşey gönlünüzce olsun canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?