2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Selenciğim ne diyeceğimi bilemiyorum...Rabbim hakkında hayırlısını versin.. İnşallah tedaviye gerek kalmadan bebeğin sana gelir...

Yarın transfer günüm kızlar...Heyecan ile birlikte içimde bir negatiflik var...Allah yardımcımız olsun ne diyim... Test günü gelen arkadaşlar da inşallah haberi ile gelirler

tamam canım 1.gün 2.gün 15.günböyle olacağım
Canim benim kendini hic üzme hersey yolunda gececek insallah 15 gün hamile haberlerini alacsgiz insallah benim 28 de transfer oldu 13. De test insallah hamile haberlerimizi yazariz buraya bebislerimiz bize simsiki tutunurlar ūzülmek yok stress yok allahin izniyle hersey güzel olacak

Ayy o kadar uzun yazmistim ki,baglantim kesildi,usendim simdi :)) bi daha yazmaya
Bu bilgilerin cogu bizim icin gereksiz aslinda.drlar olmasi gerekeni kisiye ve durumuna gore ayarliyorlar emin ol.yumurta sayi ve kalitene gore embriyo gununu ayarliyorlar.az ise riske etmiyorlar ki dogal ortamda -rahimde-yasayabilsin,lab.da olmesin bebecikler.yok cok ise 5.gune rahatlikla bekletiyorlar.transfer sirasinda birbirleri ile konusurken dinledim ben..kac embriyo transfer edeceklerini ve hucre sayisini,bana soylemediler.sadece opu ve transfer sonrasi toplanan yumurta sayisini ve dollenme sayisini soylediler.
ilaclar da oyle kisinin durumuna gore veriliyor.progestani bende kapsul olarak kullaniyorum,uzun zaman ignesini yedim.estrofem ise bence usg muayenede rahim kalinligi yeterli olmadigini gordugu hastaya veriyordur,ben burda duydum ilk mesela.Sen ozele gittigin icin daha fazla aciklama beklemen normal ama doktorun yapisidir..benim de sikintili surecim olmasa bunlarin cogunu arastirip okumak zorunda kalmazdim..sen rahat ol ve dr.dedikleri yap:))

Canım, kimse kusurA bakmasın ama ben çok tuhaf karşılıyorum bu yatma olayını. Bazıları su bile içmiyormuş, bulaşık makinesine bulaşık bile koymuyormuş falan. Gerçekten hem tuhaf hem de komik. 9 ay geçer mi yahu böyle. Bence kendin tabi ki idare edersin, sonuçta stres çok zararlı bize. Seni strese sokacaksa kimselere bir şey deme, pozitifi alınca arar söylersin inşallah. Bence iğnelerin devam ederken bir güzel temizliğini yap, bekleme sürecinde o derdin olmasın. Gündüz için bir yatak hazırla kendine tv nin yakınında. Yorulduğunda, sıkıldığında uzanırsın. Yavaş yavaş kalkar yemeğini yaparsın, zaten insan dikkat ediyor durumunu göz önüne alarak. Ağır kaldırmadığın, gerinip uzanmadığın sürece sakıncası olacağını sanmıyorum. Ben İzmirde yaptırdım, denizlide yaşıyorum. yani 2 saatten daha uzun süre yolculuk yaptım transfer günü. Arabada kah yatarak kah oturarak geldim. Öncekinde de aynılarını yaptım. Kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. 20 günlük raporum var. İşe gitmiyorum ama yorulacağımdan falan değil, işyerinde olmadık şeylere stres olurum diye düşündüğümden aldım raporu da. Geçen gün nette bir yazı okumuştum ve yazıda bilinenin aksine yatmanın rahime giden oksijeni azaltacağından dolayı yatan kişilerde başarı oranının daha düşük olduğu yazıyordu.
Canım bunlar sadece benim düşüncelerim tabi. Gene de en doğrusunu kendin bilirsin. Hakkında hayırlısı olsun.

Yarın test günü olan çok anlaşılan. Güzel haberlerle gelin kızlar.

Canım, geçen sefer yaşadıklarımı hatırladım yazdıklarını okuyunca. Ben de ailem, eşim yanımda oldukları için sağlıklı oldukları için şükretmiştim gerçekten. Ve benden vazgeçen bebeğime de kızmamıştım hiç. Değerim normalde olduğu gibi artmayınca, kan testi için hastaneye gittiğimde yanıma zihinsel engelli bir genç kız gelip oturmuştu. Ve o an anlamıştım herşeyde bir hayır olduğunu. O yüzden herşeyde bir hayır vardır canım, tabi ki üzüleceksin, eşinle sevgili ailenle paylaş duygularını. Bak ne güzel, güçlü bir kadın olduğunu biliyorsun, eminsin kendinden, bu gücü hissedişinden belli zaten ne kadar mükemmel bir aileye sahip olduğun. Birlikte herşeyin üstesinden gelirsiniz inşallah. Kendine iyi bak.

Oyle de gunumuz kadinlari merakli iste :) ben aksarayda yasiyorum ankaraya gunubirlik gittim geldim yaa 3 saat yol git 5 dk da besiktas haydi bin taksiye dogru tekrar otogara.. Ama adam kendi kendine hmmm flan demekten baska bsi yapmadi.. Yani icime sinmedi kisacasi.. İnsallah olur da olmazsa istanbula gdicem kesin ve cok arastiricam.. Ben bu dr uma iki kere de ameliyat oldum yani bliyodum tarzini ama nye inatla gene ona yaptirdim onu da blmiyorum ) neyse ise gitmeliyimmm kendine iyi bak

bitanem, canım arkadaşım gözün aydın olsun inşallah... transferin olmuş hep dua ettim aklımdan hiç çıkmadın kkya da giremedim haber alabilmek için. Canım ilaç için hiç üzülme onda da bir hayır vardır sen merak etmei allah o bebekleri sana nasip ettiyse vücuduna kendinden ürettirir o maddeyi... ben çok inanıyorum içimde bunun bebeklerine sıkıntı yaratmayacağına dair bir his var... biz dualarla o eksiği kapatırız kuzum... yeter ki sen iyi ol ve vücudun pozitif enerji yaysın bebişlerine... 15 inde halay çekicez hepbirlikte

Ama o doktoruna söylecek çok şey var... biliyomusun 2. bir tedavi yaptırma şansım olsa seçeneklerimden biri de senin doktorundu... şimdi ona çok kızdım... dövesim geldi:))))

sevgi ve dua ile kal bitanemmm

tek bir şey söylüyorum bizde seni çoooook seviyoruz... sakın üzülme kuzum... bu tedavi sırasında çok üzüldün, sana çok sıkıntı çektirdiler aama bunun mükafatını en yakın zamanda göreceksin inşallah... valla bana da bebişin kendiliğinden gelecek gibi geliyor yeter ki sen stres yapma.... bebeğine onu beklediğini hissettir.... onu teyzeleri de bekliyor sabırsızlıkla.... çoook öptüm sevgi ve dua ile kal canım...

kızlar 2014 yılı rabbimin bizi anne yapacağı yıl olsun inşallah... Bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim, evlerimizi daha da şenlendirsin...

hepinizi çok öpüyorum... isminizi yazmıyorum ama hepiniz tek tek aklımdasınız... ayyy dayanamadım... amayam, yelizim, cicibebe, bebek 34, neşe, pers, gülüm, çilek, kalbimdesin, hati, kalinkam (uğurböceğim), selen, nazan, mysura ve herkes... allah gönlümüzdekini bize hayırlı etsin ve gönlümüzdekini bize nasip etsin inşallah....

hepinizi çok öptüm sevgi ve dua ile kalın...

Selencim ne kadar duygulu yazmissin,sabah sabah aglattin beni.dejavu oldum bir anda .rabbim hepimize hayirli,saglikli évlatlar nasip etsin ins.zor imtihan ama Ellden birsey gelmiyor sabratmekten baska 😞

canım ya çok geçmiş olsun.zamanı varmış demek.bende senin gibi en çok ailem üzülecek diye üzülmüştüm ama onlarda benim iyi olduğumu görünce bana destek verip çok üzülmediler.bu yolda emek veren tüm arkadaşlarımız bebeklerine kavuşacak ama daha zamanımız var demek ki.üzme sakın kendini canım benim.

melindam hadi güzel haberler ver bize senin haberin için işyerinde açtım forumu bekliyorum.daularım seninle canım benim:)

Canım gözünaydın test tarihimiz aynı gündü sen erken davrandın Rabbim kucağına almayı nasip etsin degerin cok güzel masallah2014 e bebişle gireceksin 2015 ede kucağında girersin inşallahh

evet canım erken davrandım :) gününde de 460 çıktı değerim.. sen naptın okuyamadım pek geçmişi yaptırdınmı testini...

Kiz aglattin beni deliiii:'( sevincini taaa icimde yasadim inan cok mutluyuuuummmm ve ikincisi icin sabirsizlaniyorum arayi kapatmam lazim:)

Canım benim bende sabırsızlanıyorum senin için... hadi bi an önce al bebeleri 1 ay olsun aralarında

kutlayan herkese çoookk teşekkür ederim... umarım herkes bu sene dileklerine kavuşur...

Kese görmek için 15 Ocak ta çağırdılar... bundan sonra bekliycez artık iğneleri olup :)

kızlar günaydın herkese...

hamile kalan arkadaşlar artık girmiyo ya da az giriyo gibi mi oldu ben kendim de dahil ama aslında elde olmayan sebeplerden ben 6. haftaya girmemle birlikte mide bulantlarım hat safhaya çıktı. hamilelikte bulantım olmayacak fazla derken dilimi ısırmamışım galiba ki 24 saat midem dönüyor. kusamıyorum da. sadece bulantı. işe bile gidemiyorum 10 gün rapor aldm. bitince daha uzun süreli almayı düşünüyorum.

haftaya allah nasip kısmet ederse kalp atışı için gideceğiz. selencim acın tarifsiz farkındayım rabbim yar ve yardımcın olsun. ve evet çok haklısın hamile kalmakla bitmiyo biz bu bebekleri kucağımıza alana kadar ohh diyemeyeceğiz gerçekten bu da tüp bebekle hamile kalmanın cilvesi olsa gerek. kalbimsenin canım benim hiç kendini ve bebişlerini sıkma şu an boşalt kafanı rabbim en iyisini bilir kendini ona teslim et arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah.

tedaviye yeni başlayan, opusu olan, transferi olan tüm arkadaşlar allah yardımcınız olsun sakın kafanıza olumsuz şeyler takmayın hep ve bol bol dua edin sevgiyle kalın allaha emanet olun....

selencim cok uzuldum cokkk nası bir yazı bu mahvettin beni (( sen en guzelini soylemissin cok sukur sevdiklerimizin saglıgı yerinde yanımızdalar Rabbim evlat acısı vermesin , evlat verip de almasın dualarımdasın insallah tedaviye gerek kalmadan sana gelir bebislerin. sukredip isyan etmeyip verelim sınavlarımızı insallah keske elimden baska bisey gelse

Canım çoook üzüldüm yazını,duygularını okuyunca çok ağladım allahım biran önce yeni bir başlangıç yapman için sana sabır,güç,kuvvet versin.sana sonuna kadar katılıyorum evet pozitif almak önemli ama daha da önemlisi onları sağlıcakla kucağımıza almamız inşallah allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla sıhatle zamanında kucaklarımıza almamızı nasip etsin evlat hasretiyle.acısıyla bizleri sınamasın

Günaydınlar güzel anneler, anne adayları ve aday adayları

İnancımızı yitirmiyoruz Rabbim bizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek bir gün. Bizim yapmamız gereken tek şey sabretmek dua

etmek. Allah ım hepimize ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Selen canım Rabbim sabır versin. Buda bizim imtihanımız üstesinden geleceksin bundan eminim. Fakat bu süreçte eşin yanında bu çok

güzel bir şey. Bebişlerimiz olsa da olmasa da eşlerimiz yanımızda olsun birbirimize destek olalım en önemlisi bu.

Kızlar bu arada iğne faslı bu akşam bitiyor son iğneleri yapıyorum ctesi opu olacak

Dualarınızı bekliyorum :18:

sende ben gibi kimyasal geçirdin yani selencim bende sonucumu yazdığımda sağolun hepiniz ayrı ayrı güzel şeyler yazmıştınız ama inanki o acı o üzüntü bizim söylemelerimizle geçmiyo biliyorum bende yaşadım..üzüntünle beraber üzülen eşin ailen ve sen en fazla 3 gün içinde normal hayatınıza döneceksiniz merak etme bol bol duaya sarıl.kimyasal gebelik demek sağlıklı olmayan embriyonun vücuttan kendini atması demektir.yani 3 ay sonra bu çocuk özürlü dedikleri zaman dahada zor olacaktı bizim için...rabbim her şeyin en iyisini bilir..hamdolsun onun verdiklerine..seni öpüyorum tatlım..allah yardımcın olsun...oyalanacak bişeyler bul.biz ev değiştirmeye karar verdik.böylece ev parası öderken bebek düşünmicez yaza kadar öptüm bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…