- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
2014ün ilk iş gününden merhabaaaaa......
yılbaşına uyuyarak giren, yılın ilk gününü de ter termiz paspak olayım diye tüm evi bayram temizliği mdunda temizleyen yorgun argın bir günümdeyim....
zor bela bitirdim sonunda okumamı, sevindim, üzüldüm duygulandım, kendime kızdımm.... ne zamandır giremiyorum ve bu beni üzüyor ama inanın eve pelte halinde gittiğimden hatta bazı bazı akşam yemeklerini kahvaltı ile geçiştirdim ((
gelelim alıntılarımaaaa :))))
önce herkese........ hooo hoooo hooooo İYİ SENELER....
2014 geldiği gibi güzelce devam eder inşallah senin için
canım alfabe'm, güzel kuzum benim, ama bak güzelce açıklamışsın ya zaten sen kendine... işte azcık da sabırlı olabilsek keşke dimi :) sonucundan etkileniyoruz bu idrar testlerinin.... inşallah güzel haberler verirsin sonucunda ve güzel bi gebelik geçirirsin tatlımmm
ışığın hep senle kalır inşallah canımmmmmm
maşallahhhhhh Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnn
canımmmmm çok geçmiş olsunnnnn, aman diyim dikkat et kendine, bugün de yeniden bi ara bakalım ne diycek doktorun, en azından bi kontrole çağırsa....:26:dualarımız seninle tatlımmmmm
Rabbim sağlıkla kucağına alıp güle oynaya büyütmeyi de nasip etsin inşallah
bugün testi olan bikaç arkadaş var sanırım.... heyecanla bekliyoruz kızlaaaarrrrr.....
canım benimmmmmm, doktora edilecek çok söz var ama onları ayın 15inden sonraya bırakıyoruz ve hiiiççççç ama hiiiçççç bir şeye pek fazla takmıyoruz. arkadaşlar benim de söylemek istediğim her bi şeyi söylemişler zaten kuzummmmm...... şimdi bebişlerine sıkıca sarılma zamanı, bi de bol bol dua etme zamanııııı.... Rabbim yar ve yardımcın olsun. Rabbim "Ol!" der ve olur canım, gerisi teferruattır
inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun da sonunda böyle ol, böyle devam et ve böyle taklalar atsınlar bebişlerin, sana da attırsınlar
nazancımmmm seni ancak alkışlayabiliyorum tatlım, süper söylemişsinnnnn
hepimize hayırlı uğurlu olsun kızzzzz aman 1500ü bulmadan yazsan da kırılmayız şekerim, topiğimiz herkesin emrine amaaadeeeee
canım benim, kalemine sağlık, kelimelerinde de belli nasıl güçlü bir hatun kişi olduğun, gelmiş geçmiş olsun, Rabbim inşallah tez zamanda aratmadan, tedaviye bile gerek kalmadan göndersin inşallah canım benim. bende daha bi çok şey yazmak istiyorum sana ama işteyim ve işler beni beklerken ben sayfaları okudum aklıma not ettim ama, eve gidince inşallahhhhh
aminnnn canımmmmm benimmmm, hepimiz için çarçabuk gelsin o günlerrrrr
işte bugün test günü olan biri dahaaaa, inşallahh güzel haberler verirsiniz şekerimmmmmmm
yılbaşına uyuyarak giren, yılın ilk gününü de ter termiz paspak olayım diye tüm evi bayram temizliği mdunda temizleyen yorgun argın bir günümdeyim....
zor bela bitirdim sonunda okumamı, sevindim, üzüldüm duygulandım, kendime kızdımm.... ne zamandır giremiyorum ve bu beni üzüyor ama inanın eve pelte halinde gittiğimden hatta bazı bazı akşam yemeklerini kahvaltı ile geçiştirdim
gelelim alıntılarımaaaa :))))
önce herkese........ hooo hoooo hooooo İYİ SENELER....
hayırlı uğurlu olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahcanım kan testi sonucu:69
ekimin sonunda başlayan serüvenimizde bugün itibariyle bebişerlimiz bize yeni yıl sürprizi yaptılar ve kese görmek ve kalp atışı için gittimiz usg de ikiz bebişlerimizin kalplerinin küt küt sağlıklı attıklarını gördük eşimle allah isteyen herkese nasip etsin 2014de umarım bebişlerim sağlıklı bişekilde doğarlar Allahtan tek temennim bu 2014 için:)
Herkese çok güzel, sağlık, mutluluk, huzur dolu bir yıl diliyorum. 2014 bol bebekli bir yıl osun inşallah. 20 Aralıkta yumurtam toplandı, 23 Aralıkta transferim yapıldı. O günü de sayarsam bugün 10. günü yani. Test tarihim de 6 Ocak. Yumurta toplama gününü çatlama günü sayarsam Cumartesi de adet günüm. Kaç gün önceden karar vermiştim bugün test yapmaya.Dün bir predictor aldım. Ama kendimi herşeye hazırladığımı sanıyordum.Aklım sıra şöyle diyordum.
1- Hiç bir şey çıkmayabilir, en ümitsiz vaka da bu olacak. Sonuçta 27 Aralıkta ikinci bir hcg iğnesi yaptırdın, onun etkisi bile yoksa kesin bu sefer de olmamıştır. 6 Ocağa kadar bekler, negatifi alır otururum.
2- Açık renkte bir çizgiyle karşılaşabilirsin. Hemen ümitlenme, sonuçta bu bebeğinin ilk sinyali olabileceği gibi hcgnin 6. gün etkisi de olabilir. Henüz hiç birşey belli değil.Cuma bir test daha aır, cumartesi yaparsın, hem tam adet gününde olur, hem de koyulaştı mı açıldı m kontrol edersin.
3- Koyu bir çizgi çıkarsa ümitlenmek için daha çok sebebin olacak. Cumartesi testi gene tekrarlarsın.
Düşünceleri bunlardı. Testi yaptım, 2 dakika sonra baktım, hiç bir şey yok. Allahım dedim yok işte, olmadı, hcg etkisi bile çıkmamış baksana. Yok işte bir şey. O kadar üzüldüm ki, meğer bu seçeneğe hazır değilmişim. 6-7 dakika sonra tekrar baktım, soluk bir çizgi belirdi.
Ve soluk çizgi hala duruyor. Evirip çevirip bakıp duruyorum. Ama biliyorum ki bu hamile olduğum anlamına gelmediği gibi, olmadığım anlamına da gelmiyor. Buna da şükür. Hiç çıkmasaydı daha çok üzülecektim. Şimdi Cumartesiyi bekleyip idrar testini tekrarlamayı düşünüyorum. Yeni senenin bu ilk gününde benim için de dua etmeyi unutmayın lütfen.
Allah hiçbirimizin umutlarını soldurmasın, kucaklarını boş bırakmasın. Yeni yıl taptaze umutlarla, taptaze sesler getirsin hayatımıza. Bebeklerimizin sesini.
canım alfabe'm, güzel kuzum benim, ama bak güzelce açıklamışsın ya zaten sen kendine... işte azcık da sabırlı olabilsek keşke dimi :) sonucundan etkileniyoruz bu idrar testlerinin.... inşallah güzel haberler verirsin sonucunda ve güzel bi gebelik geçirirsin tatlımmm
Kizlar opu transfer derken hic giremedm gunlerdir takip edemiorm bu arada izin konusunda sorun yasadigim icin isten ayrildim ama iste o guzel ani yasadim herseye degdi amayaa nin tabiriyle ışığımı aldim geldim dun transferm oldu yeni yila bebegimizle girdik insallah hep bizimle kalir ..dualarimdasiniz
ışığın hep senle kalır inşallah canımmmmmm
9. gün değerim 96 hamileyimmmmm
maşallahhhhhh
slm kızlar yeni yılınız kutlu olsun bol hamileli bir yıl olsun inş benim kanamam oldu kızlar iki gündür yatıyorum yarın kontrolüm var adet kanaması gibi geldi gece saat3.30 da aglamaktan bir hal oldum dr aradım yıl başı oldugu için kapalı bana yat dinlen dedi ve hiç kalkma dedi şuan kanamam yok şükür kahve rengi ve böyle bürtümüklü bir şekilde geliyor dualarınızı eksik etmeyin neolur kızlar yavrularm beni brakmasınlar
yeni hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inş
tedavi sürecinde olan arkadaşlar mevlam yar ve yardımcınız olsun emekleriniz boşa çıkmasın inş
canımmmmm çok geçmiş olsunnnnn, aman diyim dikkat et kendine, bugün de yeniden bi ara bakalım ne diycek doktorun, en azından bi kontrole çağırsa....:26:dualarımız seninle tatlımmmmm
merhaba kızlar,
29.12.2013 olan test tarihimi bekleyemeyip 9.gün tahlil yaptım 10.20 sonucu ile karşılaştım. doktorumu arayıp sonucu bildirdiğimde erken davrandığım için ufak çaplı azar işittim ama 10. gün testi tekrarlamamı şayet 20 civarında bir değer olursa gebeliğin var olarak değerlendirileceğini söyledi. ve 10.gün 27.77, 13.gün 120.91cuma günü kontrole çağırdı dualarınızı eksik etmeyin lütfen
monica ve selen dilerim rabbim bebişlerinizi/bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. topiği elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. tel.den girdiğim için kaçırdığım haberler olabilir. ama gönlüm sizle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... sevgiler
evet seni tebrik ediyorum ben bi kendim sanıyodum, sende söyledikleri test tarihine kadar güzelceeeee bekledinnnKızlar yarın saat 13:00 te kan vericem 12. Günüm sabırla bekledim inşallahh yarın güzel haberler veririm dualarınızı bekliyorum
Kızlarr yarın testim var dua edin banaaa
bugün testi olan bikaç arkadaş var sanırım.... heyecanla bekliyoruz kızlaaaarrrrr.....
canım hastaneden eve yeni geldim.transferim oldu 2 tane embriyo transfer ettiler.herşey yolunda gidiyordu ki hangi ilaçları kullanıyorum yada ilave olacak kısmında film koptuestrofem isimli ilacı ben bırakmıştım meğerse kalp atışı duyulana kadar kullanmk gerekirmiş.kullanmadığım için tutunma şansını %30 azaltmış olmuşum canım çok sıkıldı.başıma ağrılar girdi bir kaç gün sonra adet gibi kanama olma ihtimali varmış durum içler açıcı değil yani
canım transferim oldu fakat içmem gereken ilacı içmediğim için doktor tutunma şansını %30 azalttın dedi yakında adet de olabilirsin dedi
canım benimmmmmm, doktora edilecek çok söz var ama onları ayın 15inden sonraya bırakıyoruz ve hiiiççççç ama hiiiçççç bir şeye pek fazla takmıyoruz. arkadaşlar benim de söylemek istediğim her bi şeyi söylemişler zaten kuzummmmm...... şimdi bebişlerine sıkıca sarılma zamanı, bi de bol bol dua etme zamanııııı.... Rabbim yar ve yardımcın olsun. Rabbim "Ol!" der ve olur canım, gerisi teferruattır
deettttt, daha biten bi şey yokNeşecim 5 gün içmedim,doktora en son gittiğimizde ilacı bırakabiliriz cirone jele başla dedi ben de bıraktım bugün yine içmediğimi ben söyledim de öyle ortayaçıktı adet söktürücü özelliği olmuş ben bırakınca adet kanaman olma ihtimali çok yüksek dedi çok üzüldüm.herşey harika başladı böyle bitti.
Canim,seni anliyorum,cok sinir bozucu bir durum maalesef...ancak %30 sansinin dusmesi bardagin bos tarafi,sen doluya bakacaksin..stres duz kaslarin yani rahim gibi,kasilmalarina sebep oluyormus ki bu istenen bisii degil.zaten progestan ilacinin bir gorevi de bu diye biliyorum..bak sana bilimsel cevap vermeye calisiyorum(umarim yanlis degildir,bunlari okudum cunku)...cok stres yapmak istersen,bebekler cok zirladiginda yaparsin:)))
Amayaa 1000 nci sayfalara geçtik hayırlı olsun kızzzzzz :) :) inşalahh 1500 lü sayfalarda hamile olduğumu yazmak istiyorum bende
BÜTÜN BURDAKİ KIZLARDA YAZICAK TABİİİİİİ İNŞALLAHHHH
hepimize hayırlı uğurlu olsun kızzzzz
Dün gece 2014 e girmeden önce hepimiz için dilekler diledim.
Umarım herkes güzel sonuçlar alır demeyeceğim bu sefer.
Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alısınız demek istiyorum. Kısacası Yüce Rabbim ol desin.
Benim 3. test günüm yarındı. ama bugün hastaneye gittim yaptırdım. Sonuç 14 e düşmüş. Ben bebeğime/bebeklerime sıkı sıkı sarılmıştım. Ama bebeğim/bebeklerim beni benimseyememiş demek ki... İsyan etmiyorum sadece çok üzgünüm.
Henüz kanamam başlamadı sadece kahverengi akıntım var. Yani hala beni terk etmedi bebeklerim. Kanamayla vücut atacakmış....
İlaçları bıraktım. Bu akşam içmedim. Tüp bebek aşaması çok zormuş biliyorsunuz ilk denememdi. Her aşaması bir stresmiş,normal bir hamilelikle hiç bir alakası yokmuş. Gerçekten gelen bebekler özel bebeklermiş.
Hepinizle beraber üzülüp beraber sevindik. ben sonucumu aldığımda ilk olarak annemi, kardeşlerimi ve eşimi düşündüm. Ne derim dedim? ben güçlü bir kadınımdır kaldırırım. Benim sınavım bu onların değil... Ama onların üzüntüsüne ve en önemlisi emeklerine dayanamam. Annem ve kardeşime söylediğimde hepsi ağladı bende kendimi tutamadım bende ağladım. Beni istemedi niye hala içimde çıksa ya artık...
Ailem benim buraya yazdığımı ve sizinle herşeyi paylaştığımı biliyor. Yazılarımı da okuduklarını da tahmin ediyorum.
Annemim,babamın,kardeşimin, ablamın, eşimin ve siz kader arkadaşlarımda benimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Kısmet değilmiş. Ailemin sağlıklı oldukları ve benimle oldukları için rabbime şükrettim. hemde defalarca... Allahım hamdolsun dedim. hepimiz iyiyiz, hayattayız ve sağlıklıyız. Sizleri takip etmeye devam edeceğim... sizler için dualar da edeceğim bugün anladım ki değer çıksa bile kucağına almadıktan sonra hamilelik hala tehlikede...
Hepinizi çok öpüyorum. kusura bakmayın biraz uzun yazdım. Ama sizlere yazmak istedim hatta daha çok şey yazacaktım ama zamanınızı almak istemedim. (Bu arada amayaa teşekkür ederim hamile ve nazar boncuk yapmışsın en azından onu görebildim...)
ANNE SENİ ÇOK SEVİYORUM. ÜZÜLME LÜTFENNNN...
canım benim, kalemine sağlık, kelimelerinde de belli nasıl güçlü bir hatun kişi olduğun, gelmiş geçmiş olsun, Rabbim inşallah tez zamanda aratmadan, tedaviye bile gerek kalmadan göndersin inşallah canım benim.
canım benim bütün zamanlar seninama zaman umutsuzluk için olmasın Umut için olsun seni kafama da takıyorum Kalbime de Rabbim sana evladını uğraşmadan beklemeden kolaylıkla versin.mevlam birbirimize ettğimiz bütün duaları kabul etsin.bugün transfere girmeden önce 2 rekat hacet namazı kıldım dua ettim sana monikaya nazana cicibebeye bebek 34 de güzbahara adını hatırlayamadığım bütün kaderdaşlarıma bu gün olmasa bir gün mutlaka olacak rabbim o günü çabuk getirsin inşaallah
aminnnn canımmmmm benimmmm, hepimiz için çarçabuk gelsin o günlerrrrr
Mrb Kizlar yarin test gunum... Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun insallah cok heyecenliyim bu 2. Denemem umut tup bebek ulun ulug dr.um
işte bugün test günü olan biri dahaaaa, inşallahh güzel haberler verirsiniz şekerimmmmmmm