2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

2014ün ilk iş gününden merhabaaaaa......

yılbaşına uyuyarak giren, yılın ilk gününü de ter termiz paspak olayım diye tüm evi bayram temizliği mdunda temizleyen yorgun argın bir günümdeyim....

zor bela bitirdim sonunda okumamı, sevindim, üzüldüm duygulandım, kendime kızdımm.... ne zamandır giremiyorum ve bu beni üzüyor ama inanın eve pelte halinde gittiğimden hatta bazı bazı akşam yemeklerini kahvaltı ile geçiştirdim ((

gelelim alıntılarımaaaa :))))

önce herkese........ hooo hoooo hooooo İYİ SENELER....

canım kan testi sonucu:69
hayırlı uğurlu olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

2014 geldiği gibi güzelce devam eder inşallah senin için

canım alfabe'm, güzel kuzum benim, ama bak güzelce açıklamışsın ya zaten sen kendine... işte azcık da sabırlı olabilsek keşke dimi :) sonucundan etkileniyoruz bu idrar testlerinin.... inşallah güzel haberler verirsin sonucunda ve güzel bi gebelik geçirirsin tatlımmm

ışığın hep senle kalır inşallah canımmmmmm

9. gün değerim 96 hamileyimmmmm

maşallahhhhhh Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnn

canımmmmm çok geçmiş olsunnnnn, aman diyim dikkat et kendine, bugün de yeniden bi ara bakalım ne diycek doktorun, en azından bi kontrole çağırsa....:26:dualarımız seninle tatlımmmmm

Rabbim sağlıkla kucağına alıp güle oynaya büyütmeyi de nasip etsin inşallah

Kızlar yarın saat 13:00 te kan vericem 12. Günüm sabırla bekledim inşallahh yarın güzel haberler veririm dualarınızı bekliyorum
evet seni tebrik ediyorum ben bi kendim sanıyodum, sende söyledikleri test tarihine kadar güzelceeeee bekledinnn

Kızlarr yarın testim var dua edin banaaa

bugün testi olan bikaç arkadaş var sanırım.... heyecanla bekliyoruz kızlaaaarrrrr.....

canım transferim oldu fakat içmem gereken ilacı içmediğim için doktor tutunma şansını %30 azalttın dedi yakında adet de olabilirsin dedi

canım benimmmmmm, doktora edilecek çok söz var ama onları ayın 15inden sonraya bırakıyoruz ve hiiiççççç ama hiiiçççç bir şeye pek fazla takmıyoruz. arkadaşlar benim de söylemek istediğim her bi şeyi söylemişler zaten kuzummmmm...... şimdi bebişlerine sıkıca sarılma zamanı, bi de bol bol dua etme zamanııııı.... Rabbim yar ve yardımcın olsun. Rabbim "Ol!" der ve olur canım, gerisi teferruattır

deettttt, daha biten bi şey yokinşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun da sonunda böyle ol, böyle devam et ve böyle taklalar atsınlar bebişlerin, sana da attırsınlar

nazancımmmm seni ancak alkışlayabiliyorum tatlım, süper söylemişsinnnnn

Amayaa 1000 nci sayfalara geçtik hayırlı olsun kızzzzzz :) :) inşalahh 1500 lü sayfalarda hamile olduğumu yazmak istiyorum bende
BÜTÜN BURDAKİ KIZLARDA YAZICAK TABİİİİİİ İNŞALLAHHHH

hepimize hayırlı uğurlu olsun kızzzzz aman 1500ü bulmadan yazsan da kırılmayız şekerim, topiğimiz herkesin emrine amaaadeeeee

canım benim, kalemine sağlık, kelimelerinde de belli nasıl güçlü bir hatun kişi olduğun, gelmiş geçmiş olsun, Rabbim inşallah tez zamanda aratmadan, tedaviye bile gerek kalmadan göndersin inşallah canım benim. bende daha bi çok şey yazmak istiyorum sana ama işteyim ve işler beni beklerken ben sayfaları okudum aklıma not ettim ama, eve gidince inşallahhhhh

aminnnn canımmmmm benimmmm, hepimiz için çarçabuk gelsin o günlerrrrr

Mrb Kizlar yarin test gunum... Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun insallah cok heyecenliyim bu 2. Denemem umut tup bebek ulun ulug dr.um

işte bugün test günü olan biri dahaaaa, inşallahh güzel haberler verirsiniz şekerimmmmmmm

ayyy bu topiği çok seviyorum ne kadar kalabalık kızlar yazdıklarınızı okumak çok güzel bi sevinip bi üzülüyorum bebiş isteyan harkase allah nasip etsin saygılar

Bugün testi olan arkadaşlar nerdesiniz??? hadi güzel haberler getirin bizlere bekliyoruz ...
çatlicam meraktan :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

melindam hadi güzel haberler ver bize senin haberin için işyerinde açtım forumu bekliyorum.daularım seninle canım benim:)
Kuzum saat 13:00 te kan vericem 15:00 te anca alırım sonucu ama umutlarım tükendi kahverengi akıntı geldi sanırım Regli olucam

Umarım canım. çok teşekkürler...

Hepsi zormuş canım. Rabbim hepimize her aşamada yardım etsin.

İnşallah canım.çok güzel şeyler yazmışsın.

Selencim ne kadar duygulu yazmissin,sabah sabah aglattin beni.dejavu oldum bir anda .rabbim hepimize hayirli,saglikli évlatlar nasip etsin ins.zor imtihan ama Ellden birsey gelmiyor sabratmekten baska 😞

Haklısın tatlım. Ne yapalım sınavı geçmemiz lazım.

Hiçbirimiz üzülmeyelim inşallah canım.

Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın canım.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Bu durum Allahın taktiri Rabbim bizlere verdiği sınavda yardım etsin canım ne deyim.

Amin canım. Sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Dualarım seninle...

Teşekkür ederim canım.

Evet canım aynen öyle ama birde şu var ki şimdi işyerindeyim gözlerim doluyor. içime yutkunuyorum. Kimse görmesin diye en azından bizler burada bütün gerçeği tüm çıplaklığıyla yazabiliyoruz. bizler birbirimize destek oluyoruz. Çok tarifsiz bişey. Hala kanamam başlama dı biliyormusun?

Ben hastane önünde 1,5 saat test sonucunu beklerken hep dua ettim Hayırsızsa, sağlıksızsa olmasın Rabbim dedim. Herşey Allahtan Rabbimin belkide sevdiği kuluyum ki böyle uygun gördü. Ama zormuş be güzelimmm...Aynen dediğin gibi sözlerle geçmiyor, için yanıyor. Bende seni öpüyorum canım. Allaha emanet ol..

selencim çok üzüldüm
öyle güzel anlatmışsınki duygularını..
ne desem bilemedim..
Allah bir daha göstermesin..sen kendini sakın bırakma,herşeyde bir hayır vardır.Allah sana ve eşine sağlık versin,yine denersiniz..
eşin annen,ailen yanında onlarla birlikte atlatacaksın,inşallah bugünleri unutturacak güzel mutluluklar yaşayacaksınız birlikte..
çok çok içten istiyorum,Allahım yüzüne baksın en kısa zamanda sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Kızlar kan vermeye gidiyorum:18ualarınızı bekliyorum canlarım

Arkadaslar cumartesi transferim yapildi günlük adet olacakmisim gibi agrilarim var ama gece saat 03-04gibi öyle bir sancim vardiki uykudan uyandim sancimi söyle tarif edebilirim sanki icten dikislerim varmista dikisler aciliyormus gibi ne olabilir arkadaslar tedirgin oldum biraz

ben sonucu aldğımda işyerindeydim telefonlar nasıl yoğundu anlatamam ağlayamıyordumda içimde düğüm düğüm olmuştum..neyseki geçti hamdolsun...en güzel duayı etmişsin rabbime zaten..hayırsız sağlıksızsa olmasın demiştik bizde..bizim bebeklerimiz inanki geç gelecek ama çok hayırlı olacaklar inanıyorum...kanamam benim ilaçları kestikten 5 gün sonra başlamıştı..akıntılar falanda aynen sen gibi olmuştum...adetim yeni bitti..tüp bebekten sonra doğal yolla gebe kalanlar çok.o yüzden bu 1-2 ay çalışmalara devam edelim rabbim inşallah çok bekletmedne verecek bebeklerimizi...kendine dikkat et

Bugun test gunu olan Arkadaslar ben de merak ediyorum sizi.benim transferin 32.gunum olmasina ragmen degerlerim geriden geldiginden her testime ilk gunum gibi heyecanlaniyorum:)) haftaya kadar nasil beklicem? Yarin bi kan daha versem mi acaba...

kızlar..
Allah bu yıl beklediğiniz herşeyi hayırlısıyla nasip etsin hepinize,en başta da sağlıklı evlatlar..

kaçırdığım tüm sayfaları okudum..kimi zaman üzüldüm kimi zaman heyecanlandım,herşey bizler için..
üzüntülü durumlarda söylenen teselli cümleleri çok klasik,çok boş gelir biliyorum,ama üzülen arkadaşlarımla birlikte üzüldüm gerçekten..
selen için ve negatif gören tüm güzeller için dileğim Allahım daha fazla aratmadan nasip etsin..tedavili ya da tedavisiz..maddi maenvi güç versin de devam edilebilsin...

kalbimdesin,senin de ilaç durumuna şaşırdım doktora anlam veremedim..AMA biz inanıyoruz ki Allah dilerse olur,o yüzden hiiiç moralini bozma,bir de bunun için strese girip kendini kasma..hayırlısıyla güzel olacak,buna inan canım..

hepinizi seviyorum..değil mi ki aynı yollardan geçiyoruz,aynı duyguları yaşıyoruz,o yüzden birbirimizi tanımadan da sevmek mümkün..sizi yıllar sonra bile hatırlıcam,buna eminim..inşallah hepimiz kavuştuğumuz evlatlarımızı büyütmekle meşgul olurken,bazen bu günleri anımsarız..ve hayata,evlatlarımıza ailemize daha sıkı tutunur şükretmeyi bırakmayız hiç..

duygulandım nedense,bugün hava kapalı,kasvetli..içim de öyle galiba..

:2::2:

Arkadaslar 31aralikta transferim oldu.. test tarihim 11 ocak nasil gecicek gunler bilmiyorum. Bazen basim dönüyor kasiklarimdada agrim var. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Canim hayirli olsun transferin.o agri, uykudan uyandirma, bende yumurtlama zamani olur.embriyonun tutunmasi da olabilir,opu tarihin yakin oldugundan yumurtaliklarinin kendini toparlamasi da olabilir,normal olmayan-travmatik-bir surecten gectiler sonucta..bana kalirsa kanama olmadigi surece cok kendini dinleyip anlamlandirmaya calisma derim..dilerim iyi haberler verirsin bize 10gun sonra:))
İyi dusunelim iyi olalim

Merhabalarrr..
Ben uzun bir zamandır foruma iştirak etmemiştim. Ama hep takip ettim..37 yaşındayım, 3 negatif aşılamadan sonra ilk tüp bebek denememizi yaptık. 30 aralıkta tek blastosist transferi yapıldı. Diğer blastosist donduruldu. Sanırım yaşımdan dolayı çok sayıda embriyolarım olamadı 5. Güne kadar gelebilenler oldu ama ya, buna da şükür :) 8 ocak test günüm, en en zoru o gün sonucu elime almak geliyor. Sanırım benim durumumda olan birçok arkadaşım için de öyle. Hamile arkadaşları çooook tebrik ediyor, sonuç bekleyenlere sabır diliyorum..

Sağol canim cevabin için haklisin sizlerin cevaplari sayesinde iyice cesaretlendim zaten dondurulmuş olacagi icin cok ignede olmayacak Teşekkürler :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…