- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Canim hayirli olsun transferin.o agri, uykudan uyandirma, bende yumurtlama zamani olur.embriyonun tutunmasi da olabilir,opu tarihin yakin oldugundan yumurtaliklarinin kendini toparlamasi da olabilir,normal olmayan-travmatik-bir surecten gectiler sonucta..bana kalirsa kanama olmadigi surece cok kendini dinleyip anlamlandirmaya calisma derim..dilerim iyi haberler verirsin bize 10gun sonra:))
İyi dusunelim iyi olalim
Kuzum saat 13:00 te kan vericem 15:00 te anca alırım sonucu ama umutlarım tükendi kahverengi akıntı geldi sanırım Regli olucam
aynen canım ben de sana katılıyorum çok sıkıntılı ama mecburuz ne yapalım
slm kızlar dr geldik durumlar pek iç acıcı degil bebeklerden birinin kalbi yavaş dr sonebilir dedi çok üzülsemde elimden bir şey gelmiyor dua etmekten başka rabbim ikisinide bana bagışla ne olurr dua edin kızlar 15 gün sonra kontrolüm var inş düzelmiş olur
uff bencede ama igneden kat kat iyi :)
Cok teşekkür ederim kuzum rabbim dualarını kabul etsin inşalllahhhh sonu güzel olurböyle akıntılar normal olumlu düşün inşaALLAH rabbim sana mucizeni verecektir.ezan okunurken sana dua ettim ALLAH kabul etsin.bugün test sonucu alacak olan arkadaşlar inşaALLAH müjdeli haberlerinizi alırız.
Kızlar kanı verdim geldim sonuç 2 saat sonra heycan bastı valla:18::18:
Üff ya, Ben crinone jel yapmak istemiyorum.
Arkadaslar cumartesi transferim yapildi günlük adet olacakmisim gibi agrilarim var ama gece saat 03-04gibi öyle bir sancim vardiki uykudan uyandim sancimi söyle tarif edebilirim sanki icten dikislerim varmista dikisler aciliyormus gibi ne olabilir arkadaslar tedirgin oldum biraz
selencim çok üzüldüm
öyle güzel anlatmışsınki duygularını..
ne desem bilemedim..
Allah bir daha göstermesin..sen kendini sakın bırakma,herşeyde bir hayır vardır.Allah sana ve eşine sağlık versin,yine denersiniz..
eşin annen,ailen yanında onlarla birlikte atlatacaksın,inşallah bugünleri unutturacak güzel mutluluklar yaşayacaksınız birlikte..
çok çok içten istiyorum,Allahım yüzüne baksın en kısa zamanda sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?