2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

nazan sen ne harika bir kadınsın senin yazdıklarını okumak beni çok keyiflendiriyor.çok güzel ve mükemmel bir anne olacaksın canım

Kuzum saat 13:00 te kan vericem 15:00 te anca alırım sonucu ama umutlarım tükendi kahverengi akıntı geldi sanırım Regli olucam

böyle akıntılar normal olumlu düşün inşaALLAH rabbim sana mucizeni verecektir.ezan okunurken sana dua ettim ALLAH kabul etsin.bugün test sonucu alacak olan arkadaşlar inşaALLAH müjdeli haberlerinizi alırız.

slm kızlar dr geldik durumlar pek iç acıcı degil bebeklerden birinin kalbi yavaş dr sonebilir dedi çok üzülsemde elimden bir şey gelmiyor dua etmekten başka rabbim ikisinide bana bagışla ne olurr dua edin kızlar 15 gün sonra kontrolüm var inş düzelmiş olur

inşaALLAH canım ALLAH yavrularını sana bağışlasın.üzülme.... bebekler daha yeni kendine geliyor.yavaş atması normal olabilir.eğer sana veda edecekse de kardeşinin sağlıklı büyümesi için senin karnında yer bırakıyor.şuan üzülmek için çok erken Yüce Yaradan kaderimize yazdı olacak olanları inşaALLAH Kalbimizden geçtiği gibi olur herşey

sevgili arkadaşlarım yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum nazan'ın da dediği gibi bardağın dolu tarafından bakacağım inşaALLAH sonu güzel bitecek .....güzbaharcığım ben de anlam veremedim doktoruma tedaviyi bitiriyoruz dedi ben de ilacı bıraktım artık onunda hastası çok fazla ve vakti az arada kaynadım ama Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kolaylıkla evlatlar nasip etsin

sevgili arkadaşım bu gün test günündü haber bekliyoruz nerdesiiinnnnn

arkadaşlar sakın crinone jel için kötü söylemeyin ben ilk iki denemem de iğne vuruldum son denememde kasa denk gelen iğne benim 1 ay yürüyememe sebeb oldu şimdi jel kullanıyorum ve çok şükür diyorum iğneler çok kötüü yaşasın crinone jel

böyle akıntılar normal olumlu düşün inşaALLAH rabbim sana mucizeni verecektir.ezan okunurken sana dua ettim ALLAH kabul etsin.bugün test sonucu alacak olan arkadaşlar inşaALLAH müjdeli haberlerinizi alırız.
Cok teşekkür ederim kuzum rabbim dualarını kabul etsin inşalllahhhh sonu güzel olur

Kızlar kanı verdim geldim sonuç 2 saat sonra heycan bastı valla:18::18:

Aynı ağrılar bendede var inanılmaz bir kasık ağrısı bence bebislerimiz bize sımsıkı tutunmak istedikleri için bu ağrılar sakın kötü bişey getirme aklına

Kızlarrrrr canım arkaşlarım güzel dilekleriniz için cokkkk TSK ederim aminnnn inşalllahhhh

selenim cnm arkadaşm öncelikle rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin üzülme diyemiyorum sana üzül ama çokta yıpratma kendini daha yolun başndasın ve başındayız benim yazılzrımı ve hikayemi ne kadar oludun bilmiyorum ama sen çok şanslı bi kadınsın benim bu ay nasipse 5 denemem olucak 3 düşük bi toprağa verdim ben arkadaşm ama hiç pes etmedim sende etme rabbim hayırlı değildiki nasip etmedi ama bidahki sefere inşllh allah nasip ederse arkadaşm olucak buna inanıyorum ben bizlerde bi ailen olarak her daim yanındayız arkadaşm seni çok seviyoruz bitanem a.e.o gül kokulum

güzel dileklerin için sağol canım. umarım cümlemiz için geçerli olur.

cnm arkadaşm gelelim sana sayfaları okudumda biraz senle bi arkadaşm daha jel muhabbetinizi okudum.......elimi belime koyayım önce .......kızzzzz size noluyo jel kullanmak niye zorunuza gidiyo valllllaaaaa sizi döverim ..yolarım saçınızı başınızı ...ne şikayet ediyonuzzzzzzzzzzz iğne dahamı iyi iğne olunda görün gününüzü yürüyemez hale gelinde ozaman konuşuruz bunu sizle almışsınız bebeklerinizi daha neyin şikayetini yapıyonuz rahatlıkmı batıuo size bak yine sinirlendim ...oturun oturduğunaz yerde getirmeyin beni oraya okadarrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…