2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

nazan sen ne harika bir kadınsın senin yazdıklarını okumak beni çok keyiflendiriyor.çok güzel ve mükemmel bir anne olacaksın canım

Canim benim cok tesekkur ederim iltifatin icin:)) soylediklerin keyfimi yerine getirip,kendimi iyi hissettiriyor
Sadece ben degil hepimiz cok iyi anne olacagiz eminim:))

Rabbim bugünümüzü aratacak dertler vermesin canım.

İnşallah dediğin gibi doğal yolla olur canım. Sana bununla ilgili de bişeyler soracağım birara. Sende kendine dikkat et tatlım.

canımsın yaaane tatlı azarlıyorsun canım bu arkadaşın neler yaşadı o iğnelerden yürüyemedim yatamadım hemşire iğne yapamıyordu artık ama yine de iğne olduğum hamilelikler uzun sürdü jelde olanlar düştü.anısı farklı o yüzden gıcık oluyorum zavallı jelin bir kabahati yoookkkseninde cennet kokulu yavruların gelecek az kaldı.....

aminnnnnnn inşllh gün sayıyorum artık bitanem jeli bende kullandım ölen bebeğimdede iğne kullandım 4 ay yürüyemez hale gedim artık jelle olanlarda tuttu be gülüm öle deme rabbim bilir bunu sadece dua et her şey ondan iğnede jelde bahane

Canım benimmmm.. Hikayeni okudum, biliyorum canım senin yaşadıklarınla benimki kıyaslanamaz. Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün. Yazdıkların için çok teşekkür ederim . Hepiniz benim için çok değerlisiniz ve bende sizleri çok seviyorum.

Bu dünya umut dünyası Rabbim dualarımızı boşa çıkarmasın...

Sende Allaha emanet ol bebeğim.

Sagol canim hayirlisi olsun hepimiz icin

nazan sen ne harika bir kadınsın senin yazdıklarını okumak beni çok keyiflendiriyor.çok güzel ve mükemmel bir anne olacaksın canım

Aynı ağrılar bendede var inanılmaz bir kasık ağrısı bence bebislerimiz bize sımsıkı tutunmak istedikleri için bu ağrılar sakın kötü bişey getirme aklına

Amin insallah oyledir canim hayirli olsun bizler icin

saol cnm inş rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş onları veren yaradan alanda oo elimden duadan başka bir şey gelmiyorum zaten hayırlısı neyse o olsun aglasamda sızlasamda kaderinde yoksa yaşamak bir şey degişmez sadece bol bol dua ediyorum rabbim bana bagışlasın saglıkla dr birde bana demezmi şimdi senin duaların vardı oku düzelir diee ne inaçsız dr muş die hayıflandım kendimcee hiç böyle yapmazdı aslında biraz dine karşı sanıırm kızımıda götürdüm bu gün 3 yaşında kızım kızımda tüp bebek ve dr aynı gene bana diyor sen şimdi bunu kuran kursuna verirsin diyor ben kapalıyım yaa sabah sabah her yönden sinirim zıpladı adam kendine yazane açmış biraz burnu büyümüş sanırım neyse durumum düzelsin bebekler tehlikeyi bir geçirsin ilk iş dr degişecegim bana doguma kadar moral verecek beni motife edecek dr gerek beni delirtecek dr degil

ozaman ne diyoruz.......... allahım sen hakkımızda hayırlısını nasip et sen tez zamanda bebeklerimizi bize yolla kucaklarımızı boş bırakma hikmetinden sual olunmaz bizlerede o kutsal ( ANNELİK ) duygusunu tatdır aminnnnnnnnn

cnm benim çok üzüldüm rabbim sabır versin zor bir durum biz ne desek boş biliyorum rabbimin yüzünü tez zamanda güldürsün inş mevlam saglıklı bir evlat versin ve bu acılarnı tez zamanda unuttursun

tatlım benim mide bulantlarım ve kanamalarım oldugu için fazla giremiyorum nete sanırım sende de başlamış bulantı az çok zor yaa inş fazla sürmez tatlım rahat ve saglıklı bir hamilelik geçirirsin inş bulantısız olsun

amayacıgım iyi dileklerin ve duaların için çok tşk ederim rabbimden dilegim tez zmanda seninde güzel haberlerini almak

canım haklısın rabbim ne derse o olacak .doktor konusunda sana katılıyorum ilk iki denememde doktorlarım tabiat anaya inanıyordu olumsuzlukla sonuçlanınca sen Akıllsın anlamışsındır ALLAH vermedi bende dedim daha önce hep diyordunuz embriyolar süper rahim süper tutmaması için neden yok bende herşey ALLAH dan demiştim yok öyle bir etken hiçbirşey engel değil olacak demiştiniz dedim şimdi neden ALLAH dan diyorsunuz dalga mı geçiyorsununz kem küm tabii sonra.... elimiz mahkum 2.denemeyi de onda yaptık şimdiki tedavimde doktorum çok iyi idi embriyologda hepsi besmeleli ama gel gör ki en önemli ilaç yanlış anlaşılmaya kurban gitti eğer tutarsa doktorun hastalarında bir ilk olacakmış.bakalım Mevla sana bana hepimize nasıl bir kader yazdı.i,nşaALLAH gönlümüzün istediğini yazmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…