Kızlar kanı verdim geldim sonuç 2 saat sonra heycan bastı valla:18::18:
nazan sen ne harika bir kadınsın senin yazdıklarını okumak beni çok keyiflendiriyor.çok güzel ve mükemmel bir anne olacaksın canım
ben sonucu aldğımda işyerindeydim telefonlar nasıl yoğundu anlatamam ağlayamıyordumda içimde düğüm düğüm olmuştum..neyseki geçti hamdolsun...en güzel duayı etmişsin rabbime zaten..hayırsız sağlıksızsa olmasın demiştik bizde..bizim bebeklerimiz inanki geç gelecek ama çok hayırlı olacaklar inanıyorum...kanamam benim ilaçları kestikten 5 gün sonra başlamıştı..akıntılar falanda aynen sen gibi olmuştum...adetim yeni bitti..tüp bebekten sonra doğal yolla gebe kalanlar çok.o yüzden bu 1-2 ay çalışmalara devam edelim rabbim inşallah çok bekletmedne verecek bebeklerimizi...kendine dikkat et
cnm arkadaşm gelelim sana sayfaları okudumda biraz senle bi arkadaşm daha jel muhabbetinizi okudum.......elimi belime koyayım önce.......kızzzzz size noluyo jel kullanmak niye zorunuza gidiyo valllllaaaaa sizi döverim ..yolarım saçınızı başınızı ...ne şikayet ediyonuzzzzzzzzzzz iğne dahamı iyi iğne olunda görün gününüzü yürüyemez hale gelinde ozaman konuşuruz bunu sizle almışsınız bebeklerinizi daha neyin şikayetini yapıyonuz rahatlıkmı batıuo size bak yine sinirlendim ...oturun oturduğunaz yerde getirmeyin beni oraya okadarrrrrrrrrrrrrrr
Âmin inş canımMrb arkadaslar herkese inss hersey yolundadir bugun sonuc alacak arkadaslar inss mujdeli haberle donerler
Hadi inss hayirli sonucla gel cnm
canımsın yaaane tatlı azarlıyorsun canım bu arkadaşın neler yaşadı o iğnelerden yürüyemedim yatamadım hemşire iğne yapamıyordu artık ama yine de iğne olduğum hamilelikler uzun sürdü jelde olanlar düştü.anısı farklı o yüzden gıcık oluyorum zavallı jelin bir kabahati yoookkk seninde cennet kokulu yavruların gelecek az kaldı.....
selenim cnm arkadaşm öncelikle rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin üzülme diyemiyorum sana üzül ama çokta yıpratma kendini daha yolun başndasın ve başındayız benim yazılzrımı ve hikayemi ne kadar oludun bilmiyorum ama sen çok şanslı bi kadınsın benim bu ay nasipse 5 denemem olucak 3 düşük bi toprağa verdim ben arkadaşm ama hiç pes etmedim sende etme rabbim hayırlı değildiki nasip etmedi ama bidahki sefere inşllh allah nasip ederse arkadaşm olucak buna inanıyorum ben bizlerde bi ailen olarak her daim yanındayız arkadaşm seni çok seviyoruz bitanem a.e.o gül kokulum
Kızlar kanı verdim geldim sonuç 2 saat sonra heycan bastı valla:18::18:
Sagol canim hayirlisi olsun hepimiz icinCanim hayirli olsun transferin.o agri, uykudan uyandirma, bende yumurtlama zamani olur.embriyonun tutunmasi da olabilir,opu tarihin yakin oldugundan yumurtaliklarinin kendini toparlamasi da olabilir,normal olmayan-travmatik-bir surecten gectiler sonucta..bana kalirsa kanama olmadigi surece cok kendini dinleyip anlamlandirmaya calisma derim..dilerim iyi haberler verirsin bize 10gun sonra:))
İyi dusunelim iyi olalim
nazan sen ne harika bir kadınsın senin yazdıklarını okumak beni çok keyiflendiriyor.çok güzel ve mükemmel bir anne olacaksın canım
Aynı ağrılar bendede var inanılmaz bir kasık ağrısı bence bebislerimiz bize sımsıkı tutunmak istedikleri için bu ağrılar sakın kötü bişey getirme aklına
inşaALLAH canım ALLAH yavrularını sana bağışlasın.üzülme.... bebekler daha yeni kendine geliyor.yavaş atması normal olabilir.eğer sana veda edecekse de kardeşinin sağlıklı büyümesi için senin karnında yer bırakıyor.şuan üzülmek için çok erken Yüce Yaradan kaderimize yazdı olacak olanları inşaALLAH Kalbimizden geçtiği gibi olur herşey
Canım benimmmm.. Hikayeni okudum, biliyorum canım senin yaşadıklarınla benimki kıyaslanamaz. Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün. Yazdıkların için çok teşekkür ederim . Hepiniz benim için çok değerlisiniz ve bende sizleri çok seviyorum.
Bu dünya umut dünyası Rabbim dualarımızı boşa çıkarmasın...
Sende Allaha emanet ol bebeğim.
Üff ya, Ben crinone jel yapmak istemiyorum.
Dün gece 2014 e girmeden önce hepimiz için dilekler diledim.
Umarım herkes güzel sonuçlar alır demeyeceğim bu sefer.
Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alısınız demek istiyorum. Kısacası Yüce Rabbim ol desin.
Benim 3. test günüm yarındı. ama bugün hastaneye gittim yaptırdım. Sonuç 14 e düşmüş. Ben bebeğime/bebeklerime sıkı sıkı sarılmıştım. Ama bebeğim/bebeklerim beni benimseyememiş demek ki... İsyan etmiyorum sadece çok üzgünüm.
Henüz kanamam başlamadı sadece kahverengi akıntım var. Yani hala beni terk etmedi bebeklerim. Kanamayla vücut atacakmış....
İlaçları bıraktım. Bu akşam içmedim. Tüp bebek aşaması çok zormuş biliyorsunuz ilk denememdi. Her aşaması bir stresmiş,normal bir hamilelikle hiç bir alakası yokmuş. Gerçekten gelen bebekler özel bebeklermiş.
Hepinizle beraber üzülüp beraber sevindik. ben sonucumu aldığımda ilk olarak annemi, kardeşlerimi ve eşimi düşündüm. Ne derim dedim? ben güçlü bir kadınımdır kaldırırım. Benim sınavım bu onların değil... Ama onların üzüntüsüne ve en önemlisi emeklerine dayanamam. Annem ve kardeşime söylediğimde hepsi ağladı bende kendimi tutamadım bende ağladım. Beni istemedi niye hala içimde çıksa ya artık...
Ailem benim buraya yazdığımı ve sizinle herşeyi paylaştığımı biliyor. Yazılarımı da okuduklarını da tahmin ediyorum.
Annemim,babamın,kardeşimin, ablamın, eşimin ve siz kader arkadaşlarımda benimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Kısmet değilmiş. Ailemin sağlıklı oldukları ve benimle oldukları için rabbime şükrettim. hemde defalarca... Allahım hamdolsun dedim. hepimiz iyiyiz, hayattayız ve sağlıklıyız. Sizleri takip etmeye devam edeceğim... sizler için dualar da edeceğim bugün anladım ki değer çıksa bile kucağına almadıktan sonra hamilelik hala tehlikede...
Hepinizi çok öpüyorum. kusura bakmayın biraz uzun yazdım. Ama sizlere yazmak istedim hatta daha çok şey yazacaktım ama zamanınızı almak istemedim. (Bu arada amayaa teşekkür ederim hamile ve nazar boncuk yapmışsın en azından onu görebildim...)
ANNE SENİ ÇOK SEVİYORUM. ÜZÜLME LÜTFENNNN...
tatlım benim mide bulantlarım ve kanamalarım oldugu için fazla giremiyorum nete sanırım sende de başlamış bulantı az çok zor yaa inş fazla sürmez tatlım rahat ve saglıklı bir hamilelik geçirirsin inş bulantısız olsunkızlar günaydın herkese...
hamile kalan arkadaşlar artık girmiyo ya da az giriyo gibi mi oldu ben kendim de dahil ama aslında elde olmayan sebeplerdenben 6. haftaya girmemle birlikte mide bulantlarım hat safhaya çıktı. hamilelikte bulantım olmayacak fazla derken dilimi ısırmamışım galiba ki 24 saat midem dönüyor. kusamıyorum da. sadece bulantı. işe bile gidemiyorum 10 gün rapor aldm. bitince daha uzun süreli almayı düşünüyorum.
haftaya allah nasip kısmet ederse kalp atışı için gideceğiz.selencim acın tarifsiz farkındayım rabbim yar ve yardımcın olsun. ve evet çok haklısın hamile kalmakla bitmiyo biz bu bebekleri kucağımıza alana kadar ohh diyemeyeceğiz gerçekten bu da tüp bebekle hamile kalmanın cilvesi olsa gerek. kalbimsenin canım benim hiç kendini ve bebişlerini sıkma şu an boşalt kafanı rabbim en iyisini bilir kendini ona teslim et arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
tedaviye yeni başlayan, opusu olan, transferi olan tüm arkadaşlar allah yardımcınız olsun sakın kafanıza olumsuz şeyler takmayın hep ve bol bol dua edin sevgiyle kalın allaha emanet olun....
NEŞEM sen nasılsın bitanem
saol cnm inş rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş onları veren yaradan alanda oo elimden duadan başka bir şey gelmiyorum zaten hayırlısı neyse o olsun aglasamda sızlasamda kaderinde yoksa yaşamak bir şey degişmez sadece bol bol dua ediyorum rabbim bana bagışlasın saglıkla dr birde bana demezmi şimdi senin duaların vardı oku düzelir diee ne inaçsız dr muş die hayıflandım kendimcee hiç böyle yapmazdı aslında biraz dine karşı sanıırm kızımıda götürdüm bu gün 3 yaşında kızım kızımda tüp bebek ve dr aynı gene bana diyor sen şimdi bunu kuran kursuna verirsin diyor ben kapalıyım yaa sabah sabah her yönden sinirim zıpladı adam kendine yazane açmış biraz burnu büyümüş sanırım neyse durumum düzelsin bebekler tehlikeyi bir geçirsin ilk iş dr degişecegim bana doguma kadar moral verecek beni motife edecek dr gerek beni delirtecek dr degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?