Kızlar malesef olmadıNasip değilmiş
efet cnm çok dogru aslında böyle degildi şuan kontrolü 300 tl ve ben zorumlü olarak gidiyorum sıfr ilk 3 ayı atlatsın o tüp bebek dr her bir sorundan anlyor ve gercekten de çok deneyimli bir d.r oldukca bozitif bir dr du ama adam resmen degişmiş belli kazancı güzel ve inancı yok gercekten sogudum dr dan durumun düzeldigi an ayrılacam zaten maddi olarakta imkanı yok devam edemem her 25 günde 300 tl ve daha bir dünya testlerimiz olcak iyi bir dr bulmam gerekcanım haklısın rabbim ne derse o olacak .doktor konusunda sana katılıyorum ilk iki denememde doktorlarım tabiat anaya inanıyordu olumsuzlukla sonuçlanınca sen Akıllsın anlamışsındır ALLAH vermedi bende dedim daha önce hep diyordunuz embriyolar süper rahim süper tutmaması için neden yok bende herşey ALLAH dan demiştim yok öyle bir etken hiçbirşey engel değil olacak demiştiniz dedim şimdi neden ALLAH dan diyorsunuz dalga mı geçiyorsununz kem küm tabii sonra....elimiz mahkum 2.denemeyi de onda yaptık şimdiki tedavimde doktorum çok iyi idi embriyologda hepsi besmeleli ama gel gör ki en önemli ilaç yanlış anlaşılmaya kurban gitti eğer tutarsa doktorun hastalarında bir ilk olacakmış.bakalım Mevla sana bana hepimize nasıl bir kader yazdı.i,nşaALLAH gönlümüzün istediğini yazmıştır...
Valla bende tahmin ettim canım Regli günüm bugündü nasip değilmişkahverengi akıntım var deyince tahmin etmiştim ama demedimrabbim hayırlısını versin hepimize...
Nasip değilmiş kuzum napalım 3. Deneme inşallahh Nuray hanımı cok sevdim tekrar orda denicemcanım ya üzülme nolur.kısmet bu işler.inşallah bebiş kendiliğinden gelir.
İnşalllahhh canım 3. Denemede yüzüm gülercanım ya üzüldüm sonucunakısmetten öte bir şey yok inşaALLAH en kısa zamanda toparlanıp kaldığın yerden devam edersin
cnm benim çok üzüldüm rabbim sabır versin zor bir durum biz ne desek boş biliyorum rabbimin yüzünü tez zamanda güldürsün inş mevlam saglıklı bir evlat versin ve bu acılarnı tez zamanda unuttursun
tatlım benim mide bulantlarım ve kanamalarım oldugu için fazla giremiyorum nete sanırım sende de başlamış bulantı az çok zor yaa inş fazla sürmez tatlım rahat ve saglıklı bir hamilelik geçirirsin inş bulantısız olsun
Cok teşekkür ederim canım nasip buymuşşimdi ne desem ne yazsam sana cnm arkadaşım o içindeki sıkıntıyı gidersem bilirim gitmez çok üzüldüm gercektenn o kadar emek var zor biliyorum ama mevlam her şeyin hayırlısını bilendir inş rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ve kucagını doldurur amin
TSK ederim canım Aminnnn inşallahhinşallahhCnm gecmis olsun yaa uzuldum rabbim inss en kisa surede bebegini sana nasip etsin inss hayirlisi cnm
kızlar şimdi klinikten aradılar. sonuç 0 olmadığı için ve kanamam olmadığı için testi tekrarlamam gerekiyormuş. ilaçları dün akşam bıraktım ama dedim. 4 gün içinde adet görmezsem acil bilgi verin dedi. işyerinde olduğum için doğru düzgün konuşamadım. neden olduğunu soramadım. sizler bilirsiniz neden ki?
Nasip buymuş canım inşallahh 3. Denemede yüzüm gülerCanım çok üzgünüm ne yazacağını bilemiyorum tez zamanda hamile kalıp bebişine kavuşman dileğiyle...
bende aralık ayında 2. kez tüp bebek tedavisine başladım bugün transferimin 3. günü bana hem 3. gün hemde 5. gün transferi yapıldı aranızda benim gibi olan varmı ???
Nasip buymuş canım inşallahh 3. Denemede yüzüm güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?