2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

efet cnm çok dogru aslında böyle degildi şuan kontrolü 300 tl ve ben zorumlü olarak gidiyorum sıfr ilk 3 ayı atlatsın o tüp bebek dr her bir sorundan anlyor ve gercekten de çok deneyimli bir d.r oldukca bozitif bir dr du ama adam resmen degişmiş belli kazancı güzel ve inancı yok gercekten sogudum dr dan durumun düzeldigi an ayrılacam zaten maddi olarakta imkanı yok devam edemem her 25 günde 300 tl ve daha bir dünya testlerimiz olcak iyi bir dr bulmam gerek

ve sana gelince senden bir şey istiyorum tefriciye duası var biliryormusun bilmemm ben kızımda o duayı olkuttum ve ilk denemem tuttu 3 sene sonra bir daha denedima ama duayı okumadık tutmadı ben önce yaradan sonra dua diyorum ikizlerimde okudum ve tuttu hamdolsun şuanda onu okuyorum inş yavrumun kalbi daha da güçlenir senden bu tuayı okumanı istiyorum bak samımı bir şekilde inanarak okuu inş mukafatını göreceksin senin adıma bende okuycam namazlarımın ardın inşş mevlam senin güzel yüzünü güldürsün ve o ilk inş sende yaşanır cnm

Kızlar malesef olmadı Nasip değilmiş

şimdi ne desem ne yazsam sana cnm arkadaşım o içindeki sıkıntıyı gidersem bilirim gitmez çok üzüldüm gercektenn o kadar emek var zor biliyorum ama mevlam her şeyin hayırlısını bilendir inş rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ve kucagını doldurur amin

Canımmm çok teşekkür ederim. İnşallah geçecek canım. Umarım dediğin gibi olur Rabbim yüzümüze bakar. Sende kendine dikkat et Rabbim sağlığıyla kucağına almanı nasip eder inşallah.

Cok teşekkür ederim canım nasip buymuş

bende aralık ayında 2. kez tüp bebek tedavisine başladım bugün transferimin 3. günü bana hem 3. gün hemde 5. gün transferi yapıldı aranızda benim gibi olan varmı ???

kızlar şimdi klinikten aradılar. sonuç 0 olmadığı için ve kanamam olmadığı için testi tekrarlamam gerekiyormuş. ilaçları dün akşam bıraktım ama dedim. 4 gün içinde adet görmezsem acil bilgi verin dedi. işyerinde olduğum için doğru düzgün konuşamadım. neden olduğunu soramadım. sizler bilirsiniz neden ki?

selencim bence yapabiliyorsan test yaptır Allahın mucizesi eksik olmaz bi bakmışsın ki nasip kısmet değerlerini tam hatırlamıyorum sırayla bi yazsana

canım inşaALLAH değildir ama bazen dış gebelik olabiliyor benim başıma geldi bir türlü düşüremedim 2 günde bir kanda beta-hcg ye bakıldı o yüzden...merkezin işlerini iyi yapıyorlar takip etmekte fayda var Rabbim yüzünü güldürsün canım arkadaşım herşey gönlüne göre olsun

bende aralık ayında 2. kez tüp bebek tedavisine başladım bugün transferimin 3. günü bana hem 3. gün hemde 5. gün transferi yapıldı aranızda benim gibi olan varmı ???

canım hayırlı olsun inşaALLAH yavruların sıkıca tutunur..... (bilgim ve tecrübem yok canım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…