2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım haklısın ben de tefriceye ye başlayabilirim senin sayıda eksik varsa senin için de okuyabilirim

tatlım bazen böyle değer yükselebilir diye gel test yapalım diyorlar..

Şimdi düşük yapmışım onu söyledi. Bir de dış gebeliğe dönerse şahdık şahbaz oluruz. Sağol arkadaşım daha yaşayacağımız var sanırım. Allah razı olsun canım iyi ki siz varsınız...

Klinikle telefonda konuşamadım da evet hayır dedim değeri dedim. gerisini dinledim.Siz olmasanız ne yapardım...

Dostlar merhaba herkese,
İşler yoğun daha önce okuyamadım, şimdi bitirdim.
Selen hala ağlıyorum, yazdıkların ne kadar içime dokundu bilemezsin. Çok üzüldüm. Keşke elimden gelse de acını hafifletebilsem.
Seni çok sevdiğimizi ve hep yanında olacağımızı bilmeni isterim.

kalbimdesin, canım Allah razı olsun dualarında olmak çok duygulandırdı beni. Doktoruna ben de çok kızdım ama arkadaşların dediği gibi, Allah nasip ederse böyle de olur. Çok moral bozucu biliyorum ama bebişinin tutunma ihtimalini düşün ve onu üzmemeye çalış lütfen. Moralli olman çok önemli. Benim de başıma şöyle bir şey geldi; transfer sonrası yeni ilaçlar verildi ya, hemşire dedi ki estrofem'e de devam ediyoruz. Halbuki ben hiç estrofem kullanmadım daha önce, ismini sadece buradan duymuştum. Ben onu kullanmıyorum ki diyince şöyle bir duraksadı, sonrasında elinde estrofemli yeni reçeteyle geldi. "ben kontrol ettim de, ekledik bunu da" dedi. Ben de ona dedim ki eksik ilaç mı kullanmışım ben bunca zaman... Yok dedi, transfer sonrası verilecek demiş doktorunuz dedi ama benim de içime bir kurt düştü. Hala daha düşünüyorum acaba ben geç mi başladım ilaca, acaba olumsuz bir etkisi oldu mu diye... Ama işte kısmet bir yerde.

Nazan, güzel haberlerini heyecanla bekliyorum. Umarım sağlıkla devam eder hamileliğin ve kavuşursun bebeğine. Takipteyim.

Melindam, seni de heyecanla bekliyordum, çok üzüldüm... Allah yardımcın olsun, umarım ikinciye gerek kalmadan gelir bebişin.

Bugün testi olan diğer arkadaşlar, umarım sizden güzel haberler duyarız. İhtiyacımız var gerçekten buna.

selencim bence yapabiliyorsan test yaptır Allahın mucizesi eksik olmaz bi bakmışsın ki nasip kısmet değerlerini tam hatırlamıyorum sırayla bi yazsana

canım arkadaşım, bence yükselecek diye değildir. Düşüp tekrar yükselmez bence...

Çok iyi düşünüyorsun canım arkadaşım.

Şimdi besmele deyince aklıma geldi, anlatayım bakın size. Transfer için yattım masaya, dr geldi. İşleme başlayacak. Ben yumurta toplamada olduğu gibi konuşuyorum tabi, işte kaç hücreli, önce kimyasal gebelik geçirdim, yediklerimle alakalı mı kimyasal olması? Dr hanımın keyfi gayet yerindeydi, embriyolog bebişimi getirince dr a birşey rica edebilir miyim dedim. Buyrun dedi, bebeğimi koyarken besmele çeker misiniz? Dr sinirli sinirli cevapladı, ..... Hanım, bırakın da işimi yapayım. Tabi dedim devam edin. Ama anladım tabi, sanırım materyalist bir dr idi. Neyse hadi buraya kadar önemli değil, işlem bitti, dışarı çıkarken bana bir bakış atıp oradakilere, ben istavroz çıkarsam??? dedi. Ben durur muyum cevap vermeden, 'Olabilir, sonuçta o da bir inanç ' dedim. Yani, önceki dr um yahudi idi, ona söyleseydim böyle bir tepki vermezdi eminim, belki sadece İ-Nan-CIM GE-RE-Ğİ BÖY-LE BİR ŞeY YA-PA-MAM, derdi. Sonuçta bir hristiyanın da, musevinin de budistin de inancı vardır. Hatta materyalist bir insan bile, doğanın kanunlarına inanır.Açıkçası dr olabilmiş, o seviyeye gelebilmiş bir insanın daha hoş görülü ve anlayışlı olmasını beklerdim. Hasta psikolojisini anlamaya çalıması gerekirdi, hele ki u hastanın 4. tüp bebek denemesi ise. Ama işte, demek ki bu niteliklere sahip olabilmesi için insanın biraz olgunlaşması gerekiyor.Ama iyi br cevap verdiğimi ve onun göstermediği hoşgörüyü benim ona gösterdiğimi düşünüyorum. Zeki bir kadın, heralde anlamıştır. Sonuçta ben bunu talep ettim ve eminim melekler beni duydu ve isteğimi en güzel şekilde yerine getrdiler. Sonuç olumlu da olsa olumsuz da olsa içim rahat olacak.

Son düzenleme:

Ağlama bebeğim senin hiç üzülmemen lazım. Yanımda olduğunuzun o kadar farkındayım ki sizlerden ayrılamıyorum ayrılmayacağım da hepinize her aşamada olana sonsuz dualar edeceğim. Bende sizi çok seviyorum. Güzel yanaklarından öpüyorum.

canım haklısın ben de tefriceye ye başlayabilirim senin sayıda eksik varsa senin için de okuyabilirim

cnm benim çok saol eksigim yok ben senin için okuyalım dedim bebeklerim için 15 bin tane selavat cekicem şimdi başladım hayırlıs olsun inş ve namazlarımın arkasından sanada inş dua okuycam

Son düzenleme:

Canım, belki tekrar yükselir değerin, sana çift embriyo mu koyulmuştu. İkiz gebeliklerde bebeğin birisi düşüp diğeri devam edebiliyormuş. Sen ne diyorlarsa onu yap bence canım. Hayırlısı olsun.

Canim benim ben de tam trasfer yapilacagi sure dr bol sans dedi ben de ne bol sansi bismillah diyin dedim.. Surati inanilmaz dustu :) bunlar herseyi bilime bagliyolar bosver ne bilirler duayi :))

şu doktorlar ve tüp bebek merkezleri bizi insan olarak bir görebilselerdi eminim pozitif sonuç daha fazla alırdık.bizi görenin gözleri parlıyor yaaaa $ ve £ olarak görüyorlar

canım inşaallah herşey hepimizin istediği gibi olur.evlerimiz gönüllerimiz evlatlarımızla şenlensin

Canım o ilgiyi ege ünv zor bulursun benim 1. Denemen orda oldu resmen psikolojim bozuldu oradakilerin tavrından ben Erol tavmergenin hastasıydım özeline gidiyordum işlemler orda oluyordu ama hiç memnun kalmadım negatifi alınca arkama bakmadan ordan kaçtım2. Denememde negatif ama bu merkez ve özelliklede doktorumu cok sevdim psikolojimde cok iyidi nasipse 3. Denemeyide orda yapıcam

canım haticimmmmm, Rabbim inşallah kendiliğinden göndersin bebişiniiii

bende öyleyimmmmm

Sağol canim cevabin için haklisin sizlerin cevaplari sayesinde iyice cesaretlendim zaten dondurulmuş olacagi icin cok ignede olmayacak Teşekkürler :)

aynen tatlım bende ilk denemem de ablamı çağırmıştımm bende artık bi ikinciyi alabilirsem göbişime, kimsecikleri çağırmıycam, kavrulurum kendi yağımda.....

Kızlar malesef olmadı Nasip değilmiş

canım seni ve diğer arkadaşları merk ettiğim için girdim canım benim.... Rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım, içinin acısı dinsin çabucak, ve hatta mümkünse Rabbim tedaviye gerek kalmadan göndersin mucizeni, ışığını, canının parçasını

cnm benim çok saol eksigim yok ben senin için okuyalım dedim bebeklerim için 15 bin tane selavat cekicem şimdi başladım hayırlıs olsun inş ve namazlarımın arkasından sanada inş dua okuycam

yaaaa kıskançlık yaparım amaaaaa yaaaaa, bana daaaaa dua etttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…