- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
efet cnm çok dogru aslında böyle degildi şuan kontrolü 300 tl ve ben zorumlü olarak gidiyorum sıfr ilk 3 ayı atlatsın o tüp bebek dr her bir sorundan anlyor ve gercekten de çok deneyimli bir d.r oldukca bozitif bir dr du ama adam resmen degişmiş belli kazancı güzel ve inancı yok gercekten sogudum dr dan durumun düzeldigi an ayrılacam zaten maddi olarakta imkanı yok devam edemem her 25 günde 300 tl ve daha bir dünya testlerimiz olcak iyi bir dr bulmam gerek
ve sana gelince senden bir şey istiyorum tefriciye duası var biliryormusun bilmemm ben kızımda o duayı olkuttum ve ilk denemem tuttu 3 sene sonra bir daha denedima ama duayı okumadık tutmadı ben önce yaradan sonra dua diyorum ikizlerimde okudum ve tuttu hamdolsun şuanda onu okuyorum inş yavrumun kalbi daha da güçlenir senden bu tuayı okumanı istiyorum bak samımı bir şekilde inanarak okuu inş mukafatını göreceksin senin adıma bende okuycam namazlarımın ardın inşş mevlam senin güzel yüzünü güldürsün ve o ilk inş sende yaşanır cnm
kızlar şimdi klinikten aradılar. sonuç 0 olmadığı için ve kanamam olmadığı için testi tekrarlamam gerekiyormuş. ilaçları dün akşam bıraktım ama dedim. 4 gün içinde adet görmezsem acil bilgi verin dedi. işyerinde olduğum için doğru düzgün konuşamadım. neden olduğunu soramadım. sizler bilirsiniz neden ki?
Kızlar malesef olmadıNasip değilmiş
canım inşaALLAH değildir ama bazen dış gebelik olabiliyor benim başıma geldi bir türlü düşüremedim 2 günde bir kanda beta-hcg ye bakıldı o yüzden...merkezin işlerini iyi yapıyorlar takip etmekte fayda var Rabbim yüzünü güldürsün canım arkadaşım herşey gönlüne göre olsun
canım hayırlı olsun inşaALLAH yavruların sıkıca tutunur.....(bilgim ve tecrübem yok canım )
selencim bence yapabiliyorsan test yaptır Allahın mucizesi eksik olmaz bi bakmışsın ki nasip kısmet değerlerini tam hatırlamıyorum sırayla bi yazsana
canım haklısın rabbim ne derse o olacak .doktor konusunda sana katılıyorum ilk iki denememde doktorlarım tabiat anaya inanıyordu olumsuzlukla sonuçlanınca sen Akıllsın anlamışsındır ALLAH vermedi bende dedim daha önce hep diyordunuz embriyolar süper rahim süper tutmaması için neden yok bende herşey ALLAH dan demiştim yok öyle bir etken hiçbirşey engel değil olacak demiştiniz dedim şimdi neden ALLAH dan diyorsunuz dalga mı geçiyorsununz kem küm tabii sonra....elimiz mahkum 2.denemeyi de onda yaptık şimdiki tedavimde doktorum çok iyi idi embriyologda hepsi besmeleli ama gel gör ki en önemli ilaç yanlış anlaşılmaya kurban gitti eğer tutarsa doktorun hastalarında bir ilk olacakmış.bakalım Mevla sana bana hepimize nasıl bir kader yazdı.i,nşaALLAH gönlümüzün istediğini yazmıştır...
Dostlar merhaba herkese,
İşler yoğun daha önce okuyamadım, şimdi bitirdim.
Selen hala ağlıyorum, yazdıkların ne kadar içime dokundu bilemezsin. Çok üzüldüm. Keşke elimden gelse de acını hafifletebilsem.
Seni çok sevdiğimizi ve hep yanında olacağımızı bilmeni isterim.
kalbimdesin, canım Allah razı olsun dualarında olmak çok duygulandırdı beni. Doktoruna ben de çok kızdım ama arkadaşların dediği gibi, Allah nasip ederse böyle de olur. Çok moral bozucu biliyorum ama bebişinin tutunma ihtimalini düşün ve onu üzmemeye çalış lütfen. Moralli olman çok önemli. Benim de başıma şöyle bir şey geldi; transfer sonrası yeni ilaçlar verildi ya, hemşire dedi ki estrofem'e de devam ediyoruz. Halbuki ben hiç estrofem kullanmadım daha önce, ismini sadece buradan duymuştum. Ben onu kullanmıyorum ki diyince şöyle bir duraksadı, sonrasında elinde estrofemli yeni reçeteyle geldi. "ben kontrol ettim de, ekledik bunu da" dedi. Ben de ona dedim ki eksik ilaç mı kullanmışım ben bunca zaman... Yok dedi, transfer sonrası verilecek demiş doktorunuz dedi ama benim de içime bir kurt düştü. Hala daha düşünüyorum acaba ben geç mi başladım ilaca, acaba olumsuz bir etkisi oldu mu diye... Ama işte kısmet bir yerde.
Nazan, güzel haberlerini heyecanla bekliyorum. Umarım sağlıkla devam eder hamileliğin ve kavuşursun bebeğine. Takipteyim.
Melindam, seni de heyecanla bekliyordum, çok üzüldüm...Allah yardımcın olsun, umarım ikinciye gerek kalmadan gelir bebişin.
Bugün testi olan diğer arkadaşlar, umarım sizden güzel haberler duyarız. İhtiyacımız var gerçekten buna.
canım haklısın ben de tefriceye ye başlayabilirim senin sayıda eksik varsa senin için de okuyabilirim
İnşalllahhh canım 3. Denemede yüzüm güler
kızlar şimdi klinikten aradılar. sonuç 0 olmadığı için ve kanamam olmadığı için testi tekrarlamam gerekiyormuş. ilaçları dün akşam bıraktım ama dedim. 4 gün içinde adet görmezsem acil bilgi verin dedi. işyerinde olduğum için doğru düzgün konuşamadım. neden olduğunu soramadım. sizler bilirsiniz neden ki?
Şimdi besmele deyince aklıma geldi, anlatayım bakın size. Transfer için yattım masaya, dr geldi. İşleme başlayacak. Ben yumurta toplamada olduğu gibi konuşuyorum tabi, işte kaç hücreli, önce kimyasal gebelik geçirdim, yediklerimle alakalı mı kimyasal olması? Dr hanımın keyfi gayet yerindeydi, embriyolog bebişimi getirince dr a birşey rica edebilir miyim dedim. Buyrun dedi, bebeğimi koyarken besmele çeker misiniz?Dr sinirli sinirli cevapladı, ..... Hanım, bırakın da işimi yapayım. Tabi dedim devam edin. Ama anladım tabi, sanırım materyalist bir dr idi. Neyse hadi buraya kadar önemli değil, işlem bitti, dışarı çıkarken bana bir bakış atıp oradakilere, ben istavroz çıkarsam??? dedi. Ben durur muyum cevap vermeden, 'Olabilir, sonuçta o da bir inanç ' dedim. Yani, önceki dr um yahudi idi, ona söyleseydim böyle bir tepki vermezdi eminim, belki sadece İ-Nan-CIM GE-RE-Ğİ BÖY-LE BİR ŞeY YA-PA-MAM, derdi. Sonuçta bir hristiyanın da, musevinin de budistin de inancı vardır. Hatta materyalist bir insan bile, doğanın kanunlarına inanır.Açıkçası dr olabilmiş, o seviyeye gelebilmiş bir insanın daha hoş görülü ve anlayışlı olmasını beklerdim. Hasta psikolojisini anlamaya çalıması gerekirdi, hele ki u hastanın 4. tüp bebek denemesi ise. Ama işte, demek ki bu niteliklere sahip olabilmesi için insanın biraz olgunlaşması gerekiyor.Ama iyi br cevap verdiğimi ve onun göstermediği hoşgörüyü benim ona gösterdiğimi düşünüyorum. Zeki bir kadın, heralde anlamıştır. Sonuçta ben bunu talep ettim ve eminim melekler beni duydu ve isteğimi en güzel şekilde yerine getrdiler. Sonuç olumlu da olsa olumsuz da olsa içim rahat olacak.
dostlar merhaba herkese,
işler yoğun daha önce okuyamadım, şimdi bitirdim.
Selen hala ağlıyorum, yazdıkların ne kadar içime dokundu bilemezsin. çok üzüldüm. Keşke elimden gelse de acını hafifletebilsem.
Seni çok sevdiğimizi ve hep yanında olacağımızı bilmeni isterim.
Kalbimdesin, canım allah razı olsun dualarında olmak çok duygulandırdı beni. Doktoruna ben de çok kızdım ama arkadaşların dediği gibi, allah nasip ederse böyle de olur. çok moral bozucu biliyorum ama bebişinin tutunma ihtimalini düşün ve onu üzmemeye çalış lütfen. Moralli olman çok önemli. Benim de başıma şöyle bir şey geldi; transfer sonrası yeni ilaçlar verildi ya, hemşire dedi ki estrofem'e de devam ediyoruz. Halbuki ben hiç estrofem kullanmadım daha önce, ismini sadece buradan duymuştum. Ben onu kullanmıyorum ki diyince şöyle bir duraksadı, sonrasında elinde estrofemli yeni reçeteyle geldi. "ben kontrol ettim de, ekledik bunu da" dedi. Ben de ona dedim ki eksik ilaç mı kullanmışım ben bunca zaman... Yok dedi, transfer sonrası verilecek demiş doktorunuz dedi ama benim de içime bir kurt düştü. Hala daha düşünüyorum acaba ben geç mi başladım ilaca, acaba olumsuz bir etkisi oldu mu diye... Ama işte kısmet bir yerde.
Nazan, güzel haberlerini heyecanla bekliyorum. Umarım sağlıkla devam eder hamileliğin ve kavuşursun bebeğine. Takipteyim.
Melindam, seni de heyecanla bekliyordum, çok üzüldüm...Allah yardımcın olsun, umarım ikinciye gerek kalmadan gelir bebişin.
Bugün testi olan diğer arkadaşlar, umarım sizden güzel haberler duyarız. Ihtiyacımız var gerçekten buna.
şu doktorlar ve tüp bebek merkezleri bizi insan olarak bir görebilselerdi eminim pozitif sonuç daha fazla alırdık.bizi görenin gözleri parlıyor yaaaa $ ve £ olarak görüyorlar
Canım o ilgiyi ege ünv zor bulursun benim 1. Denemen orda oldu resmen psikolojim bozuldu oradakilerin tavrından ben Erol tavmergenin hastasıydım özeline gidiyordum işlemler orda oluyordu ama hiç memnun kalmadım negatifi alınca arkama bakmadan ordan kaçtımŞimdi besmele deyince aklıma geldi, anlatayım bakın size. Transfer için yattım masaya, dr geldi. İşleme başlayacak. Ben yumurta toplamada olduğu gibi konuşuyorum tabi, işte kaç hücreli, önce kimyasal gebelik geçirdim, yediklerimle alakalı mı kimyasal olması? Dr hanımın keyfi gayet yerindeydi, embriyolog bebişimi getirince dr a birşey rica edebilir miyim dedim. Buyrun dedi, bebeğimi koyarken besmele çeker misiniz?Dr sinirli sinirli cevapladı, ..... Hanım, bırakın da işimi yapayım. Tabi dedim devam edin. Ama anladım tabi, sanırım materyalist bir dr idi. Neyse hadi buraya kadar önemli değil, işlem bitti, dışarı çıkarken bana bir bakış atıp oradakilere, ben istavroz çıkarsam??? dedi. Ben durur muyum cevap vermeden, 'Olabilir, sonuçta o da bir inanç ' dedim. Yani, önceki dr um yahudi idi, ona söyleseydim böyle bir tepki vermezdi eminim, belki sadece İ-Nan-CIM GE-RE-Ğİ BÖY-LE BİR ŞeY YA-PA-MAM, derdi. Sonuçta bir hristiyanın da, musevinin de budistin de inancı vardır. Hatta materyalist bir insan bile, doğanın kanunlarına inanır.Açıkçası dr olabilmiş, o seviyeye gelebilmiş bir insanın daha hoş görülü ve anlayışlı olmasını beklerdim. Hasta psikolojisini anlamaya çalıması gerekirdi, hele ki u hastanın 4. tüp bebek denemesi ise. Ama işte, demek ki bu niteliklere sahip olabilmesi için insanın biraz olgunlaşması gerekiyor.Ama iyi br cevap verdiğimi ve onun göstermediği hoşgörüyü benim ona gösterdiğimi düşünüyorum. Zeki bir kadın, heralde anlamıştır. Sonuçta ben bunu talep ettim ve eminim melekler beni duydu ve isteğimi en güzel şekilde yerine getrdiler. Sonuç olumlu da olsa olumsuz da olsa içim rahat olacak.
ben sonucu aldğımda işyerindeydim telefonlar nasıl yoğundu anlatamam ağlayamıyordumda içimde düğüm düğüm olmuştum..neyseki geçti hamdolsun...en güzel duayı etmişsin rabbime zaten..hayırsız sağlıksızsa olmasın demiştik bizde..bizim bebeklerimiz inanki geç gelecek ama çok hayırlı olacaklar inanıyorum...kanamam benim ilaçları kestikten 5 gün sonra başlamıştı..akıntılar falanda aynen sen gibi olmuştum...adetim yeni bitti..tüp bebekten sonra doğal yolla gebe kalanlar çok.o yüzden bu 1-2 ay çalışmalara devam edelim rabbim inşallah çok bekletmedne verecek bebeklerimizi...kendine dikkat et
kızlar..
Allah bu yıl beklediğiniz herşeyi hayırlısıyla nasip etsin hepinize,en başta da sağlıklı evlatlar..
kaçırdığım tüm sayfaları okudum..kimi zaman üzüldüm kimi zaman heyecanlandım,herşey bizler için..
üzüntülü durumlarda söylenen teselli cümleleri çok klasik,çok boş gelir biliyorum,ama üzülen arkadaşlarımla birlikte üzüldüm gerçekten..
selen için ve negatif gören tüm güzeller için dileğim Allahım daha fazla aratmadan nasip etsin..tedavili ya da tedavisiz..maddi maenvi güç versin de devam edilebilsin...
kalbimdesin,senin de ilaç durumuna şaşırdım doktora anlam veremedim..AMA biz inanıyoruz ki Allah dilerse olur,o yüzden hiiiç moralini bozma,bir de bunun için strese girip kendini kasma..hayırlısıyla güzel olacak,buna inan canım..
hepinizi seviyorum..değil mi ki aynı yollardan geçiyoruz,aynı duyguları yaşıyoruz,o yüzden birbirimizi tanımadan da sevmek mümkün..sizi yıllar sonra bile hatırlıcam,buna eminim..inşallah hepimiz kavuştuğumuz evlatlarımızı büyütmekle meşgul olurken,bazen bu günleri anımsarız..ve hayata,evlatlarımıza ailemize daha sıkı tutunur şükretmeyi bırakmayız hiç..
duygulandım nedense,bugün hava kapalı,kasvetli..içim de öyle galiba..
:2::2:
Sağol canim cevabin için haklisin sizlerin cevaplari sayesinde iyice cesaretlendim zaten dondurulmuş olacagi icin cok ignede olmayacak Teşekkürler :)
cnm benim çok saol eksigim yok ben senin için okuyalım dedim bebeklerim için 15 bin tane selavat cekicem şimdi başladım hayırlıs olsun inş ve namazlarımın arkasından sanada inş dua okuycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?