- 12 Ekim 2013
- 611
- 379
- 123
- 35
- Konu Sahibi evenescence
-
senin bebişin ne kadarlık oldu kızmı erkekmi neler yapıyor?
kız canım 19 kasımda doğdu inanılmaz geveze ve oyunbaz müzikli oyun caklara bayılıyo onlarla konuşuyo ve yemeye çalışıyo :) amauykuyla hiç aramız yok maalesef
Sormayın kızlar,benim bebişimde çok geveze :) hele sabahları tadından yenemiyor valla,gülücükleri kahkahaları ömre bedel...kendi kendine sırtüstüyken yüzüstüne dönebiliyor.elleri giysileri sürekli ağzında,iki elini birleştirip bakarkende çok komik oluyor...tek problemimiz daha öncede bahsetmiştim gündüz uykuları.uykusu geliyor ama yerine yatırınca hemen geri uyanıyor,bebek arabasında falanda uyumuyor,uyuyamayınca hep huzursuz sizinkiler neler yapıyor peki ?
Maşallah bebişlerimize
Maalesef emzikte almıyor kızım,doğduğu gün verdik 2 gün aldı bir daha da ne yaptıysam koymadı ağzına.ilk 20 gün gece gündüz güzel uyuyordu,şimdi gündüz neden uyumuyor daha doğrusu uyuyamıyor anlamış değilim.bugün iyice sinirlerim bozuldu ağlamaktan gözlerim şişti...
üzme kendine canım yaa benimki yeni başladı biraz biraz uyumaya ki sadece gündüz değil gece de 5 dakika uyutmuyordu inan neler çektim kimsemde yok yanımda yavaş yavaş düzene girer inşaallah
Maşallah bebişlerimize
Maalesef emzikte almıyor kızım,doğduğu gün verdik 2 gün aldı bir daha da ne yaptıysam koymadı ağzına.ilk 20 gün gece gündüz güzel uyuyordu,şimdi gündüz neden uyumuyor daha doğrusu uyuyamıyor anlamış değilim.bugün iyice sinirlerim bozuldu ağlamaktan gözlerim şişti...[/
farklı emzikleri denedinizmi bana eczacı almıyorsa şekerli suya batırıp verebilirsin o zaman alır demişti gerçi ben hiç yapmadım ama isterseniz deneyebilirsiniz vallahi benim kızımda uyumadığı zamanlarda çok huzursuz emzik olmasa nabardım bilmiyorum hem emziği alınca daha rahat uyuyor
Maşallah bebişlerimize
Maalesef emzikte almıyor kızım,doğduğu gün verdik 2 gün aldı bir daha da ne yaptıysam koymadı ağzına.ilk 20 gün gece gündüz güzel uyuyordu,şimdi gündüz neden uyumuyor daha doğrusu uyuyamıyor anlamış değilim.bugün iyice sinirlerim bozuldu ağlamaktan gözlerim şişti...
Canım benim kızımda 10 Kasımda doğdu. Aynı şekilde en başından beri ne denediysem emziğe alıştıramadım. Uyku konusuna gelince kolik yüzünden çok çektik, hala ağlama nöbetlerimiz oluyor ve uyku sorunu yaşıyoruz. Senin bebişinin de gaz sorunu yoksa eğer, nazara inanır mısın bilmem ama ben kesinlikle bebişlere nazar değdiğini düşünüyorum. Minik kuzuna bol bol dua oku annesi belki faydası olur. Sana ve yavruna bol uykulu günler diliyorum...
sallamadan uyutmak için biraz çabalayın kızlar, ben çok uğraştım ama çok da rahat ettim tavsiye ederim.
önceden bi yere gitmeye korkuyodum, gidicem sallayamıcam uyuyamayacak, burnumdan getirecek diye.
şimdi dalmakta zorlanıyor ama eninde sonunda uyuyor :)
Benim kizimin allaha Şükür uykulari cok düzenli . Benim kizimda konusmaya çalışıyo kiyafetlerini falan tutuyo battaniyeaini falan cekip üstünü aciyo ellerini emiyo ama hala donemiyor . Vucudunu kafasini dimdik tutabiliyor . Yattagi zaman kafasini kaldiriyo :) yerim kızımı
mda cım merhabaaa beni hatırladın mı :) erken doğacak ha doğdu doğuyor derken ben de 38+5 de aldım kızımı kucağıma 25 kasım da doğdu kasım annelerine terfi ettim daha yeni internete zaman ayırabiliyorum saydıklarının hepsini bizim kuş da yapıyor.
bu doğum günü çizelgesini ben beceremedim nasıl yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?