2013 Kasım Bebekleri Büyüyor

senin bebişin ne kadarlık oldu kızmı erkekmi neler yapıyor?

kız canım 19 kasımda doğdu inanılmaz geveze ve oyunbaz müzikli oyun caklara bayılıyo onlarla konuşuyo ve yemeye çalışıyo :) ama uykuyla hiç aramız yok maalesef

kız canım 19 kasımda doğdu inanılmaz geveze ve oyunbaz müzikli oyun caklara bayılıyo onlarla konuşuyo ve yemeye çalışıyo :) ama uykuyla hiç aramız yok maalesef

maşallah kızına benim kızımda 19 kasım doğumlu ışıklı oyuncakları seviyo emeklemek istiyo bide emekleyemediği içinde sinirleniyo çok azimli kızım:)

Sormayın kızlar,benim bebişimde çok geveze :) hele sabahları tadından yenemiyor valla,gülücükleri kahkahaları ömre bedel...kendi kendine sırtüstüyken yüzüstüne dönebiliyor.elleri giysileri sürekli ağzında,iki elini birleştirip bakarkende çok komik oluyor...tek problemimiz daha öncede bahsetmiştim gündüz uykuları.uykusu geliyor ama yerine yatırınca hemen geri uyanıyor,bebek arabasında falanda uyumuyor,uyuyamayınca hep huzursuz sizinkiler neler yapıyor peki ?

canım seninki emzik alıyor mu ben onunla rahat ettim biraz o ağzındayken uyuyo çıkarsa uyanıyo verip beşiğinde sallayınca uyuyo çoğu zaman iki gündür idare eder yani çoğalmaya başladı şükür:) ay benim ki benim saçlara deli oluyo yüzümü yaklaştırınca tutup ağzına koymaya çalışıyo koyamayınca çok kızıyooo

Benim kizimin allaha Şükür uykulari cok düzenli . Benim kizimda konusmaya çalışıyo kiyafetlerini falan tutuyo battaniyeaini falan cekip üstünü aciyo ellerini emiyo ama hala donemiyor . Vucudunu kafasini dimdik tutabiliyor . Yattagi zaman kafasini kaldiriyo :) yerim kızımı

Maşallah bebişlerimize
Maalesef emzikte almıyor kızım,doğduğu gün verdik 2 gün aldı bir daha da ne yaptıysam koymadı ağzına.ilk 20 gün gece gündüz güzel uyuyordu,şimdi gündüz neden uyumuyor daha doğrusu uyuyamıyor anlamış değilim.bugün iyice sinirlerim bozuldu ağlamaktan gözlerim şişti...

üzme kendine canım yaa benimki yeni başladı biraz biraz uyumaya ki sadece gündüz değil gece de 5 dakika uyutmuyordu inan neler çektim kimsemde yok yanımda yavaş yavaş düzene girer inşaallah

İQUOTE=25kIrIkkale71;34176192]merhaba canım bende 19 kasım annesiyim maşallah miniğinin adı ne neler yapıyorsunuz bakalım[/QUOTE]

üzme kendine canım yaa benimki yeni başladı biraz biraz uyumaya ki sadece gündüz değil gece de 5 dakika uyutmuyordu inan neler çektim kimsemde yok yanımda yavaş yavaş düzene girer inşaallah

Haklısın canım,senin adına çok sevindim. İnşallah bizimkide düzelir yavaş yavaş

Merhaba kızlar bnde kasım 2013 annesiyim aslında aralık annesi olacaktm ama tatlı cadım biraz erken dawrandı ve 22 kasımda bizim aramıza katıldı bebekleriniz naısl gelişimleri nasıl

Canım benim kızımda 10 Kasımda doğdu. Aynı şekilde en başından beri ne denediysem emziğe alıştıramadım. Uyku konusuna gelince kolik yüzünden çok çektik, hala ağlama nöbetlerimiz oluyor ve uyku sorunu yaşıyoruz. Senin bebişinin de gaz sorunu yoksa eğer, nazara inanır mısın bilmem ama ben kesinlikle bebişlere nazar değdiğini düşünüyorum. Minik kuzuna bol bol dua oku annesi belki faydası olur. Sana ve yavruna bol uykulu günler diliyorum...

kolik çok zordur bilirim kolaylıklar diliyorum,inşalllah bir an önce senin bebişinin de uykuları düzelir koliği geçer. ben de oğlumda çok çekmiştim 3. ayına yaklaşırken geçmişti..kızımın koliği yok ama gazı çıkarılmazsa asla uyuyamıyor.gerçi şu günlerde çok hareketli ama kendi kendine dönüyor vs gaz probleminin azalması gerekirken arttı sanki emerken çok acele ediyor gazın sesini ben bile duyuyorum.sonrada başlıyor ağlamaya

aslında nazara bende inanıyorum bol bol da okuyoruz zaten,kızımın maviş gözlerine nazar mı değdi yoksa
bu arada şu gaz çıkarmadan yatırma olayı ne zaman başlıyacak ki,belki o zaman yatırınca uyanmaz hemen

mrb kasım anneleri benim kızımda 19 kasımda doğdu.uyku sorunu bizdede var ilk aylar gündüz doğrudüzgün hiç uyumuyordu ama şimdi hamak aldık ve rahat ettik uykusu geldiğinde koyuyorum sallayarak uyumak istiyormuş bebeğim.biyerde okumuştum her bebeğin bi uyuma şekli isteği vardır diye. doğruymuş park yatağıda sallanıyo ama onu istemiyo hamağında uyuyo.çok şükür biz şimdilik yöntemi bulduk ama büyüdükçe nasıl olur bilmiyorum

sallamadan uyutmak için biraz çabalayın kızlar, ben çok uğraştım ama çok da rahat ettim tavsiye ederim.
önceden bi yere gitmeye korkuyodum, gidicem sallayamıcam uyuyamayacak, burnumdan getirecek diye.
şimdi dalmakta zorlanıyor ama eninde sonunda uyuyor :)

bende istiyorum sallamadan kendi kendine uyusun ama çok ağlıyor sen nasıl başardın

Benimki zaten hiç sallatmıyo kendini...yalnız iki gündür omuzdan kucağa terfi etti,omzumdayken kendini alta kaydırıyor.kimlbilir kucaktanda yatağı ister belki:)
Derinin'bin kendiliğinden dönebildiğinden bahsetmiştim,bir kaç gundurde oturmak istiyor.ya henüz erken değil mi bu gelişmeler için.sizce ioturna konusunda ne yapmalıyım,belinin incibnesinden korkuyorum.

mda cım merhabaaa beni hatırladın mı :) erken doğacak ha doğdu doğuyor derken ben de 38+5 de aldım kızımı kucağıma 25 kasım da doğdu kasım annelerine terfi ettim daha yeni internete zaman ayırabiliyorum saydıklarının hepsini bizim kuş da yapıyor.
bu doğum günü çizelgesini ben beceremedim nasıl yaptın canım

Bende deneme yanilma yontemiyle yaptim lilypie den yaptim galiba bende cok giremiyorum artik . Hatirladim canim benim kizim 36 0 da dogdu solunum sikintisi emme sıkıntısı yasamadik allaha sukur hersey yolunda senin kis kac kilo okdu boyu falan nasil

merhaba kızlar ben 25 kasım da doğum yaptım doğum tarihimiz 5 aralık dı ama sezeryan olduğum için biraz erken karşıladık yavrumu ve kasım annesi oldum aralık annelerine de yazıyorum alışık olduğum için ama bebeğimin gelişimi açısından yaşıtları bu toipikte diye burayı da takip etmek istiyorum.

bebeğim 3. ay kontrolünde 5200 gr 57 cm idi.
2800 gr 49 cm doğmuştu. çok aşırı kilo almıyor ama az da almıyor doktorumuz iyi diyor ben de minyonum kızım da minyon olacak sanırım :)

ek gıdalar konusunda 4. ayda tattırmaya başlamamızı söyledi doktorumuz. asıl 6. ayda başlanacak dedi çünkü o zamana kadar en önemli besinleri anne sütü ve süt formülleriymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…