- 12 Ekim 2013
- 611
- 379
- 123
- 35
- Konu Sahibi evenescence
-
kızlar bnm saçım çok dökülür oldju şu son bir haftada sizinde öyle oluo mu yada neden oluo
MaşaLLAH SİZE.....idare eder canım kızım üzüyo beni biraz artık uyanıkken meme emmek istemiyo yaonun dışında keyfimiz yerinde kıkırdamalar sohbetler annesi gibi konuşkan olacak zannımcaaa siz neler yapıyorsunuz bakalım
MaşaLLAH SİZE.....
uykulu daha iyi emiyor,ebe bana sessiz sakin dikkat çekmeyen ortamda emzir daha iyi olur dedi.
sanırım herkeste aynı sorunlar..benimde gündüzleri bebeğim az emiyo..memeyi tutmuyo..ama gece iki saatte bir uyanıyo ve hiç sıkıntı yartamadan emiyo..ben gündüzleri yatarak emziriyorum.yattıı yerden emzirmeye çalışıyorum..bin türlü oyuncakla..MaşaLLAH SİZE.....
uykulu daha iyi emiyor,ebe bana sessiz sakin dikkat çekmeyen ortamda emzir daha iyi olur dedi.
Bende son 2-3 haftadır bu konuda çok sıkıntılıyım canım. Elimi ne zaman saçıma atsam avuç avuç saç dökülüyor. Banyoyu hiç söylemiyorum zaten, sürekli saçlarımla tıkanır olduSanırım emzirmeyle ilgiliymiş. Ben doğumdan sonra elevite devam etmedim, kan ilacı da kullanmadım. Saç dökülmesini araştırırken bir yerde kullanmak gerektiğini okumuştum. Umarım kel kalmayız :S
benimde son iki haftadır inanılmaz dökülüyo canım kel kalacam diye korkmaya başladım o kadar yanii
Bende ne vitamin ne kan ilacı kullandım iidi ama bnm douymdan sonraki kanım bakalım yarın tahlil yaptırıcam doktorun ne dediini söylerim sizlereaynen saçlar avuç avuç dökülüyor.
Hımm bebişiniz kız mı erkek mi gelişimi nasıl kilosu boyu ne kadar doğdu bu ay ki aşınızı yaptırdınız mıaynı gün dünyaya gelmiş bebişler :)
Bnm kızımda emmek istemedi bu ay baya savaştım onunla ki emzik almiodu ona alıştırdım zorla ondna mı yapio dedim yok emmek istemio çocuk aç biliorum uyku halinden başka emmio kucaıma yatırdıım an başlio zorlayıncada kıyameti kopario bnd eçok korkmştm beni bırakıcak emmicek die asla mama vermedim biberon zaten almadı sevmedi şimdi bnde uykuluykn emziriorum huyuna gidiorumm uykudan uyanınca az ayılıo keyifliyken alio gecelri genelde çok fazla emmek istemio bnde zorlamamaya çalışıorum bu ara daha iyi eskisi gibi sık emmio zatn üç saatte 4 saatte bi yerde okumuştum bu ay bebeklern duyu organları gelişirmş bazı bebekler bu şekildetepki verebilirlermiş anne sütü önmli uyurkn muyurken alıcaklar onu napalımidare eder canım kızım üzüyo beni biraz artık uyanıkken meme emmek istemiyo ya onun dışında keyfimiz yerinde kıkırdamalar sohbetler annesi gibi konuşkan olacak zannımcaaa siz neler yapıyorsunuz bakalım
Doktor saçlarım için tahlil istedi aç olmadıgım için derinimin aşı günü vericem.ama d3 damlayı tekrar kullan dedi bakalım faydası olacakmı.kızım 2 gün sonra 4 aylık 'olacak.gündüz uyku problemimiz hala devam ediyor.bugün nukun pahalı bir emziğini aldım yine emmedi.onun dısında agular kahkalalar o biçim :) üç aylıktan beri de sırtüstü durumdayken yüzüstüne dönüyor.ama tekrar eski haline yardımla dönüyor.birde resmen yattığı yerden kafasını kaldırıyor hep oturmak istiyor.elimi yakalayınca hemen oturuyor.ama doktor henüz oturmasına izin vermeyin dedi.kilosu 1 ay önce 6800 kg dı boyunda 63 tü.yalnız hem kendi doktorumuz hemde aile hekimimiz ölçüyor ama sonuçlar az da olsa farklı oluyor.
Bizim reflü sorunumuz var maalesef çok kusuyor yaklaşık 3 haftadır da emerken problem yaşıyoruz.memeyi çekiştiriyor belini yay gibi geriyor ve hep hava yutuyor.biraz netten arastırdım reflüden oluyormuş.gaviskon iyi gelmedi bakalım doktor ne diyecek...
Doktor saçlarım için tahlil istedi aç olmadıgım için derinimin aşı günü vericem.ama d3 damlayı tekrar kullan dedi bakalım faydası olacakmı.kızım 2 gün sonra 4 aylık 'olacak.gündüz uyku problemimiz hala devam ediyor.bugün nukun pahalı bir emziğini aldım yine emmedi.onun dısında agular kahkalalar o biçim :) üç aylıktan beri de sırtüstü durumdayken yüzüstüne dönüyor.ama tekrar eski haline yardımla dönüyor.birde resmen yattığı yerden kafasını kaldırıyor hep oturmak istiyor.elimi yakalayınca hemen oturuyor.ama doktor henüz oturmasına izin vermeyin dedi.kilosu 1 ay önce 6800 kg dı boyunda 63 tü.yalnız hem kendi doktorumuz hemde aile hekimimiz ölçüyor ama sonuçlar az da olsa farklı oluyor.
Bizim reflü sorunumuz var maalesef çok kusuyor yaklaşık 3 haftadır da emerken problem yaşıyoruz.memeyi çekiştiriyor belini yay gibi geriyor ve hep hava yutuyor.biraz netten arastırdım reflüden oluyormuş.gaviskon iyi gelmedi bakalım doktor ne diyecek...
chicco nun emziini dene bide bn kızımı onnla alıştırdım kauçuk bnmkisi kimisinn damakları çok büyük gelio bu emzikler dierlerine göre az farklı bnmkide çok kusuodu fışkırır tarzda ağzından burnundan emzie alışınca kusmayı kesti çok kurtarıcı oluo emzik
canım benim kızımda aynı dediğin gibi geriliyordu ama kusması yok araştırdım ilk süt çok hızlı geldiğinde böyle oluyormuş gaz yapıyo sanırım belki gündüz uykusu da ondandır benim kız da gündüz uyumamaya başladı seninki gibi o huzursuz ediyormuş çocuğu ggece sıkıntı olmuyo ama ben artık önden biraz sağıp sonra veriyorum zaten uyumadan gündüz bile emmiyo artık
Bende gündüz uyku sorununun reflüyle ilgili olduğunu düśünüyorum.sütümün hızlı aktıgının farkındayım.gece hiç kalkmıyor ondan mı acaba,hani birikiyo ya.pompaylamı sağıyorsun ellemi canım.
Bu arada üzme kendini emer canım, büyüyorlar sonuçta geçiş dönemidir
pompayla sağıyorum canım kızımda faretti ama yaklaşık 5-6 gün öyle devam etti şimdi daha iyi gündüz uykusu şükür ama uanıkken emmemesi üzüyor biraz çünkü acıkınca uykuya dalamıyo çok huysuzlanıyo inşallah dediğin gibi olur canım dün de aşı olduk ateş çıkıyo yavrum birsürü şeyle uğraşıyo napsın
Haklısın canım bebislerimiz büyürken bir sürü şey yaşıyorlar.bizde yarın aşı
Olucaz benimkide huysuzlanır yarın.bende sütümü sağayım bakalım inşallah faydası olur
Onuda denedik canım ama almadı.çok inatçı benin kızım akrep burcu nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?