- Konu Sahibi evenescence
-
Bende deneme yanilma yontemiyle yaptim lilypie den yaptim galiba bende cok giremiyorum artik . Hatirladim canim benim kizim 36 0 da dogdu solunum sikintisi emme sıkıntısı yasamadik allaha sukur hersey yolunda senin kis kac kilo okdu boyu falan nasil
2800 gr 49 cm doğdu canım. emme sıkıntısı ben yaşadım ilk ay hep emzirdik akşamları da 30 cc mama veriyodum bütün gün bağırıyodu bende 8 saat durmadan emziriyodum ilk ay kontrolünde 100 gr falan aldığını gördük çok üzüldük sütünü sağıp biberonla ver dedi doktor ve mamayı da 60 cc ye çıkar dedi. kuzum 1 haftada 800 gr almıştı o zaman daha huzurlu uyudu meğerse açmış yavrum.
hala sütümü sağıyorum biberonla veriyorum ve mamayı da 90 cc ye çıkardık öyle devam ediyoruz sütüm asla yeterli değil günde 2-3 öğün çıkıyor. ilk 1-2 ay daha çok çıkıyordu malesef pompa ile çektiğim için bebeğin emmesine benzemiyor ve zamanla azalıyor. ama 1 damlası bile şifadir antibiyotik niyetine içiriyorum.
benim kuzum hep sınırda kilo alıyo çok da iştahlı bir bebek değil. şuan 3.5 aylık. 3. ay kontrolünde 5200 gr ve 57 cm idi şuan ne kadar oldu bilmiyorum. hüma cık emiyormu seni mama veriyormusun?
merhaba arkadaşım..bende kasım annesiyim..kasım 15 de doğdu kızım..sallamadan uyutmayı bende isterim..ama şimdilik böyle gidiyor..ayakta sallıyorum..okuduğuma göre 4. ayda alıştırmak gerekmiş..altını temizleyin doyurun yatağına koyun ağlarsa kucağınıza alın sakinleştirin tekrar koyun diyor kaynaklar ma bu gece uykusu için yapılan tavsiye..gündüz sallamadan uyumuyor kızım..gece uykularımız iyi maşallahama gündüz 1 saat uyuyup 1 saat uyanık kalıyo..sallamadan da uyumyo zaten..siz nasıl alıştırdınız sallamadan uyutmaya..??sallamadan uyutmak için biraz çabalayın kızlar, ben çok uğraştım ama çok da rahat ettim tavsiye ederim.
önceden bi yere gitmeye korkuyodum, gidicem sallayamıcam uyuyamayacak, burnumdan getirecek diye.
şimdi dalmakta zorlanıyor ama eninde sonunda uyuyor :)
kızlar merhaba sızlere bırsey sormak ıstıyorum ben kısmetse 2014 kasım annesı olucam2008de sezeryanla ılk cocugumu doğurdum 6 sene sonra yıne dogum olucak ya sımdı bu sezeryan yasaklandı dıye bana 6 yıl gecmıs normal yapıcaksın demezler dimi onun stresi sardı şimdiden
slm kasım anneleri nasıl gidiyor bebişleriniz nasıl dönmeye başladılarmı benimki henüz dönemiyor. ama çabalıyor dönmek için
ay maşallah bebeğine. bizim oyuncak kedimiz var kızım onun peşinden gitmek için çabalıyor.ç0k seviyor onu tavsiye edebileceğiniz oyuncaklar varmı tabi çok maliyetli olmamak kaydıyla,geçenlerde dönence aldım özenerek yüzüne bile bakmıyor. bende canı sıkılmasın biraz çeşit olsun istiyor
m
Merhaba güzel anneler
Benim kizimda 8 kadim 2013 doğumlu şuan 4 aylik.
selam..benim kızımda 15 kasımda doğdu..bizde bugün gittik kontrole..hem sağlık ocağında aşısını oldu hemde sonra doktor muayenesi oldu..ağladı durdu yani..bizimkide 7355 gr 62 cm..boyu için doktor yurdum kadını diyor:))ben yarın çalışmaya başlayacağım bu nedenle doktor ek gıdaya başlattı..yoğurt ve meyveyle başlayalım dedi..eğer anne sütü yemiyo olsaydı sebz çorbası derdim dedi..ama şimdilik yoğurt elma armutla başlıyoruz..sizler neler yapıyosunuz..Benim melek kızımda çok anlamlı bir günde dünyaya merhaba dedi. 10 KASIM 2013 sabahı saat 9:00'da suyum geldi ve hastaneye gittik. 13.20'de ise genel anestezi sezeryanla doğdu. Şu an 4.ayın içindeyiz ve her geçen gün daha da tatlı oluyor. Kıpır kıpır ve sürekli yeni şeyler keşfediyor. Tabak, kaşık, anahtar, telefon kabı, gazete vs... en sevdiğimiz oyuncaklarHenüz ek gıdalara geçmedik ama kızıma meyvelerden biraz biraz tattırmaya başladım. Sağlık ocağında hemşiremizin önerisiyle bu ay kan ilacına da başladık. 4. ay kontrolümüzde kilomuz 6.500 boyumuz 62 cm çıktı. Sizin bebişler nasıl? Sizler neler yapıyorsunuz anneler?
arkadaşlar benim kızım 15 gun sonra 4 aylık olcak...beni görünce guluyor...sesli olarak...ama aguuu demiyor...bu normalmi...bebeklerin 2 aylıkken demesi gerikiyomus..ya ben bayağı endişelendim...
kızlar bnm saçım çok dökülür oldju şu son bir haftada sizinde öyle oluo mu yada neden oluo
bizde aynı agular el emmeler kalkmaya çalışmalar
Merhaba kızlar bnde kasım 2013 annesiyim aslında aralık annesi olacaktm ama tatlı cadım biraz erken dawrandı ve 22 kasımda bizim aramıza katıldı bebekleriniz naısl gelişimleri nasıl
canım nasılsın bebişinn nasıl? neler yapıyor kıkırdıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?