oooo keyifle alacaağımız bi.sürü şey varmış oğluşumuza daha,Teşekkür ederim canımsenin bebişin de sağlıkla,mutlulukla gelir dünyaya inşallah.evet aynen uzun kollu alttan çıtçıtlı zıbınlar, patikli altlar...
ayrıca; önden çıtçıtlı uzun kollu tulumlar
yine önden veya yandan çıtçıtlı (bebişlerimizin kafası acımasın diye)altlı-üstlü pijama takımları
çok şirin dışarı kıyafetleri (yumuşak kot yelek bile aldım,yakası kürklü; pantolon ve sweet)
yeni doğan ve biraz daha büyük çoraplar
penye yelek
şapka
battaniye
ağız mendilleri
havlu
şimdilik bu kadar hepsinden ihtiyaca göre 2şer-3er aldım şimdilik ve de hepsinin organik pamuk veya %100 pamuk olmasına dikkat ettim...
merhaba,
ben de yeni katılıyorum, önce son haftalarda yazdıklarınızı takip ettim, şimdi ben de kendi sürecimi sizinle paylaşayım...
kızımın da doğum tarihi 14 mart,
geçen hafta 21.haftada tetanoz iğnemizi olduk,
bu hafta da 22 haftamızda renkli doopler ultrasona giricez, doktorumun yönlendirdiği yerde 200 tlye çektiricem...
en son 2 hafta önce 19+5de muayenemiz vardı ve dr. gelişiminin 1 hafta geri göründüğünü söyledi, 290 gr mış,
sizinkiler bu haftalarda kaç grdı, inşallah toparlar, bu aralar en çok buna takılıyorum...
bi de siz hangi vitaminleri kullanıyosunuz, ben yalnızca maltofer demir ilacı ve magnezyum ilacı kullanıyorum, bütün arkadaşlarım elevit kullanmış ama doktorum hala kullandırmıyo...
ben okadar hızlı davrandım ki prensesimin tek eksiği puseti kaldı.:)
Nasılsın canım, iyileştinmi???
amanin... iyi bende hissetmiyorum diye panik yapmayayım o zaman..
bende 2 önce hissettim biraz ama o kadar yine bişi yuok :) artık büyümelerini beklicez..
geçmiş olsun cnm.... rabbim acil şifalar versin.. bende dünden beri hapşırma nöbeti yaşıyorum resmen.. insan korkuyor onlara bişi olcak diye.. rabbim esirgesin inşallah...
oooo keyifle alacaağımız bi.sürü şey varmış oğluşumuza daha,
sağlıkla gelsinlerde inşallah
doğum için hazırlıklara başladınız mı,doktor önerileri ya da hastane?
benim kafam çok karışık özel hastanelere paragözlüklerinden güven duymuyorum
devlete ortamın kirliliği ve imkanların yetersizliğinden güvenmiyorum
şaştım kaldım
spora başladık ama
:))
İş yoğun olunca zor oluyor herşey daha da..İnşallah canım,sağlıkla gelsinler...doğum için bir aksilik olmazsa kontrollerimi yaptırdığım doktor ve hastaneyi düşünüyorum.fatih üniversitesi.özel ama muayene,tetkik vs. çok da uçuk fiyatlarda değil. ama henüz doğum ücreti vs. hiç sormadım.tek odaklandığım şey benim ve bebişimin sağlığı.devleti ben de enfeksiyon riski,kalabalık gibi sebeplerden dolayı tercih etmiyorum.
spora başlamak için pilates cd.si aldım ama daha bir kez yapabildim.cd'DE yabancı anne adayları çok kolay yapıyor ama ben biraz zorlandım. sabah 8-akşam 7 çalıştığım için de gelince halim kalmıyor.ama benim de yapmam lazım çünkü gitgide büyüyorummmm.hamile pantolonları bile rahatsız ediyor.işe hamile eşofmanı-sweet-spor ayakkabısı ile gelmeye başladım...
anaaaam her şeyi mi aldın :)) ne güzel,dolap yatak ta mı?
İş yoğun olunca zor oluyor herşey daha da..
Bende kocaman oldum hem de yalnız göbek değil kiloyu her yandan aldım,pilatesi ben yapamıyorum bide bu yıl evdeyim çalışmıyorum bebişten ötürü yine de önceki gibi olmuyor.Koşu bandında yürüyüşe başladım,sabah akşam makas hareketi bir de.Ama iştahıma hiçbişey engel olamıyor.
Hastane konusunda yardıma çok ihtiyaç duymuştum,Kolan hastanesine gidiyorum muayenelere doğumu da memlekette istiyorum başkent üni.Hayırlısı olsun hepimiz için,iyi çalışmalar sana da :)
evet canm beşik aldım ama dolap alamadım şuan oturduğum evde bebeğimin odası olamıyor o yüzden şimdilik sadece park beşik aldım inşallah bebeğimiz doğduktan sonra evimizi değiştireceğiz. ozaman prensesime en güzel odayı alacağım allahımın izniyle.
canım park yatakların sallanma aparatları var alt kısımlarında ama biçoğu manuel sallanmaBen de henüz oda almayacağım,zaten eve borcumuz var şuanda almak lüks olur bize..
sallanan mobilya beşik alayım diyorum,550-600 TL civarlrında sanırım fiyatlar...
peki bu park yatakların sallanabileni oluyor mu?
bize sallananlardan alın dediler..
tatlım park beşiklerinde ayakları için ek parçası var onu takınca sallanabiliyor.Ben de henüz oda almayacağım,zaten eve borcumuz var şuanda almak lüks olur bize..
sallanan mobilya beşik alayım diyorum,550-600 TL civarlrında sanırım fiyatlar...
peki bu park yatakların sallanabileni oluyor mu?
bize sallananlardan alın dediler..
tatlım park beşiklerinde ayakları için ek parçası var onu takınca sallanabiliyor.
Eki Görüntüle 547022 canım benim aldığı beşik bu ama ben kısa zamanlık aldım evi değiştirince mobilya alacağım. markasıda sunny baby
güle güle kullan canım ben de nasıl bir mobilya alsam hala kararsızım yardım edin kızlaar :)
çocuk odamız var bizim o odada 6 kapılı dolabımız var bir tarafını yüklük gibi kullanıyorum diğer tarafını bebeğime boşaltıcam tekrar dolap almicam zaten odaya sığmaz.. oraya beşik almak istiyorum ama büyüyen karyola mı alsam normal beşik mi yoksa park yatak mı karar veremedim...normal beşiği kendi yatak odama sığdıramam ee sürekli de odadan odaya koşturamam odamda olsa daha rahat olur diye düşünüyorum..kayınpeder alcakmış beşiğini falan öyle diyince de alma demedim açıkcası beraber seçcez ama bi karar verebilsem...acaba normal beşik aldırsam da odama da park yatak mı alsam off kafam çok karışık
Eki Görüntüle 547022 canım benim aldığı beşik bu ama ben kısa zamanlık aldım evi değiştirince mobilya alacağım. markasıda sunny baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?