2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
oooo keyifle alacaağımız bi.sürü şey varmış oğluşumuza daha,
sağlıkla gelsinlerde inşallah
doğum için hazırlıklara başladınız mı,doktor önerileri ya da hastane?
benim kafam çok karışık özel hastanelere paragözlüklerinden güven duymuyorum
devlete ortamın kirliliği ve imkanların yetersizliğinden güvenmiyorum
şaştım kaldım
spora başladık ama
:))

Canım hoşgeldin aramıza hayırlısıyla bebeğini kucağına alman nasip olsun inşallah
Bebişinin 1 hafta geriden gelmesi çok önemli bişey değil 3 haftayı falan bulursa ozaman tehlikeli tabi ama 1 hafta önden yada geriden gelebilir merak etme.
Döllenmen geç olmuştur ondan öledir gayet iyidir bebişin merak etme..Ecemmin dediği gibi yediklerine dikkat et yeter.Bide eleviti kesin sor doktoruna o çok iyi bir vitamin çünki içinde herşey var onun.

Sagol canim dikkat et hasta olmada bende hapsira hapsira basladim

Herkese günaydın
Bende tetanoz asımı oldum sıra detaylı ultrasonda :)
Hayirlisiyla atlatiriz inşallah
Alışverişe başlamış herkes yasasının bir canavar ben değilim :)
Hareketli ana kucağı beğendim ebebekte mamaroo yeni nesil uyku koltuğu diye ama 450 lira biraz pahalı alsam mı almasam mı aklıma takılıyor !
Detaylı ultrasona 2 gün kaldı cok heyecanlıyımm

İnşallah canım,sağlıkla gelsinler...doğum için bir aksilik olmazsa kontrollerimi yaptırdığım doktor ve hastaneyi düşünüyorum.fatih üniversitesi.özel ama muayene,tetkik vs. çok da uçuk fiyatlarda değil. ama henüz doğum ücreti vs. hiç sormadım.tek odaklandığım şey benim ve bebişimin sağlığı.devleti ben de enfeksiyon riski,kalabalık gibi sebeplerden dolayı tercih etmiyorum.
spora başlamak için pilates cd.si aldım ama daha bir kez yapabildim.cd'DE yabancı anne adayları çok kolay yapıyor ama ben biraz zorlandım. sabah 8-akşam 7 çalıştığım için de gelince halim kalmıyor.ama benim de yapmam lazım çünkü gitgide büyüyorummmm.hamile pantolonları bile rahatsız ediyor.işe hamile eşofmanı-sweet-spor ayakkabısı ile gelmeye başladım...

İş yoğun olunca zor oluyor herşey daha da..
Bende kocaman oldum hem de yalnız göbek değil kiloyu her yandan aldım,pilatesi ben yapamıyorum bide bu yıl evdeyim çalışmıyorum bebişten ötürü yine de önceki gibi olmuyor.Koşu bandında yürüyüşe başladım,sabah akşam makas hareketi bir de.Ama iştahıma hiçbişey engel olamıyor.
Hastane konusunda yardıma çok ihtiyaç duymuştum,Kolan hastanesine gidiyorum muayenelere doğumu da memlekette istiyorum başkent üni.Hayırlısı olsun hepimiz için,iyi çalışmalar sana da :)

anaaaam her şeyi mi aldın :)) ne güzel,dolap yatak ta mı?

evet canm beşik aldım ama dolap alamadım şuan oturduğum evde bebeğimin odası olamıyor o yüzden şimdilik sadece park beşik aldım inşallah bebeğimiz doğduktan sonra evimizi değiştireceğiz. ozaman prensesime en güzel odayı alacağım allahımın izniyle.

Teşekkürler canım ben de aynen koccaman göbüş,popiş,omuzlar filan fena.iri yarı hissediyorum.10 kilo almışım 5 ayda.ben de fırsat buldukça yürüyüş yapmak şstiyorum.havalar böyle giderse dışarda, soğursa alışveriş merkezinde yürüyüş yap dedi doktorum da.ben aslında çok yemiyor gibiyim ama hormonlardan ve bünyeden sanırım,cumburlop kilo oluyor..
Başkent hastanesi iyi fikir bence de.daha önce başkent hast.nin eczacılığını yaptım. Allah korusun ihtiyaç olmaz inşallah ama her ihtimale karşı yeni doğan yoğun bakımı olması çok önemli...hepimize kolay doğumlar inşallah...

Son düzenleme:

Ben de henüz oda almayacağım,zaten eve borcumuz var şuanda almak lüks olur bize..
sallanan mobilya beşik alayım diyorum,550-600 TL civarlrında sanırım fiyatlar...
peki bu park yatakların sallanabileni oluyor mu?
bize sallananlardan alın dediler..

canım park yatakların sallanma aparatları var alt kısımlarında ama biçoğu manuel sallanma
bende bikaç haftadır onlara bakıyorum kraft ve chicco nun modelleri çok hoş
bebek uyanınca otoatik titreşim ve müziklilr

tatlım park beşiklerinde ayakları için ek parçası var onu takınca sallanabiliyor.

Eki Görüntüle 547022 canım benim aldığı beşik bu ama ben kısa zamanlık aldım evi değiştirince mobilya alacağım. markasıda sunny baby

güle güle kullan canım ben de nasıl bir mobilya alsam hala kararsızım yardım edin kızlaar :)
çocuk odamız var bizim o odada 6 kapılı dolabımız var bir tarafını yüklük gibi kullanıyorum diğer tarafını bebeğime boşaltıcam tekrar dolap almicam zaten odaya sığmaz.. oraya beşik almak istiyorum ama büyüyen karyola mı alsam normal beşik mi yoksa park yatak mı karar veremedim...normal beşiği kendi yatak odama sığdıramam ee sürekli de odadan odaya koşturamam odamda olsa daha rahat olur diye düşünüyorum..kayınpeder alcakmış beşiğini falan öyle diyince de alma demedim açıkcası beraber seçcez ama bi karar verebilsem...acaba normal beşik aldırsam da odama da park yatak mı alsam off kafam çok karışık

Ben hic acele etmiyorum benim bombos bi odam da var ama almiycam hic bisey taa ki bi yerde bisey gorup vurulana kadar sadece yatak odama sallanan kucuk suslu besikler varya onlardan alicam simdilik

Eki Görüntüle 547022 canım benim aldığı beşik bu ama ben kısa zamanlık aldım evi değiştirince mobilya alacağım. markasıda sunny baby

güle güle kullan cnm,
böyle beklemekte adama koyar ya,
hazır ama içi boş :)
bende çok hevesliyim giysileri aldım ama mobilyaya cesaret edemiyorum ya
ya kötü bişey olursa diye

bu arada benim göbekte böyle kocaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…