2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
slm kızlar biz de cuma günü gördük bebeğimizi..sağlığı iyi maaşallah 1 ay sonra tekrar kontrole gidicez o zamana kadar tansiyonumu ölçücem ilaç kullanıyorum am artırabiliriz dedi doktorum.ayrıntılı ultrasonu da yapmadık hepimiz için hayırlısı olsun

Cok hastayim kizlar oksurmekten cigerlerim sokuluyo o kadar siddetli oksuruyoeum ki melegim ben her oksurdugumde korkup stres oluyodur

ayy hayırlı olsun cnm kızın... sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah...
süper olmuş,güle güle kullansın bebeişin
ben daha bitiremedim elime bile almadım 1 aydır
suzicim valla tembel çıktın.. bak ben hem bir battaniye daha hem de bir yeleğe başladım..
rabbim kuzumun üstündede görmeyi nasip eder inşallah...

amanin... iyi bende hissetmiyorum diye panik yapmayayım o zaman..
bende 2 önce hissettim biraz ama o kadar yine bişi yuok :) artık büyümelerini beklicez..
Cok hastayim kizlar oksurmekten cigerlerim sokuluyo o kadar siddetli oksuruyoeum ki melegim ben her oksurdugumde korkup stres oluyodur
geçmiş olsun cnm.... rabbim acil şifalar versin.. bende dünden beri hapşırma nöbeti yaşıyorum resmen.. insan korkuyor onlara bişi olcak diye.. rabbim esirgesin inşallah...

canım çok tatklılar ALLAH GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN BENDE ALMAMAK İÇİN KENDİMİ TUTTUM AMA GEÇTİĞİMİZ PERŞEMBE BİŞİ ALICAM ARTIK DEDİM. SÖZDE Bİ TULUM ALCAKTIM NERDEYSE İLK ETAPTA LAZIM OLCAK HERŞEYİ ALDIM FARKINDA OLMADAN KENDİMİ KAYBETMİŞİM. DAHA VAKİT VAR YAVAŞ YAVAŞ ALIRSIN CANIM.

cnm 20+ da mı gittin yani.
bende orayamı gitsem.gerçi biraz uzak ama bir kere gidilecek sonuçta katlanabilirim
canım sen bilirsin elbette ama ben çok memnun kaldım,bide cumartesine alabildim randevuyu eşimde yanımdaydı rahat oldu.Çok memnun kaldım ben.Avcılar hos da bide Lemi bey var prof bu muayenesi de 350 tl.Ben problem olmadığı için gerek duymadım.21. haftada gittim canım,kusura bakma geç cvp oldu ama :)

Selam kızlar, dün oğlum için alışverişleri hızlandırdım.biraz sabırsızım ama dayanamıyorum.onlara baktıkça mutlu oluyorum:) kk deki diğer konu başlıklarından, etraftan en çok lazım olanları öğrenip en şirinleri aldım.sizler başladınız mı alışverişlere

teşekkür ederiz teyzesi
başla valla masalcım.. tabiki örebilirsin aynı modeli ne demek :) istersen detaylarını anlatabilirim :)

selam canım,hayırlı olsun oğluşun mutlu mutlu giysin inşş.Ben de başladım ama ne hoşuma giderse uzun kollu bodylerden ve patikli altlardan aldı bol bol.Neler lazımmış?Sen neler alldın?

selam canım,hayırlı olsun oğluşun mutlu mutlu giysin inşş.Ben de başladım ama ne hoşuma giderse uzun kollu bodylerden ve patikli altlardan aldı bol bol.Neler lazımmış?Sen neler alldın?

Teşekkür ederim canımsenin bebişin de sağlıkla,mutlulukla gelir dünyaya inşallah.evet aynen uzun kollu alttan çıtçıtlı zıbınlar, patikli altlar...
ayrıca; önden çıtçıtlı uzun kollu tulumlar
yine önden veya yandan çıtçıtlı (bebişlerimizin kafası acımasın diye)altlı-üstlü pijama takımları
çok şirin dışarı kıyafetleri (yumuşak kot yelek bile aldım,yakası kürklü; pantolon ve sweet)
yeni doğan ve biraz daha büyük çoraplar
penye yelek
şapka
battaniye
ağız mendilleri
havlu
şimdilik bu kadar hepsinden ihtiyaca göre 2şer-3er aldım şimdilik ve de hepsinin organik pamuk veya %100 pamuk olmasına dikkat ettim...

ha bi de kendim için hamile atleti,hamile alt iç çamaşırı, hamile büstiyeri, hamile taytı, hamile eşofmanı ve hazırlık olsun diye emzirme atleti.inşallah bebklerimiz bolca emer de...

Hayırla sağlıkla giyinsin bebeğin i sallah cnm, resimlerini de koysana fikir olur.
Bende 0-6 olan bütün giysileri tamamlamisim.annem gördü alma artık yeter dedi durdum : -)))))
Sadece kullanacağı eşyalar kaldı, onları da ocakta alicam.

Ooooo, sen benden de hızlı çıkmışsın)) teşekkürler canım, senin bebiş de güle güle,güzel günlerde giyinsin inşallah...

merhaba,

ben de yeni katılıyorum, önce son haftalarda yazdıklarınızı takip ettim, şimdi ben de kendi sürecimi sizinle paylaşayım...
kızımın da doğum tarihi 14 mart,
geçen hafta 21.haftada tetanoz iğnemizi olduk,
bu hafta da 22 haftamızda renkli doopler ultrasona giricez, doktorumun yönlendirdiği yerde 200 tlye çektiricem...
en son 2 hafta önce 19+5de muayenemiz vardı ve dr. gelişiminin 1 hafta geri göründüğünü söyledi, 290 gr mış,
sizinkiler bu haftalarda kaç grdı, inşallah toparlar, bu aralar en çok buna takılıyorum...
bi de siz hangi vitaminleri kullanıyosunuz, ben yalnızca maltofer demir ilacı ve magnezyum ilacı kullanıyorum, bütün arkadaşlarım elevit kullanmış ama doktorum hala kullandırmıyo...

cnm aramıza hoşgeldin... güzel paylaşımlarımızolur inşallah
bebeğin hayırlı olsun.. rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.. bebeklerin gelişimlerri haftadan haftaya değişebiliyormuş..çok takılma bence buna.. yediklerine özen göstermeye çalış.. bebeğin toplar kendini merak etme.. bir de bir yerde günde 1 muz yemenin bebeğinin gelişimine olumlu etkisi olduğunu okumuştum.. dene istersen.. ben ilaç olarak çok fazla kullanıyorum.. günde 2 kere kan hapı içiyorum gyno ferro.. bundan başka elevit, kalsiyum, balık pek yiyemediğim için 2 günde bir balık hapı, bir de 3gündür bebe aspirini içiyorum.. bebe aspirinini yeni verdi.. ama eleviti doktoruna sor istersen..

ben okadar hızlı davrandım ki prensesimin tek eksiği puseti kaldı.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…