ayy hayırlı olsun cnm kızın... sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah...biz geldik bebeşimi gördüm çok iyimiş maşallah kız olduğu kesinleşti zilli kızım geliyomuş
ayrıntılı ultrason için araştır yaptır dedi
gelecek ay şeker yüklemem var
benim özellikle kahvaltıdan sonra hiç halim kalmıyo yarım saat yatmazsam çok kötü oluyorum sizde de oluyomu
suzicim valla tembel çıktın.. bak ben hem bir battaniye daha hem de bir yeleğe başladım..süper olmuş,güle güle kullansın bebeişin
ben daha bitiremedim elime bile almadım 1 aydır
22. haftada da hissedenler varmış. Ben 2 haftadır hissediyorum. Kilolu hamile kalanlardan son aya kadar bile hissetmeyeni duydum.
Hatta bizzat doktor arkadaşım anlattı. Ona bir kadın karın ağrısı şikayetiyle gelmiş, probu bi attım kocaman bir kafa dedi. ''Nasıl yani'' dedim. Meğerse kadın 8 aylık hamileymiş ama haberi yokmuş. Bu duyum değil, bizzat hala görüştüğüm liseden sınıf arkadaşımın başına gelen olay. Üstelik kadının 7 tane de çocuğu varmış.
geçmiş olsun cnm.... rabbim acil şifalar versin.. bende dünden beri hapşırma nöbeti yaşıyorum resmen.. insan korkuyor onlara bişi olcak diye.. rabbim esirgesin inşallah...Cok hastayim kizlar oksurmekten cigerlerim sokuluyo o kadar siddetli oksuruyoeum ki melegim ben her oksurdugumde korkup stres oluyodur
Daha çok erken diye şimdiye kadar bebeğime hiç bir şey almamıştım. Dün okula bir yaşlı teyze geldi, çorap-lif- atkı falan satıp torun okutuyormuş. Ondan bebişim için çorap aldım ilk defa. İlk çorabı :)
canım sen bilirsin elbette ama ben çok memnun kaldım,bide cumartesine alabildim randevuyu eşimde yanımdaydı rahat oldu.Çok memnun kaldım ben.Avcılar hos da bide Lemi bey var prof bu muayenesi de 350 tl.Ben problem olmadığı için gerek duymadım.21. haftada gittim canım,kusura bakma geç cvp oldu ama :)cnm 20+ da mı gittin yani.
bende orayamı gitsem.gerçi biraz uzak ama bir kere gidilecek sonuçta katlanabilirim
teşekkür ederiz teyzesiay ay ay küçücük minicik kızçen bunamı sarınıp yatıcak yerim ben onu :)))
bugün çarşıya gidicem bende başlıcam bende istiyorum ellerimle oğluma bişiler öreyim.
aynı örnekten örcem hee kızmazsın dimi ??? :))))))
selam canım,hayırlı olsun oğluşun mutlu mutlu giysin inşş.Ben de başladım ama ne hoşuma giderse uzun kollu bodylerden ve patikli altlardan aldı bol bol.Neler lazımmış?Sen neler alldın?Selam kızlar, dün oğlum için alışverişleri hızlandırdım.biraz sabırsızım ama dayanamıyorum.onlara baktıkça mutlu oluyorum:) kk deki diğer konu başlıklarından, etraftan en çok lazım olanları öğrenip en şirinleri aldım.sizler başladınız mı alışverişlere
selam canım,hayırlı olsun oğluşun mutlu mutlu giysin inşş.Ben de başladım ama ne hoşuma giderse uzun kollu bodylerden ve patikli altlardan aldı bol bol.Neler lazımmış?Sen neler alldın?
Teşekkür ederim canımsenin bebişin de sağlıkla,mutlulukla gelir dünyaya inşallah.evet aynen uzun kollu alttan çıtçıtlı zıbınlar, patikli altlar...
ayrıca; önden çıtçıtlı uzun kollu tulumlar
yine önden veya yandan çıtçıtlı (bebişlerimizin kafası acımasın diye)altlı-üstlü pijama takımları
çok şirin dışarı kıyafetleri (yumuşak kot yelek bile aldım,yakası kürklü; pantolon ve sweet)
yeni doğan ve biraz daha büyük çoraplar
penye yelek
şapka
battaniye
ağız mendilleri
havlu
şimdilik bu kadar hepsinden ihtiyaca göre 2şer-3er aldım şimdilik ve de hepsinin organik pamuk veya %100 pamuk olmasına dikkat ettim...
Hayırla sağlıkla giyinsin bebeğin i sallah cnm, resimlerini de koysana fikir olur.
Bende 0-6 olan bütün giysileri tamamlamisim.annem gördü alma artık yeter dedi durdum : -)))))
Sadece kullanacağı eşyalar kaldı, onları da ocakta alicam.
cnm aramıza hoşgeldin... güzel paylaşımlarımızolur inşallahmerhaba,
ben de yeni katılıyorum, önce son haftalarda yazdıklarınızı takip ettim, şimdi ben de kendi sürecimi sizinle paylaşayım...
kızımın da doğum tarihi 14 mart,
geçen hafta 21.haftada tetanoz iğnemizi olduk,
bu hafta da 22 haftamızda renkli doopler ultrasona giricez, doktorumun yönlendirdiği yerde 200 tlye çektiricem...
en son 2 hafta önce 19+5de muayenemiz vardı ve dr. gelişiminin 1 hafta geri göründüğünü söyledi, 290 gr mış,
sizinkiler bu haftalarda kaç grdı, inşallah toparlar, bu aralar en çok buna takılıyorum...
bi de siz hangi vitaminleri kullanıyosunuz, ben yalnızca maltofer demir ilacı ve magnezyum ilacı kullanıyorum, bütün arkadaşlarım elevit kullanmış ama doktorum hala kullandırmıyo...
Selam kızlar, dün oğlum için alışverişleri hızlandırdım.biraz sabırsızım ama dayanamıyorum.onlara baktıkça mutlu oluyorum:) kk deki diğer konu başlıklarından, etraftan en çok lazım olanları öğrenip en şirinleri aldım.sizler başladınız mı alışverişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?