2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Ben hic acele etmiyorum benim bombos bi odam da var ama almiycam hic bisey taa ki bi yerde bisey gorup vurulana kadar sadece yatak odama sallanan kucuk suslu besikler varya onlardan alicam simdilik

aynen benimde oda bomboş çamaşır kurutuyorum şimdilik,
duvar kağıdını seçtim mesela,
babam gelsin memleketten ona yaptırıcam,süper yapıyolar annemle :)

3 kapaklı dolap ve şifoniyer beyendim tepe homdan

14-16 aralıkta anne çocuk fuarı var istanbulda ona gidicem,
orda da bakıcam dediğin gibii vurululacağı bişeyler çıkarsa alırım
şimdilik mobilya olarak sadece dolap şifoniyer ve park yatak almayı düşünüyorum
halı ve perde de tabi :)
aaa birde kameralı bebek telsizi bana şart
salon en uçta yatak odası öteki uçata

merhaba
17. haftada gitmiştik doktara bi hafta sonra gelirsin demişti doktor şeker yüklemesi yapılacagında gitsem geç mi kalırım sizce aradım sordum şeker yüklemesini 23. haftada yapıyoruz dedi sekreteri ama okuduklarıma göre erken gibi karar veremedim?

en son 17 de mi gittin,nasıl dayanıyosun cnm ya
5 hafta olmuş
ben dayanamıyorum valla
gerçi hep br sebebim vardı ama
geçen hafta gittim cuma günü
2 hafta sonra gene gel dedi.gerçi kasıklarım ağırıyodu ondan gittim,kanamam olmuş içerde
yeğenim bayramda karnımın üstünde hoplamıştı ondan olmuş dedi.aman dikkatl olun sizde
hiç tahmin etmediğim bi hareketti.iki hafta sonra gene gel dedi işte.
normaldede takip periyodu 3 haftada bir çağırıyor.
bakalım bu yumurtaık ağrısı gibi şey hala devam ediyor.
umarın yine idrar yollarım çıkmaz.haftaya yüzmeye de başllıycam kısmetse,
yüzebilirsin dedi ama salondaki aletleri kullanamazsın dedi.yürüyüşü sadece vitrin bakar gibi yapabilirsin dedi.

arayıp sorma durumun varmı doktoruna ne zaman geleyim diye.bir sorun yoksa bu haftalarda bi detaylı yapılıyo bide şeker işte
oda 23-24 diye biliyorum ben

Canim benim gecmis olsun dikkat et kendine onemli bisey diil dimi alma hayatim kucagina oturdugu yerde sev kiyamam sana maail korkmusundur

Canim benim gecmis olsun dikkat et kendine onemli bisey diil dimi alma hayatim kucagina oturdugu yerde sev kiyamam sana maail korkmusundur

cnm aslında korkamadım,
çünkü o zaman önemsemedim,bişey de hissetmedim bayram seyran gezdik geli gibi.
sonra doktor kanamış ama durmuş geçiyor deyince tehlike te kalmamıştı o yüzden pek takmadım.
sadece yeğenimle daha dikkatli olmam gerekiyor,yada ardık göbeği korumam gerektiği kafama iyice dank etti.
bu arada yeğen dediğimde 2 yaşında 17 kilo tosuncuğum benim :)

selam herkese kızlar uzun zamandır yazamadım erken doğum tehlikem varmış progestan kullanıyorum 3-4 haftadır.bebek çok aşağıda,yukarı çıkmıyor bir türlü.kasılmalar var bayadır..dün şeker yüklemesi yaptık sonucunu almadım.yarında ayrıntılı ultrasona gircem.bu ayrıntılı dedikleri 4 boyutlu mu oluyor..çektirmek zorunda mıyız anlamadım.bi sorun çıkarsa tedavisi var mı anne karnındayken?? yatıyorum sürekli,progestan da iyi uyutuyor zaten(( bizde bebişe bir çöp almadık daha.Allah sağlık versin herkese....

Kizlar merhaba ne zamandir yazamiyorum bilgisayarim cokmus durumda onceki yazilariniza okyamadim hepinizi cok ozledim cepten girip beni unutmayin yazmak istedim hepinizi sevgiyle kucakliyorum umarim hepiniz ve bebekleriniz de iyidir gorusuruz ins en kisa zamanda

Ben bir süre hiç bir şey almayı düşünmüyorum. Şimdi 3+1 bir evde oturuyoruz, ve odalardan birini ütü ve çamaşır kurutma odası-kütüphane olarak kullanıyorum yer yok yani. :) O odada bir tane tek kişilik bazam var, bir kaç ay bebek dönüp yuvarlanmazmış yine de yastık destekleriyle o baza üzerinde yatırmayı düşünüyorum inşAllah bebeğimi. Bir de bekarlığımdan kalan rafları da olan bir gardrobum var, onu annemlerden getirip kurayım diyorum nasipse.Çocuk hareketlenmeye başlayınca beşik alırım diye düşünüyorum ama yine de bu düşünce tabii, belki de yatak üzerinde uyumayı reddedecek kuzum., illa beşikte sallanmak isteyecek :) Ben evlenirken de evime kullanmayacağım hiç bir eşya almadım evim gayet ferah ve bebeğime de kullanmayacağım yada evde alternatifleri olan eşyalar almayı düşünmüyorum açıkçası. Kısmetse yakında yeni eve taşınacağız ve taşınacağımız ev annemin apartmanına bitişik binada. Bebeğe inşAllah annem bakacak dolayısıyla okula giderken kucağıma alıp annemde soluğu alabilirim, bir yere gidecek olduk mu arabamız da var o yüzden bebek arabası almayı bile düşünmüyorum mesela.

cnm zor bir hamilelik desene
allah kolaylık sabır versin.
sağlıkla alırsın kucağına inşallah.
detaylının sonuçlarını da yaz olurmu.
bende haftaya yaptırıcam.
ayrıntılı ya 3 yada 4 boyutlu oluyor artık makinesine bağlı

cnm,çok rahat edemeyebilirsin bence bazada,aklın hep orda kalacak acaba yuvarlanırmı diye.
benim ablamı 2 aylıkken pusetten düşürmüşler.aniden kendini atıvermiş
hiç belli olmuyor ne zaman hangi hareketi yapacakları.
o beşiklerde ilk 6 ay kullanılabiliyor.bence beşiği önce düşünmelisin,
sen gene satıcılara kullanıcılara danış tabi

çok teşekkürler ilginize...
bugün 4 boyutlu detaylı ultrasona da girdim içim rahatladı normal görünüyo herşey, 6 gün geriden gelmesi devam ediyo edicek de muhtemelen o kadar geç döllenmiştir dedi doktor da... doktoruma eleviti de tekrar sordum gerek yokmuş ama için rahat edicekse kullan dedi başladım hemen :)

çok teşekkürler cvplarınızla biraz moralim düzelmişti, bugün detaylı ultason sonrası keyfimiz baya yerinde... elevite de başladım benim ısrarlarımla :) şimdi demir hapı, magnezyum ve elevit kullanıyorum...

ben hızlı kilo aldım diye doktorum erken istedi, 21.haftada yaptırdım ben, erken yaptırmanda sorun olmaz bence, ama doktora bi an önce git bence şeker yüklemesini yaptırmıycaksan da, şeker yüklemesi sonucunu yaptırınca normal olup olmadığını tel.la da sorarsın ben de öyle yaptım...

netten baktım 17-20 ocakta cnr daki anne bebek ve çocuk ürünleri fuarını buldum, senin söylediğin fuar nerede...

çok geçmiş olsun, nolur dikkat edin ben çok korkuyorum böyle kazalardan, benim de başlarda böyle ufak kazalar geldi başıma yeğenlerden, baya kafama takmıştım...

Bebek 2 gündür mesanemin mi üzerine oturdu ne, rahatı yerinde kalkmıyor kuzu. Tuvalete taşındım valla

Gece 4-5 defa tuvalete kalktım.

doktorum 23de şeker yüklemesi yapacaz o zaman gelin dedi eşim en kısa süre git diye tutturdu çarşamba gidecem bi aksilik olmazsa
sanada çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…