Ben hic acele etmiyorum benim bombos bi odam da var ama almiycam hic bisey taa ki bi yerde bisey gorup vurulana kadar sadece yatak odama sallanan kucuk suslu besikler varya onlardan alicam simdilik
merhaba
17. haftada gitmiştik doktara bi hafta sonra gelirsin demişti doktor şeker yüklemesi yapılacagında gitsem geç mi kalırım sizce aradım sordum şeker yüklemesini 23. haftada yapıyoruz dedi sekreteri ama okuduklarıma göre erken gibi karar veremedim?
en son 17 de mi gittin,nasıl dayanıyosun cnm ya
5 hafta olmuş
ben dayanamıyorum valla
gerçi hep br sebebim vardı ama
geçen hafta gittim cuma günü
2 hafta sonra gene gel dedi.gerçi kasıklarım ağırıyodu ondan gittim,kanamam olmuş içerde
yeğenim bayramda karnımın üstünde hoplamıştı ondan olmuş dedi.aman dikkatl olun sizde
hiç tahmin etmediğim bi hareketti.iki hafta sonra gene gel dedi işte.
normaldede takip periyodu 3 haftada bir çağırıyor.
bakalım bu yumurtaık ağrısı gibi şey hala devam ediyor.
umarın yine idrar yollarım çıkmaz.haftaya yüzmeye de başllıycam kısmetse,
yüzebilirsin dedi ama salondaki aletleri kullanamazsın dedi.yürüyüşü sadece vitrin bakar gibi yapabilirsin dedi.
arayıp sorma durumun varmı doktoruna ne zaman geleyim diye.bir sorun yoksa bu haftalarda bi detaylı yapılıyo bide şeker işte
oda 23-24 diye biliyorum ben
Canim benim gecmis olsun dikkat et kendine onemli bisey diil dimi alma hayatim kucagina oturdugu yerde sev kiyamam sana maail korkmusundur
aynen benimde oda bomboş çamaşır kurutuyorum şimdilik,
duvar kağıdını seçtim mesela,
babam gelsin memleketten ona yaptırıcam,süper yapıyolar annemle :)
3 kapaklı dolap ve şifoniyer beyendim tepe homdan
14-16 aralıkta anne çocuk fuarı var istanbulda ona gidicem,
orda da bakıcam dediğin gibii vurululacağı bişeyler çıkarsa alırım
şimdilik mobilya olarak sadece dolap şifoniyer ve park yatak almayı düşünüyorum
halı ve perde de tabi :)
aaa birde kameralı bebek telsizi bana şart
salon en uçta yatak odası öteki uçata
cnm zor bir hamilelik deseneselam herkese kızlar uzun zamandır yazamadım erken doğum tehlikem varmış progestan kullanıyorum 3-4 haftadır.bebek çok aşağıda,yukarı çıkmıyor bir türlü.kasılmalar var bayadır..dün şeker yüklemesi yaptık sonucunu almadım.yarında ayrıntılı ultrasona gircem.bu ayrıntılı dedikleri 4 boyutlu mu oluyor..çektirmek zorunda mıyız anlamadım.bi sorun çıkarsa tedavisi var mı anne karnındayken?? yatıyorum sürekli,progestan da iyi uyutuyor zaten(( bizde bebişe bir çöp almadık daha.Allah sağlık versin herkese....
Ben bir süre hiç bir şey almayı düşünmüyorum. Şimdi 3+1 bir evde oturuyoruz, ve odalardan birini ütü ve çamaşır kurutma odası-kütüphane olarak kullanıyorum yer yok yani. :) O odada bir tane tek kişilik bazam var, bir kaç ay bebek dönüp yuvarlanmazmış yine de yastık destekleriyle o baza üzerinde yatırmayı düşünüyorum inşAllah bebeğimi. Bir de bekarlığımdan kalan rafları da olan bir gardrobum var, onu annemlerden getirip kurayım diyorum nasipse.Çocuk hareketlenmeye başlayınca beşik alırım diye düşünüyorum ama yine de bu düşünce tabii, belki de yatak üzerinde uyumayı reddedecek kuzum., illa beşikte sallanmak isteyecek :) Ben evlenirken de evime kullanmayacağım hiç bir eşya almadım evim gayet ferah ve bebeğime de kullanmayacağım yada evde alternatifleri olan eşyalar almayı düşünmüyorum açıkçası. Kısmetse yakında yeni eve taşınacağız ve taşınacağımız ev annemin apartmanına bitişik binada. Bebeğe inşAllah annem bakacak dolayısıyla okula giderken kucağıma alıp annemde soluğu alabilirim, bir yere gidecek olduk mu arabamız da var o yüzden bebek arabası almayı bile düşünmüyorum mesela.
Canım hoşgeldin aramıza hayırlısıyla bebeğini kucağına alman nasip olsun inşallah
Bebişinin 1 hafta geriden gelmesi çok önemli bişey değil 3 haftayı falan bulursa ozaman tehlikeli tabi ama 1 hafta önden yada geriden gelebilir merak etme.
Döllenmen geç olmuştur ondan öledir gayet iyidir bebişin merak etme..Ecemmin dediği gibi yediklerine dikkat et yeter.Bide eleviti kesin sor doktoruna o çok iyi bir vitamin çünki içinde herşey var onun.
cnm aramıza hoşgeldin... güzel paylaşımlarımızolur inşallah
bebeğin hayırlı olsun.. rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.. bebeklerin gelişimlerri haftadan haftaya değişebiliyormuş..çok takılma bence buna.. yediklerine özen göstermeye çalış.. bebeğin toplar kendini merak etme.. bir de bir yerde günde 1 muz yemenin bebeğinin gelişimine olumlu etkisi olduğunu okumuştum.. dene istersen.. ben ilaç olarak çok fazla kullanıyorum.. günde 2 kere kan hapı içiyorum gyno ferro.. bundan başka elevit, kalsiyum, balık pek yiyemediğim için 2 günde bir balık hapı, bir de 3gündür bebe aspirini içiyorum.. bebe aspirinini yeni verdi.. ama eleviti doktoruna sor istersen..
merhaba
17. haftada gitmiştik doktara bi hafta sonra gelirsin demişti doktor şeker yüklemesi yapılacagında gitsem geç mi kalırım sizce aradım sordum şeker yüklemesini 23. haftada yapıyoruz dedi sekreteri ama okuduklarıma göre erken gibi karar veremedim?
aynen benimde oda bomboş çamaşır kurutuyorum şimdilik,
duvar kağıdını seçtim mesela,
babam gelsin memleketten ona yaptırıcam,süper yapıyolar annemle :)
3 kapaklı dolap ve şifoniyer beyendim tepe homdan
14-16 aralıkta anne çocuk fuarı var istanbulda ona gidicem,
orda da bakıcam dediğin gibii vurululacağı bişeyler çıkarsa alırım
şimdilik mobilya olarak sadece dolap şifoniyer ve park yatak almayı düşünüyorum
halı ve perde de tabi :)
aaa birde kameralı bebek telsizi bana şart
salon en uçta yatak odası öteki uçata
5 hafta olmuş
ben dayanamıyorum valla
2 hafta sonra gene gel dedi.gerçi kasıklarım ağırıyodu ondan gittim,kanamam olmuş içerde
yeğenim bayramda karnımın üstünde hoplamıştı ondan olmuş dedi.aman dikkatl olun sizde
yüzebilirsin dedi ama salondaki aletleri kullanamazsın dedi.yürüyüşü sadece vitrin bakar gibi yapabilirsin dedi.
arayıp sorma durumun varmı doktoruna ne zaman geleyim diye.bir sorun yoksa bu haftalarda bi detaylı yapılıyo bide şeker işte
selam herkese kızlar uzun zamandır yazamadım erken doğum tehlikem varmış progestan kullanıyorum 3-4 haftadır.bebek çok aşağıda,yukarı çıkmıyor bir türlü.kasılmalar var bayadır..dün şeker yüklemesi yaptık sonucunu almadım.yarında ayrıntılı ultrasona gircem.bu ayrıntılı dedikleri 4 boyutlu mu oluyor..çektirmek zorunda mıyız anlamadım.bi sorun çıkarsa tedavisi var mı anne karnındayken?? yatıyorum sürekli,progestan da iyi uyutuyor zaten(( bizde bebişe bir çöp almadık daha.Allah sağlık versin herkese....[/QUOT
üzüldüm gerçekten ama allah sağlık versin, bişeycik olmaz inşallah.. hiç buna kafayı takmadan dikkat edin yeter...
ben bugün çektirdim ama bi sorun varsa tedavisi olur mu bilmiyorum...
ben de daha almadım bişey, bir iki ay daha almayı da düşünmüyorum, ara ara bakarım artık seçerim, 7 aydan sonra da alırım tek tek...
5 hafta olmuş
ben dayanamıyorum valla
selam herkese kızlar uzun zamandır yazamadım erken doğum tehlikem varmış progestan kullanıyorum 3-4 haftadır.bebek çok aşağıda,yukarı çıkmıyor bir türlü.kasılmalar var bayadır..dün şeker yüklemesi yaptık sonucunu almadım.yarında ayrıntılı ultrasona gircem.bu ayrıntılı dedikleri 4 boyutlu mu oluyor..çektirmek zorunda mıyız anlamadım.bi sorun çıkarsa tedavisi var mı anne karnındayken?? yatıyorum sürekli,progestan da iyi uyutuyor zaten(( bizde bebişe bir çöp almadık daha.Allah sağlık versin herkese....[/QUOT
üzüldüm gerçekten ama allah sağlık versin, bişeycik olmaz inşallah.. hiç buna kafayı takmadan dikkat edin yeter...
ben bugün çektirdim ama bi sorun varsa tedavisi olur mu bilmiyorum...
ben de daha almadım bişey, bir iki ay daha almayı da düşünmüyorum, ara ara bakarım artık seçerim, 7 aydan sonra da alırım tek tek...
Ayrıntılı ultrason denılen olayda normal ultrasonla perınatolojı uzmanı bebegın tüm organlarını ıncelıyo kalp bmeyin parmak kan akısı vs ...sonra 3boyutlu fotografını cekıyo verıyor 40-45dk sürüyor. 2lı ve4lu testilerinde sorun varsa zorunlu tutuyorlar yoksa ıstege bağlı ama ıcın rahat etsın dıye ne derlerse yaptırıyoruz zaten.cok cıddı bır organ eksıklıgı varsa gebelık sonlandırılıyor Allah saklasın ama rahatsızlık varsa doğumdan hemen sonra müdahalede bulunuyorlar canım gönlünü ferah tut güzel dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?