herkese kocaman bir günaydın
hayırlı cumalar diliyorum.. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....
yarın kontrolümüz var çok özledim kuzucuğumu
Hayırlı cumalar diliyorum.. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....
Yarın kontrolümüz var çok özledim kuzucuğumu
amin canım.benımde yarın kontrolum var 1 aydır gitmioduk işallah hayırlı haberler alırız
Merhaba arkadaşlar, ben 2 hafta önce tüm hastaneleri araştırdım.
Ve B.çekmece kolan has de altan beye ayrıntılı ultrassona gittim.Çok ilgili bir dr ayrıca perinatoloji yan dal uzmanı fiyatı da 270 tl idi.En uygun orayı buldum,35 dk muayene etti
Benimki güzel geçti dr. sorun görmedi.detaylı usg de sonuçlarınız nasıldı? bilgi verebilir misiniz? bizim kızda , hafif belirti olarak kalpte ve barsakta ekojonik odak saptandı.Fakat diger organları,kemikleri ve gelişimi normal. dr.muz amıyosentez onerdı.ama kafam çok karıştı. Bu konuda fikri olanların dönüş yapmalarını rica ediyorum.
iyi günler.
cnm eline sağlık güle güle kullansın ece bebek!
biz geldik bebeşimi gördüm çok iyimiş maşallah kız olduğu kesinleşti zilli kızım geliyomuş
ayrıntılı ultrason için araştır yaptır dedi
gelecek ay şeker yüklemem var
benim özellikle kahvaltıdan sonra hiç halim kalmıyo yarım saat yatmazsam çok kötü oluyorum sizde de oluyomu
Kizlar bogazim cok sisti yutkunamiyorum buz gibi titriyorum hasta olmak istemiyodum ama artik cok gecben ya napicam
detaylı usg de sonuçlarınız nasıldı? bilgi verebilir misiniz? bizim kızda , hafif belirti olarak kalpte ve barsakta ekojonik odak saptandı.Fakat diger organları,kemikleri ve gelişimi normal. dr.muz amıyosentez onerdı.ama kafam çok karıştı. Bu konuda fikri olanların dönüş yapmalarını rica ediyorum.
iyi günler.
Benimki güzel geçti dr. sorun görmedi.
başka bir dr.a daha sormanı tavsiye ederim amniyosentez riskli birşey...
cnm eline sağlık güle güle kullansın ece bebek!
süper olmuş,güle güle kullansın bebeişin
ben daha bitiremedim elime bile almadım 1 aydır
tesekkür ederim kızlar... rabbim yavrumu battaniyesine sarmayı da nasip eder inşallahcanım süper olmuş sen mi ördün sağlıkla yumuş yumuş kullansın ececik:)
slm güzel anneler ve onların melekleri :) geçmişi sole bi okudum. coğu kişi ayrıntılıya gitmiş. benim daha 2 hafta varinşallah hayırlı haberler alırım.ben daha kızımı hissedemiyorum 19+4 üm. normal mi benim gibi olan var mı. çoğu arkadaş kıpırdadığından bahsetmiş.kafama takılıp duruyo.
slm cnm ecem de hissedemedi henüz takılma hayırlsıyla bu zamanlardan sonra başlarsın
hayırlı cumalar diliyorum.. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....
yarın kontrolümüz var çok özledim kuzucuğumu
slm güzel anneler ve onların melekleri :) geçmişi sole bi okudum. coğu kişi ayrıntılıya gitmiş. benim daha 2 hafta varinşallah hayırlı haberler alırım.ben daha kızımı hissedemiyorum 19+4 üm. normal mi benim gibi olan var mı. çoğu arkadaş kıpırdadığından bahsetmiş.kafama takılıp duruyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?