Günaydın kızlar... Ocak 2012 de ikinci gebeliğimde bebeğimi karnımda iken kaybettim o dönemde bir doz tetanos aşısı olmuştum şu an yeniden olmam için aile hekimliğinden arandım fakat kadın doğum doktorum kesinlikle olmamam gerektiğini söylüyor..kafam karışmış durumda..sizce ne yapmalıyım?
Günaydın kızlar... Ocak 2012 de ikinci gebeliğimde bebeğimi karnımda iken kaybettim o dönemde bir doz tetanos aşısı olmuştum şu an yeniden olmam için aile hekimliğinden arandım fakat kadın doğum doktorum kesinlikle olmamam gerektiğini söylüyor..kafam karışmış durumda..sizce ne yapmalıyım?
Benim doktorum bana hic tetanos asisindan bahsetmedi benim ablamda doktor iki bebegindede tetanos asisi olmadi o yuzden benim doktorum ne derse onu yapicam sonucta doktordan iyi bilecek halim yok
Benim doktorum bana hic tetanos asisindan bahsetmedi benim ablamda doktor iki bebegindede tetanos asisi olmadi o yuzden benim doktorum ne derse onu yapicam sonucta doktordan iyi bilecek halim yok
ya korktum şimdi ben,perşembe ilk dozumu yaptırdım.doktoruma sordum yaptırayım mı diye,yaptırmak zorundasın zaten dedi.
sağlık ocağına yaptır dedi.bende ilk dozu yaptırdım..çevremde yaptırmayanlarda var.
bilmiyorumki tehlike olsaneden devlet hamilenin peşine düşüp gel yapalım diye arasınki deli gibi.
doktorun yaptırma derken ne açıklama yaptı peki
dclfrt canım doktorun yaptırma dediyse yaptırma bence sen bilirsin yine. benim doktorum sen bilirsin ben şart koşmuyorum dedi.
sağlık ocağı tetenozun amacının ameliyat sırasında bebeği ve anneyi korumak olduğunu söyledi steril olmayan aletlere karşı gerçi artık steril ama yine de önlem olduğunu söyledi.
ya korktum şimdi ben,perşembe ilk dozumu yaptırdım.doktoruma sordum yaptırayım mı diye,yaptırmak zorundasın zaten dedi.
sağlık ocağına yaptır dedi.bende ilk dozu yaptırdım..çevremde yaptırmayanlarda var.
bilmiyorumki tehlike olsaneden devlet hamilenin peşine düşüp gel yapalım diye arasınki deli gibi.
doktorun yaptırma derken ne açıklama yaptı peki
hiç bi acıklamaya yapmıyor sadece demedin mi saglık ocagındakilere 2 kaybım var ben o yüzden 2 li test falan yaptırmadım dıe dıor ben istemiorum yapılmayacak o aşı dedi bende dr cok güveniyorum ve bıraktım inş bi sorunla karşılaşmam cok korkuyorum...
dclfrt canım doktorun yaptırma dediyse yaptırma bence sen bilirsin yine. benim doktorum sen bilirsin ben şart koşmuyorum dedi.
sağlık ocağı tetenozun amacının ameliyat sırasında bebeği ve anneyi korumak olduğunu söyledi steril olmayan aletlere karşı gerçi artık steril ama yine de önlem olduğunu söyledi.
eyvahh böyle bişidemi var dün benide aradılar tetenoz aşısı için ben gittim oldum doktora sormadan nolcak şimdi
ayyyyyyy çok korktum ben şimdi eyvah eyvahhhhh((((((((((((((((
masal dur sakin ol evham yapma hemen.. Doktorum bana söylemişti, sağlık ocağından tetanoz aşısı ol diye. Ben de gittim ilk dozu vurundum. İkinci doz bir ay sonra. Kimi doktor kesinlikkle aşı olun diyor, kimi olmayın. Ben de aşı olanlardanım arkadaşlar..
hiç bi acıklamaya yapmıyor sadece demedin mi saglık ocagındakilere 2 kaybım var ben o yüzden 2 li test falan yaptırmadım dıe dıor ben istemiorum yapılmayacak o aşı dedi bende dr cok güveniyorum ve bıraktım inş bi sorunla karşılaşmam cok korkuyorum...
seninki heralde tetbir olsun diye yapma diyor,nolu neolmaz
benimde şimdi kafam karıştı ikinciyi olayımmı olmayayımmı diye
hem kendi doktoruma bir daha sorcam,hemde pazartesi detaylıyı yapacak doktoktora sorcam bakalım ne diyecekler
Sağlık ocağından bana 18. haftada aşıya çağrılacağım söylendi. Doktoruma sordum 'ben 20. haftadan önce önermiyorum hastalarıma' dedi. Ben de dün, 21. haftanın içindeyken vurdurdum aşımı.
merhaba kızlar... uzun zamandır yazamadım...
bugün detaylı ultrasondaydık.. çok şükür minik kızım iyimiş
beni de aile hekimliğinden aradılar tetanos aşısı için.. dr yaptırabilirsin ama çok da gerekli değil dedi.. şimdi ne yapacağımı bilemedim...
benim doktorum 2 tane kaybım oldugu için yaptırmamı istememiştir.yoksa aşının zararı yok faydası var arkadaşlar benim gebelikler sorunlu oldugu için gerekli olan testleri bile yaptırmadım kuzum allah a emanet yani o yüzden...
Gunaydinnn haftasonu hiç bitmese ise gitmesek cok yoruluyorum
Günaydın bebeğim baban dün aksam seninle ilgili planlarımı dinlerken görmemişin bir oğlu olmuş dedi ona küstüm
Günaydın güzel anneler yeni bir haftayadaha başlıyoruz.. İnşallah cok güzel haberlerle güzel alışverişlerle gecer..
Bebeğim sabahları hiç durmuyorsun acıkıyor musun bilmiyorum kuzum..seni cok seviyorum ve sabirsizlaniyorummm