2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Günaydın,Herkese iyi haftalar olsun.
Bu gün detaylı var saat 1 de.çok heyecanlıyım.Şu kızmı erkekmi olayına son noktayı koyacağız inşallah
sağlığıyla ilgili bir sıkıntı çıkar fikrini hiç düşünmek bile istemiyorum,
3 gün sonra benim 5 ci ayım doluyor ve 5 aylık kilo tablom +10kg :)))) patlıycam heralde
tekmelerimiz iyice güçlendi,ikidir bir tekme atıyor kucağımdaki pc havaya zıplıyo resmen
ayakta yada oturuyosam kasık bölgemde hissediyorum ama yatıyosam göbek deliğimde hissediyorum hareketlerini

cnm bence de aşının zararı yok
ama dr.unu dinle vardr bir bildiği..

günaydın cnm günaydın kızçeler
hadi inş.hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Ne olursa olsun sağlıklı olsun bebelerimiz.

günaydın kızlar,
ayrıntılıya gidenler güzel güzel haberler alın bebelerinizden
iyi düşünelim ki öyle olsun
ben tam 10 kg almışım ne olacak halim bilmiyorum
bide sabah giyinirken selülitlerimi gördüm
çaresine bakan ya da tavsiyesi olan var mı?

günaydın güzel anneler... gerçi öğlen oldu ama
suzicim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...
kilo konusunda bende 10 kilo alanlardanım.. dikkat etsemde hareketsizliğe alışık değil vücut.... kızım iyi olsun da veririm inşallah...

Bende 10 kg aldım hatta kendime bir palto bile bulamadım cok fena ne yapalım artık doğumdan sonra inşallah 25 ile tamamlarım gibi geliyor bu iştahla:)

merhaba guzel annısler umarım herkes ıyıdır ayrıntılıya gıden ark. umarım guzel haberlelr gelırsın hepınızı opuıyoruz

Bende 10 kg aldım hatta kendime bir palto bile bulamadım cok fena ne yapalım artık doğumdan sonra inşallah 25 ile tamamlarım gibi geliyor bu iştahla:)
( nasıl vereceksek benimde derdim aynı kabanlarım olmuyor bende geniş kalın hırkalarla idare edicem sanırım alırsam 2 ay kullanabileceğim kabanı
bi de selülit gördüm,sağlıkla gelsin de bebeğim çaresine bakacağız artık :))

ben de en son 10 kilo almıştım.haberim olmadan inşallah bikaç kilo daha yapışmamıştır tombiş vicuduma:))))haftaya kontrolüm var.dr şok olcak bence 1 ayda insan 5-6 kilo alır mı die...ben de kaban olayını panço kaban alarak çözücem hamilelik sonrası da giyilir panço tarzı selülit ve çatlaklara ise çare henüz bulunamadı. eczanemizde çeşit çeşit ürün var ben de bitkisel yağlardan karışım da yaptım ama olacakları varsa oluyor,aman boşverin bebişlerimizle kocalarımızla mutlu olalım yeter) onlar bizi her şekilde beğenir, hem onlara bebek veriyoruz, az mı yaniiiii :))

yine de bir umut çatlak oluşumunu azaltır diye Bepanthol çatlak önleyici krem kullanıyorum.son ay belli olurmuş asıl çatlaklarımız...

Ben 5 kilo aldım, 10 kilo alanları görünce moralim düzeldi

Şaka bir tarafa inşAllah fazla almazsınız-almayız- hanımlar. Bebek sağlıklı olsun da veririz dememek lazım, bebeklerimiz inşAllah sağlıklı olur, Rabbimin izniyle ama biz de kilo almayalım ya. Doğum sonrası lohusa sendromunu sizce insanlar niye yaşıyor - ki yaşamayan yok gibi- ? Bebek varken sorun değil, sadece o sağlıklı olsun diyoruz, ama doğurduktan sonra bebek çıkıp geride göbek, basen, çatlamış , yarılmış göğüsler göbekler bize kalıyor. Sonra da oturup yeni şeklimize şemalimize ağlıyoruz. İnşAllah biz ağlamayız.

nasılsınız ???
cuma günü aşı oldum pek bişey yoktu. ama dün ağrıdan kıvrandım resmen gece gözümü kırpmadım ne zormuşya . ay bunun bide 2. dozu var. 61le hamile kaldım bulantiyo bentıdan 58e düştüm şimdide 66.5 kiloyum yani,,, 8.5 kilo almışım hehehhhehe napimya bebem istiyo ben yiyorum olsun o kadar
çatlaklara gelince valla bende bilmiyorum ne iyi gelir ama ben bebekyağı kullanıyorum... tabi düzenli değil haftada 1 sürüyosam ne ala

Ben palto - kaban almamaya karar verdim, 2 ay sonra doğum iznine ayrılacağım ondan sonra da her gün dışarı çıkacak değilim zaten. Geçen seneki kabanımı önü açık giyeceğim, önüme de geniş uzun atkılarımdan atarak idare edebilirim diye düşünüyorum. Sadece 2 ay kullanacağım şeye 200 lira da veremem doğrusu. Çalışıyorsanız aynı şey geçerli çalışmıyorsanız daha da rahat olmalısınız bu konuda :)

Merhaba güzel anneler nasılsınız bugünlerde ben yine doktorlarda geçiriyorum zamanımın çoğunu. Bu sıralar doğum için hastane arayışına girdim. Daha önce gittiğim hastanede şahit olduğumuz olaylardan dolayı orada doğum yapmaktan vazgeçtim. Bugün Medipol Mega Hastanesine gittim. Belgin hanımda muayane(ssk'lı olanlara muayaneücreti alınmıyor.) oldum kendisi çok ilgili ve nazikti herşeyimi dinledi muayene etti. Allahıma şükürler olsun kızımda çok iyi kilosu sağlığı yerşeyi yerindeymiş. Doktordan memnun kalınca hastanenin doğum katını gezdim odaları tek kişilik ve konforlu hijyen deseniz çok iyidi herkes güler yüzlü ve nazik karşıladı.Hastanenin en sevdiğim özelliği geceleri poliklinik doktorlarının nöbetçi kalması gece için farklı nöbetçi hekim gelmiyor. Doğum ücretleri içinde bilgi aldım. Normal doğum: 550 tl Normal doğum gece endi doktorunu istersen 200 tl fark veriyorsun. Sezeryanla doğum: 1250 tl Sezeryanla doğum gece olursa kendi doktorunu istersen 300 tl fark veriyorsun. Epiduralle doğum yapmak içinde 550 lira fark ödüyorsun. Doğum ücretlerinin içinde anne ve bebeğe yapılan tüm testler, aşılar ve hastanede kalmak yer alıyor. Normaldoğumda 1 sezeryanla doğumda 2 gün hastanede kalınıyor. Hastanenin yeni doğan bakım ünitesi (ücretsiz) var. Tek fark ödediğimiz hizmet bebeğimiz allah göstermesin ama çok kuvvetli sarılık olursa ve özel cihazlarda kalması gerekirse gecelik farkı olarak 300 tl ödüyoruz. Ben kendi adıma hastaneden çok memnun kaldım karar verdim gibi doğum için eşimle konuşmak kaldı. sizlerde arayıştaysanız tavsiye ederim veya sizin öneriniz varsa yazıp paylaşın arkadaşlar.

merhaba kızlar bugun detaylı utrasyonumuz vardı allaha sükür bişi cıkmadı.cok haraketli bi kız olacakmış bizim cadı.doktor amcası bide fotograf verdi elimize.allahım sag salım hepımıze elimize almayı nasip etsin

iyi geceleeeer :)

detaylı iyi geçti bu gün,hiç bir sorun yok çok şükür
erkekmiş...
biraz buruk bu gün içimiz,kız dediler kız fikrine çok alışmıştık,bir iki güne geçer oğlum fikrine alışırım :)
inşallah ikinciye kız olur arık :)
haftaya kendi doktorumda randevum var,erkek teşhisini ona da onaylatıcam mutlaka baksın bi iyice,

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..oğluma da arkadaş geliyor
ama bak sen hala muallaktasın ya,detaylıda erkek denmiş sen hala kendi dr.um da baksın onaylatıcam diyosun.

kızlar benim yine belim ağrımaya başladı tutulmasa barii
bu haftanın yorumlarını okudum canım bel ağrılarımız normalmiş artık ağırlık bele veriliyor sanırım.ben de dün çok çektim

Günaydın herkese...çalışanlara, evde çalışanlara..
Hazırlıklar nasıl gidiyor? Neler yapıyorsunuz aldıklarınızı paylasin biraz bakalım..

Bebeğim sanada günaydın süt kuzum benim cokoprensim annen hasretle seni bekliyor, günler ne saymalar ne çalışmakla geçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…