2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Kzlar gunaydin dun aksam doktora gittim doktorum ultrasinla bebegime bakti bana bi suru sorular sordu ve ne kadar yoruldugumu sordu:26: bende biraz dedim yok dedi siz cok yorulmussunuz hamile oldugunuzu unutmussunuz sanirim dedi gece uyku duzenimi sordu cok kotu buldu magnezyum verdi kasilmalarinizi azaltir dedi ama benim bi kasilamm var demedimki ben ona kafam bulandi bide bebisim su an ters yani basi yukarda ayaklari asagida duruyomus ve tekmeleri asagiya attigindan agri yaparmis ama bebisim masallah iyiydi kipir kipir o kadar soruyu niye sordunuz dedim aksi giden biseymi var yok dedi rutin sorular bunlar sumdiye hic buu kadar soru yagmuruna tutmamisti sonra ayni seyleri ben icerdeyken esimede sordu anlamadim:26:

günaydın kızlar....
günümüz iyi geçsin inşallah... benim kuzumda tepiklesin artık anasını
suzicim gözün aydın cnm.. oğluşunun iyi olmasına çok sevindim...

akdenizcim.. panik yapma lütfen... bence ters giden bişi görse mutlaka söylerdi... bebeğin ters durması normal cnm.. doğuma yakın da dönebiliyorlarmış.. benim kuzumda yatay pozisyonda duruyormnuş ... aklına kötü bir şey getirme lütfen.. ama içine sinmeyecekse sadece rahatlamak için başka bir doktorada görünebilirsin... allaha emanet yavrularımız..

evet ya,çok kız isteyince böyle oluyomuş :)
alışıcam en kısa zamanda oğul fikrine :)

Canım, kontrolünün iyi geçmesine sevindim.oğluşuna da çok sevindim.kız kız die tutturma artık çocuk hissedip üzülcek sonra.bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım da gerisi önemli değil bence)

bence ters giden bişey olsaydı kesin sölerdi zaten,
rahimde kasılmaların varmış ondan öyle şeyler sormuş olabilir,ilaç ta vermiş
rahat ol bence.

bir daha ne zaman çağırdı peki

:) :) :) anaaaam ilk azarımı işittim bilem :)
dün şimdi annemi aradım anne erkekmiş diyorum
annem : cık cık cık yazık cık cık :)))yazıııık diye hayıflanıyo
biz bütün sülale amazonlar gibi sadece kadın olduğumuza herkez kıza alışık kız istiyo.
anne dedim sen yapma bari bi motive edin yahu,eşimde aynı şekilde,doktordan çıktık suratı düşük :)
içim burkuldu dio :)
iyiyiz ama alışıcaz hep beraber.ben oğlumu da çok sevicem teyzesi :)

Koray olacak ismi inşallah,

Yok baska doktora gitmiycem ecem kafami daha fazla karistirmak istemiyorum biraz dinlenicem artik sedigin gibi Allaha emanet bebegim

canım benim bayramda belim bir tutuldu 10 gün yattım lavaboya bile zor kaldırdılar..ondan korkuyorum ağrıyı geçtim tutulursam kötü oluyo

bence ters giden bişey olsaydı kesin sölerdi zaten,
rahimde kasılmaların varmış ondan öyle şeyler sormuş olabilir,ilaç ta vermiş
rahat ol bence.

bir daha ne zaman çağırdı peki

Cumartesi seker yuklemem var yine gidicem bakalim o gune kadar dinlenicem ve su magnezyumu duzenli icicem bakalim ne diyecek bu sefer

gözün aydın canım ALLAH oglunu da sana bagışlasın inşallahh...

:))))Estağfurullah canım benim.azar olur mu.benim oğluşum olcak ve çok mutluyum,ondan senin dün aldığın erkek bebek haberi çok mutluluk verici geldi,kız die üzülme demek istedim.sağlıklı olmasına sevindim sadece)
bi de ben Koray'dan yana olayım istedim.tüm sülale kız kız die tuttururken
benim bebiş de Alperen Miraç olacak inşallah...

Sırt üstü uzanınca kuzum hiç rahat durmuyor, karnımdakinden resmen şiddet görüyorum

Ama tekmelesin yaa, azıcık hareketsiz kalsa korkuyorum bir şey mi var diye.

Ben de bu hafta kontrole gideceğim, detaylıyı hiç konuşmadık doktorla, şimdi mi yapar randevu mu verir bilemiyorum.

merhaba kızlar
susuzsuzı canım oglusun hayırlı ugurlu olsun saglıkla gelsınler ınsallah
dıger kızlar sızlerde umarım ıyısınızdır bebıslerınızle bırlıkte hepınızı opuyorum

İsim çok güzel cnm ya,maşallah.bu arada 3d de verdikleri resimde alnı bana benziyo yavrumun :)

sorma cnm yaaa keyfine düşkün herhalde benim kız

Ecem ben senden 2 hafta öndeyim, benim kızım da bu hafta tekmelenmeye başladı daha endişelenme, ama çok tatlı bi duygu görüceksin...
detaylıya girdiğimde doktor plasentanın ön karın duvarına yapışık olduğu için hissetmediğimi söyledi, kendi doktorum da aynı şeyi söylemişti, naptıysa bu akşamdan sonra başlarsın hissetmeye döndürdüm dedi, ve o akşamdan beri hissediyorum, meğer o içerde çok hareketliymiş öyle dedi ultrasonda zaten, yani senin kız da tembel diğildir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…