- 27 Nisan 2012
- 375
- 84
- 298
akdenizcim.. panik yapma lütfen... bence ters giden bişi görse mutlaka söylerdi... bebeğin ters durması normal cnm.. doğuma yakın da dönebiliyorlarmış.. benim kuzumda yatay pozisyonda duruyormnuş ... aklına kötü bir şey getirme lütfen.. ama içine sinmeyecekse sadece rahatlamak için başka bir doktorada görünebilirsin... allaha emanet yavrularımız..Kzlar gunaydin dun aksam doktora gittim doktorum ultrasinla bebegime bakti bana bi suru sorular sordu ve ne kadar yoruldugumu sordu:26: bende biraz dedim yok dedi siz cok yorulmussunuz hamile oldugunuzu unutmussunuz sanirim dedi gece uyku duzenimi sordu cok kotu buldu magnezyum verdi kasilmalarinizi azaltir dedi ama benim bi kasilamm var demedimki ben ona kafam bulandi bide bebisim su an ters yani basi yukarda ayaklari asagida duruyomus ve tekmeleri asagiya attigindan agri yaparmis ama bebisim masallah iyiydi kipir kipir o kadar soruyu niye sordunuz dedim aksi giden biseymi var yok dedi rutin sorular bunlar sumdiye hic buu kadar soru yagmuruna tutmamisti sonra ayni seyleri ben icerdeyken esimede sordu anlamadim:26:
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..oğluma da arkadaş geliyor
ama bak sen hala muallaktasın ya,detaylıda erkek denmiş sen hala kendi dr.um da baksın onaylatıcam diyosun.
bu haftanın yorumlarını okudum canım bel ağrılarımız normalmiş artık ağırlık bele veriliyor sanırım.ben de dün çok çektim
iyi geceleeeer :)
detaylı iyi geçti bu gün,hiç bir sorun yok çok şükür
erkekmiş...
biraz buruk bu gün içimiz,kız dediler kız fikrine çok alışmıştık,bir iki güne geçer oğlum fikrine alışırım :)
inşallah ikinciye kız olur arık :)
haftaya kendi doktorumda randevum var,erkek teşhisini ona da onaylatıcam mutlaka baksın bi iyice,
Kzlar gunaydin dun aksam doktora gittim doktorum ultrasinla bebegime bakti bana bi suru sorular sordu ve ne kadar yoruldugumu sordu:26: bende biraz dedim yok dedi siz cok yorulmussunuz hamile oldugunuzu unutmussunuz sanirim dedi gece uyku duzenimi sordu cok kotu buldu magnezyum verdi kasilmalarinizi azaltir dedi ama benim bi kasilamm var demedimki ben ona kafam bulandi bide bebisim su an ters yani basi yukarda ayaklari asagida duruyomus ve tekmeleri asagiya attigindan agri yaparmis ama bebisim masallah iyiydi kipir kipir o kadar soruyu niye sordunuz dedim aksi giden biseymi var yok dedi rutin sorular bunlar sumdiye hic buu kadar soru yagmuruna tutmamisti sonra ayni seyleri ben icerdeyken esimede sordu anlamadim:26:
Canım, kontrolünün iyi geçmesine sevindim.oğluşuna da çok sevindim.kız kız die tutturma artık çocuk hissedip üzülcek sonra.bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım da gerisi önemli değil bence )
günaydın kızlar....
günümüz iyi geçsin inşallah... benim kuzumda tepiklesin artık anasını
suzicim gözün aydın cnm.. oğluşunun iyi olmasına çok sevindim...
akdenizcim.. panik yapma lütfen... bence ters giden bişi görse mutlaka söylerdi... bebeğin ters durması normal cnm.. doğuma yakın da dönebiliyorlarmış.. benim kuzumda yatay pozisyonda duruyormnuş ... aklına kötü bir şey getirme lütfen.. ama içine sinmeyecekse sadece rahatlamak için başka bir doktorada görünebilirsin... allaha emanet yavrularımız..
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..oğluma da arkadaş geliyor
ama bak sen hala muallaktasın ya,detaylıda erkek denmiş sen hala kendi dr.um da baksın onaylatıcam diyosun.
bu haftanın yorumlarını okudum canım bel ağrılarımız normalmiş artık ağırlık bele veriliyor sanırım.ben de dün çok çektim
bence ters giden bişey olsaydı kesin sölerdi zaten,
rahimde kasılmaların varmış ondan öyle şeyler sormuş olabilir,ilaç ta vermiş
rahat ol bence.
bir daha ne zaman çağırdı peki
iyi geceleeeer :)
detaylı iyi geçti bu gün,hiç bir sorun yok çok şükür
erkekmiş...
biraz buruk bu gün içimiz,kız dediler kız fikrine çok alışmıştık,bir iki güne geçer oğlum fikrine alışırım :)
inşallah ikinciye kız olur arık :)
haftaya kendi doktorumda randevum var,erkek teşhisini ona da onaylatıcam mutlaka baksın bi iyice,
:) :) :) anaaaam ilk azarımı işittim bilem :)
dün şimdi annemi aradım anne erkekmiş diyorum
annem : cık cık cık yazık cık cık :)))yazıııık diye hayıflanıyo
biz bütün sülale amazonlar gibi sadece kadın olduğumuza herkez kıza alışık kız istiyo.
anne dedim sen yapma bari bi motive edin yahu,eşimde aynı şekilde,doktordan çıktık suratı düşük :)
içim burkuldu dio :)
iyiyiz ama alışıcaz hep beraber.ben oğlumu da çok sevicem teyzesi :)
Koray olacak ismi inşallah,
sorma cnm yaaa keyfine düşkün herhalde benim kızsağol cnm,
sende hareket yokmu daha,çok mu tembel ki bebeğin acaba
:))))Estağfurullah canım benim.azar olur mu.benim oğluşum olcak ve çok mutluyum,ondan senin dün aldığın erkek bebek haberi çok mutluluk verici geldi,kız die üzülme demek istedim.sağlıklı olmasına sevindim sadece)
bi de ben Koray'dan yana olayım istedim.tüm sülale kız kız die tuttururken
benim bebiş de Alperen Miraç olacak inşallah...
sorma cnm yaaa keyfine düşkün herhalde benim kız
ben de en son 10 kilo almıştım.haberim olmadan inşallah bikaç kilo daha yapışmamıştır tombiş vicuduma:))))haftaya kontrolüm var.dr şok olcak bence 1 ayda insan 5-6 kilo alır mı die...ben de kaban olayını panço kaban alarak çözücem hamilelik sonrası da giyilir panço tarzıselülit ve çatlaklara ise çare henüz bulunamadı. eczanemizde çeşit çeşit ürün var ben de bitkisel yağlardan karışım da yaptım ama olacakları varsa oluyor,aman boşverin bebişlerimizle kocalarımızla mutlu olalım yeter ) onlar bizi her şekilde beğenir, hem onlara bebek veriyoruz, az mı yaniiiii :))[/QU
di mi ama :)) panço kaban aklıma gelmemişti iyi fikir..:))
selülit için bepanhten bakayım bol su ve spor kar eder umarım
tavsiyeler için tşk ederim
sanırım rekor bende, en son 12 kilo almıştım 3 hafta içinde daha da almış olabilirim :)
sanırım rekor bende, en son 12 kilo almıştım 3 hafta içinde daha da almış olabilirim :)
:)) boşver canım.sanki biz isteyerek mi alıyoruz.bazı arkadaşlar sanki keyfimizden alıyormuşuz gibi bence almayın şöyle olur böyle olur diyeee yazmış,ben de sağlıkçıyım,hepsini gayet iyi biliyorum.yalnız hamilelikteki kilo alımı sadece yemeye bağlı değil,hormon ve bünye ile de alakalı yani bezen elinde olmuyor bu kilo artışları. kilo almaya elverişli vücut tipimiz vardır,alıyoruzdur.onun meyili yoktur almıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?