:)) boşver canım.sanki biz isteyerek mi alıyoruz.bazı arkadaşlar sanki keyfimizden alıyormuşuz gibi bence almayın şöyle olur böyle olur diyeee yazmış,ben de sağlıkçıyım,hepsini gayet iyi biliyorum.yalnız hamilelikteki kilo alımı sadece yemeye bağlı değil,hormon ve bünye ile de alakalı yani bezen elinde olmuyor bu kilo artışları. kilo almaya elverişli vücut tipimiz vardır,alıyoruzdur.onun meyili yoktur almıyordur
kesinlikle öyle bence de, hayatımda hiç fazla kilolu olmadım hep 51-58 kilo arasında hep 36-38 beden oldum, hiç rejim yapmadım hep herşeyden çokça yerdim, hamileliğimde de çok kilo alacağımı hiç tahmin etmezdim, eskisi gibi yiyorum ama hızla kilo alıyorum, 3 hafta önce 70 kiloydum mutsuz da değilim gayet hoşuma gidiyo bu halim :) sonrasında veririm eminim, şişman görünmüyorum hala zaten sadece çok göbekli çok hamile duruyorum ama son aylarda ne hale gelirim bilmiyorum :) doktorum acilen diyetisyene gidiyosun dedi korkudan gittim hemen 1 hafta yaptım rejimi kendimi çok kötü ve mutsuz hissettim belli saatlerde sadece belli yiyecekleri yerken, bıraktım ben de rejimi, böyle daha mutluyum, rejim yapılıcaksa doğumdan sonra yaparım. yasaklanan yiyeceklerin de hepsinin bi faydası vardır bebeğime içim hiç rahat etmedi bıraktım, bal yasak, pekmez yasak, patates yasak, havuç yasak, daha bi sürü şey...
kesinlikle öyle bence de, hayatımda hiç fazla kilolu olmadım hep 51-58 kilo arasında hep 36-38 beden oldum, hiç rejim yapmadım hep herşeyden çokça yerdim, hamileliğimde de çok kilo alacağımı hiç tahmin etmezdim, eskisi gibi yiyorum ama hızla kilo alıyorum, 3 hafta önce 70 kiloydum mutsuz da değilim gayet hoşuma gidiyo bu halim :) sonrasında veririm eminim, şişman görünmüyorum hala zaten sadece çok göbekli çok hamile duruyorum ama son aylarda ne hale gelirim bilmiyorum :) doktorum acilen diyetisyene gidiyosun dedi korkudan gittim hemen 1 hafta yaptım rejimi kendimi çok kötü ve mutsuz hissettim belli saatlerde sadece belli yiyecekleri yerken, bıraktım ben de rejimi, böyle daha mutluyum, rejim yapılıcaksa doğumdan sonra yaparım. yasaklanan yiyeceklerin de hepsinin bi faydası vardır bebeğime içim hiç rahat etmedi bıraktım, bal yasak, pekmez yasak, patates yasak, havuç yasak, daha bi sürü şey...
şekerli şeyleri yasaklamış
benim bi kuzen vardı 7 aylık hamileyken 3.5 kg almıştı,diyetisyene gidiyodu.şimdi aklıma geliyor nasıl olabilir diye aklım almıyor
ben zaten 80 hamile kalmıştım,şimdi 90 oldum artık 100 üzeri doğururum heralde,benim durumum biraz vahim,ama takmamaya çalışıyorum
SELAM KIZLARR.yazdıklarınızı okudum ve kendimi gördüm.83 kilo ile hamile kaldım 92 kiloyum.yürürken nefes nefese tıs tıs bişey oldum.bide kilolular gebelikte çok kilo almaz diyolardı yalaaaaan.erken doğum riskim var diye iş yapmıyorum.okula 5 dk da yürüyüp gdiyorum.çokta dersimde yok ee sonuç gelsin kilolarrr.yeter ki bebeğimiz sağlıklı olsunda hepsi ve daha fazlası gider sonrasında napalım
SELAM KIZLARR.yazdıklarınızı okudum ve kendimi gördüm.83 kilo ile hamile kaldım 92 kiloyum.yürürken nefes nefese tıs tıs bişey oldum.bide kilolular gebelikte çok kilo almaz diyolardı yalaaaaan.erken doğum riskim var diye iş yapmıyorum.okula 5 dk da yürüyüp gdiyorum.çokta dersimde yok ee sonuç gelsin kilolarrr.yeter ki bebeğimiz sağlıklı olsunda hepsi ve daha fazlası gider sonrasında napalım
Benimde bebeğimin amniyon sıvısı olması gerekenden biraz fazlaymış doktor şekerli,yağlı ve hamur işinden uzak dur sakın kilo alma dedi ama ben hamile kaldığımdan beri sadece 300gr aldım.Kilolu aşlamıştım zaten ama normalde en azından 1 kilo almam gerekirdi almadığım halde sakın daha alma diyorlar deli oluyorum. herşey yasaksa benim prensesim ne ile beslenecek sonrada hep ilaçlara mahkum kalıoruz.
nasil 300 gram aldin ya bebeisin en sivisiyla yarim kiloyu gecmistir naptinki sen:26::26:
merhaba cnm hatırlıyorum seni çok kusuyordun sen di mi şimdi nasılsın geçti inş.o günler?merhabalar, çok aktif değilim ama bende mart annesi olucam inşallah. kızımız olucak :) bugün detaylı ultrasona girdik, çok şükür herşey yolundaymış, gayet sağlıklı ve gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktor. 500gr ve 37cm olmuş kızım, ayrıntılı olarak gördüm kızımı. ya cinsiyet değişirse diye korka korka birsürü kız kıyafeti almıştım, hatta mağazadakilere cinsiyet değişirse hepsini değiştirmeye getiririm dedim hep. neyseki artık gönül rahatlığıyla pembiş kıyafetler almaya devam edicem. 20gün sonraya da şeker yüklemesi için gün verdiler. Allah herkesin bebeğine sağlık versin, hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah...
cnm zaten şekerli şeyler hamurişlerinin prensesine hiç bir faydası yokBenimde bebeğimin amniyon sıvısı olması gerekenden biraz fazlaymış doktor şekerli,yağlı ve hamur işinden uzak dur sakın kilo alma dedi ama ben hamile kaldığımdan beri sadece 300gr aldım.Kilolu aşlamıştım zaten ama normalde en azından 1 kilo almam gerekirdi almadığım halde sakın daha alma diyorlar deli oluyorum. herşey yasaksa benim prensesim ne ile beslenecek sonrada hep ilaçlara mahkum kalıoruz.
canım ben 1 hafta önceye kadar hergün kusuyordum şimdide ara ara yine kusuyorum o yüzden kilo alamadım.
Valla canim bendehala kusuyorum ama saglamda kilo aliyorum nasil oluyo anlamadim
merhaba cnm hatırlıyorum seni çok kusuyordun sen di mi şimdi nasılsın geçti inş.o günler?
kızın hayırlı olsun cnm çok sevindim
sağol canım. geçti çok şükür kusmalar, 16.haftada azaldı, 18.haftada tamamen geçti ama bulantı hala var, ev hala kokuyor bana. hava soğudu felan demeyip akşama kadar camlar açık oturuyorum, bu yüzden bir kere feci grip olup hastanede yattım ama hala dayanamayıp açıyorum camları. çok şükür herşey yolunda şuan. umarım herkesin bebişi iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?