insan birden öğrenince bir de ilk hamilelik olunca sudan çıkmış balığa benziyor.Anlayamıyor hiçbir şeyi..Zamanla biz de uzmanlaşırız heralde bebek konusunda:)
insan birden öğrenince bir de ilk hamilelik olunca sudan çıkmış balığa benziyor.Anlayamıyor hiçbir şeyi..Zamanla biz de uzmanlaşırız heralde bebek konusunda:)
Merhaba seninle haftamız ve doğum tarihi aynı görünüyor.Ben dün öğrendim kan testi ve ultrasonla.Benim değerim 9064 kese 6mm.Değerler normal mi bişey söylemedi doktor.Bende tedirginim senin nasıl acaba?
mrb arkadaşlar bende inş. martta anne olucagım pazartesi günü keseyi gördük inş. haftaya cumada kalp atışlarını duyucam düşük tehlikem varmış kahverengi akıntılarım ama bugün geçti gibi allahın izniyle progestan kullanıyorum inş. güzek hamilelik geçirmemiz dilegiyle
merhabalar herkese öncelkle hamileliğiniz hayırlı olsun arkadaşlar bende Mart annesi olucam Allahın izniyle inş bu arada mart anneleri topiğinde 2013 mart anneleri topiğimiz var oraya katılın isterseniz güzel paylaşımlarımız olur
internette beta hcg degerlerı ıle ılgılı arastırma yaparken haftalara gore aralıklar vardı. sanki yüksek gibi ama o aralıkta olabılır.
benım doktorum kalp atısını duydugunda 5-6 haftalık dedı.kese olcusu falan bılmıyorum hıc. doktorum kötü gibi hissettim sanki yaa:44::44:
aslında değer aralıklarına baktığımda 4000-50.000 gösteriyor ama bu değerlerde kimseyi duymadığım için tedirgin oldum tekrar baktıramadım da.Ne kadar erken duyulmuş kalp atışı maşallah canım...Umarım bizde duyarız ben haftaya gidicem kendini kötü hissetme aslında kese boyutuna çok gerek yok ben sadece ilk öğrenmek için dr.gittiğimde ultrasona gönderdi devlet hastanesiydi benimki de kan tahlili yapmadı mesela ben hatırlattım :)) ve bana kaç haftalık değerler normal mi onu bile söylemedi.Ben haftaya kendi dr gidicem sadece biraz zaman geçsin diye bekliyorum.Cevap için teşekkürler...
Ben de inşAllah 19 Mart 2013 muhtemel tarihiyle aranıza katıldım.henüz keseyi gördük,Çarşamba tekrar çağırdı dr.um
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlar ben de az önce dr.dan geldim.şüphelerim üzerine cumartesi günü eczaneden test alıp yaptık.sonuç çift çizgi:))dr.a gidip emin olalım dedik.beta hcg değerimi ölçtürdük pazartesi günü 1427 çıktı.Bugün de bundan sonra takibimi yaptırmayı düşündüğüm doktora gittik.keseyi gördü doktor.8 mm civarında dedi.Yaklaşık doğum tarihim 21 martmış:)))Allah herkese nasip etsin.Sorunsuz kucağımıza alalım inşallah.
merhaba bayanlar bende yeni katıldım ve henüz çok yeni hamileyim =)
bende bebeğimin martta doğacağını hesaplıyorum ama doktorum geç döllenme yaşadığımı bu yüzden doğum tarihini adet tarihime göre değil ultrasona göre hesaplayacakmış..
ben 5 haftalık sanıyordum ama yavrucak daha da ufakmış..
henüz kalp atışı duyamadık..
sizde durumlar nedir??
sat 14 haziran ben de Allahın izniyle mart annesi olurum..doktorum bana da kesenin boyutu ya da muhtemel dogum tarihi gibi biilgileri vermedi 15 gün sonra gel görüşürüz dedi...geldiğimizde ne olacak onu da söylemedi halbuki heyecanla bekliyorduk çünkü tedavi oluyorduk..ayrıntılı anlatır sanmıştım:S sizlere doktorlarınız ne önerdi?
Merhaba arkadaşlar,
Kısmetse ben de Mart 2013'te ilk kez anne olacaklardanım.
Henüz keseyi de görmedik kalp atışı da duymadık. Yarın için gel dediydi doktor bir hafta önceden.
Vallahi yarını iple çekiyorum:)
Allah cümlemize hayırlar nasip etsin..