2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
merhaba,
bende mart annesi olucam inşallah.
doğum tarihim 24 mart 1981
bebeğimin tahmini doğum tarihi 24 mart 2013
bana en güzel doğum günü hediyesi olacak inşallah:))

5+4 üm.yarın doktora gidicem keseyi görmeyi umuyorum.
son adetim 17 hazirandı.

Son düzenleme:

ne guzel bır hediye .. ben de 5+ 4 üm keseyi gördüm ama kalp atışı yok henüz .benim bebişimde inşallah 24 martta dogacak

Merhaba kızlar ....
Bende yeni hamişim dün evlilik yıl dönünümüz de öğrendik. Evde yapılan basit gebelik testleri ile. randevumuzu aldık şimdi. Cumartesi Medikalpark has. gideceğiz :)

Kızlarr merhabalarr.. Benide aranıza alın kısmete bende Mart ayında anne olucam Sat 17 Haziran

Pazartsi günü keseyi gördük , 2 hafta sonra tekrar doktor kontrolümüz var. İnşallah kalp atışlarını duyucaz küçük bebişimizin

Kızlar ya migdem çok bulaniyo bunun için erken mı fikriniz var mı bana erken geliyo sanki

birde bişi sorcam ben bugün 1 saat arayla tuvalete (büyük) çıktım 3 kere en son ishaldim biraz gaz sancım oldu bu durum bebeği etkilemişmidir acaba bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın korkuyorum

merhaba canım ben 33günde bir adet oluyodum zaten adet günüm bugün salı günü keseyi görebilirmişiz pazarteside özele başka hastaneye gidicem keseyi pazartesiden görebiliriz dua edin banaya

görünücek allahın ıznıyle canm.sürekli bi bekleyiş içinde olucaz kese sonra kalp atısı testler cınsıyet upuzun bır sureç biziş beklıyor sabırlı ve sakın olmamız lazım hangı ıldesın hastenene karar verdınmı

merhaba arkadaşlar benim bebeğim 6 haftalık doktor 6.haftada kalp atışlarını duyabileceğimizi söylemişti pazartesi gidicem doktora çok heyecanlıyım:)

merhaba arkadaslar ben de kısmet olursa mart annesıyım 5 hafta 3 gunluguz bız ama ben yurt dısında yasıyorum ve doktor bana bır suru ılac verdı sızlere de ılac verdı mı doktorunuz bebısımızı dun ultrasonda gorduk gelecek ay da kontrolumuz var bakalım kalp atısını duyacagız bebısımızın hepımıze allah sag salım saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın

tüm mart ayında bebeğini kucağına alıcak anneler merhaba :) bende 7+5 günlük hamileyim . allah hepimize sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bebeler nasip etsin inşallah...

tüm mart ayında bebeğini kucağına alıcak anneler merhaba :) bende 7+5 günlük hamileyim . allah hepimize sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bebeler nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…