2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

ya dimi dilimizi ısıralım kusmamız yok,ben cmtsi ilaç içerken midem bulandı kustum 2 saat nerdeyse genzimin acıması geçmedi.

ya dimi dilimizi ısıralım kusmamız yok,ben cmtsi ilaç içerken midem bulandı kustum 2 saat nerdeyse genzimin acıması geçmedi.

bende daha birsefer kustum ama oda ilac ictigimden oldu.. kabizlik icin ilac icmistim o yapti.. daha oncede kullanmistim ama kusmamistim.. hamile olunca demekki daha hassas oluyoruz bazi seylere karsi..

ceylin cumartesi gunu doktor sana kalp atisini dinlettimi? ben bugun sordum duyabilirmiyiz diye, tabi dedi, 2-3 saniye dinletti.

aminnn canimmmm.

canim bendede mide bulantisi falan nerdeyse yok cok sukur..goguslerim sis biraz baskada hic birsey yok..bugun sabah kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda bebisim 3cm olmus nerdeyse...
ayyy cnm gördünmü miniğini ne güzelbu hafta rahat geçer artık senin için.. umarım hep böyle sağlıklı olurlar cnm yaa valla kendim görmüş kadar mutlu oldum...
mide bulantısının olması dert olmaması ayrı bi dert galiba
tekmelerini, kımıldayışlarını hissedeydik bi....

sagol canim..sen nezaman gitcektin??
ay inan oyle, olsa bi dert olmasa bir dert... herkeze bakiyorum canlari birseyler cekiyor ya mideleri bulaniyor ya istahlari yok..bende oyle hicbirsey yok :) ama cabuk acikiyorum sadece

kizlar geceniz mubarek olsun...

ya neguzel 12-13 haftada ogreniyorlar cinsiyeti..ben maalesef 20 haftaya kadar beklicem..burda daha erken soylemiyorlar.. zaten 12 ile 20nci hafta arasinda ultrason yok

ay canım baya geçmiş sen nerde oturuyorsun nasıl yani ultrasyon yok 12 ile 20 hafta arası hiç bebeişi göremiyormusun ay kıyamam ya. Benimde elimde olsa her hafta gidip görücem valla:) olun canım senin içinde ayrı bi heyecan olur doğuma kadar hiç öğrnmeyenler var alında oda güzel bişey doğumda görüyorsun ne olduğunu:)
Buarada herkezin KANDİLİ mübarek olsun. Bu mübarek gecede dua edelim çok sağlıklı bebeklemiz olsun sağ salim hpimiz kucağımıza alalım

canim Hollandada yasiyorum..maalesef burasi boyle.. burda ilk ultrason zaten 9ncu haftada oluyor, ama benimki tup bebek oldugu icin 6nci haftadada yaptilar..
zaten ben ebeye gidiyorum, doktoroda degil.. doktora sadece saglik problemi tehklike falan varsa yonlendiriyorlar

cnm ikimizinkinden bahsettim...
evet cnm bende öğretmenim ama özel okuldayım... bu yüzden doğum izni falan pek ilgilendirmiyor cnm yaaa... maalesef... bizde o kadar izin kullanmak ne mümkün... birde bu yıl 2. sınıf oldu miniklerim.. geçen yıl canıma okudular.. çok zeki bir o kadarda yaramazlar... bide tam gün çalışma... ayakta... 6 gün... izin almak sıkontılı oluyor... bende gidip konuştum geçen gün.. bu yıl çalışmama kararı aldım.. istifa ettim.. bakalım hayırlı olur inşallah... allah sağlık versin seneye başlarım tekrar...

boşver iyi yapmışsın çok zor olurdu bebeğin daha önemli.

sagol canim..sen nezaman gitcektin??
ay inan oyle, olsa bi dert olmasa bir dert... herkeze bakiyorum canlari birseyler cekiyor ya mideleri bulaniyor ya istahlari yok..bende oyle hicbirsey yok :) ama cabuk acikiyorum sadece
benim haftaya çrş cnm yaaaa.... zamanmı durdu ne geçmiyor yaw...
ayy evet işte sadece çabuk acıkma var... obur oldum 2 saat arayla tıkınıyorum resmen... şimdiden 2 kilo aldım...zaten 65 kilo ile hamile kaldım... malup tedavi iğneleride şişirdi.. en az 90 ı görücez herhalde....
haftaya görsemde rahatlasam bende....

boşver iyi yapmışsın çok zor olurdu bebeğin daha önemli.
ever cnm... bakalım hayırlısı artık...
senin branşın neydi? kolay geçer umarım çalışırken...
yasa gelmesede 2. dönem her halukarda olmuyorsun... birde rapor alırsın... sonra zaten yaz tatili

kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın...

Canım doktorum bana sölemişti ben demiştim keşke 3 haftada bir değilde her hafta gelebilsek demiştim oda ohoo sen yurtdışında gör 3 ayda bir kontrol yaparlar ilk 2 ayda kontrole kabul etmezler demişti 9 ay boyunca 3-4 kere kontrol olur demişti hatta bende e bi orun olursa ne olacak ozaman demiştim doktorum allah korusun yurtdışındakiler sorunlu çocuklara okadar çok sahip çıkıyorlarki onlar için orada çok imkan var o yüzden böle demişti.Demek doğruymuşş.
Ben ilk bebeğimi kaybettim 6 aylıkken karnımda 3 haftada bir gidiyordum kontrole olacağı varsa oluyor istersen hiç gitme kontrole sapasağlam bebişler oluyor bırakacaksın akışına içini hep ferah tutacaksın ..

ben de çok sık acıkıyorum canım ben 73 kilo ile hamile kaldım şimdi 76 yım boy 168 dediğin gibi 90ı ben rahat görürüm

ever cnm... bakalım hayırlısı artık...
senin branşın neydi? kolay geçer umarım çalışırken...
yasa gelmesede 2. dönem her halukarda olmuyorsun... birde rapor alırsın... sonra zaten yaz tatili

evet 2.dönem kapanıyor tamamen ben yasa gelse önden alsam diyorum :44: eşim gelince ayrılsam izine. aralıkta gelecek. onun da izinleri var olmazsa rapor alırım erkenden
bu arada benim branş bilişim

Son düzenleme:

3 tane okudum allah kabul etsin

allah kabul etsin inşallah ben de okudum cnm...

Kızlar ben yemekten başka bişey düşünemiyorum.Bulantım,baş ağrı falan yok çok iyiyim sadece iştahımı durduramıyorum.Benim gibi olan var mııı ?

devlette olmanın avantajları işte.... al tabi cnm haklarını sonuna kadar kullan.. bu sene evde oturma fikri ,6 yıl özelde çalıştıktan sonra hoşuma gitse de, okullar açılırken bi içim burkulacak... bebeğim iyi olsun yeterki ne yapalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…