insallah canim gelin hemen pesime
bugun biraz rahatladim cok sukur.. ama yinede korkularim var.. .belirtiler olmayinca daha cok korkuyorum ama sevinmem lazim aslinda rahatsizligim olmadindan dolayi...
zor olmasa giderdim baska ulkeye ama bellimi olur belki dayanamayip turkiyeye giderim ultrason icin hahah...
ya dimi dilimizi ısıralım kusmamız yok,ben cmtsi ilaç içerken midem bulandı kustum 2 saat nerdeyse genzimin acıması geçmedi.
ayyy cnm gördünmü miniğini ne güzelaminnn canimmmm.
canim bendede mide bulantisi falan nerdeyse yok cok sukur..goguslerim sis biraz baskada hic birsey yok..bugun sabah kontrolum vardi cok sukur hersey yolundabebisim 3cm olmus nerdeyse...
ayyy cnm gördünmü miniğini ne güzelbu hafta rahat geçer artık senin için.. umarım hep böyle sağlıklı olurlar cnm yaa valla kendim görmüş kadar mutlu oldum...
mide bulantısının olması dert olmaması ayrı bi dert galiba
tekmelerini, kımıldayışlarını hissedeydik bi....
kizlar geceniz mubarek olsun...
ya neguzel 12-13 haftada ogreniyorlar cinsiyeti..ben maalesef 20 haftaya kadar beklicem..burda daha erken soylemiyorlar.. zaten 12 ile 20nci hafta arasinda ultrason yok
ceylin cumartesi gunu doktor sana kalp atisini dinlettimi? ben bugun sordum duyabilirmiyiz diye, tabi dedi, 2-3 saniye dinletti.
ay canım baya geçmiş sen nerde oturuyorsun nasıl yani ultrasyon yok 12 ile 20 hafta arası hiç bebeişi göremiyormusun ay kıyamam ya. Benimde elimde olsa her hafta gidip görücem valla:) olun canım senin içinde ayrı bi heyecan olur doğuma kadar hiç öğrnmeyenler var alında oda güzel bişey doğumda görüyorsun ne olduğunu:)
Buarada herkezin KANDİLİ mübarek olsun. Bu mübarek gecede dua edelim çok sağlıklı bebeklemiz olsun sağ salim hpimiz kucağımıza alalım
cnm ikimizinkinden bahsettim...iyilerdir derken ikiz mi yoksa ikimizinkilerden mi bahsediyorsunaa hiç bulantın olmadı mı ne güzel. herkeste aynı olmuyormuş ki. kimisi kusarmış hep, ben de az bulantı oluyor ama geçiyor. kusma filan yok bir kere oldu o da yediğim şeyden boşver bulantı olmasın daha iyi.
doğum izni 6 aya çıkarsa ne yapmayı düşünüyorsun sen de öğretmensin sanırım. şimdi 8+8 hafta ya izin 6 aya çıkarsa nasıl olur acaba 12+12 olmaz herhalde çünkü amaç bebeği büyütmek 8+16 olursa da o bizim işimize gelmezyaz tatiline gidiyor. neyse öyle ya da böyle seneye eylülde bebişler 6aylık oluyor
cnm ikimizinkinden bahsettim...
evet cnm bende öğretmenim ama özel okuldayım... bu yüzden doğum izni falan pek ilgilendirmiyor cnm yaaa... maalesef... bizde o kadar izin kullanmak ne mümkün... birde bu yıl 2. sınıf oldu miniklerim.. geçen yıl canıma okudular.. çok zeki bir o kadarda yaramazlar... bide tam gün çalışma... ayakta... 6 gün... izin almak sıkontılı oluyor... bende gidip konuştum geçen gün.. bu yıl çalışmama kararı aldım.. istifa ettim.. bakalım hayırlı olur inşallah... allah sağlık versin seneye başlarım tekrar...
benim haftaya çrş cnm yaaaa.... zamanmı durdu ne geçmiyor yaw...sagol canim..sen nezaman gitcektin??
ay inan oyle, olsa bi dert olmasa bir dert... herkeze bakiyorum canlari birseyler cekiyor ya mideleri bulaniyor ya istahlari yok..bende oyle hicbirsey yok :) ama cabuk acikiyorum sadece
ever cnm... bakalım hayırlısı artık...boşver iyi yapmışsın çok zor olurdu bebeğin daha önemli.
canim Hollandada yasiyorum..maalesef burasi boyle.. burda ilk ultrason zaten 9ncu haftada oluyor, ama benimki tup bebek oldugu icin 6nci haftadada yaptilar..
zaten ben ebeye gidiyorum, doktoroda degil.. doktora sadece saglik problemi tehklike falan varsa yonlendiriyorlar
benim haftaya çrş cnm yaaaa.... zamanmı durdu ne geçmiyor yaw...
ayy evet işte sadece çabuk acıkma var... obur oldum 2 saat arayla tıkınıyorum resmen... şimdiden 2 kilo aldım...zaten 65 kilo ile hamile kaldım... malup tedavi iğneleride şişirdi.. en az 90 ı görücez herhalde....
haftaya görsemde rahatlasam bende....
ever cnm... bakalım hayırlısı artık...
senin branşın neydi? kolay geçer umarım çalışırken...
yasa gelmesede 2. dönem her halukarda olmuyorsun... birde rapor alırsın... sonra zaten yaz tatili
kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın...
teşekkur ederim bacm.birer tane yeter canım.allah kalbinin zenginleyne göre versin3 tane okudum allah kabul etsin
allah kabul etsin inşallah ben de okudum cnm...kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın...
devlette olmanın avantajları işte.... al tabi cnm haklarını sonuna kadar kullan.. bu sene evde oturma fikri ,6 yıl özelde çalıştıktan sonra hoşuma gitse de, okullar açılırken bi içim burkulacak... bebeğim iyi olsun yeterki ne yapalım...ben de çok sık acıkıyorum canım ben 73 kilo ile hamile kaldımşimdi 76 yım boy 168 dediğin gibi 90ı ben rahat görürüm
evet 2.dönem kapanıyor tamamen ben yasa gelse önden alsam diyorum :44: eşim gelince ayrılsam izine. aralıkta gelecek. onun da izinleri var olmazsa rapor alırım erkenden
bu arada benim branş bilişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?