ben ısvıcredeyım canım gozunu seveyım turkıyenın ya burda herkes doguma kadar calısıyor sadece eger rahatsızsan ve calısamayacak durumdaysan rapor alıyorsun burda hayat cok pahalı canım ya tek basına 1 kısı calısırsa hıc bırseye yaramıyor aldıgımız butun parayı devlet vergı olarak alıyor ondan bebegımın gelecegı ıcın ne kadar calısırsam o kadar ıyı
o zaman tey tey tey
hehehe bu arada haftasonu paylaştığımız örgü modellerini gördünmü..... çooook güzeller...
minişim biraz daha büyüsün örmeyi düşünüyorum... önce onun iyi olduğunu bileyimde...
amanin sendemi yaaaa.... o zaman kızlar ben sizin yerinizede dinleniyorum merak etmeyin..:)
talyacım kontrol ne zaman? benim haftaya... geçmiyor sanki zaman... tüp bebek diye daha bi pipirikleniyorum....
haha aynen 6 ay.. ve istersen ilk 3 sene calismiya bilirsin..maas almiyorsun ama 3 sene sonra isyeri seni mecbur tekrar ise almak zorunda... ne guzel.. gerci 3 sene istermiyim bilmiyorum ama 1 sene en az evde kalmak isterdim
haha aynen 6 ay.. ve istersen ilk 3 sene calismiya bilirsin..maas almiyorsun ama 3 sene sonra isyeri seni mecbur tekrar ise almak zorunda... ne guzel.. gerci 3 sene istermiyim bilmiyorum ama 1 sene en az evde kalmak isterdim
amanin sendemi yaaaa.... o zaman kızlar ben sizin yerinizede dinleniyorum merak etmeyin..:)
talyacım kontrol ne zaman? benim haftaya... geçmiyor sanki zaman... tüp bebek diye daha bi pipirikleniyorum....
o zaman tey tey tey
hehehe bu arada haftasonu paylaştığımız örgü modellerini gördünmü..... çooook güzeller...
minişim biraz daha büyüsün örmeyi düşünüyorum... önce onun iyi olduğunu bileyimde...
denemek başarmanın yarısıdır demiş atalarımız şekerim... belki ilmik kaçırıcaz, belki çok güzel olmayacak ama ben ördüm dicez bakma böyle konuştuğuma bende bilmiyorum aslındaevde aylaklık, can sıkıntısı işte...:)
vt canım çok güzel bi hyecan ama ben bir önceki bebeğimi kaybettiğim için cinsiyet benim için çokta önmli değildi sağlığı konusunda çok daha fazla hycanlanıyorum ense kalınlığı ölçülürken meela ölcktim neredeyse allah herkeze sağlıklı evlatlar nasip etin herkezle birlikte banada.Artık 13.haftada sölüyorlar canım makinalar çok gelişti önceden 16. haftadan önce öğrnemiyordun.:)
vt canım çok güzel bi hyecan ama ben bir önceki bebeğimi kaybettiğim için cinsiyet benim için çokta önmli değildi sağlığı konusunda çok daha fazla hycanlanıyorum ense kalınlığı ölçülürken meela ölcktim neredeyse allah herkeze sağlıklı evlatlar nasip etin herkezle birlikte banada.Artık 13.haftada sölüyorlar canım makinalar çok gelişti önceden 16. haftadan önce öğrnemiyordun.:)
senin adına çok sevindim cnm.bu testlerin olduğu haftalar benide çok korkutuyo.zaten panik bir insanım.inşallah hepimiz hayırlı bir şekilde atlatırız o günleri.
ben ben beeeen varııım bebişm takvim göre güyaa 1 nisanda gelecek ama ebe 15 marttan sonra hazırlıklı olmamı söylemişti sanırım mart sonu gibim olucaktır bende ilkkez anne olacağım benide alın aranızaaa