ben ben beeeen varııımbebişm takvim göre güyaa 1 nisanda gelecek ama ebe 15 marttan sonra hazırlıklı olmamı söylemişti sanırım mart sonu gibim olucaktır bende ilkkez anne olacağım benide alın aranızaaa
canım hosgeldın allah analı babalı buyutsun
hoşgeldinnnnben ben beeeen varııımbebişm takvim göre güyaa 1 nisanda gelecek ama ebe 15 marttan sonra hazırlıklı olmamı söylemişti sanırım mart sonu gibim olucaktır bende ilkkez anne olacağım benide alın aranızaaa
inşallah rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin... allah kimseyi evlat hasretiyle yakmasın inşallah.... bebek hasretinin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum... allah yardımcın olsun arkadaşım... rabbim evlatlarımıza sağlıklı,hayırlı ömürler versin inşallah....hanımlar merhaba..
5 senedir bebeğimizs olmuyor yarın kadir gecesi benim içinde dua eder misiniz..
hamilelerin duası çabuk kabul olur..
ismim tuğba..
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.
ben her gün dua ediyorum cnm hepimiz için,Allah sağsalim şu süreci atlatıp bebelerimize kavuşmayı nasip etsin inş.kızlar benım kontrol haftaya salıya melegımı gorecegım hayırlısıyla anasının kuzusunu dua edın benım ıcın
hanımlar merhaba..
ismim tuğba..
ben örgü pek sevmiyorum(( ben napıcam.
bide mart sonu doğurucaz inşallah baharda yani
pek patik kullanamıycaz
bence 7 aylık bebek patiği örmekte fayda var kışa hazırlık :)))
gunaydın annecıkler
aksam yemegını fazla kacırınca karnm cok sısıyor benı acaıp rahatsız edıyor.kuru kayısı aldım ınsallah ıyı gelır.haftasonu arkadasımın bebegını gormeye gıttım.kucagıma alamadım cok mınıkherkes al alıs fılan dedı ama alamadım
gunaydin kizlar...
haftasonu patik muhabbeti olmusne guzel ya orebilirseniz orun..ben maalesef ormeyi bilmiyorum
evet bende aynı fikirdeyim cnm.. en az 1 parça eşya örelim.evet bu çok güzelmiş deneyeceğim
bizim Ankarada gerekiyor martta. bir de belli değil mart ortası da doğumumuz olabilir. bir de bebek üşüyor nisanda da giyer tabi Ankara için konuşuyorum
ayy benim de öyle bi de ben göbekli hamile kaldım. yemek sonrası görenler 4 aylık mı diyoben 18den sonra yememeye karar verdim. bir de hep öğünleri az az yemeli
canım ben de bilmiyorum ama o kadar ayrıntılı anlatan videolar var ki deneyeceğim. Her anne bebeğine bir patik örermiş
günaydın hanımlar
ayy sürekli yatmaktan uyku düzenim de şaştı.bi uyanık bi uykudayım
kadir gecemiz mübarek olsun canlarım... bu mübarek gecenin hürmetine rabbim miniklerimizi korusun, sağlıkla kucağımıza almayı ,hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inşallah...allah olmayanlarada bu duyguları tatmayı, evlat sahibi olmalarını nasip etsin,...
aminnn
hanımlar merhaba..
ismim tuğba..
cnm benim haftaya çrş randevum...8+4 olucam nasipse... yaaa ben acayip stresliyim rabbime emanet inşallah iyilerdir.. bi de bende hiç belirtiler olmadığı için bulantı gibi bakalım.... artık onları hissetmeye başlasak sanki daha rahat olucam:18::18:ecem ben 29 ağustosta gidicem kontrole 10+0 olmuş olacak ne göreceğim çok merak ediyorumçok hızlı büyüyormuş ya bu dönemde. senin kaç hafta kaç günlük bir sonraki randevun
Selam kızlar 3 gündür giremiyordum işlerimdeki yoğunluktan yazamadım bir türlü umarım iyisinizdir hepiniz ve bebişleriniz.
Benim sizlere bi haberim var sanırım aranızda ilk öğrenen benim bebişimin cinsiyeti belli oldu gibi daha kein değil ama çok büyük ihtimalle
çok yakışıklı bir OĞLUM olacakmış çok muytluyum allahtan hep sağlıklısını istiyorudum ama içimden oğlan olsa fena olmaz diyordum allah sizlerinde gönlüne göre versinn.
günaydın hanımlar
ayy sürekli yatmaktan uyku düzenim de şaştı.bi uyanık bi uykudayım
kadir gecemiz mübarek olsun canlarım... bu mübarek gecenin hürmetine rabbim miniklerimizi korusun, sağlıkla kucağımıza almayı ,hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inşallah...allah olmayanlarada bu duyguları tatmayı, evlat sahibi olmalarını nasip etsin,...
aminnn
cnm benim haftaya çrş randevum...8+4 olucam nasipse... yaaa ben acayip stresliyim rabbime emanet inşallah iyilerdir.. bi de bende hiç belirtiler olmadığı için bulantı gibi bakalım.... artık onları hissetmeye başlasak sanki daha rahat olucam:18::18:
aminnn canimmmm.
canim bendede mide bulantisi falan nerdeyse yok cok sukur..goguslerim sis biraz baskada hic birsey yok..bugun sabah kontrolum vardi cok sukur hersey yolundabebisim 3cm olmus nerdeyse...
kizlar geceniz mubarek olsun...
ya neguzel 12-13 haftada ogreniyorlar cinsiyeti..ben maalesef 20 haftaya kadar beklicem..burda daha erken soylemiyorlar.. zaten 12 ile 20nci hafta arasinda ultrason yok
cnm benim haftaya çrş randevum...8+4 olucam nasipse... yaaa ben acayip stresliyim rabbime emanet inşallah iyilerdir.. bi de bende hiç belirtiler olmadığı için bulantı gibi bakalım.... artık onları hissetmeye başlasak sanki daha rahat olucam:18::18:
Maşşallah arkandan biz geliyoruz talya teyzesi..
seninde cnm.
ya şimdi sen 2 hafta sonra görcen bebişini sonra 2 ay ultrason yok mu???
ay ben dayanamam bence en yakın usg serbest olan bir ülkeye uç dön bebişi görmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?