2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
hanımlar merhaba..
5 senedir bebeğimizs olmuyor yarın kadir gecesi benim içinde dua eder misiniz..
hamilelerin duası çabuk kabul olur..
ismim tuğba..
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.

hoşgeldinnnn
hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah....

hanımlar merhaba..
ismim tuğba..
inşallah rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin... allah kimseyi evlat hasretiyle yakmasın inşallah.... bebek hasretinin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum... allah yardımcın olsun arkadaşım... rabbim evlatlarımıza sağlıklı,hayırlı ömürler versin inşallah....

kızlar benım kontrol haftaya salıya melegımı gorecegım hayırlısıyla anasının kuzusunu dua edın benım ıcın
ben her gün dua ediyorum cnm hepimiz için,Allah sağsalim şu süreci atlatıp bebelerimize kavuşmayı nasip etsin inş.
hanımlar merhaba..
ismim tuğba..

ederim ben de hep ediyorum,ben de inş.5 seneden sonra anne olucam.
aminn sen de bizler için et.

günaydın hanımlar
ayy sürekli yatmaktan uyku düzenim de şaştı.bi uyanık bi uykudayım
kadir gecemiz mübarek olsun canlarım... bu mübarek gecenin hürmetine rabbim miniklerimizi korusun, sağlıkla kucağımıza almayı ,hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inşallah...allah olmayanlarada bu duyguları tatmayı, evlat sahibi olmalarını nasip etsin,...
aminnn

evet bu çok güzelmiş deneyeceğim

ben örgü pek sevmiyorum (( ben napıcam.
bide mart sonu doğurucaz inşallah baharda yani

pek patik kullanamıycaz
bence 7 aylık bebek patiği örmekte fayda var kışa hazırlık :)))

bizim Ankarada gerekiyor martta. bir de belli değil mart ortası da doğumumuz olabilir. bir de bebek üşüyor nisanda da giyer tabi Ankara için konuşuyorum

ayy benim de öyle bi de ben göbekli hamile kaldım. yemek sonrası görenler 4 aylık mı diyo ben 18den sonra yememeye karar verdim. bir de hep öğünleri az az yemeli
gunaydin kizlar...

haftasonu patik muhabbeti olmus ne guzel ya orebilirseniz orun..ben maalesef ormeyi bilmiyorum

canım ben de bilmiyorum ama o kadar ayrıntılı anlatan videolar var ki deneyeceğim. Her anne bebeğine bir patik örermiş

evet bende aynı fikirdeyim cnm.. en az 1 parça eşya örelim. ama başlamak için biraz daha büyüyelimde...

günaydın canım
içten dualarına katılarak içten aminn diyorum.
Kadir gecemiz mübarek olsun.

ecem ben 29 ağustosta gidicem kontrole 10+0 olmuş olacak ne göreceğim çok merak ediyorum çok hızlı büyüyormuş ya bu dönemde. senin kaç hafta kaç günlük bir sonraki randevun

ecem ben 29 ağustosta gidicem kontrole 10+0 olmuş olacak ne göreceğim çok merak ediyorum çok hızlı büyüyormuş ya bu dönemde. senin kaç hafta kaç günlük bir sonraki randevun
cnm benim haftaya çrş randevum...8+4 olucam nasipse... yaaa ben acayip stresliyim rabbime emanet inşallah iyilerdir.. bi de bende hiç belirtiler olmadığı için bulantı gibi bakalım.... artık onları hissetmeye başlasak sanki daha rahat olucam:18::18:

ne güzel :)) sağlıkla gelsin inşallah
erkek olunca çok erken belli oluyomuş diyoladı zaten :)

aminnn canimmmm.

canim bendede mide bulantisi falan nerdeyse yok cok sukur..goguslerim sis biraz baskada hic birsey yok..bugun sabah kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda bebisim 3cm olmus nerdeyse...

kizlar geceniz mubarek olsun...

ya neguzel 12-13 haftada ogreniyorlar cinsiyeti..ben maalesef 20 haftaya kadar beklicem..burda daha erken soylemiyorlar.. zaten 12 ile 20nci hafta arasinda ultrason yok

aminnn canimmmm.

canim bendede mide bulantisi falan nerdeyse yok cok sukur..goguslerim sis biraz baskada hic birsey yok..bugun sabah kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda bebisim 3cm olmus nerdeyse...

Maşşallah arkandan biz geliyoruz talya teyzesi..
kizlar geceniz mubarek olsun...

ya neguzel 12-13 haftada ogreniyorlar cinsiyeti..ben maalesef 20 haftaya kadar beklicem..burda daha erken soylemiyorlar.. zaten 12 ile 20nci hafta arasinda ultrason yok

seninde cnm.
ya şimdi sen 2 hafta sonra görcen bebişini sonra 2 ay ultrason yok mu???
ay ben dayanamam bence en yakın usg serbest olan bir ülkeye uç dön bebişi görmek için

iyilerdir derken ikiz mi yoksa ikimizinkilerden mi bahsediyorsun aa hiç bulantın olmadı mı ne güzel. herkeste aynı olmuyormuş ki. kimisi kusarmış hep, ben de az bulantı oluyor ama geçiyor. kusma filan yok bir kere oldu o da yediğim şeyden boşver bulantı olmasın daha iyi.

doğum izni 6 aya çıkarsa ne yapmayı düşünüyorsun sen de öğretmensin sanırım. şimdi 8+8 hafta ya izin 6 aya çıkarsa nasıl olur acaba 12+12 olmaz herhalde çünkü amaç bebeği büyütmek 8+16 olursa da o bizim işimize gelmez yaz tatiline gidiyor. neyse öyle ya da böyle seneye eylülde bebişler 6aylık oluyor

insallah canim gelin hemen pesime
bugun biraz rahatladim cok sukur.. ama yinede korkularim var.. .belirtiler olmayinca daha cok korkuyorum ama sevinmem lazim aslinda rahatsizligim olmadindan dolayi...

zor olmasa giderdim baska ulkeye ama bellimi olur belki dayanamayip turkiyeye giderim ultrason icin hahah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…