2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

canim bir gunden insallah birsey olmaz. kadir gecesi diye tuttum bugun. susama falanda yok zaten suan..

kizlar geceniz mubarek olsun...

ya neguzel 12-13 haftada ogreniyorlar cinsiyeti..ben maalesef 20 haftaya kadar beklicem..burda daha erken soylemiyorlar.. zaten 12 ile 20nci hafta arasinda ultrason yok

talya allah bagıslasın canım sen hangı ulkede yasıyorsun olur mu ya oyle 20 haftaya kadar gostermeme olayı burda yok mesela ben ısvıcredeyım en az ayda 1 kontrole gıdıyorsun 12 ıle 20 hafta arası ense olcusu alıyorlar cok sacma bence bır ozel jınekologa gıtmeyı dene ıstersen eger hastaneye gıdıyorsan ıslerıne gelmıyordur ondan almıyorlardır ultrasona ben ozele gıdıyorum mesela burda

Kızlar ben yemekten başka bişey düşünemiyorum.Bulantım,baş ağrı falan yok çok iyiyim sadece iştahımı durduramıyorum.Benim gibi olan var mııı ?
ben de öyleyim bu aralar fena halde antepfıstığı istiyorum. iki kez 200gram alıp bir seferde tamamını bitirdim

gülüm kilo değildir o vücudun ödem topluyodur bende 8. haftada 3 kilodan fazlaaldım diyodum ama şimdi 400 grma düştüm sende gün geçtikçe hafiflersin sabah aç karnına tartınmayı dene gülüm
hakikatten öyle sabah 74 kiloyum akşam 76 canım 8.haftadan sonra ne hissettin kendinde

Son düzenleme:
Kızlar merhaba;

Bende mart ayı hamişlerindenim.
Benim bebeğim bekletti ama hayırlısıyla geldi sonunda. Umarım güzel arkadaşlıkların başlangıcı olur. Bu arada hepinizin Kandilini kutluyorum.

merhaba kızlar daha yenı ısten geldım vallahı ayaklarımın altı sızlıyor ozledık bız sızı bır bakalım dedık ama oku anam oku bıtmedı herkesın kandılı mubarek olsun allah herkesın kalbınden gecen dıleklerını versın yazmıssınız mıdem bulanıyor dıye ama masallah bıze tık yok ne bulursam yıyorum eksı tuzlu tatlı hıc farketmıyor benım ıcın yeterkı olsun yanı bu bır hafta gecer mı kızlar kontrolume 1 hafta var melegımı gorecegım allah bu kadır gecesınde dıleyen herkese evlat versın bızım evlatlarımızı da saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasıp etsın ha bır de unutmadan dogum kolaylıgı da versın bızlere

canim maalesef jinekologa anca sagliginda bir problem falan varsa gidebiliyorsun..kendi basina zaten kesinlikle gidemem jinekologa, ebenin yonlendirmesi lazim.. neyse artik bakalim.. ama ebe sagolsun cok tup bebek tedavisi yaptirdigimi ogrenince, dedi 12 haftaliktan sonra cok tedirgin olursan gel kalp atisini dinletirim diye.. hayirlisi bakalim ya.. bizim burda dogumda evde yapiliyor bir sorun yoksa.. ama galiba ben parasini odeyip hastaneyi sececem..

amin canim...
iyi hadi kurtulmussun dinlen biraz..bende birazdan cikarim.. bugun pek bir is yapmadim ahahah ..

hayırlısı canım senin bebeğinde öyle hızla büyürkü anlayamazsın yanlız 11 haftada bebeğini görmek çok güzel herşeyi belli oluyor ben şimdi durmadan resimlerine bakıyorum...

ayy inşallah yaa hyırlısıyla kalp atışlarını bi duysaydım içim rahat edecekti biraz onu kaybedersem diye ödüm kopuyo kürtajdanda çok tırsyom zati :18::18: allahım sen bebeğimi bize bağışla aynen bende öyle olurdum heralde yaa baka baka doyamazdım ikili testtemi çektiler o resimlerini :26:

inşallaaah ay aynen ya zaten şiştiydi şimdide progestanla vitaminler şişiriyoo aynen 5-6 aylık var benimde göbişim sankim yaa :26: ama aytık olsun içi doldu ya sonunda hey göyen kaynıı hamilemisin diye soruyodu yoksam artık evet diyebiliyom en azından

Ya hamişler ben çok hapşuruyorum ya bebişime bi zararı yoktur dimi bazende hapşurunca böle kasığıma bi ağrı giriyor sanki içerden bi ip çekiyolarmış gibi korkuyoprum busefer hemen tutuyorum karnımı bişey olmasın diye sizede oluyormu?????

gel sen buraya vallahı o neymıs be evde dogum mu olurmus gozunu seveyım ısvıcrenın bu konuda cok hassaslar burda bebek bızden degerlı ya once ona bakıyorlar

oluyor oluyor korkma bende de var ama sen hapsururken bence kasma kendını derım

oluyor oluyor korkma bende de var ama sen hapsururken bence kasma kendını derım

Yok yok hiç tutmuyorum zaten allah ne verdiyse hapşuuuuuuuuu
Haftaya bebişimi yine görücemm çok güzel yaa onu görmek geçen hafta doktor parmaklrını bile saydı ya ne çabuk büyüyorlar

Kızlar merhaba:79:herkese hayırlı kandiller.Bütün güzel dualarımız kabul olur inşaallah..Allah ım bu gecenin hatrına hepimize sağlıklı,hayırlı doğumlar,olmayanlara da hayırlısıyla hamilelikler nasip etsinler inşaallah.Hiç kimsenin kucağı boş,hevesi kursağında kalmasın inşallah..Aminnn..

sinemsu'dan ses yok bugün,inş.bir problem yoktur.
bu arada benim imzada baştan popoya boy yaklaşık 16-19 mm yazıyor, usg kağıdında ise 2,13 cm yazıyordu

Canım sesim soluğum kesildi valla sıkıntıdan15 gündür randevu günü gelsin diye bekledim,hastaneden aradılar doktorumun ameliyatı varmış.Yarın akşam üzeri gelin diye.Eşim o saatte işte gelemez ne yazık ki ve biz kalp atışlarını dinleyecektik(Allah nasip ederse).Mecbur perşembeye kaldı.Zaten 2 haftadır sıkıntıdan öldüm iyi mi?boş gebelik mi (Allah ım esirgesin)?vs vs..Allah ım sabırrr...

Amin.Okudum arkadaşım Allah ne diliyorsan gönlüne göre versin inşaallah.Herkesin,hepimizin..

canım kalbını ferah tut nerden cıktı o bos gebelık falan duyacaksın bak persembeye kalp atıslarını hatta burdan da yazacaksın bugun kadır gecesı bol bol dua et tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…