Şekercim allah kabul etsinde sen hamiş hamiş neden oruç tuttun bebiş aç kalmasın sonra doktorum bana kesinlikle yasak ddi çünki günde 6 öğün az az yemen lazım dedi ah kıyamam ya en önemliside susuzluk su çok önemli bizim için mazallah çatlakların tek sebebi az su içmek.
canim bir gunden insallah birsey olmaz. kadir gecesi diye tuttum bugun. susama falanda yok zaten suan..
kizlar geceniz mubarek olsun...
ya neguzel 12-13 haftada ogreniyorlar cinsiyeti..ben maalesef 20 haftaya kadar beklicem..burda daha erken soylemiyorlar.. zaten 12 ile 20nci hafta arasinda ultrason yok
ben de öyleyimKızlar ben yemekten başka bişey düşünemiyorum.Bulantım,baş ağrı falan yok çok iyiyim sadece iştahımı durduramıyorum.Benim gibi olan var mııı ?
hakikatten öylegülüm kilo değildir o vücudun ödem topluyodur bende 8. haftada 3 kilodan fazlaaldım diyodum ama şimdi 400 grma düştüm sende gün geçtikçe hafiflersin sabah aç karnına tartınmayı dene gülüm
teşekkur ederim bacm.birer tane yeter canım.allah kalbinin zenginleyne göre versin
talya allah bagıslasın canım sen hangı ulkede yasıyorsun olur mu ya oyle 20 haftaya kadar gostermeme olayı burda yok mesela ben ısvıcredeyım en az ayda 1 kontrole gıdıyorsun 12 ıle 20 hafta arası ense olcusu alıyorlar cok sacma bence bır ozel jınekologa gıtmeyı dene ıstersen eger hastaneye gıdıyorsan ıslerıne gelmıyordur ondan almıyorlardır ultrasona ben ozele gıdıyorum mesela burda
merhaba kızlar daha yenı ısten geldım vallahı ayaklarımın altı sızlıyor ozledık bız sızı bır bakalım dedık ama oku anam oku bıtmedı herkesın kandılı mubarek olsun allah herkesın kalbınden gecen dıleklerını versın yazmıssınız mıdem bulanıyor dıye ama masallah bıze tık yok ne bulursam yıyorum eksı tuzlu tatlı hıc farketmıyor benım ıcın yeterkı olsun yanı bu bır hafta gecer mı kızlar kontrolume 1 hafta var melegımı gorecegım allah bu kadır gecesınde dıleyen herkese evlat versın bızım evlatlarımızı da saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasıp etsın ha bır de unutmadan dogum kolaylıgı da versın bızlere
eveeetttttt aynı bende köy elması şeftali muz karpuzzz ve ettttttt hmmmm gene ağzım sulandı bak
hayırlısı canım senin bebeğinde öyle hızla büyürkü anlayamazsın yanlız 11 haftada bebeğini görmek çok güzel herşeyi belli oluyor ben şimdi durmadan resimlerine bakıyorum...
nasip işte cnm çok beklememişsin gerçekten.. allah sağlıkla büyütmemizi nasip etsin inşallah...bende tedavi ilaçlarından baya bi şişmiştim zaten, bide progestandan herhale karnım kocaman geziyorum... yani 5 aylık var...
canim maalesef jinekologa anca sagliginda bir problem falan varsa gidebiliyorsun..kendi basina zaten kesinlikle gidemem jinekologa, ebenin yonlendirmesi lazim.. neyse artik bakalim.. ama ebe sagolsun cok tup bebek tedavisi yaptirdigimi ogrenince, dedi 12 haftaliktan sonra cok tedirgin olursan gel kalp atisini dinletirim diye.. hayirlisi bakalim ya.. bizim burda dogumda evde yapiliyor bir sorun yoksa.. ama galiba ben parasini odeyip hastaneyi sececem..
Ya hamişler ben çok hapşuruyorum ya bebişime bi zararı yoktur dimi bazende hapşurunca böle kasığıma bi ağrı giriyor sanki içerden bi ip çekiyolarmış gibi korkuyoprum busefer hemen tutuyorum karnımı bişey olmasın diye sizede oluyormu?????
oluyor oluyor korkma bende de var ama sen hapsururken bence kasma kendını derım
sinemsu'dan ses yok bugün,inş.bir problem yoktur.
bu arada benim imzada baştan popoya boy yaklaşık 16-19 mm yazıyor, usg kağıdında ise 2,13 cm yazıyordu
kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın...
Canım sesim soluğum kesildi valla sıkıntıdan15 gündür randevu günü gelsin diye bekledim,hastaneden aradılar doktorumun ameliyatı varmış.Yarın akşam üzeri gelin diye.Eşim o saatte işte gelemez ne yazık ki ve biz kalp atışlarını dinleyecektik(Allah nasip ederse).Mecbur perşembeye kaldı.Zaten 2 haftadır sıkıntıdan öldüm iyi mi?boş gebelik mi (Allah ım esirgesin)?vs vs..Allah ım sabırrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?