2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

evet canım ama yazında oluyo portakal falan yaz portakalı ye bence sulu sulu harika oluyo alanyadan gelirken bi kasa getirmiştik biz hayla tüketiyom onları çeşit çeşit bol salata falan ye canım sende şööyle bol limonlu nar ekşili falaan evet kışa gelmesi yanma yönünden iyi oldu ama eşimin tayini malatyanın dandik bi ilçesine çıktı burdada malum kalorifer falan yok off sobayla kışın çok zorlancam yaa

günaydın arkadaslar... sizlerde de tam rahmin üst kısmında seyırmeler oluyor mu bende su sıralar olmaya basladı..

evet canım haklısın.ben doğal gazlı izolasyonlı evleri düşünerek dedim.
ama soba ile uğraşmak zor.her oda ısınmıyo.allah kolaylık versin.bebiş gelincede zor olacak ilk zamanlar allahtan önümüz yaz olacak

cnm çalışma saatlerin değişmiş... yaa bende öyle diyorum bu 1 hafta nasıl geçer diye....

gunaydın annecıkler kuzum yok ya calısma saatlerım degısmedı dun benım calısma arkadaslarımdan bırı hastaydı ben onun yerıne calıstım ondan dun sabahtan gıttım ama surunerek gıttım resmen ya sabah erkenden ama bugun saat 16.30 da ıs alacagım gecmıyor haftalar gecmıyor ama bunları da atlatacagız kızlar cunku bız bırbırımızı sokakta bıle gorsek tanımayız ama bu mutlulugumuzu uluslararası paylasıyoruz

merhaba kızlar birkaç gündür giremedim nete
C vitamininden bahsetmişsiniz..geçende tvde izledim kırmızı biber varyaa hani közlemesini falan yapıyoruz..bir portakalın 10 katı kadar C vitamini varmış onda!!! Günlük C vitamini ihtiyacımızın 1,5 katını bir tane yiyerek alabiliyomuşuz ayrıca konservesi de aynı şekilde valla ben çok severek yiyorum peynirle de çok güzel oluyo tavsiye ederim :)

evet canım... inşallah altta 40 haftalık yazısını da görürüz cnm..
şafak 7 elifim.neyse bayram geliyor allahtan onun telaşesiyle geçer belki zaman...

ınsallah canım hep bırlıkte gorecegız o 40 yazısını vallah bayramı turkıyede gecırmek ıcın neler vermezdım canım ya cunku burda bayram falan yok bız gene calısıyoruz tatıl yok boyle komsu akraba zıyaretlerı de yok burda sadece televızyondan bayram programlarına bakıyoruz

ayy kıyamam sana... bizde gerçi bu bayramda öyle çok akraba ziyaretleri yapmayı düşünmüyoruz... ilk gün annelerde geçer, kahvaltıya birine akşam yemeğine birine... 2.gün de ananeler tamam bitti...benimki beni öyle çok gezdirmek istemiyor.... yine yatarım...

yorma kendını canım cok fazla gıttıgın yerlerde de ıs yapma otur bak keyfıne kızlar bu arada hamılelıklerımızı doya doya yasayalım sonra bebıslerımız kucagımıza geldıgınde hep hareket halınde olacagız onların peslerınde ama sanırım ben ıs yerınde dogururum gıbıme gelıyor bır ılke ımza atacagım kızlar dusunsenıze musterıye servıs yaparken pırt dıye gelecek mınıgım amanın neler dıyorum ben kafayı mı yedım ne

biz de bu bayram az gezeceğiz,fazla yürümek ayakta kalmak bana yaramıyor.
kızlar kritik haftam bu ve bayram haftası,Allahım korusun 2 sene önce 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu bu ihtimali aklımdan tamamen söküp atamıyorum

sen de az gezecen demekkı oh ne guzel gezmeyın fazla yormayın bebıslerı ceylıncıgım aklından oyle yok kalbı duracak falan gecırme o ne oyle strese sokma kendını bu haftalarda gececek tatlım

kızlar sıze bırsey dıyecegım 2 gundur karnımda marul tarlası cıkacak tabak tabak marul salatası yıyorum ben boyle bol lımonlu kocaman amanın ne oluyor bana annemde kardesıme hamıleyken marul salatası yemıstı anam yoksa aynımıyız

Merhabalarrr annişler umarım herşey yolundadır hepinizin.
Ya benim normalde 11+3 olmam lazım ama ultrasonda 12+3 çıkıyor 1 hafta önde kötü bişey yoktur dimi
Geriden gelirse kötü dimi kafama taktım:)

günaydın arkadaslar... sizlerde de tam rahmin üst kısmında seyırmeler oluyor mu bende su sıralar olmaya basladı..

canım benimde hafif seyirmelerim başladı ve karnın yan kısımları sertleşti iyice ama hala yüzüstü yatıyorum.Korkuyorumda bişey olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…