2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

CNM YAPMA ÖYLE BAK BEN DE SONDAN BİR ÖNCEKİ KONTROLDE BÖYLE BİŞİ YAŞADIM AKŞAM 6,30.A RANDEVUMDU,ARADILAR 4.TE DR.UN AMELİYATI ÇIKTI DEDİLER.
ERTESİ GÜNE ERTELENDİ VE BUNA ÇOK İÇERLEYİM SİNİRDEN AĞLAMIŞTIM.ERTESİ GÜN GİTTİK BEBEĞİM ÇOK İYİYİDİ
BU YÜZDEN SIKMA KENDİNİ BEBEĞİN DE ETKİLENİYOR.
BOL DUA ARKADAŞIM

BEN ÇIKIYORUM İYİ AKŞAMLAR HERKESE DUALARDA BULUŞALIM

cnm herşeyde bi hayır vardır sıkma canını inş.güzel haberler alacağız senden de..

kötü şey düşünme tatlım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah evlatlarımızı resim dediğim ultrason görüntüleri her muayenede doktorum birtane veriyor bana ikilitest 25 ağustosta ozamanda bitane daha resmimiz olacak....:)

yaa ama naapiim insan çevresindekileri göre göre korkuyo genede :18: bitane yakın arkadaşım vardı bebeğinin kalp atışlarını bi türlü duyamadılar yaşamadı bebeği en sonunda aldılar bebişini narkozlar ağrı kesicilerde işlemedi uyutamadılardı kızı bağırta bağırta almışlar sonra yaaa onun yaşadıklarını duyunca çok kötü olmuştum neyse içinizi baymayım daha fazla anlatıpta evet banada daha önceki muayenemde bi görüntü vermişlerdi ama sadece ozaman kese görünüyordu inşallah şimdi bebişimi görücem ve kalp atışlarını duyucam allahın izniyle ay çok heyecanlıyım yaa

cnm çalışma saatlerin değişmiş... yaa bende öyle diyorum bu 1 hafta nasıl geçer diye....

canım ya dizlerini karnına doğru çek yada ayaktaysan çömel
ben öksürürken de hapşırırken de böyle yapıyorum.ağrı olmuyo o zaman

kalkıp 4 cü havucumu alıcam şimdi
c vitamini vardı dimi havuçta,çok eksik kalmış galiba vücutta
insanın canı havuç çeker mi ya

kalkıp 4 cü havucumu alıcam şimdi
c vitamini vardı dimi havuçta,çok eksik kalmış galiba vücutta
insanın canı havuç çeker mi ya

ah o havucu bulsam bende alcam ama zamanı diil sanırım yaa dahaa yok çünkü hiç aaah ahh alanyadayken hamiş kalsaydım ne güzel beslenirdim ben yaa her mevsim herşey oluyoduu burda doğru düzgün bi pazar bilem kurulmuyoo canım kivi bulursan kivi ye onda çok c vitamini var narda falanda tabi ha bu arada kızlar cennet hurmasımı n varya domatese benzeyen ammede diyolar onda o kadar çok vitamin varmışki anlatamam hamilelerin yemesi gereken şeylerden biriymiş muhakkak ayrıca boza bulursanızda gebeliğin özelliklede son zamanlarında içmek gerekiyomuş hem çok faydalıymış hemde süt yapıyormuş aklınızda blunsun hanımlar ama dediğim gibi cennet hurmasından bulursanız kaçırmayın bolca yiyin

kızlarrrr nereyee yazacağımıı bulamadımm buraya yazıyorum lütfenn banada bir cvp verinnn

Beta-hCG 480.27 0.5 - 5

bu sonucaa göre hamilemiyim acabaa dahaa doktoraa gösteremedimmm merakımdan çatlıcamm (

kızlarrrr nereyee yazacağımıı bulamadımm buraya yazıyorum lütfenn banada bir cvp verinnn

Beta-hCG 480.27 0.5 - 5

bu sonucaa göre hamilemiyim acabaa dahaa doktoraa gösteremedimmm merakımdan çatlıcamm (

elbette hamilesin canım gözün aydın 5 ve üstü bhcg hamile sayılıyor gözün aydın bu arada kaçıncı gününde o değerler çıktı senin?

okudum cnm.inşallah allah dualarını kabul eder

Günaydın teyzeler,
akşam hepimiz için ve isteyenler için de dua ettim.Rabbim kabul etmiştir inşAllah.
Bugünlerde pek belirtim yok,bazı kokulara hassaslığım delirticek beni sadece o kadar..
yavrumla görüşmeye şafak 11

cnm bide bu c vitamini vücutta depolanabilen bişey değilmiş.
o yüzden her gün mutlaka yenmesi lazımmış
bende sabırla kış kelsin diye bekliyorum.yazı oldum olası sevmem zaten.
kışın meyveleri de çok güzel
portakal mandalina kivi dediğin gibi bol c vitamini

herkes yazı sever ama ben üşümek istiyorum :)))
allahtan hamileliğimiz kışa gelecek son 3-4 ay çok fena oluyomuş
ateş basmaları terlemeler falan bide bunlar yaza denk gelseydi eyvah halimize.

allah kabul etsin inşallah cnm... hepimizin dualarını inşallah...
bizim de şafak 7:119::119::119:

kış doğumlumusun:)ondan seviyor olabilirsin.
ben bahar çocuğuyum inş.yavrumda kışsonu-baharı karşılarken olacak.
son ayların yaza gelmemesi iyi evet biryandan ama ben şööle göstere göstere yürümek isterdim karnımı
bir de kışın kar filan oluyo ya buzdan çok korkuyorum ben:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…