2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

hala midesi bulanıp istifra eden yada kokulara karşı hassas olan var mı ben çok kötüyüm bugün mişde bulantısıyla uyandım

benim baştan beri hiç midem bulanmadı kokulara da hassas değilim ama yazılarda okuduğum kadaryla ki arkadaşlarımdanda aldğm bilgiyle 3 aydan sonra geçyomuş birz daha sabret canmm. benim uyku sorunm var bıraksan 24 saat yatarımm:)

hala midesi bulanıp istifra eden yada kokulara karşı hassas olan var mı ben çok kötüyüm bugün mişde bulantısıyla uyandım

bennnnn sabah akşam hiç farketmeden istifra ediyor midem çok kötü doktorumun verdiğin vitamin ve kan ilacını bile yutamıyorum.

canım kişiden kişiye değişiyor herhalde , benim de kocaman oldu karnım,bebekten mi, yoksa hormonların etkisiyle vucudum yağ mı topluyor o bölgeye bilemiyorum. ablam 6 aylıkken doğuma gider gibi bir hali vardı mesela,ben de onun gibi olucam sanırım. hamileliğimin başlangıcından beri de baya bir kilo verdim ama karnım şişiyor. arkadaşım 6 aylıkken benim kadar göbeği vardı, üstelik bebeği de erkekti. iç karın genişliği filan diyorlar ya herhalde onunla alakalı.

ayyyyyyyyyyyyyy göbüşleriniz çok güzel. müthişsiniz.
maşallah. Allah nazarlardan saklasın.

bu başlığı yeni gördüm. süper olmuş.

kız seninki almış başını gidiyor önden önden kesinkez erkek seninki aşağıda ve sivrice başka da bişey yok maşallah

11+4 bebişimm

kiz mi erkek mi sizce

çok tatlı olmuş göbişin maşallah seninki de erkek gibi sivri duruyor gerçi ben ilk günden beri seninkini erkek bekliyorum

ayyy saolasın bitanem muhammedim mi geliyo dersin ayy inşallah hayırlısıyla gelsin bakalım bayram sonu öğrencez sende koysana göbüşünü

ayy ayyayy maşallah size nazar değmesin ..Çok tatlı çıkmış göbüşlerrr..

İkinizde erkek gibi sivri..

bnm gibi göbeği belli olmaynalar yaygın olduğu için mi acaba ?yoksa kızım mı olacak?
teşekkür ederim koy göbüşünüde diyelim kız mı erkekmi yada iç karnın geniştir geç şişer

Kızlar son adet tarihim 16 haziran dktorum 8 haftalık dedi ama burdakı tkvimde bi hafta öndeyim şimdi ben mart annesimiyim nisan annesimi karar veremedim ya :)):44:

ben koymuştum 9.haftamda azcık daha büyüsün tekrar ekleyecem ama çok değişiklik yok azcık büyüdü gibi maşallah canım baya çıkmış seninki
gülümmmm maşallahhhhhhh göbüşüne çok şeker bana kalırsa kız seninkisi doktor söyledimi cinsiyetini?

ben koymuştum 9.haftamda azcık daha büyüsün tekrar ekleyecem ama çok değişiklik yok azcık büyüdü gibi

maşallah canım baya çıkmış seninki

:):)) maşallah akşamları böyle sabahları inanılmaz dümdüz birgünde sabahki halini koyarım sanırım sabahki gerçek bebiş oluyor

gülümmmm maşallahhhhhhh göbüşüne çok şeker bana kalırsa kız seninkisi doktor söyledimi cinsiyetini?

yok be canım demedi doktor şimdi sabahları da o akşamki halimdeyim göbeğim iyice belirginleşti kızım olsun çok istiyorum tabi öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsun inş Kayra da erkek dedi ama dur bakalım ne çıkacak

:):)) maşallah akşamları böyle sabahları inanılmaz dümdüz birgünde sabahki halini koyarım sanırım sabahki gerçek bebiş oluyor
evet canım akşamları hepimizde oluyor inanlımaz bir göbek ama sabahki hali gerçek hali bencede

KIZLAR BU DA BENİM 11+2 AKŞAM GÖBEĞİM HADİ BAKALIM GELSİN BU KOCA GÖBEĞE YORUMLAR

Eklentiler

• $2012-08-24 19.27.43.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…