- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
ama rahmin gıreyfurt kadar önemli olanda rahmin büyüdükçe karnının büyüyo olması yani bebekle karın değilde rahimle karın doğru orantılı
hala midesi bulanıp istifra eden yada kokulara karşı hassas olan var mı ben çok kötüyüm bugün mişde bulantısıyla uyandım
hala midesi bulanıp istifra eden yada kokulara karşı hassas olan var mı ben çok kötüyüm bugün mişde bulantısıyla uyandım
canım kişiden kişiye değişiyor herhalde , benim de kocaman oldu karnım,bebekten mi, yoksa hormonların etkisiyle vucudum yağ mı topluyor o bölgeye bilemiyorum. ablam 6 aylıkken doğuma gider gibi bir hali vardı mesela,ben de onun gibi olucam sanırım. hamileliğimin başlangıcından beri de baya bir kilo verdim ama karnım şişiyor. arkadaşım 6 aylıkken benim kadar göbeği vardı, üstelik bebeği de erkekti. iç karın genişliği filan diyorlar ya herhalde onunla alakalı.kızlar araştırmalarıma göre bebeğim şu an çilek kadar, sizinkiler neden bu kadar büyük :44: kaçıncı hamilelikleriniz, benim karnım hala daha dümdüz, yemek yedikten sonra falan mı çekiyorsunuz fotoları, hamilelik haftalarınıza bakıyorum, üç aşağı beş yukarı aynı, yani hepimiz mart annesi olacağımıza göre
rica ederim gülüşüm ne demekha tamam şimdi anladım, teşekkürler
11+4 bebişimm
kiz mi erkek mi sizce
kız seninki almış başını gidiyor önden önden kesinkez erkek seninki aşağıda ve sivrice başka da bişey yok maşallah
çok tatlı olmuş göbişin maşallahseninki de erkek gibi sivri duruyor gerçi ben ilk günden beri seninkini erkek bekliyorum
11+4 bebişimm
kiz mi erkek mi sizce
teşekkür ederim koy göbüşünüde diyelim kız mı erkekmi yada iç karnın geniştir geç şişerayy ayyayy maşallah size nazar değmesin ..Çok tatlı çıkmış göbüşlerrr..
İkinizde erkek gibi sivri..
bnm gibi göbeği belli olmaynalar yaygın olduğu için mi acaba ?yoksa kızım mı olacak?
ayyy saolasın bitanem muhammedim mi geliyo dersin ayy inşallah hayırlısıyla gelsin bakalım bayram sonu öğrencez sende koysana göbüşünü
gülümmmm maşallahhhhhhh göbüşüne çok şeker bana kalırsa kız seninkisi doktor söyledimi cinsiyetini?ben koymuştum 9.haftamda azcık daha büyüsün tekrar ekleyecem ama çok değişiklik yok azcık büyüdü gibimaşallah canım baya çıkmış seninki
ben koymuştum 9.haftamda azcık daha büyüsün tekrar ekleyecem ama çok değişiklik yok azcık büyüdü gibi
maşallah canım baya çıkmış seninki
gülümmmm maşallahhhhhhh göbüşüne çok şeker bana kalırsa kız seninkisi doktor söyledimi cinsiyetini?
Kızlar son adet tarihim 16 haziran dktorum 8 haftalık dedi ama burdakı tkvimde bi hafta öndeyim şimdi ben mart annesimiyim nisan annesimi karar veremedim ya :)):44:
gülümmmm maşallahhhhhhh göbüşüne çok şeker bana kalırsa kız seninkisi doktor söyledimi cinsiyetini?
evet canım akşamları hepimizde oluyor inanlımaz bir göbek ama sabahki hali gerçek hali bencede:):)) maşallahakşamları böyle sabahları inanılmaz dümdüz birgünde sabahki halini koyarım sanırım sabahki gerçek bebiş oluyor
KIZLAR BU DA BENİM 11+2 AKŞAM GÖBEĞİMHADİ BAKALIM GELSİN BU KOCA GÖBEĞE YORUMLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?