- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
geçen yaz göbeğim olmasın bikini yakışmaz diyorsum bu yaz göbeğim çıksın diye dertleniyorum
Kızlar göbüşlerinize bayıldım..Benim daha göbeğim çıkmadı..
Aslında hemen çıksın da istemiyodum.Daha tatile gideceğim
Utanırdım denize girmeye..
Ama sizinkileri görünce çok hoşuma gitti.Maşallah hepinizee....
Kızlar foto nasıl konuyor akşama bende koyım..kıskandım :)))
topic den bir arkadaşa yazmıştım kopyaladım tatlım sana:)
canım konuya cevap ver yazan yer varya orayı açtıktan sonra boş yazı duvarının üstünde ki simgelerin olduğu yerde küçük bir ağaç simgesi var tıklıosun resmi oradan yükleyip kaydediyorsun ve yazı duvarına eklemiş oluyorsun daha sonrada cevapla diyosun biraz karışık oldu ama :))))
canım minyonsan belki belli olmayabilir:)
Eki Görüntüle 482515
buda benden kızlar dr uma göre 8.haftamın içindeyim 7+4 henüz normal bir göbiş :)))her ay bu siyah elbiseyle resim çekilmeyi düşünüyorumbu arada resmi çeviremedim kızlar kusura bakmayın biraz boynunuz ağrıcak:))
koy bakalım gülüm...:)))kayraaaa göbişin süper bnde cekıp koyucam yrn falan ama senınkıne cok benzıo bı hafta gerıden gelırorum ben bayıldım hamiş gobısıne :)
Eki Görüntüle 482591
işte 2 aylık göbişim her ay buraya göbişimi ekliyeceğim bakalım ne kadar fark edecek.
kayraaa bu senin göbiş mi. maşallah maşallah 5 aylık gibi demii bana büyük göründü.gerci 2 ay sonra benimki nasıl olcak bakalım.iç karın küçük olunca cabuk cıkıyormus galiba benimki de küçük o zaman yemek yediğimde filan hemen cıkar.Allah tamamına erdirsin inş.
bütün hamişleri
Ayy çok uyuzsunuz heee sinir şeyler ne kadar zayıf duruyonuz kıskandım şimcikhele kayra hanım sorsan bır dogum yapmış kadın fızıge bak NAZAR ETME NE OLUR SPOR YAP SENİNDE OLUR..Dediğini duyar gibiyim hmmm ağzına acı biber sürerim detttt
aaayyyy çookk tatlıı görünüyoo masallaahh
yok be gülüm demedim valla....bu arada şekercim ben iki doğum yaptım.bu üçüncü olacak.doğurun sizi ben zayıflatacağım sözzzz..............
yavrum benim fıstık gibisin.sabahları senin kadar işte göbeğim akşamlarıda bu kadarrrmaşallah sanada kuzunada....
koy bakalım gülüm...:)))
maşallahhhh
akşamları bu kadar canım sabahlarıda özpolatınki kadar.bilerek akşamı koydum:))))ilk hamileliklerde daha küçük olabilir ikincilerde biraz daha hızlı büyüyor.birde tiple ilgisi var.minyonlarınki geç çıkıyor.ben minyon değilimki baksana...kapıdan geçmem iriyim yani....
maşallah ya
ya ama senın kalca fılan yok bende kalcada cıktı mıdemgobek aynı sen gıbı kalınlastı belım.
60 kıloydum sımdı 65 oldum 11.haftada.ya abartmıorumda yedıgımı nerden bı kılo anlamadım.
resım mesım koymam benhele bı suru sıska var burda uyuzlarrrrrrrrrrrrrrrrr ay bırde sıstımı dıyorlar sadece karnınız var beee..ben hemen sıskolastım.
merhaba arkadaşlar.
bende aranıza yeni katıldım...
gerçekten bu heyeanı birileriyle paylaşabilmek muhteşem...
allah nasip ederse bende 18.mart ta bebeğimi dünyaya getireceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?