2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

geçen yaz göbeğim olmasın bikini yakışmaz diyorsum bu yaz göbeğim çıksın diye dertleniyorum

biz bayanlar gerçekten bazen ne istediğimizi bilmiyoruz bizde tatile çıktık temmuzun ilk haftası çıktığımız hafta hamileymişim meğer iyiki göbeğim yoktu diyodum tatilden dönünce bikinimi güzel güzel giydim şimdide keşke tatile ağustos sonu eylül gibi çıksaydık die dertlendim

Kızlar foto nasıl konuyor akşama bende koyım..kıskandım :)))

topic den bir arkadaşa yazmıştım kopyaladım tatlım sana:)
canım konuya cevap ver yazan yer varya orayı açtıktan sonra boş yazı duvarının üstünde ki simgelerin olduğu yerde küçük bir ağaç simgesi var tıklıosun resmi oradan yükleyip kaydediyorsun ve yazı duvarına eklemiş oluyorsun daha sonrada cevapla diyosun biraz karışık oldu ama :))))

çoook teşekkür ederim canımm:)

Ayy çok uyuzsunuz heee sinir şeyler ne kadar zayıf duruyonuz kıskandım şimcik hele kayra hanım sorsan bır dogum yapmış kadın fızıge bak NAZAR ETME NE OLUR SPOR YAP SENİNDE OLUR..Dediğini duyar gibiyim hmmm ağzına acı biber sürerim detttt

yavrum benim fıstık gibisin.sabahları senin kadar işte göbeğim akşamlarıda bu kadarrrmaşallah sanada kuzunada....
kayraaaa göbişin süper bnde cekıp koyucam yrn falan ama senınkıne cok benzıo bı hafta gerıden gelırorum ben bayıldım hamiş gobısıne :)
koy bakalım gülüm...:)))

Eki Görüntüle 482591

işte 2 aylık göbişim her ay buraya göbişimi ekliyeceğim bakalım ne kadar fark edecek.

maşallahhhh

akşamları bu kadar canım sabahlarıda özpolatınki kadar.bilerek akşamı koydum:))))ilk hamileliklerde daha küçük olabilir ikincilerde biraz daha hızlı büyüyor.birde tiple ilgisi var.minyonlarınki geç çıkıyor.ben minyon değilimki baksana...kapıdan geçmem iriyim yani....

yok be gülüm demedim valla....bu arada şekercim ben iki doğum yaptım.bu üçüncü olacak.doğurun sizi ben zayıflatacağım sözzzz..............

yok be gülüm demedim valla....bu arada şekercim ben iki doğum yaptım.bu üçüncü olacak.doğurun sizi ben zayıflatacağım sözzzz..............

Hadi inşallah ta acaba bebiş olunca fırsat bulabılecezmı topiğe girmeye bilemiyorum yani

kayram çok teşekkür ederim bende akşamları şişiyorum göbiş biraz daha büyüyor:)

Eki Görüntüle 482437

10+0 akşam böyleyim sabah daha az....ama genelde koca göbekim:)))

ben bu resmi nasıl atlarım yhaaaaaaaa....
vallahi yeni görüyorum kayramm ve çok şaşırdım...
tahminimden daha iyi bir göbüş gördümm
maşallah sana maşallahhh kzuya.....
ayrıca göbek falan çıkmış ama bu ne güzellik böyle canoommmm bayıldım sana
maşalllaahhhh

aynen canım vallahi...
benim iştahım daha yeni açılıor.12. haftamdayım,56 kiloyla hamile kaldım şimdi 59,5..
yarın 60 ı görürüm..
milim milim hergün ilerliyor ibre
hayret valla anlamadım gittii:44:

maşallah kızlar, iyi göbişleriniz var benim henüz dümdüz karnım, hatta yatınca içime doğru çöküyor

nurummm....akşam saat 10 göbeği o.sabahları yani gece saat 10 a kadar onun yarısı oluyor....nie şaşırdın kız deliii.....

merhaba arkadaşlar.
bende aranıza yeni katıldım...
gerçekten bu heyeanı birileriyle paylaşabilmek muhteşem...
allah nasip ederse bende 18.mart ta bebeğimi dünyaya getireceğim:)

merhaba arkadaşlar.
bende aranıza yeni katıldım...
gerçekten bu heyeanı birileriyle paylaşabilmek muhteşem...
allah nasip ederse bende 18.mart ta bebeğimi dünyaya getireceğim:)

Maşallah canım hoşgelmişsen hadi bakalım en yakın zamanda göbüşünün resmini koy bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…