kizlaaar masallah masalllah, ne guzel cikmis oyle gobusler.
hele porselen baya buyutmus, ama ozpolat da cok seksiiiiiiiii
benim var ama bu kadar degil ya daha...
maşşallahhhhhhEki Görüntüle 499534 7+4
Eki Görüntüle 499535 11+3
ilk fotoğrafı zaten biliyorsunuz 2.fotoğrafla karşılaştırmak için tekrar yükledim bu arada 2.fotoğraf ı şimdi çekebildimakşamları biraz gaz oluyor
Eki Görüntüle 499534 7+4
ilk fotoğrafı zaten biliyorsunuz 2.fotoğrafla karşılaştırmak için tekrar yükledim bu arada 2.fotoğraf ı şimdi çekebildimakşamları biraz gaz oluyor
ayyyyyyyyyyyyyyyy ortadaki çok datlıııııııııııııııııııııııEki Görüntüle 499556 Eki Görüntüle 499554 Eki Görüntüle 499555 bu da benim göbüşlerimBiri sabah,biri akşam,biri de üstten
gaz vardı cnm dün yediğim yemek baya bir rahatsız etti kıvrandım canım...maaşallahhhhh ama dediğin gibi gazda olabilir.
maşşallahhhhhhdolgunlaşma olmuş kızzz inşallah şiştiğin kocaman göbekli olduğıun günleride görürüz
Eki Görüntüle 499534 7+4
Eki Görüntüle 499556 Eki Görüntüle 499554 Eki Görüntüle 499555 bu da benim göbüşlerimBiri sabah,biri akşam,biri de üstten
ooo maşallah kalçadan ve göbekten büyümüş belli ama orantılı olmuş çok tatlı görünüyorsun canım
ayyy maşallah maşallahiç karnın dar sanırım büyümüş hemen 3 aydan sonra gaz göbeği olmuyor artık bebiş oluyor o göbeğin nedeni
Eki Görüntüle 499970
işte bu da benim göbeğim.. 11 + 5 iz teyzeleri... normalde de göbeğim vardı zaten. pek bir şey anlamıyorum henüz:) ve göbeğimi saklamak zorunda olmadığım harika günler yaşıyorum :))
Eki Görüntüle 499534 7+4
Eki Görüntüle 499556 Eki Görüntüle 499554 Eki Görüntüle 499555 bu da benim göbüşlerimBiri sabah,biri akşam,biri de üstten
Eki Görüntüle 499970
işte bu da benim göbeğim.. 11 + 5 iz teyzeleri... normalde de göbeğim vardı zaten. pek bir şey anlamıyorum henüz:) ve göbeğimi saklamak zorunda olmadığım harika günler yaşıyorum :))
porselencim senin göbis bayaa erken büyümüs, yüzde 99 erkek diyorum
aa valla ilki erkek gibi dedi 2.cisi zor araştırmalar sonucu (ultrasonda) erkek dedi:26:göbeğimi gören kız diyoryavrumm erkekken kız demeleri kanına dokunuyorr anneee şöle onlayın şaşını başını yoycamm ben eykekim diyoo
Eki Görüntüle 499970
14+4 bebişimm
sürmelicim maşallah göbiş çok şekersenin kilon kaç merak ettim sadece göbek çıkmış
14+4 bebişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?