2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

kizlaaar masallah masalllah, ne guzel cikmis oyle gobusler.
hele porselen baya buyutmus, ama ozpolat da cok seksiiiiiiiii
benim var ama bu kadar degil ya daha...

kizlaaar masallah masalllah, ne guzel cikmis oyle gobusler.
hele porselen baya buyutmus, ama ozpolat da cok seksiiiiiiiii
benim var ama bu kadar degil ya daha...

sağol cnm o senin seksiliğin ben akşam çektim o yüzden biraz gazlı çıktı, kuru yedim de sanırım o yaptı

maaşallahhhhh ama dediğin gibi gazda olabilir.
gaz vardı cnm dün yediğim yemek baya bir rahatsız etti kıvrandım canım...

maşşallahhhhhh dolgunlaşma olmuş kızzz inşallah şiştiğin kocaman göbekli olduğıun günleride görürüz

inşaallah hepimizin koca göbüşlü hallerini görürüz...evet cnm özellikle arkada olmuş dolgunlaşma

ooo maşallah kalçadan ve göbekten büyümüş belli ama orantılı olmuş çok tatlı görünüyorsun canım

Eki Görüntüle 499556 Eki Görüntüle 499554 Eki Görüntüle 499555 bu da benim göbüşlerim Biri sabah,biri akşam,biri de üstten

ayyy maşallah maşallah iç karnın dar sanırım büyümüş hemen 3 aydan sonra gaz göbeği olmuyor artık bebiş oluyor o göbeğin nedeni

canım sağol çok mersi

işte bu da benim göbeğim.. 11 + 5 iz teyzeleri... normalde de göbeğim vardı zaten. pek bir şey anlamıyorum henüz:) ve göbeğimi saklamak zorunda olmadığım harika günler yaşıyorum :))

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 499556 Eki Görüntüle 499554 Eki Görüntüle 499555 bu da benim göbüşlerim Biri sabah,biri akşam,biri de üstten

maşAllah kızlar hepinizin göbüşü çok şeker..

porselen sen büyütmüşsün göbeki

CANIM ÇOOK DADLUU BENDE DE VARDI GÖBEKTEN ÇOK RAHAT OLUYOSUN,ARTIK GERİLE GERİLE YÜRÜYEBİLİRSİN 9:

Benim iç karnım çok dar farkındayım çünkü arkaya bakıyorum bel incecik,bu sefer mecburen öne toplanıyor benimki Toplancak yer yok napsın garibimm

porselencim senin göbis bayaa erken büyümüs, yüzde 99 erkek diyorum

aa valla ilki erkek gibi dedi 2.cisi zor araştırmalar sonucu (ultrasonda) erkek dedi:26:göbeğimi gören kız diyor yavrumm erkekken kız demeleri kanına dokunuyorr anneee şöle onlayın şaşını başını yoycamm ben eykekim diyoo

bencede cocuk hakli yani ama senin göbege nasil kiz diyolar onuda anlamadim resmen ben erkekim diye bagiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…