2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

çok tatlı sanki kocamanmış gibi görünüyo bende istiyorum komacan göbekkkkk

sağol canım ama tatlı gözüktüğü kadar yorcu oluyor taşımak şimdiden dün doktor kontrolum vardı doktorum bile sen kocaman olmuşsun dedi ama allahıma şükürler herşey yolundaymış.

sağol canım ama tatlı gözüktüğü kadar yorcu oluyor taşımak şimdiden dün doktor kontrolum vardı doktorum bile sen kocaman olmuşsun dedi ama allahıma şükürler herşey yolundaymış.
8 haftalık öyleyse 11 haftalığını merak ettim bende hemen çıksın istiyorum ama tek akşam hamile gibi görünüyo gündüz biraz şişmanmışım gibi oluyo

veeearamızda 1 gün var ama sanursam senin iç karnın dar ve bebişin erkek

ne kadan ihmalkarım ben yahuu bi foto çekemedim

veeearamızda 1 gün var ama sanursam senin iç karnın dar ve bebişin erkek

geçtiğimiz cumartesi kontrolüm vardı doktorum bile şaşırdı kocaman olmuşsun dedi henüz cinsiyet bilmiyouz ama çevremdeki herkes kız diyor ilkkez erkek diyen sensin canım gerçi hayırlısı olsun farketmez. Akşam eşime resmimi çektirip yüklerim.

Merhaba arkadaşlar... Kıskandmm göbeklerinizi niye bende yok:)) zayıf biri değilm hoş ama 2,5 ay dan fazla oldu 1,5 2 kilo aldım midem felan bulanmıyo ama çok iştahlı değilim..çok yüzdüm bide leğen kemklerim çok genş ondan mı acaba? Martın 3 ünde doğcak benmkide ilk bebeğimm çok heycanlıyımm..ama arada depresyona giriyorum sizde de bugunlerde var mı snrlerime hakim olamıyorum..bu hafta ikili test yaptrcaz hayırlı sonuçlar çıkar inş yaptran var mı?

kızlar araştırmalarıma göre bebeğim şu an çilek kadar, sizinkiler neden bu kadar büyük :44: kaçıncı hamilelikleriniz, benim karnım hala daha dümdüz, yemek yedikten sonra falan mı çekiyorsunuz fotoları, hamilelik haftalarınıza bakıyorum, üç aşağı beş yukarı aynı, yani hepimiz mart annesi olacağımıza göre

ama rahmin gıreyfurt kadar önemli olanda rahmin büyüdükçe karnının büyüyo olması yani bebekle karın değilde rahimle karın doğru orantılı

ama rahmin gıreyfurt kadar önemli olanda rahmin büyüdükçe karnının büyüyo olması yani bebekle karın değilde rahimle karın doğru orantılı

slm annişler:) bende kilolu haile kaldığım için göbeğim var ama hamiş göbeği değil kanımca büyümüş gibi gelmio banaada:)

şimdi 10+4 deyim doktorum 30 ağustosa gün verdi 2li tarama için:)inşallah hayırlı haberler gelir 2li taramalarımızda:)
amin canmmm inş da sonuçlar hemen çıkar mıki

hala midesi bulanıp istifra eden yada kokulara karşı hassas olan var mı ben çok kötüyüm bugün mişde bulantısıyla uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…