çok tatlı sanki kocamanmış gibi görünüyo bende istiyorum komacan göbekkkkk
8 haftalık öyleyse 11 haftalığını merak ettim bende hemen çıksın istiyorum ama tek akşam hamile gibi görünüyo gündüz biraz şişmanmışım gibi oluyosağol canım ama tatlı gözüktüğü kadar yorcu oluyor taşımak şimdiden dün doktor kontrolum vardı doktorum bile sen kocaman olmuşsun dedi ama allahıma şükürler herşey yolundaymış.
veeearamızda 1 gün var ama sanursam senin iç karnın dar ve bebişin erkeksağol canım ama tatlı gözüktüğü kadar yorcu oluyor taşımak şimdiden dün doktor kontrolum vardı doktorum bile sen kocaman olmuşsun dedi ama allahıma şükürler herşey yolundaymış.
veeearamızda 1 gün var ama sanursam senin iç karnın dar ve bebişin erkek
11+4 bebişimm
kiz mi erkek mi sizce
11+4 bebişimm
kiz mi erkek mi sizce
11+4 bebişimm
kiz mi erkek mi sizce
ama rahmin gıreyfurt kadar önemli olanda rahmin büyüdükçe karnının büyüyo olması yani bebekle karın değilde rahimle karın doğru orantılıkızlar araştırmalarıma göre bebeğim şu an çilek kadar, sizinkiler neden bu kadar büyük :44: kaçıncı hamilelikleriniz, benim karnım hala daha dümdüz, yemek yedikten sonra falan mı çekiyorsunuz fotoları, hamilelik haftalarınıza bakıyorum, üç aşağı beş yukarı aynı, yani hepimiz mart annesi olacağımıza göre
ama rahmin gıreyfurt kadar önemli olanda rahmin büyüdükçe karnının büyüyo olması yani bebekle karın değilde rahimle karın doğru orantılı
ikili test yaptıran var mııı sonuçlar ne mzan çıkıyoooo????
şimdi 10+4 deyim doktorum 30 ağustosa gün verdi 2li tarama için:)inşallah hayırlı haberler gelir 2li taramalarımızda:)
amin canmmm inş da sonuçlar hemen çıkar mıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?