2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

Canım benim ilk yorumu senden aldım teşekkür ederim.Hepimize Maşallah canım sende yukle bakalım olur mu?Cınsıyet henuz bellı degıl.Daha hıcbır yorum yapmadı doktorumuz hayırlısı bakalım.Hıslerın dogru cıkacak mı?Ilk sızle paylasırım cınsıyetı sanırım burdan aıleden sonra:))

Rica ederim.. :) Benim içime öyle doğdu tabi ama SAĞLIKLI olsun inşallah öncelikle.. Evet öğrendiğinde senden de bekliyoruz haberini :) Bende ilk fırsatını bulduğumda çekip yüklerim inşallah :)

14+0 iken öğle vakti şekildi
Eki Görüntüle 505642

bu da dün sabah okula gitmeden aç karnına 14+2 iken çektim büyüdü bebişim artık belli ediyor kendini

Eki Görüntüle 505640

wuuuu maşallah göbiş gerçektende bariz belli

Kızlarrrrrrr göbekler bir harikaaaaaa :) MAŞALLAH Size ve baby lerinize :)
Ozpolat özellikle sana bittim :) MAŞALLAH tekrar tekrarr :)
canım teşekkür ederizsenden de bekliyoruz

Ben bu topiği yenı gordum ya gec kalmısım sanırım. 11+4 luk Eki Görüntüle 506460 Eki Görüntüle 506461 bebişim

canım sanada maşallahh göbişin haftana göre baya belirgin erkekmi acabaa

Kızlarrrrrrr göbekler bir harikaaaaaa :) MAŞALLAH Size ve baby lerinize :)
Ozpolat özellikle sana bittim :) MAŞALLAH tekrar tekrarr :)

teşekkür ederim canım sende ekle senin bebişli göbişi de görelim

wuuuu maşallah göbiş gerçektende bariz belli

saol canım belli ediyor kendini meleğim artık gaz olmadığından eminim

Ben bu topiği yenı gordum ya gec kalmısım sanırım. 11+4 luk Eki Görüntüle 506460 Eki Görüntüle 506461 bebişim

maşallah bayaa erken çıkmış senin göbeğin çok güzel görünüyor bana da erkek gibi geldi hayırlısı olsun

Kızlar yorumlar ıcın ayrı ayrı tesekkur ederım.Çogunuz erkek demişsiniz.Benımkı de erkek olursa topıkte bır erkek bebek patlaması olacak sanırım:))Sağlıklı olsun da cınsıyet hıııc onemlı degıl benım ıcın:))Benım aksam kı gobek bıraz gaz gobegıgmıyıs sanırımSabah tuvaletten sonra cekıp koyayım dedım bırde.Bu resımlerle arada barız fark var

selam kızlarr.yeni aranıza katılıyorum bugün bi foto çekip koyayım bende.benim göbeğim mide den büyüyo yaaa zaten kiloluyum ama çok göbeğim yoktu koca bir midem oldu

evet canım sabah çektiğine foto ile göbek farketmiş maşallah cinsiyet konusundada Allah gönlüne göre hayırlı evlat versin inşallah

Beteray ve Eceli Maşallah Maşallah cok tatlı olmuş göbüşler:)))

cok tatlı ben daha 13teyim ama seninle hemen hemen aynı göbeklerimiz:) bende önceden dee göbek vardı bebek eklenince sanki daha büyükmüş hissi uyandırıyor herkeste

Günaydın canım çok teşekkürler ama benimde gerçekten bıraz buyukce herkes kesin ikiz diyo ama dr ısrarla tek diyo kime inanacağımı şaşırdım ee malum millet dr olmuş tecrübelerinden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…