- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
Canım benim ilk yorumu senden aldım teşekkür ederim.Hepimize Maşallah canım sende yukle bakalım olur mu?Cınsıyet henuz bellı degıl.Daha hıcbır yorum yapmadı doktorumuz hayırlısı bakalım.Hıslerın dogru cıkacak mı?Ilk sızle paylasırım cınsıyetı sanırım burdan aıleden sonra:))
Ben bu topiği yenı gordum ya gec kalmısım sanırım. 11+4 luk Eki Görüntüle 506460 Eki Görüntüle 506461 bebişim
14+0 iken öğle vakti şekildi
Eki Görüntüle 505642
bu da dün sabah okula gitmeden aç karnına 14+2 iken çektim büyüdü bebişim artık belli ediyor kendini
Eki Görüntüle 505640
canım teşekkür ederizKızlarrrrrrr göbekler bir harikaaaaaa :) MAŞALLAH Size ve baby lerinize :)
Ozpolat özellikle sana bittim :) MAŞALLAH tekrar tekrarr :)
Ben bu topiği yenı gordum ya gec kalmısım sanırım. 11+4 luk Eki Görüntüle 506460 Eki Görüntüle 506461 bebişim
Kızlarrrrrrr göbekler bir harikaaaaaa :) MAŞALLAH Size ve baby lerinize :)
Ozpolat özellikle sana bittim :) MAŞALLAH tekrar tekrarr :)
wuuuu maşallah göbiş gerçektende bariz belli
maşallah hepinize :)
14+0 iken öğle vakti şekildi
Eki Görüntüle 505642
bu da dün sabah okula gitmeden aç karnına 14+2 iken çektim büyüdü bebişim artık belli ediyor kendini
Eki Görüntüle 505640
Eki Görüntüle 506550 Eki Görüntüle 506551 Kızlar yorumlar ıcın ayrı ayrı tesekkur ederım.Çogunuz erkek demişsiniz.Benımkı de erkek olursa topıkte bır erkek bebek patlaması olacak sanırım:))Sağlıklı olsun da cınsıyet hıııc onemlı degıl benım ıcın:))Benım aksam kı gobek bıraz gaz gobegıgmıyıs sanırımSabah tuvaletten sonra cekıp koyayım dedım bırde.Bu resımlerle arada barız fark var
canım maşallah
maşallah ne kadar büyümüşöyle göbeğin iç karnın mı dar yoksa kilo aldın da bu kadar çıktı
cok tatlı ben daha 13teyim ama seninle hemen hemen aynı göbeklerimiz:) bende önceden dee göbek vardı bebek eklenince sanki daha büyükmüş hissi uyandırıyor herkeste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?