2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

ben senden 1 hafta geriyim tatlım ama 1 hafta imkanı yok böyle olamam normalde bu zamanlarda göğüsün altına kadar şişmez karın diye biliyorum ben benim de göbeğim çıktı ama göbek deliğinin oralar üst taraflar nasıl çıkmış senin öyle

görmeyeli baya muhabbet ilerlemiş. ben de yarın paylaşayım göbüşümü.benimki çok büyük diyordum ama maşallah 4 aylık gibi görünen göbüşler gördüm. oh ohhh sağlıklı bebişlerimiz gelsin:)))

ayhhh maşallahh sen nasıl büyütmüşsün bebişi

14+0 iken öğle vakti şekildi

bu da dün sabah okula gitmeden aç karnına 14+2 iken çektim büyüdü bebişim artık belli ediyor kendini

Son düzenleme:
maşallah göbüşler - bebişler büyümüş.herkese sağlıklı,hayırlı, güzel bir gebelik diliyorum.

Ne guzel cikmis gobusun canim.. Allahım tamamına erdirsin insaallah:)

amin canım inşallah hayırlısıyla

bende sabahları azcık göbüşlü oluyorum akşam 2 katıı oluyoorr aynı senin gibi maşallahh

saol canım,eskiden hiç olmuyordu sabahları dümdüzdü artık sabahları da böyle olunca mutlu oluyorum bebişimin varlığını hatırlatıyor bana

maşallah göbüşler - bebişler büyümüş.herkese sağlıklı,hayırlı, güzel bir gebelik diliyorum.

inşallah tatlım

Kızlarrrrrrr göbekler bir harikaaaaaa :) MAŞALLAH Size ve baby lerinize :)
Ozpolat özellikle sana bittim :) MAŞALLAH tekrar tekrarr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…