ayyy çok tatlı olmuş göbüşün maşallah canım
ayyy çok tatlı olmuş göbüşün maşallah canım
büyümüşşşşş buuu kocaman olmuşşşşmaşallahhh kız
maşallahhh kocamann olmuşş büyümüşşş
sürmeli maşallah göbüşüne bebişine
Surmelı masallah ne guzel buyumus gobusun masallah masallah
o tekmelerin geldiği göbek işte:))) maşallah göbişine sürmeli
masallah cnm bnm sadece gobek var.Eki Görüntüle 515818 kızlar bakın göbüşüm büyüdüş müEki Görüntüle 515821 bunlar 16+3 günlük ve saat 11de çektim akşam daha kocaman oluyo ama bu gerçek hali büyümüşüz demi çok şükür artık paşamın hareketlerinide hissediyorum
saolasın canım benim göbüşde yoktu birden çıktı aslında inşallah sende en yakın zamanda hissedersin bebişinimasallah cnm bnm sadece gobek var.
ayyyyy öyle oldu çok şükür kıskanıyodum koca göbüşlüleriAyşe, maşallah bayağı çıkmış seninde göbeğin
saolasın canım benim göbüşde yoktu birden çıktı aslında inşallah sende en yakın zamanda hissedersin bebişini
bebiştir bebiş günümüz geldi artık 5. aya geldik kıpırtılar bebişlerin bende ilk gaz hareketleri sanıyodum da değilmiş daha belirgin oluyo busanirim cuma gunu 2 defa hissetim ben de ama yinede emin olamiorum daha:26::26:
Eki Görüntüle 515818 kızlar bakın göbüşüm büyüdüş müEki Görüntüle 515821 bunlar 16+3 günlük ve saat 11de çektim akşam daha kocaman oluyo ama bu gerçek hali büyümüşüz demi çok şükür artık paşamın hareketlerinide hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?