2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

Hepinize hepimize maşallah. Artık kendi kıyafetlerimi giyemiyorum. Öyle aradayım ki hamile kıyafetleri büyük geliyor. Ne giyeceğimi şaşırıyorum vallahi.

büyümüşşşşş buuu kocaman olmuşşşş maşallahhh kız

maşallahhh kocamann olmuşş büyümüşşş

sürmeli maşallah göbüşüne bebişine

Surmelı masallah ne guzel buyumus gobusun masallah masallah

o tekmelerin geldiği göbek işte:))) maşallah göbişine sürmeli

Sağolun teyzoşları.. Buğün eşimde hissetti tekmeyi 41:

Maşaallah maşaallah ayy kendımı şey zanettim adnan hocanın artiz murıdlerı var yaSürmeli cok tatlı olmus gercekten bişi anlatayım sizlere önceden kız kardesım ve bazı arkadaslar benım gobegıme bakınca ben hemen ıstem dısı ıcıme cekerdım kilo aldın demesınler dıye şimdi hamile kaldıktan sonra baktıklarında dahada dışarıya cıkarıyom valla cok ılgınc ve artık kocişin beni kızdırmalarına hiiiiiiiiiçç aldırmıyorumo göbek değil canım bebek diyorum

kızlar bakın göbüşüm büyüdüş mü bunlar 16+3 günlük ve saat 11de çektim akşam daha kocaman oluyo ama bu gerçek hali büyümüşüz demi çok şükür artık paşamın hareketlerinide hissediyorum

Ayşe, maşallah bayağı çıkmış seninde göbeğin
ayyyyy öyle oldu çok şükür kıskanıyodum koca göbüşlüleri ama benim tek öne gidiyo ne belimde kalınlaşma oldu ne kalçamda büyüme senin göbüş ve bebiş ne alemde canım benim

sanirim cuma gunu 2 defa hissetim ben de ama yinede emin olamiorum daha:26::26:
bebiştir bebiş günümüz geldi artık 5. aya geldik kıpırtılar bebişlerin bende ilk gaz hareketleri sanıyodum da değilmiş daha belirgin oluyo bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…