2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

büyümez miii maşallahhhhkendin zayıfsın göbüş ön plandaa çok tatlıı
ayyyy çok saol gülüşüm mutlu oldum bak şimdievet tek öne gidiyo benim göbek başka biyerimde bişi yok bu arada senin göbüşde çok güzeldi şimdi dahada datlı olmuş büyümüştür

artık 15+4 üz. kusura bakmayın. pek bir ev hali oldu ama. üzerimi değiştirmek çok zor geldi vallaha..

bu da eski göbeğimiz

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 519407
artık 15+4 üz. kusura bakmayın. pek bir ev hali oldu ama. üzerimi değiştirmek çok zor geldi vallaha..

bu da eski göbeğimiz

kızlar maşallahhhhh göbişlere bak ya kıskandım bende çekicem :)

bende bakıyorum bakyorum hepinizin göbüşleri kocaman olmuş bile benimkinde tık yok sadece biraz gaz göbeği gibi

maşallah maşallah:):)kaç kilo aldın canım ? benim göbek de buna yakın..

canımcım tartıya göre 1,5 kilo aldım. ama göbeğim çok şiş... pantolonlarımın hiçbirinin düğmesi artık kapanmıyor. normalde de kiloluydum zaten. ama ne bileyim daha bir farklı oldu sanki göbeğim:))

Ilk kez bır resım ekledım ahandaaa 18+1 gobegım

Anaaa yan cıkmıs boynunuza saglık artıkınnn

Son düzenleme:
kizlar benim sizin kadar karnim cikmiyor neden acaba

kizlar ogretmenlik yaptigim okulda bit salgini var. Bit tokasi takarsam zarari olur mu bebegime? Benim ogrencilerimde yok yani baska ogrencilerden gecmemistir ins yarin kontrolunu yapicaz. Bana da gecerse bu hamile halimde ilac da kullanamam ki ne yapmaliyim???

Ben de 2-3 gün sonra 4. ayı bitirip 5. aya gireceğim nasipse. 17. haftamdayım. 160 boy 63,5 kilo ile hamile kaldım şu an 66-66,5 arasında değişiyor kilom. Göbeğim hep vardı, o yüzden hala hamile olduğumu anlamıyorlar, biraz da kıyafetle saklıyorum sanırım. :) Anlasalar da tramvayda yer verseler artık yaa

Az önce çektim, sabah aç karnına ve tuvalete gidince daha inik oluyor göbeğim haliyle.

Son düzenleme:

Bu da geçen sene bekarkenki göbeğim, sanki o zaman daha çok varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…