2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

maşşallah canım maşşallahhhhhhh

ne kaa güzel oluyoruz biz böyle göbişler büyüdükçe

aminnnn gülüm inşallah kucağımıza aldığımızı büyüdüğünüde görürüz seğirme gözünde oluyo ya aynı öyle kıpırdıyo içinde kısa sürüyo ama seninki rahmin büyüdüğü için karnında yani kasığında gerilme oluyo ve çatlıyo bişey sürsene gülüm ne kadar koşuna gitsede daha yolun başındayız 9 aya mahvolursun kaşınır acır bide onlar yağ sür bitanem bence:26:

sürücemde eşim benden pimpirikli dr soralım öyle sürelim dio kıyamam iki üç gün daha sabredelimde sorup sürelim madem dedim bende onunda içi rahat etsin

canımmm maşallah göbüşüne....
aynı benim sabah ve akşamki hallerimm
gerçekten aynen benimde böyle oluyor

bende anlamıyorum canım :44: ama yavaş yavaş gündüzleri de göbişim var artık ama azıcık akşam bebiş çıkıyor sabah saklanıyor saklambaç oynuyor bizimle seninkini de görelim

maşşallah canım maşşallahhhhhhh

ne kaa güzel oluyoruz biz böyle göbişler büyüdükçe

tşk ederim canım senin göbişinde çıkmaya başlamış zaman geçtikçe büyüyor gibi ya bende senin haftalardayken öyleydim şimdi 10. haftadayım böyle oldu bebiş de göbiş de yakışıyor anneye maşallah hepimize

sürücemde eşim benden pimpirikli dr soralım öyle sürelim dio kıyamam iki üç gün daha sabredelimde sorup sürelim madem dedim bende onunda içi rahat etsin
kocişler zaten öyle ama haklısın aklı kalmasın sorun ne önercek banada söyleyin hem ben sormadım

maşşallah vallahi ki ne maşşallahh büyüdükçe mutluluğum katlanıyor rabbim nazarlardan sakıncın cümlemizi

kocişler zaten öyle ama haklısın aklı kalmasın sorun ne önercek banada söyleyin hem ben sormadım

söylerim kuzum hepbirlite sürünüzü :)

maşşallah vallahi ki ne maşşallahh büyüdükçe mutluluğum katlanıyor rabbim nazarlardan sakıncın cümlemizi

söylerim kuzum hepbirlite sürünüzü :)
tabi bütün kk yağlanırık hem o markada patlama yapmış olur

Şifa benim pc de resımlerını acmıyor goremdım yanı((Yinede mutlaka guzeldır hayırlısı olsun canımcım

Ececiğim sana özel tekrar yükledim tatlım yakında sizlerin de göbişlerini görmek üzere

Buda beeennn zaten göbüşüm vardı degısen bısı yok yanı

Son düzenleme:
Aslınsa cekemedım leptoptan cekılmesı zor neyse asa yukarı boyle bısı ıste koca göbek

Son düzenleme:
ay canım ya ben son halini merak ettim onu ekle demek istedim ama mesajı düzenleyemiyorum gördüm canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…