2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

amin canım...doğuralımda zayıflarız ne varki kilo vermekte.....

maşaallah maşaallah göbüşler büyümüşş

benim göbüşte aldı başını gidiyoo

Eki Görüntüle 482437

10+0 akşam böyleyim sabah daha az....ama genelde koca göbekim:)))

maşallah ya
ya ama senın kalca fılan yok bende kalcada cıktı mıdemgobek aynı sen gıbı kalınlastı belım.
60 kıloydum sımdı 65 oldum 11.haftada.ya abartmıorumda yedıgımı nerden bı kılo anlamadım.
resım mesım koymam ben hele bı suru sıska var burda uyuzlarrrrrrrrrrrrrrrrr ay bırde sıstımı dıyorlar sadece karnınız var beee..ben hemen sıskolastım.

Benim göbüşte aldı başını gidiyoo

koysana kız sende...

ben 65 kiloyum kızzzşişko dmesene....:))))olsun her hamile güzeldir.koyda görelim sana öyle geliyor.....

Benim göbüşte aldı başını gidiyoo
sende koysana kız...

sana öyle geliyordur canım koy resmini bak kilo falan yoktur...

buda benden kızlar dr uma göre 8.haftamın içindeyim 7+4 henüz normal bir göbiş :)))her ay bu siyah elbiseyle resim çekilmeyi düşünüyorum bu arada resmi çeviremedim kızlar kusura bakmayın biraz boynunuz ağrıcak:))

Son düzenleme:

he heeee masalllah ozpolat. ben de yani senin gibiyim su an. ben 8+3 veya 4 falanim:)) kocaman olcak gobusler o zaman bunlara bakip gulucez bence ehehehe

he heeee masalllah ozpolat. ben de yani senin gibiyim su an. ben 8+3 veya 4 falanim:)) kocaman olcak gobusler o zaman bunlara bakip gulucez bence ehehehe

1 ay arayla çekicem iştearadaki farkıda daha net görürüm böle şimdi rahat rahat kalkıoz doğruluoz o günler geldiğinde ne yapıcaz koca göbeklerimizle merak ediyorum canım

hepinize maşaallah çoook güzel çıkmış göbişler
bende henüz bir şey yok hala dümdüz nerdeyse
bakalım benim göbek ne zman çıkmaya başlayacak

Eki Görüntüle 482437

10+0 akşam böyleyim sabah daha az....ama genelde koca göbekim:)))

kayraaa bu senin göbiş mi. maşallah maşallah 5 aylık gibi demii bana büyük göründü.gerci 2 ay sonra benimki nasıl olcak bakalım.iç karın küçük olunca cabuk cıkıyormus galiba benimki de küçük o zaman yemek yediğimde filan hemen cıkar.Allah tamamına erdirsin inş.
bütün hamişleri

seniki baya erken çıkmış canım çok tatlı maşallah :nazar.

Eki Görüntüle 482591

işte 2 aylık göbişim her ay buraya göbişimi ekliyeceğim bakalım ne kadar fark edecek.

senin göbek benim şu anki halimle aynı maşallah canım

geçen yaz göbeğim olmasın bikini yakışmaz diyorsum bu yaz göbeğim çıksın diye dertleniyorum

Kızlar göbüşlerinize bayıldım..Benim daha göbeğim çıkmadı..
Aslında hemen çıksın da istemiyodum.Daha tatile gideceğim
Utanırdım denize girmeye..

Ama sizinkileri görünce çok hoşuma gitti.Maşallah hepinizee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…