yok kız yaşlı değilde böyle biraz toplu ve olgun bekliyordum görünce şaşırdımBende 171 boy ve 60 kiloyum ama sen benden daha çıtır duruyon valla maşallah iyi vermişsin canım ya formülünü artık doğum yapınca bana da verirsin Rabbim ömür'üne de doğacak bebişine de uzun ömürler versin sağlıkla yaşasınlar inşallah
maşaallah maşaallah göbüşler büyümüşş
Benim göbüşte aldı başını gidiyoo
maşallah ya
Ya ama senın kalca fılan yok bende kalcada cıktı mıdemgobek aynı sen gıbı kalınlastı belım.
60 kıloydum sımdı 65 oldum 11.haftada.ya abartmıorumda yedıgımı nerden bı kılo anlamadım.
Resım mesım koymam benHele bı suru sıska var burda uyuzlarrrrrrrrrrrrrrrrr Ay bırde sıstımı dıyorlar sadece karnınız var beee..ben hemen sıskolastım.
maşaallah maşaallah göbüşler büyümüşş
benim göbüşte aldı başını gidiyoo
amin gülüm hepimiziii....tüm anne adaylarını...isteyenede tez vakitte nasip etsin rabbim....
sende koysana kız...maşaallah maşaallah göbüşler büyümüşş
Benim göbüşte aldı başını gidiyoo
maşallah ya
Ya ama senın kalca fılan yok bende kalcada cıktı mıdemgobek aynı sen gıbı kalınlastı belım.
60 kıloydum sımdı 65 oldum 11.haftada.ya abartmıorumda yedıgımı nerden bı kılo anlamadım.
Resım mesım koymam benHele bı suru sıska var burda uyuzlarrrrrrrrrrrrrrrrr Ay bırde sıstımı dıyorlar sadece karnınız var beee..ben hemen sıskolastım.
Eki Görüntüle 482515
buda benden kızlar dr uma göre 8.haftamın içindeyim 7+4 henüz normal bir göbiş :)))her ay bu siyah elbiseyle resim çekilmeyi düşünüyorumbu arada resmi çeviremedim kızlar kusura bakmayın biraz boynunuz ağrıcak:))
he heeee masalllah ozpolat. ben de yani senin gibiyim su an. ben 8+3 veya 4 falanim:)) kocaman olcak gobusler o zaman bunlara bakip gulucez bence ehehehe
hepinize maşaallah çoook güzel çıkmış göbişler
bende henüz bir şey yok hala dümdüz nerdeyse
bakalım benim göbek ne zman çıkmaya başlayacak
Eki Görüntüle 482591
işte 2 aylık göbişim her ay buraya göbişimi ekliyeceğim bakalım ne kadar fark edecek.
Eki Görüntüle 482515
buda benden kızlar dr uma göre 8.haftamın içindeyim 7+4 henüz normal bir göbiş :)))her ay bu siyah elbiseyle resim çekilmeyi düşünüyorumbu arada resmi çeviremedim kızlar kusura bakmayın biraz boynunuz ağrıcak:))
Eki Görüntüle 482591
işte 2 aylık göbişim her ay buraya göbişimi ekliyeceğim bakalım ne kadar fark edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?