Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bat iki gün geçti ama doktorum salı günü demişti test için beklemedeyim inşallah tutmuştur aşılamam. acaba yarın sabah test yapsam çıkmaz mı...

ay canım ya inşallah tutmuştur çok seviniyorum ben hamile haberleri alınca inşallah hepimiz mutlu oluruz bu ay...

o ağrılar oluyor canım benimde kasıklarmda olmuştu bi iki gün normal yani,yumurtan aşırıya ondan yasaklamıştır belki bize bugün yapmayın sonrasında gün aşırı yapın dedi..hayırlısı olur inş.

merhaba kızlar bat iki gün geçti ama doktorum salı günü demişti test için beklemedeyim inşallah tutmuştur aşılamam. acaba yarın sabah test yapsam çıkmaz mı...

canım aşılamanın 15.günü test istiyor dr.lar senin bide adetin geçmiş neyi bekliyorsun ben senin yerinde olsam hemen hastaneye gider acilden test isterdim

canım şimdi sizlerden bunları duyunca ben terredüt ediyorm benim dr.yumurtmın kaç tane olduğunuda söylemedi,çatlayıp çatlamadığınıda söylemedi,aşılamadan sonra kontrolede çağırmadı,sadece sonucu bildir dedi:26: bende o zaman bu kadar bilgiye sahip değildim sormadım.dr.çok ümitliydi sadece bunu biliyorm:13:bende 15.günü iple çekiyodum tam test yaptıracağm gece adet olduminş.senin haberini güzel alacaz

bence yinede kan testi yaptır çünkü bazı insanlarda kanama olsada hamile olabiliyormuş haberin olsun doktorda söylüyor yani
sen bilirsin ama

arkadaşlar devlet yapıyor ben malatya araştırma hastanesinde yaptırdım.ücret alınmıyor sadece araştırma da rapor yazdılar sonra adet in 12-13. günü ovitrella iğnesi yani çatlatma iğnesi yaptım bir gece önce yapılıyor bu iğne ertesi günü de sperm veriyor eşin yarım saate o spermlerin yıkanma işlemi oluyor ardından bu spermler ucu uzun bir enjektöre çekilip yumurtanın yakınına bırakılıyor.1 saat kadar yatıyorsun sonra evde istirahat 12 gün sonra test yapılıyor.benim sonuç negatifti umarım sizinkiler pozitif olurda tüp bebeğe gerek kalmaz.size tavsiyem 3 defa aşılama yaptırın ama çok ara vermeden,olmazsa hemen tüp bebeğe başlayın zaman kaybetmeyin sakın

aşılama olan kızlar umarım bebişleriniz sizinledir,aşılama olacak kızlar umarım bebişler sizinle olucaktır :)))

bende artık adet olayım da aşılamama başlıyayım diyorum sizleri görünce hemen aşılama yaptırasım geliyo,umarım 3.aşılamam tutar bat ım 15-16 mart.....

içinizi ferah tutun,olucak inşallah.......

Bitanemm hayırlısıyle reglini olur da başlarsın inşallah.. Bu sefer güzel haberlerle gelirsin.Bak benim olmadığını düşünüyorm net yani ama Rabbimden umut kesilmez yine de dua ediyorum mesela dün gece istem dışı bilinçaltı olarak hep sola yatmışım sola yatmak iyi derler ya ben olumsuz düşünsemde bilinçaltımda acabalar var dikkat ediyor insan öyle ya da böyle hayırlısı en az stresle bu zamanı atlatmak istiyrum yoksa beklemek çok zor olur.

kızlar aşılama için gidiorum şimdi benm ıcın dua edermısınız

kızlar merhaba bugun doktora gıttım birsürü yumoşlarım oluşmuş hem sagda hemde solda ılaca guzel yanıt vermıs yumrtaların dedı doktorum çarşamba gunu yıne cağırdı bide matofin 500 verdi aranızda matofin kullanan varmı acaba yumurtalıklar için iyi geliyomuş bu ilac bilen varmı

Merhaba

Çok sevindim iğneye cevap vermene bende yarın gidicem bakalım ne durumda benimkiler. Gonal'ı kesti o zaman ÇArşamba aşılama için mi çağırdı yoksa yine kontrol mü

Merhaba

Çok sevindim iğneye cevap vermene bende yarın gidicem bakalım ne durumda benimkiler. Gonal'ı kesti o zaman ÇArşamba aşılama için mi çağırdı yoksa yine kontrol mü

yok kesmedi aslında bı dozluk ıgnem kalmıstıgunluk 150 doz vuruluyorum ıkı kere kullanıyım dıye yıne verıcektı 150 doz vurulayım dıye carsambaya kadar vurucaktım carsamba gunude catlatma ıgnesı vurulucaktım 18mm geldıyse ama eşim yurtdışına gıdıyo iş için cuma gunu akşam gelıcek normalde carsamba ıgnem vurulcektı ama eşim olmayınca evdekı iğnemı 150 doz kalmıstı 75 vurcam salı carsamba carsamba tekrar gıdıcem yumurta kontrolune ınsallah 18 mm olmaz olursa yandık eşım yok cunku yanı persembe gunu ıgne vurulmem lazım bakalım cok karısık nasıl yapcaz bılemıyorum ınsallah senınkılerde guzel gelısmıştır dua edıcem senın ıcın canım hersey gonlumuzce olsun

Hayırlısı olsun canım Bende senin için dua ediceğim. İnş. 18 mm olmaz dediğin gibi o kadar uğraş boşa gitmesin. Benimde bugün 75 dozun sonu ilaç bitiyor normalde. Desene şimdide heyecanla çarşambayı bekleyeceğiz :) İnsan heyecanlanıyor birde ilk olunca ne olacak nasıl olacak diye Birde bunun bekleme süresi olacak

evet hıç sorma heyecanlıyım bekleme suresınde dahada heyecanlı olucaktır sen yarınmı gıtcen carsambamı pekı aşılamamız aynı zamana denk gelebılır ben senden bıgun onceden gıdıyodum cunku sımdı aynı gune denk gelebılır guzel haberlerını beklıyorum stres yapmayalım :)

:26: seropheneyi 5 gün kullanıyosun nasıl hepsini bitirdin anlamadım. günde 1 tane yuttum ben, 5. gün başladım 5 gün yuttum.

doktorun hiç önemsememiş sanki canım, yumurtanın çatlaması lazımki içerdeki yumurtayı serbest bıraksın döllensin.pazar gunude ilişkiye girin yinede dedi. sonucu haber ver ne demek. benim yumurtam iinatçı, kızımda iken bazen çatlama iğnesinden 5 gün sonrada çatlayabiliyordu oyüzden tekrar çağırdı ama yumurtam çatladı sanırım yinede gitcem. başka doktor araştırsan keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…