merhaba kızlar bat iki gün geçti ama doktorum salı günü demişti test için beklemedeyim inşallah tutmuştur aşılamam. acaba yarın sabah test yapsam çıkmaz mı...
benim ki 75 likti 7 tane kalcadan yaptırdım daha ben tahmini 30 diyorum canım bende pko var ilk igne tedavim dr asırı uyarılmış dedi kaç yumurta olmuş dedim okadar sasırdı ki yüzü hala gözümün onunde okadarw cok ki sayamadım dedi bidaha sordum tahmini 25 40 arası dedi asılamamı iptal etti önce snra 4 gün ilaçsız bekleyelim sönsünler dedi en son gittigimde hiçbisey demedi direk asıladı yumurtalara bile bakmadı sordum sönmüştür dedi bugun 4. günüm ama belim karnım okadar agrıyor ki sanki adet olucam korkmaya basladım zaten asılamadan sonra bize sonuç belli olana kadar ilişki yasak dedi
merhaba kızlar bat iki gün geçti ama doktorum salı günü demişti test için beklemedeyim inşallah tutmuştur aşılamam. acaba yarın sabah test yapsam çıkmaz mı...
Selam kızlarrrr ben geldimmm
cuma sabahı iğnemi oldum, dünde tekrar yumurtanın durumu için ultrasonla baktı doktorum ve inatçı şey hala duruyordubiraz zedelemeye çalıştı yumurtayı,sarsılırsa daha çabuk çatlar diye. 12 dede aşılamamı oldum.15 dk. masada, 1,5 saatte yattım orada sedyede. kızımda hiç ağrı ve leke olmamıştı ama bu seferki farklıydı. şuan hala ağrım var, yumurtam çatladımı bilmiyorum ama salı günü gidip tekrar gel bakalım yumurta çatlamadıysa tekrar işlem gerekebilir dedi.duruma göre tekrar aşılama gerekebilecek. dün karnım taş gibiydi bir türlü rahat olamadım nedense ama uykudanmıdır bilmiyorum bugün daha iyiyim.Antibiyotik verdi 5 gün yutucam, enfeksiyon riskine karşı. Allahım hepimizin çabasının karşılığını versin, kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim.
bende aynı oldum bu kez canım, kızımda hiçç birşey hissetmemiştim şimdi ağrım var hala. umarım yumurtamda çatlamıştır
aminn canım, Allahım sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere...
hayırlı olsun canım, inşallah hepimiz birden güzel haberleri beraber veririz buradan..
Daha dün oldum canım aşılamayı, tekrar muyene olcam için test gününü söylemedi ama ben 16. gün yaptırırım(daha fazla bekleyemem:)) kızımda 16. gün yaptırmıştık. hiç umudum yok yumurtamın bana oynadığı oyun yüzünden ama en iyisini rabbim bilir. inşallah o ol der de, olurgünlerdir yumurtamın yaptığı baskı ve ağrı yok belki gece çatlamıştır, sancılı olduğum için ağrıları ayırt edemedim.hep beraber burada coşalım güzel haberlerimizle inşallah
canım şimdi sizlerden bunları duyunca ben terredüt ediyorm benim dr.yumurtmın kaç tane olduğunuda söylemedi,çatlayıp çatlamadığınıda söylemedi,aşılamadan sonra kontrolede çağırmadı,sadece sonucu bildir dedi:26: bende o zaman bu kadar bilgiye sahip değildim sormadım.dr.çok ümitliydi sadece bunu biliyorm:13:bende 15.günü iple çekiyodum tam test yaptıracağm gece adet olduminş.senin haberini güzel alacaz
nasıl yanii sana arka arkaya ik aşılama mı yapacaklar o nasıl oluyor ki varmış bir kere daha duymuştum öyle yapan doktorlar yumurtanın çatlaması belli olmaz diye mi acaba ama zaten sperm en az 48 saat yaşıyor o arada yumurtlama olursa yine de yakalar diye düşünüyorum ama benimde aşılamadan bir gün sonra sabah kalkma acayip akıntı geldi aynen yumurtlama akıntısı ama çok çok yoğundu kanama zannettim ilk yanii öyle boşaldı acaba geç mi çatladı bilmiyorum ki bugünde belim de ağrı var baya ancak mı çatlıyor acaba ya da iki yumurtam vardı biri başka biri başka zamanda mı çatladı bilemiyorum dr aramadım hiç arasa mıydım acaba.
Evet 1 gün arayla iki aşılama istedim. Bende duymuştum böyle Birşey olabileceğini. Şu anda ankaradayım. Ama Doğu'da görev yapıyorum. İşi birazda garantiye almak istedim. Ha deyince gelemiyorum. Ama herşey allahımdan yarın yine aşılamam var. Gerisini Rabb'imden istiyorum. Senin kaçıncı gün?
canım bende evleneli 4 yıl olacak 3 yıldırda benim olmuyor durumumuz aynı eşimde bende problem yok benim yaşta 29 olacak eşimin 30 zaman akıp gidiyor
aşılama işlemleri nasıl oluyor canım devlet yapmıyormuş ama anlaşmalı özel hastanede yapılıyormuş ama özel hastanelerin aşılamayı prosedüre göre yapıp yapmamasından korkuyorum rapor filan istiyorlar mı?tıp fakültesi aşılamayı yapıyor mu?bilen arkadaşlar aydınlatın beni nolur ya
canım rabbim sanada banada tüm isteyenlerede versin inşallah hayırlısıyla
nasıl yanii sana arka arkaya ik aşılama mı yapacaklar o nasıl oluyor ki varmış bir kere daha duymuştum öyle yapan doktorlar yumurtanın çatlaması belli olmaz diye mi acaba ama zaten sperm en az 48 saat yaşıyor o arada yumurtlama olursa yine de yakalar diye düşünüyorum ama benimde aşılamadan bir gün sonra sabah kalkma acayip akıntı geldi aynen yumurtlama akıntısı ama çok çok yoğundu kanama zannettim ilk yanii öyle boşaldı acaba geç mi çatladı bilmiyorum ki bugünde belim de ağrı var baya ancak mı çatlıyor acaba ya da iki yumurtam vardı biri başka biri başka zamanda mı çatladı bilemiyorum dr aramadım hiç arasa mıydım acaba.
Evet 1 gün arayla iki aşılama istedim. Bende duymuştum böyle Birşey olabileceğini. Şu anda ankaradayım. Ama Doğu'da görev yapıyorum. İşi birazda garantiye almak istedim. Ha deyince gelemiyorum. Ama herşey allahımdan yarın yine aşılamam var. Gerisini Rabb'imden istiyorum. Senin kaçıncı gün?
canım benim mantığım almıyor bir gün arayla aşılamayı hemen ertesi gün olsa neyse bir derece ama zaten çatlatma iğnesi vuruluyoruz ve 36 saat sonra yumurta çatlyor o zaman zaten aşılama yapılıyor, ve yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşayabiliyor. Yani bir gün arayla yapınca 2. günü olmuş oluyor yumurta etkisini kaybetmiyor mu hem sperm zaten en az 48 saat yaşayabiliyor başka yaptıranlarda var ama ne bileyim. Umarım hayırlısı olur işe yarar bebeğin gelir valla ancak yaşayan biliyor nasıl birşey olduğunu beklemenin. Ben çok sakinim bu sefer az bir heyecan var tabi ama olumsuz birşeye hazırım.
aşılama olan kızlar umarım bebişleriniz sizinledir,aşılama olacak kızlar umarım bebişler sizinle olucaktır :)))
bende artık adet olayım da aşılamama başlıyayım diyorum sizleri görünce hemen aşılama yaptırasım geliyo,umarım 3.aşılamam tutar bat ım 15-16 mart.....
içinizi ferah tutun,olucak inşallah.......
canım benim mantığım almıyor bir gün arayla aşılamayı hemen ertesi gün olsa neyse bir derece ama zaten çatlatma iğnesi vuruluyoruz ve 36 saat sonra yumurta çatlyor o zaman zaten aşılama yapılıyor, ve yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşayabiliyor. Yani bir gün arayla yapınca 2. günü olmuş oluyor yumurta etkisini kaybetmiyor mu hem sperm zaten en az 48 saat yaşayabiliyor başka yaptıranlarda var ama ne bileyim. Umarım hayırlısı olur işe yarar bebeğin gelir valla ancak yaşayan biliyor nasıl birşey olduğunu beklemenin. Ben çok sakinim bu sefer az bir heyecan var tabi ama olumsuz birşeye hazırım.
Doktor bana yumurta çatladıktan sonra 3 gün döllenebilir dedi. Ultrasonlar baktı, Cumartesi günü aşılamadan sonra sabah çatlamış dedi günleri sayınca bugünü kurtarıyordu. Eşim bugün yine sperm verecek. Benimde kafam çok karışık, ama ilk çocuğumdaki doktorum güveniyorum, ya da güvenmek istiyorum. Allah hiçbirimizi daha fazla bekletmesin. Bugün 3. Gün normal yaşantıma devam ediyorum. Zor bir sınav veriyoruz. Allah beterinden korusun. Kaçıncı günün bilmiyorum ama bir an önce annelik duygusunu tadarsın inşallah.
kızlar merhaba bugun doktora gıttım birsürü yumoşlarım oluşmuş hem sagda hemde solda ılaca guzel yanıt vermıs yumrtaların dedı doktorum çarşamba gunu yıne cağırdı bide matofin 500 verdi aranızda matofin kullanan varmı acaba yumurtalıklar için iyi geliyomuş bu ilac bilen varmı
Merhaba
Çok sevindim iğneye cevap vermene bende yarın gidicem bakalım ne durumda benimkiler. Gonal'ı kesti o zaman ÇArşamba aşılama için mi çağırdı yoksa yine kontrol mü
yok kesmedi aslında bı dozluk ıgnem kalmıstıgunluk 150 doz vuruluyorum ıkı kere kullanıyım dıye yıne verıcektı 150 doz vurulayım dıye carsambaya kadar vurucaktım carsamba gunude catlatma ıgnesı vurulucaktım 18mm geldıyse ama eşim yurtdışına gıdıyo iş için cuma gunu akşam gelıcek normalde carsamba ıgnem vurulcektı ama eşim olmayınca evdekı iğnemı 150 doz kalmıstı 75 vurcam salı carsamba carsamba tekrar gıdıcem yumurta kontrolune ınsallah 18 mm olmaz olursa yandık eşım yok cunku yanı persembe gunu ıgne vurulmem lazım bakalım cok karısık nasıl yapcaz bılemıyorum ınsallah senınkılerde guzel gelısmıştır dua edıcem senın ıcın canım hersey gonlumuzce olsun
Hayırlısı olsun canım Bende senin için dua ediceğim. İnş. 18 mm olmaz dediğin gibi o kadar uğraş boşa gitmesin. Benimde bugün 75 dozun sonu ilaç bitiyor normalde. Desene şimdide heyecanla çarşambayı bekleyeceğiz :) İnsan heyecanlanıyor birde ilk olunca ne olacak nasıl olacak diye Birde bunun bekleme süresi olacak
:26: seropheneyi 5 gün kullanıyosun nasıl hepsini bitirdin anlamadım. günde 1 tane yuttum ben, 5. gün başladım 5 gün yuttum.Merhaba arkadaşlar bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim :) doktorum bana Serophene ve Dekort verdi ilaç olarak ben Serophene yi bugün bitirdim...Dekortta 1 kaç tane kaldı..Dekortun reçetesini okuyorum yumurtayla gebelikle hiçbir ilgisi yok anlamadım yani Dekortu kullanıp ne işe yaradıgını bile var mı?
canım şimdi sizlerden bunları duyunca ben terredüt ediyorm benim dr.yumurtmın kaç tane olduğunuda söylemedi,çatlayıp çatlamadığınıda söylemedi,aşılamadan sonra kontrolede çağırmadı,sadece sonucu bildir dedi:26: bende o zaman bu kadar bilgiye sahip değildim sormadım.dr.çok ümitliydi sadece bunu biliyorm:13:bende 15.günü iple çekiyodum tam test yaptıracağm gece adet olduminş.senin haberini güzel alacaz
:26: seropheneyi 5 gün kullanıyosun nasıl hepsini bitirdin anlamadım. günde 1 tane yuttum ben, 5. gün başladım 5 gün yuttum.
Doktorum seropheneyi günde 2 tablet alıcagımı söyledi ben de öle yaptım çarşamba günü başladım serophene dün de bitti...Peki dekortu hiç kullandınız mı? recete de gebelikle ilgili birşey yazmıyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?