Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Anladım canım, bende 10 gün yuttun sandım şaşırmıştım :) dekort hiç kullanmadım ama o diğer ilacın herhangi bir yanetkisine karşı koruma amaçlı vermiş olabilir. yada olası birşeye karşı yazmıştır.

Son düzenleme:

Canım ben yarın gidicem kontrole Sen benden 1 gün önde gidiyorsun Evet aşılamamız aynı güne denk gelebilir hayırlısı olur inş dediğin gibi stres yapmayalım Az sonra son iğnemi yapıcam ve yarın doktordayım :)

Hayırlısı ile hepimiz mutlu sona ulaşırız inş herkesten güzel haberler bekliyoruz

kızlar bende haberler kötü, cuma günü başlayan kahve telvesi şeklindeki akıntım hala devam ediyor. sabah doktora gittim ve dış gebelik oluşmuş olabileceğinden şüphelendi. bhcg istedi... sonuç akşam çıkacak, Allah korusun eğer dış gebelikse çok zorlu bir tedavi dönemi beni bekliyor, aşılama bebek herşey uzun süre ertelenecek. ne olur dua edin bhcg değerim gebelik şüphesi oluşturmasın sonuç akşam 5te belli olacak, size de yazarım

İnşallah korktuğun gibi değildir. Allah yardımcın olsun Dualarımız seninle

İnşallah tersi olur, güzel haberlerle mutlu et burada hepimizi, dualarım seninle canım.

İnşallah korktuğun gibi değildir. Allah yardımcın olsun Dualarımız seninle

İnşallah tersi olur, güzel haberlerle mutlu et burada hepimizi, dualarım seninle canım.

çok teşekkür ederim kızlar yaaa çok korkuyorum
Rabbim inşallah yüzüme bakar, artık daha fazla sorumla boğuşmak istemiyorum...
Rahim ağzı yarasıydı vs derken zaten tedavilerle uğraştım durdum... tam aşılamaya başlayacakken bu olmasın

ınsallah hersey dıledıgın gıbı olur .

kuzum canım bidenem artık şunu yapmıcam çok fazla kafaya takmıcam,inanki kendimize çok fazla baskı yapıyoruz.sende bi yapabilsen,artık çevrenin lafından canım yanmıyo önceden millet ne dedi acaba bana ne diyolar diyodum ama beni yaratan Allah bana nasip etmedi şimdiye kadar belkide hiç etmicek,bunu biz istemedik ki!!!!!!!!!!

buda bizim sınavımız işte,artık kanayan yaran olmasına izin verme,birisi bana sorsa bebeğin neden olmuyo dese ne bilim rabbim nasip etmiyo derim,sende biraz güçlü ol,dik dur en önemlisi kendini bu şekilde yaparak yıpratma,aşılaman tutmayabilir inşallah tutarda,tutmazsada senin yapıcan bişey yokki bu konuda sen tedbirini aldın takdir de Allahın........

hiç ama hiç üzme kendini bende aşılama yaptırim diyorum ama çok ta damarım atmıyo 3.aşılamam olucak benimde sırf 3 hakkımıda yaptırayım diye,biliyorum oda tutmucak,tüp bebekten umutluyum inşallah....

buzinim canım arkadaşım ne olursun çok güçlü ol,dualarımdasınız hepinizde,olucak inşallah yeterki kendine inan ve güçlü ol....

canımmmmmmmmmmmm çok şaşırdım yaa

rabbim inşallah öyle bişey yoktur,ilk okuduğumda acaba yerleşme kanaması mı dedim,ama dr dış gebelik demiş tüh yaaaa,,bir saat sonra sonucun iyi olur inşallah kuzum,güçlü ol,güçlü dur ki her sorunla başa çıkabilesin canım benim

bide dış gebelik olsa sen bu kadar rahat duramazsın çok ağrın olur,şuan nasılsın?ağrın var mı?

yok leylacım işte garip olan da o, ne hamilelik belirtim var ne de ağrım... zaten daha regl zamanım bile gelmedi, biliyorsun seninle aynı zamanda bekliyorum. dış gebelik topiklerinde okudum, onların kanaması benimkiyle aynı ama genelde bat geçtikten sonra olmuş, benimki başladığında daha adetime 1 hafta vardı. hayırlısı ne ise o olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden

anlaıdm her doktorun yöntemi farklı tabii. Benim aşılama gününü sayarsak 4. günüm bekliyoruz sakinim öbürüne göre baya işyerinde de kafam dağılıyor öyle işte. Daha çok zaman var stres yaparak geçmez zaten.

kızlar aşılama için gidiorum şimdi benm ıcın dua edermısınız

canım Rabbim kolaylıklar versin hemencecik olsun bitsin bebeğin gelsin inşallahhh

canım her kahverengi akıntı dış gebelik demek değildir ki dur bakalım birçıok nedeni olabilir hele bir sonuç çıksında canım üzme kendini. Haberdar et bizi ama.

canım valla bende rahatım ya arada tabii ki düşündükçe heyecanlanıyorum insanın elinde değil ama stres sürekli düşünme, odaklanma yok öbürüne göre daha sakinim o ilkti hiç tecrübem yoktu herşeyi belirti sanıyorsun o zaman şimdi hiç taklılmıyorum aynen öyle birşey diyen eden olursa da Rabbim nasip etmedi hayırlısı böyleymiş der çekilirim eşimde öyle diyor olmazsa olmaz napalım dünyanın sonu değil ya ben senin için evlendim diyor ondan yana içim rahat yanii ama gerçekten yok oldu mu olmadı mı durumlarım yok sadece ilk olumsuzluktan dolayı umut bağlamıyorum hayırlısı hakkımızda. Ben de tüp bebekten umutluyum ona da çok hazırım o da aşılamanın bir benzeri bunu yaptırarak ona hazırladık aslında iğneler falan bir tek farkı doz biraz daha fazla tutunması için başka ilaçlarda kullanılıyor ve yumurta toplama işlemi var fazladan onu da anesteziyle yapıyorlar şurada tutmazsa 3 ay daha beklicem yaza tüp yapıcam senelerdir bekliyorum 3 ay mı bekleyemeyeceğiz dimi ama

Son düzenleme:
canım yoğunluktan bakamıyordum topiğe noldu tam da anlayamadım. kontole gittiğinde mi söyledi doktorun dış gebelik şüphesini. bugünmü çıkacak betan. daha önceki değerlerin kaç? inşalah öyle bir şey yoktur tertemiz çıkar sonucun ve bebeğin seninledir aşılamaya gerek kalmadan gelmiştir meleğin canım yaaaa. hayırlı haberlerini bekliyorum

doktorumla konuştum kızlar,
şükür ki bhcg negatif dış gebeliği düşündürecek bir durum yok şuanda...artık regli bekliyoruz, inşallah düzgünce olurum, perşembe günü gelmesi lazım

canım birkaç gündür kahve telvesi gibi akıntım vardı, bugüün kontrole gittim, doktorum şüplendi ama kan testi negatif çıktı neyse ki... tam tedavi öncesinde zor olacaktı yoksa onunla uğraşmak. şimdi adet gelsin diye bekliyorum.

tatlım aşılaman hayırlı olsun inşallah meleğin seninledir test günün ne zaman bir şey söyledimi doktorun? güzel haberlerini okurum inşallah bu topikte. öptüm

Tşkr ederim cnm saol :) artık yarın kontrolm var sorucam doktora nıe verdı die?Burda 1 tane özel hasthane var oda devlet gibi çok kalabalık 3-4 kişi giriyor bir muayeneye biri üstünü giyerken dieri soyunuyor ben bu duruma sınır oluyorum başka gidecek bi yerde yok napcagımı bilmiyorum vallhi...sıkıntımı paylaşım dedim kusura bakmayın ...

ay evet canım ya sevindim o zaman inşallah tertemiz bir sayfa açarız birlikte.. ben de bekliyorum bakalım reglimi. aynı zamanlarda olacağız seninle. sonucumuz da pozitif olsun kırklarımız karışsın inşallah

hadi inşallah canım yaa, ilk defa regl olmayı 4 gözle bekliyorum...inşallah Rabbim hepimize nasip eder

kızlar bu aşılama tutmadı sabah test yaptım negatif çıktı. öğlenleğin de kırmızılar geldi aşılamanın 14. günüydü... doktorumu aradım adet bitiminde çağırdı yine mi aşılama yapacak bilmiyorum... yaaa bi de maddi yönden de sıkıntıya sokar eğer bu ay da aşılama olursa bilmiyorum ne yapacağım çok üzüldüm ya çok istemiştim

Üzülme canım moralini güzel tut kendini de eşini de üzme...doktorun çagırdıysa git...inşlh bebegine en kısa zaman da kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…