- 10 Mart 2013
- 36
- 1
- 86
bence yinede kan testi yaptır çünkü bazı insanlarda kanama olsada hamile olabiliyormuş haberin olsun doktorda söylüyor yani
sen bilirsin ama
Bende 1 Mart'ta aşılama oldum.Cumartesi 7.gündü,fortel ile test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm.Şimdi az bir umutla ayın 16 sını bekliyorum.Bir daha bu sürece girmek yorucu.Daha ziyade kullanılan onca hormon içerikli ilaç korkutuyor beni
haklısın canım olsun diye nelere katlanmıyoruz ki fazlasıyla hormon alıyoruz,iğneydi derken nelerin üstesinden geliyoruz,Allahtan eşlerimiz anlayışlı,bende 3.aşılamamı olduktan sonra tutmazsa laparaskopi ve histeraskopi yaptırıcam temiz çıkarsa hemen tüp bebek denicem inşallah..
bilmiyorum buzinim olmasına bi engel yokken olmaması insanı çok yıpratıyo(( hayırlısı olsun canım ne diyelim...
doktorumla konuştum kızlar,
şükür ki bhcg negatifdış gebeliği düşündürecek bir durum yok şuanda...artık regli bekliyoruz, inşallah düzgünce olurum, perşembe günü gelmesi lazım
tatlım aşılaman hayırlı olsun inşallah meleğin seninledirtest günün ne zaman bir şey söyledimi doktorun? güzel haberlerini okurum inşallah bu topikte. öptüm
kızlar bu aşılama tutmadı sabah test yaptım negatif çıktı. öğlenleğin de kırmızılar geldi aşılamanın 14. günüydü... doktorumu aradım adet bitiminde çağırdı yine mi aşılama yapacak bilmiyorum... yaaa bi de maddi yönden de sıkıntıya sokar eğer bu ay da aşılama olursa bilmiyorum ne yapacağım çok üzüldüm ya çok istemiştim
kızlar bu aşılama tutmadı sabah test yaptım negatif çıktı. öğlenleğin de kırmızılar geldi aşılamanın 14. günüydü... doktorumu aradım adet bitiminde çağırdı yine mi aşılama yapacak bilmiyorum... yaaa bi de maddi yönden de sıkıntıya sokar eğer bu ay da aşılama olursa bilmiyorum ne yapacağım çok üzüldüm ya çok istemiştim
çok şükür canım ya valla bende rahatladım,kız inşallah yerleşme kanamasıdır...
kızlar gunaydın aşılama yapan arkadaslarıma bişi sorcam adetın 1, gunu dahıl sayıp adetle bırlıkte kacıncı gun asılama yaptıklarını ogrenebılırmıyım yani örnegin benım adet gunum martın 5 yanı bugun adetımın 8 gunu bugun asılama yapmıs olsaydım adetımın 8 gunu olmus oluyordu sızın adetınızın kacıncı gununde asılama oldu bilgi verebılırmısınız
arkadaşlar selam ben yeni üye oldum gerci 1 aydır sürekli okuyorum yazılanları şimdi benım ilk aşılamam olucak fakat adet olmam beklenıo ve düzensiz nisanın başı gibi zannedıosam aşılamam olucak bu aşılama öncesi incir kürünü uygulayan warmı adet süresince ama yumurta uyarıcı hapla birlikte kullanılsa bi problem yaşanırmı acaba ?
benimki 15. gün oldu canım. ama senin yumurta performansına bağlı bu. bugün tekrar gitcem kontrole umarım yumurtam çatlamıştır:18:kızlar gunaydın aşılama yapan arkadaslarıma bişi sorcam adetın 1, gunu dahıl sayıp adetle bırlıkte kacıncı gun asılama yaptıklarını ogrenebılırmıyım yani örnegin benım adet gunum martın 5 yanı bugun adetımın 8 gunu bugun asılama yapmıs olsaydım adetımın 8 gunu olmus oluyordu sızın adetınızın kacıncı gununde asılama oldu bilgi verebılırmısınız
slm canım daha nisana var sogan kürünü denedinmi adetini hemen getirir. inci kürünü uygalasan kanımca bişi olmaz ama zaten sana yumurta büyütücü ilaç verecek gerek yok ben yum. büyütücü ilaç kullanırken yani igneden bahsediyorum arı poleni arı sütü bal tarçın çörek oltu karşışmı kullanıyodum haddinden fazla yumurta oldu belki igneden belki karışımında etkisi olmuştur ama sana tavsiyem igneyle büyütüceksen kullanma derim klomen falanla zaten en fazla 2 tane yumurta oluo kullansan bişi olmaz çünkü klomenle bende incir suyu içmiştim zararı olamdı kolay gelsin
benimki 15. gün oldu canım. ama senin yumurta performansına bağlı bu. bugün tekrar gitcem kontrole umarım yumurtam çatlamıştır:18:
selam pembegri ben 22 şubatta adet oldum 5 martta aşılama yapıldı tahmini 10-15 gün arası yapılıyor ama tabi bu senin yumurtalıklarının durumunada bağlı Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?