Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 1 Mart'ta aşılama oldum.Cumartesi 7.gündü,fortel ile test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm.Şimdi az bir umutla ayın 16 sını bekliyorum.Bir daha bu sürece girmek yorucu.Daha ziyade kullanılan onca hormon içerikli ilaç korkutuyor beni

bence yinede kan testi yaptır çünkü bazı insanlarda kanama olsada hamile olabiliyormuş haberin olsun doktorda söylüyor yani
sen bilirsin ama

canım yaptırmadım ama ben aşılama olalı 3 ay oldu yani malesef hamile değilm(

haklısın canım olsun diye nelere katlanmıyoruz ki fazlasıyla hormon alıyoruz,iğneydi derken nelerin üstesinden geliyoruz,Allahtan eşlerimiz anlayışlı,bende 3.aşılamamı olduktan sonra tutmazsa laparaskopi ve histeraskopi yaptırıcam temiz çıkarsa hemen tüp bebek denicem inşallah..

bilmiyorum buzinim olmasına bi engel yokken olmaması insanı çok yıpratıyo(( hayırlısı olsun canım ne diyelim...

Son düzenleme:
çok şükür canım ya valla bende rahatladım,kız inşallah yerleşme kanamasıdır...

Son düzenleme:
canım üzülme inşallah bir sonraki aşılaman tutar,benim aşılamalarım üst üste oldu yani ara vermedim istersen yaptır hemen bu ay,bide ne kadar tutuyo senin aşılaman?

Kızlar çocuk tedavisi için kadun doktoru varmı? tavsiye edebileceğiniz Başakşehirde.

hmmm hiç bi bilgim yok kuzum,bu topikte olurmu bilmiyorum ama diğer topikleri de bi araştır

Son düzenleme:

canım çok erken yapmışsın testi 7. günde çıkmasına zaten imkan yok regl gününde ancak çıkar o da silik çıkar daha yanii bekle sabret biraz stres yapma böyle.

inşalla tutar gerek kalmaz canım. Herşey bebiş için moral olarak hazır olduktan ve tevekkül ettikten sonra aşılamayacak zorluk yok bence.

doktorumla konuştum kızlar,
şükür ki bhcg negatif dış gebeliği düşündürecek bir durum yok şuanda...artık regli bekliyoruz, inşallah düzgünce olurum, perşembe günü gelmesi lazım

neyse canım sevindim dış gebelik olmasından daha iyi yanii. Gelsin hayırlısıyıla reglin..

tatlım aşılaman hayırlı olsun inşallah meleğin seninledir test günün ne zaman bir şey söyledimi doktorun? güzel haberlerini okurum inşallah bu topikte. öptüm

sağol bitanemm test günü için dr geçen sefer 10. günü demişti gittim negatif çıktı stresi falan da cabası beklerken zaten 12. günü de regl olsum bu sefer beklicem biraz canımm ama inan umudun var mı desen yok yanii sırf aman yaptırayım da aklımda kalmasın diye yaptırdım yine de belli olmaz tabii.

canım rahmine falan bakacaktır hemen yapmayabilir genelde bir ay ara veriliyor bizdede ara verdirdi dr gerçi ben iki ay ara verdim dr hemen dese bile sen bir ay ara vermek istiyorum diyebilirsin öyle bir insiyatifin var. Allah hayırlısını versin gülüm bak hepimiz bekliyoruz.

üzüldüm ben de... ama elden gelen birşey yok kısmet işte...

istersen 1 ay ara ver canım ya, doktorun illa yapacağız demez, maddi manevi iyi gelir belki

çok şükür canım ya valla bende rahatladım,kız inşallah yerleşme kanamasıdır...

sanmam leylacım ya, adetimin 23. günü başladı lekeler, yerleşme kanaması için çok erken, üstelik benimki 5 gündür sürüyor. tek dileğim zamanında regl olmak

kızlar gunaydın aşılama yapan arkadaslarıma bişi sorcam adetın 1, gunu dahıl sayıp adetle bırlıkte kacıncı gun asılama yaptıklarını ogrenebılırmıyım yani örnegin benım adet gunum martın 5 yanı bugun adetımın 8 gunu bugun asılama yapmıs olsaydım adetımın 8 gunu olmus oluyordu sızın adetınızın kacıncı gununde asılama oldu bilgi verebılırmısınız

arkadaşlar selam ben yeni üye oldum gerci 1 aydır sürekli okuyorum yazılanları şimdi benım ilk aşılamam olucak fakat adet olmam beklenıo ve düzensiz nisanın başı gibi zannedıosam aşılamam olucak bu aşılama öncesi incir kürünü uygulayan warmı adet süresince ama yumurta uyarıcı hapla birlikte kullanılsa bi problem yaşanırmı acaba ?

selam pembegri ben 22 şubatta adet oldum 5 martta aşılama yapıldı tahmini 10-15 gün arası yapılıyor ama tabi bu senin yumurtalıklarının durumunada bağlı Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.

slm canım daha nisana var sogan kürünü denedinmi adetini hemen getirir. inci kürünü uygalasan kanımca bişi olmaz ama zaten sana yumurta büyütücü ilaç verecek gerek yok ben yum. büyütücü ilaç kullanırken yani igneden bahsediyorum arı poleni arı sütü bal tarçın çörek oltu karşışmı kullanıyodum haddinden fazla yumurta oldu belki igneden belki karışımında etkisi olmuştur ama sana tavsiyem igneyle büyütüceksen kullanma derim klomen falanla zaten en fazla 2 tane yumurta oluo kullansan bişi olmaz çünkü klomenle bende incir suyu içmiştim zararı olamdı kolay gelsin

benimki 15. gün oldu canım. ama senin yumurta performansına bağlı bu. bugün tekrar gitcem kontrole umarım yumurtam çatlamıştır:18:

canm şuanda soğan kürünü uyguluyorum adetım başlayınca incir kürüne gecicem bakalım herşeyin hayırlı olur inşllh cok teşekkürlerr

benimki 15. gün oldu canım. ama senin yumurta performansına bağlı bu. bugün tekrar gitcem kontrole umarım yumurtam çatlamıştır:18:

canım cevabın ıcın tesekuredrım dun doktora gıttıgım adetımın 7 gunuydu ve yumurtalıklarım 14mm olmustu yanı yarın 18mm olsursa normalde catlatma ıgnesı vurulcaktı ama eşım burda olmadıgı ıcın ılacları durdurduk oyuzden sordum klomen kullanırken adetımın 16, gunu catlıyodu cunku

selam pembegri ben 22 şubatta adet oldum 5 martta aşılama yapıldı tahmini 10-15 gün arası yapılıyor ama tabi bu senin yumurtalıklarının durumunada bağlı Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.

amin canım inşallah cevabın için tesekkurer benımkı cok hızlı gelısmıs ozamn daha 7, gunumde 14mm olmus.

Merhaba Bugün doktora gittim 3 gün daha gonal f 75 dozda devam dedi cuma tekrar kontrole gel dedi. Yumurtalardan en büyüğü henüz 10,5 mm çapında imiş o nednele iğneye devam. Bakalım cuma günü nasıl çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…