Aşılama 2013 Mart Ayında Aşılama Yaptıracaklar Kulübü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm hayırlı uğurlu olsun aşılaman. sıranı savdın sıra bize geliyor

Son düzenleme:

Dr bana aşılama için gün vermedi amapazartesi kontrolden sonra söyler herhalde. yumurtalar büyümüşse çatlatma yaparım o gün, 1-2 güne de aşılama olur. çarşamba falan muhtemelen.

ben özelde yaptırdığım için bi sayısı yok. ama 3ten sonra şa s fazla artmıyormuş. ben gene de bi 4. yü denemek istiyorum. inşallah gerek kalmaz
Bende özelde yaptırıyorum canım. hastanede çalışmıyor doktorum.ama 3ten sonra tavsiye etmiyor.. doktorun onay veriyorsa denemekten zarar gelmez dimi ama :) inşallah ozamana gelmeden hamiş kalırsın

cnm hayırlı uğurlu olsun aşılaman. sıranı savdın sıra bize geliyor
Bu ay mutmutlu olmamız dileğiyle inşallah toplu hamiş patlaması yaşanır topicte amiiinnnnnnnnnnn

inşallllaaaaah amiiiiinnnn

malesef benim aşılamamda tutmadı kızlar 18 martta aşılamam olmuştu gerçi 2 kere test yaptım negatif çıkmıştı ama yine de umut dünyası adet olmadım diye yinede bir umut bekliyordum. şimdi umut ta bitti 3 nisanda adet oldum. pek çok arkaadaşımın da tutmamış herkese geçmiş olsun diyorum. salı günü doktora gidiyorum ameliyat olacağım sanırım ben bu ay çünkü çok büyük kistlerim.. Alllah herkese yardımcı olsun

Kızlar daha öncede yazmıştım 2 sefer klomen kullandım ve sonuç olumsuz oldu.Tedaviye ara verdik panik atak geçirdim ve çoook kilo aldım.Şu an 85-87 arası.Benim gibi kilolu olup aşılama yaptıran var mı yardımcı olur musunuz? Zayıflamayı beklemem gerekir mi tekrar başlamak için??Lütfen yardım..

hayırlı uğurlu olsun bende yarın gitcem aşılamaya dün gece 11 de vurundum catlatma iğnemi el varis i kaçtane okudun bi sayısı var mı? bende ihlas suresi okuyorum tesbihle allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah (AMİN)

Geçmiş olsun canım, Umarım herşey yolunda gider

canım 707 defa diye okudum internette ama zaten 10 dk geçmeden 1000den fazla çekiliyor. ben cuma gecesi 707 tane okumuştum, ama aşılamaya girene kadarda sayısız çektim. sonuçta inanç sayıdan daha önemli. birde el varis değil "ya varis" olarak çek. yani ya varis dediğimizde "Ey varlığı devam eden, servetlerin hakiki sahibi" senden istiyorum demiş oluyoruz. Dua niyetine esma çekerken başına hep "ya" getirin. Rabbim tez zamanda dileklerimizi kabul etsin inşallah.

Birde hz. zekeriyya' nın duasını oku canım, internette bulabilirsin. ama Kuran-ı Kerim okumayı biliyorsan arapçasından oku. 3 tane sure içinde geçiyor.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım kur'an kerim den okurum evet ınanç meselesi çok heyecanlıyım yarın için yine umutlu bekleyiş günleri kapıda ;-)

bak ben de bunu bilmiyordum iyi oldu söylediğin. el mi ya mı karar veremiyordum.

bu arada kızlar, semaları tesbih çekerken çok tok karınlı olmak iyi değilmiş. makbul olan karnın aşırı tok olmamasıymış. bi internet sitesinde okumuştum. ama ben her zaman ayarını tutturamıyorum maalesef

saol canım teşekkür ederim inşaalah senden hayırlı haberler alırız baya ümitlenmiştim ama demekki çok umutlanmamak gerekir. burdaki arkadaşlarada bakarsak sanırım 2 kişi var bebek bekleyen aşılamada başarı oranı çok düşük arkadaşlar anladığım kadarıyla kimse çok umutlamasın olmuyor işte malesef çok üzgünüm kimse kusura bakmasın arkadaşlar inşallah isteyen herkesin olur aşılama biraz vakit kaybı gibi geliyor bana artık vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçmek lazım sanırım onun tutacağıda meçhul benim durumundaAllah herkesin yardımcısı olsun güç kuvvet ve sabır versin boynunu bükmesin

kızlar bi kötü haber de benden ( aşılamamın 10.gününde tüm umutlarım gitti maaleseff.. çok erken geldi ben de anlayamadım. sonuç:1 de 0 ;(((

kızlar bi kötü haber de benden ( aşılamamın 10.gününde tüm umutlarım gitti maaleseff.. çok erken geldi ben de anlayamadım. sonuç:1 de 0 ;(((

hayırlısı olsun cnm. neyse ki çok umutlanmadan kurtulmuşsun. ben 17. günde adetle birlikte öğrenmiştim. günlerce kesin gözüyle bakıp hayal kırıklığına uğramaktansa daha iyi erken öğrenmek.

evet canım doğru söylüyosun.ama yine de ilk defa farklı bişey denediğimiz için her ne kadar istemesemde bi beklenti oluşuyo.hayırlısı,elden bi şey gelmiyor

canım hiç korkma kilo varsa bebek yok diye bişey yok tabiki sen yine vermeye uğraş ama olmaz diye korkma! benim bi tanıdığım 100 kilo tek yumurtalıkla çok az bi şansı varken kendiliğinden hamile kaldı.

hayırlısı olsun canım üzülme nasip yokmuş demekki benimde aşılamanın 14.günü tam test yaptıracağım gün olmuştu,zaten bi dahada aşılamaya cesaret edemedim beklenti olunca daha yıkıcı oluyor çünkü

canım belli olmuyor ben aralıkta aşılama olmuştum 2-3 kişi hamile kaldı ama benim olmadınasip yokmuş.senin problemin ne çok ümitsizsin yaa üzüldüm

canım yaa senin bu kadar ihlaslı olman çok hoşuma gittiözelliklede babanın hatim okumasına bayıldım inş.bu kadar pozitifken senden güzel haberi alacazdualar kadar hiç birşey huzur vermiyor insana

evet canım yine nasip değilmiş.ama beklenti illaki oluyor.engelleyemiyorum ki kendimi.tüp bebeğe geçmeden olsun istiyorum ama olmuyo.tüp bebekte olmazsa başka seçeneğimiz kalmıyo çünkü.bu düşünce de çok geriyo insanı.delivere nin dediği gibi onun tutacağı da meçhul..... ;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…