2013 Mart Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

e bi kere adet olduysun sorun yok cnm inş senden güzel haberler alalımda umut olsun bana :) peki neler kullanyosun neler yapıyosun ?

Bende,

Allah nasip ederse, 4 mart 4. tup bebek tedavisine basliyorum.

Herseyin hayirlisi.... Hepimiz icin.....

Merhabalar bende 4 martta başladım uzun protokol lucrın kullanıyorum sizin uzun protokol mu? ne ilaç kullanıyorsunuz benim ikinci denemem olacak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

e bi kere adet olduysun sorun yok cnm inş senden güzel haberler alalımda umut olsun bana :) peki neler kullanyosun neler yapıyosun ?
İnşallah canım hepimiz için güzel haberlerimiz olsun inşaallaahh:)) ben adetin ikinci gününden. Sonra estrofem tablet ve folbiol la başladım15. Gün; estrofem tablet, progesteron,monodox,prednol,corasprin 18. Gün transfer canım bakalım çarşamba kontrolum vaarrr ne diicek doktor

senin transferinde dondurulmuşla mı cnm

Hayır canım bu sefer taze embriyo transfer edildi fakat 3 adet dondurulmuş embriyomda varmış ilk denemem başka merkezdeydi dondurulacak hiç kalmamıştı bakalım hayırlısı artık umdarım iyidir 3.gün 9 hücreliydi doktorum çok olumlu konuştu inşallah bu sefer bebeğim benimledir...

gubio inşallah rabbim gönlündekini sana verir.amin inşallah tutunur bebiş.sen sonuç öğrendiğin gün ben iğnelere başlıycam 19martda

merhaba inşallah güzel haberi alırız sizden.galiba ilk siz sonuç yazacaksınız buraya. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.AMİN.sizin ilk tedavinizmi birde kaç embriyo transfer edildi.

Merhabalar bende 4 martta başladım uzun protokol lucrın kullanıyorum sizin uzun protokol mu? ne ilaç kullanıyorsunuz benim ikinci denemem olacak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

Merhaba cnm,

Ilaclarim menogon ve puregon. Yarin kontrlum var. Insallah iyi haberler alirim.
Sen tedavini nerede goruyorsun?

Grsmk uzere

amin cnm bnde yarın başlıycam iğneye bakalım artık nolcak bende coraspin folik bemiksc cyclo-progynva die bi ilaç kullanıyorum bu yumurta baskılayıcı sanırım yarında decapeptyle başlıycm inş

anladım cnm hakkında hayırlısı ne diyeyim :)

benimde yarın kontrolüm var. Bakalım yumurtaların son durumu ne olacak ?
Korkuyorum.......

Hadi hayırlı ve güzel sonuçların olsun inşallah.
Heyecanlı bwkleyiş başladı:18:
Transfer ağrılı oluyor mu ya?

transferde sadece spekulum yerleştirilirken çok hafif sıkıntı oluyor. Onun dışında işlem gayet kolay oluyor. Gerçi benim 3. denememde kateteri yerleştirmek için doktor baya uğraş verdi ama can yakan birşey değil. (Bence)

kızlar merhaba,sabah histereskopiden cıktım kadınlar gununde kadın dogum servisindeydim sezaryana gelenler falan Allah bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla. biliyorsunuz benim sorunum rezerv azlıgı 3 deneme tutmadı ,bugun histereskopi oldum .onumuzdeki reglide de tedaviye baslıcaz.
histeroskopi sonrası tutunma sansı artıyor diye yazıyor bazı yerlerde hiç bilginizveya histereskopi sonrası hamile kalan doguran bildiğiniz var mı ..
buarada eleviit ,omega3 ve arı sütü içiyorum rezerv için.sevgiler

merhaba geçmiş olsun.benimde rezerv azlığım var yaş 34 .ilk tüp denemem olacak aetimin 18 günü iğnelere başlıycam merional ve deceptly. Sana neden histereskopi yapıldı.birde arı sütünü nerden aldın

canım 3 basarısız denemem var benim .doktor rahimden degil rezervden diyordu,oyşeymıste zaten cunku temiz cıktı .ama biz eşimle %1 rahımde debişey olma sansı varsa yada bu bizim sansımızı %1 arttıracaksa histereskopi yapalım dedik.cunku okudugum kadarıyla(yurtdısı sıtelere bile bakıyorum bukonuda doktora ogrencisi gibiyim)tekrarlayan basarısızlıklarda histe. yapıyorlar bu bazen az kaliteli yumurtanın tutunmasını kolaylaştırabiliyormus.rahim kendini tedavi ederken yenileniyormus,hist sonrası kucuk cızıkler olustugu için bizde buyuzden yaptırdık.ama tabi nekadar etkili bilmiyorum %1 bile olsa değer dedik biz.

umarım senin ilk denemen tutar hiç umutsuzlanma ilkte tutan cok var.ben cok tecrubesizdim ilkde nasılsa tutcak gibi geliyordu cunku bizde rezerv sorunu oldugu sonra cıktı benim tupler tıkalı diye basladık biz.yumurtalarımda gayet olgunlastı hepsi dollendi birinci kalite kondu ama tutmadı..2. denemede dediler yumurta kalitesinden embryo konunca yaşamıo ...

genetik falanda baktık birşey yok amh yaptırdık 1 cıktı yani rezervim az artı kaliteside az dölleniyor 5. gune kaliteli gidiyor ama tutmuyor..

uzatmayayım sen işi sıkı tut baştan.arısutunu muglada bi tanıdıgımızdan aldımkucuk sişelerde ama eczanelerde de satılıyor mugladan gelen daha dogal gibi geldi bana sende bir araştır istersen sana da alır yollarım.
ben bu denemede basladım arısutune yani 1 ay once basladım onumuzdeki ayda tekrar deneyeceğiz kısmet olursa .arı sutunu yabancı sitelerde cok tavsiye ediyorlar. hayırlısı oldun bana ozeldende yazabilirsin herzaman kk ya gıremıyorum ,bugun histeredkopi dolayısıyla evdeyim..sevgiler

adetin 21.gununden itinbaren gunde 3 defa suprefact nasal spray verdi uzun protokol yapcaz dedi benim şimdiye kadar hep gonalf +merional kısa protokol olmustu..uzun protokol 18.gunmu baslıo 21.gun mu bide sprayle basarılı olan var mı..zaten burnum tıkalı niye spray verdi anlamadım...benim ustunde denememi yapıolar nedir .sprayle tedavi olan hic duymadım..

merhaba inşallah güzel haberi alırız sizden.galiba ilk siz sonuç yazacaksınız buraya. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.AMİN.sizin ilk tedavinizmi birde kaç embriyo transfer edildi.

Evet canım ilk tüp bebek tedavimiz bizim. 2 embriyo transfer edildi.

Arkadaşlar öncelikle hepinize tedavinizde ve transferinizde başarılar ve güzel sonuçlar almanızı diliyorum. İnancınızı yitirmeyin yeter.. Bende tüp bebek tedavisi gören biriyim. Şimdi iki tane oğlum olacak.. Darısı hepinizin başına. Özellikle ikinci tüp bebek denemelerinden önce kullandırılan Climera bant kullananınız var mı bilmem. Bu ilaçtan 3 kutu elimde kaldı. 1 kutu da Climera jel var. Son kullanma tarihini geçirmenin pek anlamı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden ihtiyacı olan bir arkadaşa kargo etmek istiyorum. İsteyen arkadaşlar özelden veya http://www.kadinlarkulubu.com/adim-...13-anne-adaylari-buraya-323.html#post29245942 bu linkten irtibata geçerlerse sevinirim. Ayrıca sormak istediğiniz kafanıza takılan birşey olursa da sonuna kadar yardım etmeye hazırım. Unutmayın herşey önce sizde bitiyor.. Başarısız sonuçlar kimsenin suçu değildir. Lütfen kendinize sonuna kadar güvenin. Hepiniz çok iyi bir anne adayısınız :)

Herkese günaydın kızlar...
Transfer sonrası o kadar zor geçiyor ki sanki zaman duruyor bir an önce sonucumu öğrenmek için sabırsızlanıyorum.Allah'ım yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…