Canımm benim opu yapılmadan önce doktorum karnımda su oldugunu ohss başlangıcı oldugunu söyledi ve çatlatma iğnesini normalde vurulanlardan yaparsak şişersin nefes alamazsın mahvolursun dedi ve değişik adını hiç duymadıgım deceppty sanırım adı unuttum onu verdi iki tane bu ilerlemesini engeller dedi. Ve opudan sonra herşey normaldi ben sorun yaşamadım ve bir kere adet olman yeterli dedi çünkü sen ohss olmadan engelledık dedi ve adette oldun kalmadı dedi biz dün dondurulmuşlarla başladık canım
Bende,
Allah nasip ederse, 4 mart 4. tup bebek tedavisine basliyorum.
Herseyin hayirlisi.... Hepimiz icin.....
İnşallah canım hepimiz için güzel haberlerimiz olsun inşaallaahh:)) ben adetin ikinci gününden. Sonra estrofem tablet ve folbiol la başladım15. Gün; estrofem tablet, progesteron,monodox,prednol,corasprin 18. Gün transfer canım bakalım çarşamba kontrolum vaarrr ne diicek doktore bi kere adet olduysun sorun yok cnm inş senden güzel haberler alalımda umut olsun bana :) peki neler kullanyosun neler yapıyosun ?
senin transferinde dondurulmuşla mı cnm
Merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım. 34 yasindayim. 2 yıllık evliyim. Tüp bebek tedavimi Samsun da özel bir tüp bebek merkezinde yaptırdım. Sperm sayısı 20-25 milyon arasında ve Spermlerde ileri hareketlilik yok denecek kadar azdı. Adetimin 3. gününden başlamak üzere 9 gün boyunca 150 ünite gonal-f kullandım. 9. günü göbekten gonal-f yaptıktan 1,5 sonra yine göbekten farklı bir iğne yaptım. İğnenin adını şimdi hatırlayamıyorum. Bu iğneden yarım saat sonra ise çatlatma iğnesi ovitrelleyi yaptım göbekten. Ertesi günü hiç bir iğne kullanmadım. Daha ertesi günü yumurta toplama işlemim yapıldı. 6 yumurtam vardı. 4 ü döllenmiş. 4 Mart Pazartesi günü transfer işlemim gerçekleşti. Her gün sabah öğle akşam progesteron tablet, günde 1 kez elevit pronatal ve bir adet bebe aspirini kullanıyorum. Ayrıca her gün progynex iğne yapılıyor kalçadan. Bugün transferimin 4.günü. Zaman geçmek bilmiyor bir an önce bebeğimin bana tutunduğunu öğrenmek istiyorum 15 mart test günümü bekliyorum dört gözle. Rabbim hiç kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin dilerim. Dualarım sizinle siz de duanızı eksin etmeyin bizlerden.Allaha emanet olun..
Merhabalar bende 4 martta başladım uzun protokol lucrın kullanıyorum sizin uzun protokol mu? ne ilaç kullanıyorsunuz benim ikinci denemem olacak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
İnşallah canım hepimiz için güzel haberlerimiz olsun inşaallaahh:)) ben adetin ikinci gününden. Sonra estrofem tablet ve folbiol la başladım15. Gün; estrofem tablet, progesteron,monodox,prednol,corasprin 18. Gün transfer canım bakalım çarşamba kontrolum vaarrr ne diicek doktor
Hayır canım bu sefer taze embriyo transfer edildi fakat 3 adet dondurulmuş embriyomda varmış ilk denemem başka merkezdeydi dondurulacak hiç kalmamıştı bakalım hayırlısı artık umdarım iyidir 3.gün 9 hücreliydi doktorum çok olumlu konuştu inşallah bu sefer bebeğim benimledir...
Hayır canım bu sefer taze embriyo transfer edildi fakat 3 adet dondurulmuş embriyomda varmış ilk denemem başka merkezdeydi dondurulacak hiç kalmamıştı bakalım hayırlısı artık umdarım iyidir 3.gün 9 hücreliydi doktorum çok olumlu konuştu inşallah bu sefer bebeğim benimledir...
kızlar merhaba,sabah histereskopiden cıktım kadınlar gununde kadın dogum servisindeydim sezaryana gelenler falan allah bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Biliyorsunuz benim sorunum rezerv azlıgı 3 deneme tutmadı ,bugun histereskopi oldum .onumuzdeki reglide de tedaviye baslıcaz.
Histeroskopi sonrası tutunma sansı artıyor diye yazıyor bazı yerlerde hiç bilginizveya histereskopi sonrası hamile kalan doguran bildiğiniz var mı ..
Buarada eleviit ,omega3 ve arı sütü içiyorum rezerv için.sevgiler
merhaba geçmiş olsun.benimde rezerv azlığım var yaş 34 .ilk tüp denemem olacak aetimin 18 günü iğnelere başlıycam merional ve deceptly. Sana neden histereskopi yapıldı.birde arı sütünü nerden aldın
merhaba inşallah güzel haberi alırız sizden.galiba ilk siz sonuç yazacaksınız buraya. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.AMİN.sizin ilk tedavinizmi birde kaç embriyo transfer edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?