2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
benim eşim de ikizler zor bir dinsandır kendisi... bizimki şuanlık boğa gibi kız erkek belli değil özellikleri nasıldır canım?

boğa çocukları sakin ve uysaldır..evcimendir..tek başına mutlu kalmaktan sıkılmaz..kendi kendine oyun yaratır..ayrıca arkadaşımın kızı da boğa idi hem kendimden hatırladıklarım hem onu bire bir gördüm..ayakları yere sağlam basan aklı başında homini gırtlak tiplerdir işte

Bu arada ben de katılmayı isterim ama çok emin olamıyorum vakit bulamayabilirim..çalışıyorum şehrin dışında dağ başında okul..h. sonu da annem geliyor evde oluruz..alışverişiyapamazsam mahçup olurum..o yüzden sesimi çıkarmıyorum..

yalnız resmin ismide çok hoş göbük bebek

bu arada kabanın hayırlı gazan mübarek olsun canım

Son düzenleme:
Slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben biraz uyuşuk haldeyim bugün ben bir konuda yardım isticektim de özellikle öğretmen olan arkadaşlardan şimdi bizim doğum mayıs sonu gibi. Izinlerinizi nasıl kullanıcaksınız seneye eylül ayında hemen işe başlıcak mısınız veya rapor mu alacaksınız ben de rehber öğretmenim fikirlerinize ihtiyacım var...

bende katılırım ama bebişlere alalım hediyeleri udak tefek çok sevimli olur
bencede bebişler daha ıyı olur aslında sonuclar onlar ıcın burada bulduk bırbırımızı
ıyı dusun cnmmmbelkı ayarlarsın haber verırsın karar verınce

kızlar hemen cvp istiyorum lütfen şimdi sağlık ocağından aradılar aşı için bugün 17+0 ama ben doktora sorup öyle gitmek istiyodum sizin hangi haftada olmuştunuz aşıyı??

bencede bebişler daha ıyı olur aslında sonuclar onlar ıcın burada bulduk bırbırımızı

ıyı dusun cnmmmbelkı ayarlarsın haber verırsın karar verınce

Yalnız cahillime ver kuzumda nasıl çekiliş oluyorr
Daha önce hiç katılmadığım ve görmediğim için bilmiyorum
Eğer ki tercih edilebilinirse ben kız annesi isterimm
Bide kıza bişey alırken onun zevkine varmak içinn

güzel anneler ve anne adayları nasıslınız ben yokum 1 haftadr özledım sızı neler yapıyorsunuz. :) biz allahıma binlerce şükür ki çok ıyıyız esımle sorunların bır cogunu halettık inş. aynı seylerı tekrar yaşamam... şuan mutluyuz allahım kımsenın yuvasının huzurunu bozmasın... öpüyoruz oğlumla bırlıkte sizleri :)

kızlar hemen cvp istiyorum lütfen şimdi sağlık ocağından aradılar aşı için bugün 17+0 ama ben doktora sorup öyle gitmek istiyodum sizin hangi haftada olmuştunuz aşıyı??

canım benı 18+1 de cagrdılar bazı testler ıcın kan aldılar 2 hafta sonra tam 20 haflalık olunca gel aşıını yapalım dedıler daha erke degılmı 17+0 dr.una sor bence cnm

sen hele bı ozelıne bak sonra konusurz

canım saglık ocagı benıde 17. haftada cagırdı ama doktorum 20. haftada yaptır dedı.gıdıp bıldırdım sorun degıl 16. haftadan sonra yapıyoruz dedıler ama doktorumu dınleyıp 20. haftada yaptırdım ıstersen arayıp sor doktorunu

Canımm allah bılıyor sabah aklıma sen geldın bu kız 1haftadır ortalarda yok ne yaptı kı dıye halletmenıze sevındım canım sen nasılsn ıyı mısın

sen hele bı ozelıne bak sonra konusurz

Baktım baktımm canımm şimdi
Senden önce mesaj yollamıştımm
10 dakika bekletti sana yollayacağım mesaj için :44:
Sen gibi pro üye değiliz ki saniyede mesaj atamıyorum
böyle amele gibim bekliyoruz mesajta bir

snowflakeN

canım mesajına dönemiyorum mesaj sayım 100 olmadığı için
sen bilgileri atarsan katılmak isterim tabi. bu arada cinsiyet listemize bizide yazabilirsin 10 mayıs oğlumuş geliyor kaan deniz

Hayırlı uğurlu olsun pipişlin canımm
Sağlıkla gelsin kucağına minikiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…