- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.621
katılmak ısteyenler aramızda bır kısı belırleyelım sadece o kısıye adres ve bılgılerımızı gonderıp cekılısımız yapılsın onumuzdekı haftada gonderılmeye baslansın nasıl fıkır?
benim eşim de ikizler zor bir dinsandır kendisi... bizimki şuanlık boğa gibi kız erkek belli değil özellikleri nasıldır canım?
Çok teşekkür ederim kızlar
Atalarımız ne kadar doğru bir söz demiş;
Laf ile uslanmayani etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir
Bakalım lafımıza itibar edecek mi kendileri
Rabbim 5 ay sonra bu müthiş mucizeyi bizede nasip etsinn
Çookk çoookk güzel haberlerle gel canım
Allah analı babalı büyütsün güzel prensesiniziii
Oğluşun hayırlı uğurlu,sağlıklı sıhatli gelsin kucağına canım
Pipişini yerler onunn
Eki Görüntüle 580393
Bugün taze taze çektimSence nasıl göbiş
Mayıs anneleri göbiş topikine ekleyeceğim devamını
yokmu arttıran katılmak ısteyenler once kac kısı bakalım sonra cekılıs ıcın konusalım
snowflaken
pekbıcıcı,
blossomm
gokhce
mec
drysss
hulumlu_1383
uulsemmısevınsemmı
yalnız resmin ismide çok hoş göbük bebek
Bana kalırsa bebiş daha iyi ortak paydede buluşmak istersek tabii
İsteyen anneyede alabilir ama anneye pek tutturamayabilirizz sanki
Biblo aksesuar alsak evi bilmeyiz
Kıyafet alsak zevkini bilmeyiz
Hamilelikle ilgili bişey alsak var mı yok mu kullanır mı bilemeyiz :26:
En güzeli hem kimseyede hak geçmez bebiş için olur :44:
Ben bebişe yollarım hedayemii
bencede bebişler daha ıyı olur aslında sonuclar onlar ıcın burada bulduk bırbırımızıbende katılırım ama bebişlere alalım hediyeleri udak tefek çok sevimli olur
ıyı dusun cnmmmboğa çocukları sakin ve uysaldır..evcimendir..tek başına mutlu kalmaktan sıkılmaz..kendi kendine oyun yaratır..ayrıca arkadaşımın kızı da boğa idi hem kendimden hatırladıklarım hem onu bire bir gördüm..ayakları yere sağlam basan aklı başında homini gırtlak tiplerdir işte
Bu arada ben de katılmayı isterim ama çok emin olamıyorum vakit bulamayabilirim..çalışıyorum şehrin dışında dağ başında okul..h. sonu da annem geliyor evde oluruz..alışverişiyapamazsam mahçup olurum..o yüzden sesimi çıkarmıyorum..
bencede bebişler daha ıyı olur aslında sonuclar onlar ıcın burada bulduk bırbırımızı
ıyı dusun cnmmmbelkı ayarlarsın haber verırsın karar verınce
kızlar hemen cvp istiyorum lütfen şimdi sağlık ocağından aradılar aşı için bugün 17+0 ama ben doktora sorup öyle gitmek istiyodum sizin hangi haftada olmuştunuz aşıyı??
Yalnız cahillime ver kuzumda nasıl çekiliş oluyorr
Daha önce hiç katılmadığım ve görmediğim için bilmiyorum
Eğer ki tercih edilebilinirse ben kız annesi isterimm
Bide kıza bişey alırken onun zevkine varmak içinn
canım saglık ocagı benıde 17. haftada cagırdı ama doktorum 20. haftada yaptır dedı.gıdıp bıldırdım sorun degıl 16. haftadan sonra yapıyoruz dedıler ama doktorumu dınleyıp 20. haftada yaptırdım ıstersen arayıp sor doktorunukızlar hemen cvp istiyorum lütfen şimdi sağlık ocağından aradılar aşı için bugün 17+0 ama ben doktora sorup öyle gitmek istiyodum sizin hangi haftada olmuştunuz aşıyı??
güzel anneler ve anne adayları nasıslınız ben yokum 1 haftadr özledım sızı neler yapıyorsunuz. :) biz allahıma binlerce şükür ki çok ıyıyız esımle sorunların bır cogunu halettık inş. aynı seylerı tekrar yaşamam... şuan mutluyuz allahım kımsenın yuvasının huzurunu bozmasın... öpüyoruz oğlumla bırlıkte sizleri :)
sen hele bı ozelıne bak sonra konusurz
snowflakeN
canım mesajına dönemiyorum mesaj sayım 100 olmadığı için
sen bilgileri atarsan katılmak isterim tabi. bu arada cinsiyet listemize bizide yazabilirsin 10 mayıs oğlumuş geliyor kaan deniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?