- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.661
Canım kabanın çok güzel güle güle giy aynısından bende de var geçen sene almıştım hamileliğimde de giyebilirim diye hem de 42 beden benimkisi de.
pekbicici, montun cok guzel gule gule giy..bende dun aynisinim bej rengini denemistim bana da bol geldi tam tersi kaliplari buyuktu..ama gobek cikiyo tabi onunde aralik old.icin :) bu arada resimde gobeginde cikmis ya cok guldum..artik heryerden cikmaya basladilar benimkide patlicak gibi iki gundur..:)
Canım ıyı dıyelım ıyı olsun sakınlesmeye calısıomçok teşekkür ederim cnm çok şükür iyiyim bu cumartase dr.a gıdıcem oğluşumu gormeye 1 ay 1 hafta olucak nerdeyse gormeyelı özledım yaaa :) sen nasılsın cnm ıyımısın
ben de varım
senden ses çıkmayınca herkes sormaya başladı seni, inşallah her şeyi halledersiniz, yavrunuz huzurlu bir yuvaya doğar.
veee yine benim sorularıma cevap yok tabi kiyahu gebe kıyafetlerinizi alırken kaç beden büyük alıosunuz dedim ve nerelerden alıosunuz, vicdansız anneler bana cavep verin
ben de varım
senden ses çıkmayınca herkes sormaya başladı seni, inşallah her şeyi halledersiniz, yavrunuz huzurlu bir yuvaya doğar.
veee yine benim sorularıma cevap yok tabi kiyahu gebe kıyafetlerinizi alırken kaç beden büyük alıosunuz dedim ve nerelerden alıosunuz, vicdansız anneler bana cavep verin
Ne kadar sakındım ama azz once kadının bırıyle bırbırımıze gırdık en son gıt bı kadın basımdan hamıleyım hıc cekemem senı dedım daha car car konusuyor sagolsun buradan bırkac kısı mudahale edıp kadını yolladılar hey allahım ya neler var
Canım ıyı dıyelım ıyı olsun sakınlesmeye calısıomben bagırdıkca oglum ıcerden tekmeyı basıyooo
Canım 3 tane hamıle pantalno aldım 40 bende dıler kaban alacam ama onunda modelını bulmam lazım
ben de varım
kızlar ya biz oglusumun ilk ismini furkan koyacagız ama ikinci ismine bir türlü karar veremiyoruz önerilerinizi bekliyorum. bu arada babamız çok yeni isimlerden hoşlanmıyor bilindik klasik isimleri daha çok seviyor.
katılmak ısteyenler aramızda bır kısı belırleyelım sadece o kısıye adres ve bılgılerımızı gonderıp cekılısımız yapılsın onumuzdekı haftada gonderılmeye baslansın nasıl fıkır?
kızlar hemen cvp istiyorum lütfen şimdi sağlık ocağından aradılar aşı için bugün 17+0 ama ben doktora sorup öyle gitmek istiyodum sizin hangi haftada olmuştunuz aşıyı??
Ne kadar sakındım ama azz once kadının bırıyle bırbırımıze gırdık en son gıt bı kadın basımdan hamıleyım hıc cekemem senı dedım daha car car konusuyor sagolsun buradan bırkac kısı mudahale edıp kadını yolladılar hey allahım ya neler var
Canım ıyı dıyelım ıyı olsun sakınlesmeye calısıomben bagırdıkca oglum ıcerden tekmeyı basıyooo
Canım 3 tane hamıle pantalno aldım 40 bende dıler kaban alacam ama onunda modelını bulmam lazım
cnm sen lıstede eklı degılmıssın ılk sayfadakı gıbı bılgılerını yollla ekleyeyım senı
Nasıl ekleniyor listeye ben yukardaki ankete cevap verdim ama listeyi bilmiyorum benimde oğluşum olacak :44::44:
Sen kaç beden almıştın canım:44:
Bende kendimi kalıbı dar diye kandırıyorum halbu kiii:44:
Niye kalıpları büyük dedin ki şimdi :18::18:
Ayy o göbeği sorma canımm
Ben çektim baktımm orda kabartıyı görüncee yuuuhh artık dedimm
Hem güldüm hemde tosunumu sevdimm herşeye maydonoz olmayı sevecek bu cocuk sanırım anası gibi
Eksik bırakmadı kendinide fotodan sıpaam
Canım çok teşekkür ederimm
Birebir aynı demek kii kabanlarımızzz
Benim ki şuan 42 beden resmen şoka girdim ama kabanada zor girdimm
Kalıpları dar bunların kalıpları dimii öyle olsun lütfennn
canım 1. sayfada lıstemız var bı bak ısteren ordakı gıbı bılgılerını yaz ekleyeyım senıde
canım hamile pantalonlarını nerden aldınız lcw'da sürekli bordo kadife görüyorum... deli olcam H&M den aldığım da rahat ettirmiyor beni. siyah kadife olsa süper olur aslında
canım 1. sayfada lıstemız var bı bak ısteren ordakı gıbı bılgılerını yaz ekleyeyım senıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?