2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canım kabanın çok güzel güle güle giy aynısından bende de var geçen sene almıştım hamileliğimde de giyebilirim diye hem de 42 beden benimkisi de.

Canım çok teşekkür ederimm
Birebir aynı demek kii kabanlarımızzz
Benim ki şuan 42 beden resmen şoka girdim ama kabanada zor girdimm
Kalıpları dar bunların kalıpları dimii öyle olsun lütfennn

Sen kaç beden almıştın canım:44:
Bende kendimi kalıbı dar diye kandırıyorum halbu kiii :44:
Niye kalıpları büyük dedin ki şimdi :18::18:
Ayy o göbeği sorma canımm
Ben çektim baktımm orda kabartıyı görüncee yuuuhh artık dedimm
Hem güldüm hemde tosunumu sevdimm herşeye maydonoz olmayı sevecek bu cocuk sanırım anası gibi
Eksik bırakmadı kendinide fotodan sıpaam

Ne kadar sakındım ama azz once kadının bırıyle bırbırımıze gırdık en son gıt bı kadın basımdan hamıleyım hıc cekemem senı dedım daha car car konusuyor sagolsun buradan bırkac kısı mudahale edıp kadını yolladılar hey allahım ya neler var
çok teşekkür ederim cnm çok şükür iyiyim bu cumartase dr.a gıdıcem oğluşumu gormeye 1 ay 1 hafta olucak nerdeyse gormeyelı özledım yaaa :) sen nasılsın cnm ıyımısın
Canım ıyı dıyelım ıyı olsun sakınlesmeye calısıom ben bagırdıkca oglum ıcerden tekmeyı basıyooo

Canım 3 tane hamıle pantalno aldım 40 bende dıler kaban alacam ama onunda modelını bulmam lazım

valla arkadaşm vicdanım elvermedi hemen yazayım dedim benim sadece 2 tane hamile kıyafetim var..biri iş yeri için kumaş siyah pantolon C&A dan aldım 50 liraya..kendi bedenin neyse öyle al..ben 38-40 aldım..biri de kot h.sonu için LC WA.dan aldım 38 beden..başka da almayı düşünmüyorum..idare ediyorum böyle..

offf ben de hep kadınlar ve teyzelerle hırlaşıyorum dışarıda, uzun süredir çok insan içine karışmadığımdan huzurum yerinde ama sen sanırım iş nedeniyle her gün yüzyüzesin onlarla, aman şekerim, sakın sakın tansiyonuna, stresine çok dikkat et, içinden şarkı söyle kadın hırladıkça, suratınada aptal bir gülümseme yerleştir. Allah sabır versin.
hmm tamamdır ben de alıyım artık dimi yani, ben normalde 40 giyiyodum şimdi 42 alıyım diyorum, bakalım artık sağol :49
:

Son düzenleme:

kızlar ya biz oglusumun ilk ismini furkan koyacagız ama ikinci ismine bir türlü karar veremiyoruz önerilerinizi bekliyorum. bu arada babamız çok yeni isimlerden hoşlanmıyor bilindik klasik isimleri daha çok seviyor.

tıpkı bizim babamız..bana söylediği isimler Akif, Arif, Birol, Ersan, Ertan...deli edecek beni..

kızlar hemen cvp istiyorum lütfen şimdi sağlık ocağından aradılar aşı için bugün 17+0 ama ben doktora sorup öyle gitmek istiyodum sizin hangi haftada olmuştunuz aşıyı??

Canım aşı 20. hafta 17. haftada aşı yok başka birşey için olmasın dr sormadan gitme erken çağırmışlar seni

canım hamile pantalonlarını nerden aldınız lcw'da sürekli bordo kadife görüyorum... deli olcam H&M den aldığım da rahat ettirmiyor beni. siyah kadife olsa süper olur aslında

yok tatlim benim denediklerimin kaliplari buyuktu, seninki gibi gizli dugmesi de yoktu farkliydi, onu demek istedim..askolsun ben sana hic oyle dermiyim..bu koca gobegimle ne haddime :) heheh evet her resime caktirmadan giriyo galiba minnak seyy..simdi cepten baglaniyorum, netim bi duzelsin birkac gun arayla cektigim fotolari eklicem, gostercem gobek birden nasil sisti..

Canım çok teşekkür ederimm
Birebir aynı demek kii kabanlarımızzz
Benim ki şuan 42 beden resmen şoka girdim ama kabanada zor girdimm
Kalıpları dar bunların kalıpları dimii öyle olsun lütfennn

Evet evet canım kesinlikle kalıbı dar ben şimdi içine tam oluyorum ama karnım iyice çıkınca o bağlar bağlanmayacak.

veee yine benim sorularıma cevap yok tabi ki yahu gebe kıyafetlerinizi alırken kaç beden büyük alıosunuz dedim ve nerelerden alıosunuz, vicdansız anneler bana cavep verin[/QUOTE]

Ben normalde small giyiyordum şimdilik tayt ve tuniklerle idare ediyorum sadece eşortman takımı aldım alt bedeni lastikli değilde bağlamalı aldım çok rahat bedeni large aldım üzerim içinde eşim large aldırdı ama o şimdilik büyük karnım iyice şişince giyerim diye tutuyorum

canım hamile pantalonlarını nerden aldınız lcw'da sürekli bordo kadife görüyorum... deli olcam H&M den aldığım da rahat ettirmiyor beni. siyah kadife olsa süper olur aslında

2 hafta önce LCW' den siyah kadife pantalon almıştım canım fiyatı 45 TL, LCW ye gelirmi sor bi istersen, hem de çok rahat.

veee yine benim sorularıma cevap yok tabi ki yahu gebe kıyafetlerinizi alırken kaç beden büyük alıosunuz dedim ve nerelerden alıosunuz, vicdansız anneler bana cavep verin

Ben normalde small giyiyordum şimdilik tayt ve tuniklerle idare ediyorum sadece eşortman takımı aldım alt bedeni lastikli değilde bağlamalı aldım çok rahat bedeni large aldım üzerim içinde eşim large aldırdı ama o şimdilik büyük karnım iyice şişince giyerim diye tutuyorum[/QUOTE]

cnm normal kıyafetlerin bir-iki beden büyüğünü alabilirsin
ancak hamile kıyafeti alıyorsan aynı beden almanda yarar var onların lastikleri kumaşları falan zatenayarlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…