2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sağol canım amin inş. hepimiz sağlıkla alırız minişlerimizi

beklerım ben yawrumm napalımkıyamammm ol bı pro uye sen sıkıntıya gelemıyosun anlasılan cart cart at msjları
snowfflaken bi koşu pc bulup oturdum mesajlara bakmak için ama bana mesaj gelmemişşşş

ne msj beklıyosun canımanlamadım sımdı

kızlar hemen cvp istiyorum lütfen şimdi sağlık ocağından aradılar aşı için bugün 17+0 ama ben doktora sorup öyle gitmek istiyodum sizin hangi haftada olmuştunuz aşıyı??

benide aradılar ve bana 21. haftadan gün almaya başladığında gel dediler.

kızlar hemen cvp istiyorum lütfen şimdi sağlık ocağından aradılar aşı için bugün 17+0 ama ben doktora sorup öyle gitmek istiyodum sizin hangi haftada olmuştunuz aşıyı??

ben bugün doktorumla konustum bana 21. haftada olmam gerektiğini söyledi o yuzden ben ocağın 10u gıbı yaptıracağım

beklerım ben yawrumm napalımkıyamammm ol bı pro uye sen sıkıntıya gelemıyosun anlasılan cart cart at msjları

ne msj beklıyosun canımanlamadım sımdı

Ayyy çok güldüm şimdii benn
Cartt caartt atayım ben mesaj dimi
Ne msj bekliyorsun
Sen çok yaşaaa emiii allahımmmmmmm çatladımmmmmmmmmmmmm

Canımm allah bılıyor sabah aklıma sen geldın bu kız 1haftadır ortalarda yok ne yaptı kı dıye halletmenıze sevındım canım sen nasılsn ıyı mısın

çok teşekkür ederim cnm çok şükür iyiyim bu cumartase dr.a gıdıcem oğluşumu gormeye 1 ay 1 hafta olucak nerdeyse gormeyelı özledım yaaa :) sen nasılsın cnm ıyımısın

saolun kızlar nettede araştırdım 20. haftada diyo doktorumu aramaya çekindim sizi dinlicem haftaya gidicem zaten kontrole o zaman sorarım
bu arada benim sıpa kesin erkek ne zaman babasıyla yakınlaşsak kıpırdıyo şimdiden annesini kıskanıyo
bu arada kaynanam aradı gelcekmiş bugün hiç canım temizlik yapmak istememişti ben hemen koyulur işlere lokantası var kayınpederimin gelirken ne getiriyim canın ne istiyo diye sordu gözlerim yaşardı:2: bugün iyi gününde herhalde:)

ben de varım

senden ses çıkmayınca herkes sormaya başladı seni, inşallah her şeyi halledersiniz, yavrunuz huzurlu bir yuvaya doğar.

veee yine benim sorularıma cevap yok tabi ki yahu gebe kıyafetlerinizi alırken kaç beden büyük alıosunuz dedim ve nerelerden alıosunuz, vicdansız anneler bana cavep verin

kalk ısını gucunu yap cnm gelıcek madem laf edecek bısey bulmasın :) benımkıde 2 haftadr gelemıyo ben gıtmıyorm dıye bı kere bıle ne aradı ne sordu nıye gelmıyosn demedı oğlunada dedım dun hanı cok dusunuyordu bızı nıye bı kere bıle aramadı nıye gelmıyosun demdı bak demkkı ben haklıyım gercekten ıstemıyo benı dedım eşim cıt cıkarmadı. bu arada cnm bım sıpada babası akşam eve gelınce heyecanlanıyor kıpırdıyor ya çok sevınıyor yada hiç istemıyor babasının bana yaklşmasını :)

amın cnm inş.. bu arada bu ne cekılısı :)

yılbası cekılısımız başlamadan ıptal oldu kızlar yonetımden uyarı gelmeden en ıyısı kapatalım bu konuyu sonucta ozel bılgılerımızı verıcez ve bu da yasakmıs ...

Canım kabanın çok güzel güle güle giy aynısından bende de var geçen sene almıştım hamileliğimde de giyebilirim diye hem de 42 beden benimkisi de.

yılbası cekılısımız başlamadan ıptal oldu kızlar yonetımden uyarı gelmeden en ıyısı kapatalım bu konuyu sonucta ozel bılgılerımızı verıcez ve bu da yasakmıs ...

Allaa allaaa bilgi benim bilgii nesi yasakmışşş
Yasakçıı zihniyett işteee
Amaaann insanında hevesini kursağında bırakırlar
Hamile hamile aşerdik diye ayaklanalım mı
Neyyse şakaa biyana yasaksaa yasaklara uymak gerekirr
Onlarda haklı, adı üstünde özel bilgi bunun sorumluluğuna girmek istemezler :44:
Zaten kafamda basmadı şu çekilişee
Ayy hemencikk suya battım yan yattım
Almıyorumm hiçbirinizee bişeeyy

kızlar ya biz oglusumun ilk ismini furkan koyacagız ama ikinci ismine bir türlü karar veremiyoruz önerilerinizi bekliyorum. bu arada babamız çok yeni isimlerden hoşlanmıyor bilindik klasik isimleri daha çok seviyor.

pekbicici, montun cok guzel gule gule giy..bende dun aynisinim bej rengini denemistim bana da bol geldi tam tersi kaliplari buyuktu..ama gobek cikiyo tabi onunde aralik old.icin :) bu arada resimde gobeginde cikmis ya cok guldum..artik heryerden cikmaya basladilar benimkide patlicak gibi iki gundur..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…