- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.641
Baktım baktımm canımm şimdi
Senden önce mesaj yollamıştımm
10 dakika bekletti sana yollayacağım mesaj için :44:
Sen gibi pro üye değiliz ki saniyede mesaj atamıyorum
böyle amele gibim bekliyoruz mesajta bir
Hayırlı uğurlu olsun pipişlin canımm
Sağlıkla gelsin kucağına minikiiinn
bu arada cinsiyet listemize bizide yazabilirsin 10 mayıs oğlumuş geliyor kaan deniz
Baktım baktımm canımm şimdi
Senden önce mesaj yollamıştımm
10 dakika bekletti sana yollayacağım mesaj için :44:
Sen gibi pro üye değiliz ki saniyede mesaj atamıyorum
böyle amele gibim bekliyoruz mesajta bir
Hayırlı uğurlu olsun pipişlin canımm
Sağlıkla gelsin kucağına minikiiinn
snowfflaken bi koşu pc bulup oturdum mesajlara bakmak için ama bana mesaj gelmemişşşş
kızlar hemen cvp istiyorum lütfen şimdi sağlık ocağından aradılar aşı için bugün 17+0 ama ben doktora sorup öyle gitmek istiyodum sizin hangi haftada olmuştunuz aşıyı??
kızlar hemen cvp istiyorum lütfen şimdi sağlık ocağından aradılar aşı için bugün 17+0 ama ben doktora sorup öyle gitmek istiyodum sizin hangi haftada olmuştunuz aşıyı??
cnm sen lıstede eklı degılmıssın ılk sayfadakı gıbı bılgılerını yollla ekleyeyım senı
beklerım ben yawrumm napalım kıyamammm ol bı pro uye sen sıkıntıya gelemıyosun anlasılan cart cart at msjları
ne msj beklıyosun canımanlamadım sımdı
Canımm allah bılıyor sabah aklıma sen geldın bu kız 1haftadır ortalarda yok ne yaptı kı dıyehalletmenıze sevındım canım sen nasılsn ıyı mısın
Ayyy çok güldüm şimdii benn
Cartt caartt atayım ben mesaj dimi
Ne msj bekliyorsun
Sen çok yaşaaa emiii allahımmmmmmm çatladımmmmmmmmmmmmm
katılmak ısteyenler aramızda bır kısı belırleyelım sadece o kısıye adres ve bılgılerımızı gonderıp cekılısımız yapılsın onumuzdekı haftada gonderılmeye baslansın nasıl fıkır?
güzel anneler ve anne adayları nasıslınız ben yokum 1 haftadr özledım sızı neler yapıyorsunuz. :) biz allahıma binlerce şükür ki çok ıyıyız esımle sorunların bır cogunu halettık inş. aynı seylerı tekrar yaşamam... şuan mutluyuz allahım kımsenın yuvasının huzurunu bozmasın... öpüyoruz oğlumla bırlıkte sizleri :)
saolun kızlar nettede araştırdım 20. haftada diyo doktorumu aramaya çekindim sizi dinlicem haftaya gidicem zaten kontrole o zaman sorarım
bu arada benim sıpa kesin erkek ne zaman babasıyla yakınlaşsak kıpırdıyo şimdiden annesini kıskanıyo
bu arada kaynanam aradı gelcekmiş bugün hiç canım temizlik yapmak istememişti ben hemen koyulur işlere lokantası var kayınpederimin gelirken ne getiriyim canın ne istiyo diye sordu gözlerim yaşardı:2: bugün iyi gününde herhalde:)
ben de varım
senden ses çıkmayınca herkes sormaya başladı seni, inşallah her şeyi halledersiniz, yavrunuz huzurlu bir yuvaya doğar.
veee yine benim sorularıma cevap yok tabi kiyahu gebe kıyafetlerinizi alırken kaç beden büyük alıosunuz dedim ve nerelerden alıosunuz, vicdansız anneler bana cavep verin
Kızlar dün kocamın süprizi kabanımm
Pek zevkli gördümm şapşingimii ama bedeni ilk gördüğümde dumur oldumm
Eşimde kalıpları darr bide hamileyse bu beden al demiş satıcı onu almışş
Ama işin vahim tarafıı o bedene sığamadım yaa ben nerelere sığınayımmm bilemedim
gögüs altından gizli düğmeli, üstten panço gibi bağlamalıı
Beden 42
Göbeğim aradan pırtlıyorrr
Buarada göbeğim pırtlıyor derken her yerde pırtlıyor kabanı çektiğimde fotoda ne görürürümm
Benim göbiş orayada dahil olmuşKabanı çekerken bugün ki göbişimi çektim hemen
Eki Görüntüle 580395 göbişim
Eki Görüntüle 580394
yılbası cekılısımız başlamadan ıptal oldu kızlar yonetımden uyarı gelmeden en ıyısı kapatalım bu konuyu sonucta ozel bılgılerımızı verıcez ve bu da yasakmıs ...
yılbası cekılısımız başlamadan ıptal oldu kızlar yonetımden uyarı gelmeden en ıyısı kapatalım bu konuyu sonucta ozel bılgılerımızı verıcez ve bu da yasakmıs ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?