- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.681
Canım aşı 20. hafta 17. haftada aşı yok başka birşey için olmasın dr sormadan gitme erken çağırmışlar seni
cnm normal kıyafetlerin bir-iki beden büyüğünü alabilirsin
ancak hamile kıyafeti alıyorsan aynı beden almanda yarar var onların lastikleri kumaşları falan zatenayarlı oluyo
ben de varım
senden ses çıkmayınca herkes sormaya başladı seni, inşallah her şeyi halledersiniz, yavrunuz huzurlu bir yuvaya doğar.
veee yine benim sorularıma cevap yok tabi kiyahu gebe kıyafetlerinizi alırken kaç beden büyük alıosunuz dedim ve nerelerden alıosunuz, vicdansız anneler bana cavep verin
Kızlar sizler bebişlerinize ayakkabı bakıyormusunuzz
Böyle süslük gibi bebenin ayağına geçiriyorlar yaa onlardan :44:
Ben şimdik dolanırken EMUnun bir kışlık botunu buldum
Hemde 80 tlden 29 tlye düşmüş birde sadece 6-12 ay aralığı kalmışş
Kısmetse bizim sıpalar 6 aylıkken kış olacakk
Acaba kaçırmasam mıı :44:
Eki Görüntüle 580739 Eki Görüntüle 580741
Nasıl sizce? İçi yün bunların ugg gibi, anasında da ugg var takılırız analı-oğullu diye düşündümm
Bide artık bende sifta yapmak istiyorum amaaa
çok güzeller ama sen zaten siftah yapmamışmıydın :)))
ben de varım
senden ses çıkmayınca herkes sormaya başladı seni, inşallah her şeyi halledersiniz, yavrunuz huzurlu bir yuvaya doğar.
veee yine benim sorularıma cevap yok tabi kiyahu gebe kıyafetlerinizi alırken kaç beden büyük alıosunuz dedim ve nerelerden alıosunuz, vicdansız anneler bana cavep verin
Canım çok teşekkür ederimm
Birebir aynı demek kii kabanlarımızzz
Benim ki şuan 42 beden resmen şoka girdim ama kabanada zor girdimm
Kalıpları dar bunların kalıpları dimii öyle olsun lütfennn
Anakucağını diyorsan kuzumm onu eşimin arkadaşı aldı(Parasını vermiş, ben aldım sayılmaz)
Ve kıyafet-ayakkabı olarak daha ben bişey almadım ki
kızlar zeynepten haber var mı ya dün sonuçlar için gitmiişti sayfalara baktım ama yok acaba ben mı kaçırdım
Ben konuştum canımm
Doktorla konuşmuş ama risk olarak geçerli bir risk görmemiş
Oda kendi doktoruna danışmak istiyor perşembe günü
ama kafasınıda cok bulandırmak istemiyor Allahın izniyle hiç birşey yok
Geliniminn maşallahı var teyzesiiii
hamile kıyafetleri genelde hangi beden giyiyosan o beden oluyo canım ben 2 ay oldu alalı beli bol bol oluyodu halada çok sıkı oluyo sayılmaz beden olarak kilo aldığım için daralmaya başladı ama hala gayet rahat yani aynı beden derim ben lakin herkesin vücut yapısı farklı sen giyyip deneyip kendin karar vermelisin
korkma canım öyle ya dardır kesin onun kalıbı
benim bi tane kap vardı 40 beden hala oluyo üstüme ama şimdi 44 beden aldım rahat olsun bu dönemde diye keçe tarzı bişi biraz esneklik payıda var ama baksan biri 40 biri 44 demessin yani çok farklı yapıyolar kalıplarını
bu arada ayakkabıya bayıldımbizde spor aldık nası giycekse patik tarzı bişilerde kullanışlı olur galiba:44:
o zaman kaçırma, fıyatı oldukça uygunmuş, senin ugglarla da çok yakışır :)
anaç kaynana seniiiiiiiiiiii gelinini de yakında takip ediyorsevindim canım zaten bu topiğin bebeklerine birşey olmaz hepsi cazgır maşallahh
Ben normalde small giyiyordum şimdilik tayt ve tuniklerle idare ediyorum sadece eşortman takımı aldım alt bedeni lastikli değilde bağlamalı aldım çok rahat bedeni large aldım üzerim içinde eşim large aldırdı ama o şimdilik büyük karnım iyice şişince giyerim diye tutuyorum
ben de tayt pantolon kullanıorum canım bitanede h&m kot aldım şimdilik rahatlar üst olarakta zaten aynı kazakları giyiyorum özellkle hamile bluzu falan almadım, göbeğimde daha yok zaten ama sonraları nolur bilmiorum
hamile kıyafetleri genelde hangi beden giyiyosan o beden oluyo canım ben 2 ay oldu alalı beli bol bol oluyodu halada çok sıkı oluyo sayılmaz beden olarak kilo aldığım için daralmaya başladı ama hala gayet rahat yani aynı beden derim ben lakin herkesin vücut yapısı farklı sen giyyip deneyip kendin karar vermelisin
Odaa benimm bebeğimm kiiii
Yirrrrr kaynanasıı onun kutusunuuu ama bebekkenn
Büyüsünn ozaman kafasının etini yiyeceğim
Hem bukadar kız yokluğunda bir kız bulmuşumm kaçırırmıyımm
Bende öyle tahmin ettimmhayal ettim Kurguladım Kafama yatan tek cevap o oldu
Ama ölçülere bakarmısınn alt 38 üst 42
Allahım armutun karpuz evrimine dönüşmüş şekli gibiyimm
Hayal edebiliyormusun 38e 42
Bende bayıldım ayakkabıya hem altıda iyi-içide
Sporlara bende bakıyorumda böyle vurulduğum bir model olmadı henüz
Sen nasıl bişey aldın :44:
Dimiii dimiiii
Bende bu cevabı bekliyorumm
İllaa biri onaylayacak ben gidip alacağımm
Teşekkürlerr canımm
Haydiiiii bismillaahhh
Alıyorumm baaakk iyi dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?