2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canım aşı 20. hafta 17. haftada aşı yok başka birşey için olmasın dr sormadan gitme erken çağırmışlar seni

bana da erken yaptılar aşıyı. doktorum bi sakıncası yok dedi.sanırım sağlık ocakları bi kutu aşıyı açınca etraftaki bütün hamileleri çağırıp aşılıyormus. o yuzden erken yapıyolarmıs..

cnm normal kıyafetlerin bir-iki beden büyüğünü alabilirsin
ancak hamile kıyafeti alıyorsan aynı beden almanda yarar var onların lastikleri kumaşları falan zatenayarlı oluyo[/Q

İşte o konuda bilgim yok çünkü hiç hamile kıyafeti bakmadım belki 6. yada 7. ayda alırım şimdilik taytlar çok rahat oluyor benim için yani çünkü ben çalışan biri değilim çalışanlara allah kolaylık versin

cnm normal kıyafetlerin bir-iki beden büyüğünü alabilirsin
ancak hamile kıyafeti alıyorsan aynı beden almanda yarar var onların lastikleri kumaşları falan zatenayarlı oluyo

İşte o konuda bilgim yok çünkü hiç hamile kıyafeti bakmadım belki 6. yada 7. ayda alırım şimdilik taytlar çok rahat oluyor benim için yani çünkü ben çalışan biri değilim çalışanlara allah kolaylık versin[/QUOTE]

ozaman şanslısın güzelim eşinin gömlekelri bile çok sık olabiliyo taytla hamileyken :)

kızlar zeynepten haber var mı ya dün sonuçlar için gitmiişti sayfalara baktım ama yok acaba ben mı kaçırdım

Kızlar sizler bebişlerinize ayakkabı bakıyormusunuzz
Böyle süslük gibi bebenin ayağına geçiriyorlar yaa onlardan :44:
Ben şimdik dolanırken EMUnun bir kışlık botunu buldum
Hemde 80 tlden 29 tlye düşmüş birde sadece 6-12 ay aralığı kalmışş
Kısmetse bizim sıpalar 6 aylıkken kış olacakk
Acaba kaçırmasam mıı :44:

Nasıl sizce? İçi yün bunların ugg gibi, anasında da ugg var takılırız analı-oğullu diye düşündümm
Bide artık bende sifta yapmak istiyorum amaaa

ben de tayt pantolon kullanıorum canım bitanede h&m kot aldım şimdilik rahatlar üst olarakta zaten aynı kazakları giyiyorum özellkle hamile bluzu falan almadım, göbeğimde daha yok zaten ama sonraları nolur bilmiorum

ozaman şanslısın güzelim eşinin gömlekelri bile çok sık olabiliyo taytla hamileyken :)[/QUOTE]

AAgüzel fikir aklıma gelmemişti daha sonra deneyebilirim çünkü benim eşim iri kıyım olduğu için 7. 8. ayda bana olabilir çünkü ben biraz ufak tefeğim

çok güzeller ama sen zaten siftah yapmamışmıydın :)))

hamile kıyafetleri genelde hangi beden giyiyosan o beden oluyo canım ben 2 ay oldu alalı beli bol bol oluyodu halada çok sıkı oluyo sayılmaz beden olarak kilo aldığım için daralmaya başladı ama hala gayet rahat yani aynı beden derim ben lakin herkesin vücut yapısı farklı sen giyyip deneyip kendin karar vermelisin
Canım çok teşekkür ederimm
Birebir aynı demek kii kabanlarımızzz
Benim ki şuan 42 beden resmen şoka girdim ama kabanada zor girdimm
Kalıpları dar bunların kalıpları dimii öyle olsun lütfennn

korkma canım öyle ya dardır kesin onun kalıbı
benim bi tane kap vardı 40 beden hala oluyo üstüme ama şimdi 44 beden aldım rahat olsun bu dönemde diye keçe tarzı bişi biraz esneklik payıda var ama baksan biri 40 biri 44 demessin yani çok farklı yapıyolar kalıplarını

bu arada ayakkabıya bayıldım bizde spor aldık nası giycekse patik tarzı bişilerde kullanışlı olur galiba:44:

kızlar zeynepten haber var mı ya dün sonuçlar için gitmiişti sayfalara baktım ama yok acaba ben mı kaçırdım

Ben konuştum canımm
Doktorla konuşmuş ama risk olarak geçerli bir risk görmemiş
Oda kendi doktoruna danışmak istiyor perşembe günü
ama kafasınıda cok bulandırmak istemiyor Allahın izniyle hiç birşey yok
Geliniminn maşallahı var teyzesiiii

beni merak edeniniz oldu mu acaba :)
2 haftadır herhalde hiç giremedim, çok şükür sıkıntılarımı atlatınca dışarıya çıkmaya başladım :)
perşembe günü hem 3lü hem 4lü testi yaptırdım, çok şükür sıkıntı yokmuş. perşembe gittiğimde kıza benziyor ama hazırlık yapma dedi
bende Alllah affetsin eşimden habersiz cumartesi günü başka doktora gittim sırf cinsiyet için :)
belki bebeğim babasından utanıyordu, bu gittiğimde oo sereserpeydi her şeyy :))
etrafımın oğlan demesine inat, bir KIZIMIZ geliyor inş :) eltilerim kız oluşuna sevindi, henüz kimsede erkek yok :) kvalidem amaann hayırlısı olsun diye tepki werdi ama hiçbiri umrumda değil, bu benim 3.gebeliğim ve inş ilk bebeğim olacak, eşim we benim için çok kıymetli
inş hayırla sağlıkla gelsin hepimizinki

aa son olarak, kiloma dur dedi doktorum, şaşırcaksınız ama 9 kilo almışım, bende yuh dedim ve artık un şeker yememeye çalışıyorum, buna binaen tansiyonum da yüksekti, tuza da azami dikkat ediyorum

anaç kaynana seniiiiiiiiiiii gelinini de yakında takip ediyor sevindim canım zaten bu topiğin bebeklerine birşey olmaz hepsi cazgır maşallahh

Bende öyle tahmin ettimm hayal ettim Kurguladım Kafama yatan tek cevap o oldu
Ama ölçülere bakarmısınn alt 38 üst 42
Allahım armutun karpuz evrimine dönüşmüş şekli gibiyimm
Hayal edebiliyormusun 38e 42

Bende bayıldım ayakkabıya hem altıda iyi-içide
Sporlara bende bakıyorumda böyle vurulduğum bir model olmadı henüz
Sen nasıl bişey aldın :44:

o zaman kaçırma, fıyatı oldukça uygunmuş, senin ugglarla da çok yakışır :)

Dimiii dimiiii
Bende bu cevabı bekliyorumm
İllaa biri onaylayacak ben gidip alacağımm
Teşekkürlerr canımm
Haydiiiii bismillaahhh
Alıyorumm baaakk iyi dimiii

anaç kaynana seniiiiiiiiiiii gelinini de yakında takip ediyor sevindim canım zaten bu topiğin bebeklerine birşey olmaz hepsi cazgır maşallahh

Odaa benimm bebeğimm kiiii
Yirrrrr kaynanasıı onun kutusunuuu ama bebekkenn
Büyüsünn ozaman kafasının etini yiyeceğim
Hem bukadar kız yokluğunda bir kız bulmuşumm kaçırırmıyımm

[/QUOTE] cnm normal kıyafetlerin bir-iki beden büyüğünü alabilirsin
ancak hamile kıyafeti alıyorsan aynı beden almanda yarar var onların lastikleri kumaşları falan zatenayarlı oluyo[/QUOTE]

sağ olun canlar, annem durmamış bişiler almış bugün kızacaktım ama kıyamadım, heveslenmiş tontişim. akşam hemen gidip denemeliyim.

Son düzenleme:
Odaa benimm bebeğimm kiiii
Yirrrrr kaynanasıı onun kutusunuuu ama bebekkenn
Büyüsünn ozaman kafasının etini yiyeceğim
Hem bukadar kız yokluğunda bir kız bulmuşumm kaçırırmıyımm

he he o da yicek seni sen hiç merak etme oğlunla beraber yicek seni hemde

armutun karpuz evrimi ne yaaaa
ben kiloda aldığım için o farkı kapatıyorum göbüşde seninki gb olmayınca tabi
ben nike vardı böle küççük bişi mami ondan aldım
al al sen onu güzel çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…