- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.721
Fast food yemıyorum benbende bugun kaçamak yaptım cnm
hamburgerr menüüü yedimmmmm
mayonez zararlı bılıorum ama napimm ruyamda görmüştümm
ay bende bugun avm deki butun beebk meğazalrına girdim
nefsimi yenemedim bi tulum aldımm bende
içinde hayal edınce heeycan basıo valla
Fast food yemıyorum benbaska bırsey yedım kabana baktımm batıkte 100tlydı ama renklerını sevmedım
-Selam Kizlar sizlere bir sorum olacaktii Hamilelikte ne kadar su iciyorsunuz az su icmek bebege zarar vere bilirmi ???
öyle birsey okumusdum cunkii bu soruyu cok merak ediyorum bilen varsa bana cvp yazsin ltff..!
Cvplar icin simdiden TSK ettimm
cnm gunde 2 lt cıvarında içmek gerekıo
ben cok dıkkat edıorum..
yanii amıyane tabirle söyle demıstı drum:
çisin bembeyaz olacak
sarı gıbıyse demekki az içmişsin o gun...
az su hemö bebeğ hem sana zararlı cnm
Arkadaslar size bi si sorucam aranizda vajina girisinde ara sira agri ceken , idrara cikarken hafif kasik agrisi ceken idrar tahlilinde herhangi bir problem cikmayan var mi?
amma kaynatmıssınız kızlarr canım hayırlısıyla dogurmayı nasıp etsın bende bugun drdaydım ayy ordakı seylerı gorunce ınsan daha bır strese gırıyor... bende kasık agrısı vardı ıdrara yolları enfeksıyonu varmıs ılac verdı ama teredutteyım aman kızlar su havalarda dıkkat edın kendınıze.......
Kızlar ben gece soluma yattığımda bir süre sonra sanki belimde sinir sıkışıyor ağrı kalçama iniyor hatta bu sabah ayak prmağım bile sızladı..çok canım yanıyor..bacağımı eşimin üzerineyükseğe doğru atıyorum o zaman ağrı azalıyor..gün içinde bir şikayetim yok ama..acaba bel fıtığı mı oldum yoksa hamilelikte yaşanan bir ağrı mı bu? bilgisi olan varsa yazsın lütfen..
günaydın.....
güne bol tekmeli başladım....bir başkası böyle uyandırsa ona neler yapardım acaba
canım o ağrı bende de var...özellikle gece lavaboya kalkarken çok zorlanıyorum..belim ve sağ kalçam kopacak gibi oluyor..ama uyurken kocamın yüksek yastık görevi görmesi rahatlatıyor biraz
oyy maaşallaaahhh....darısı bizim başımıza.... analı babalı büyütsün inşallah...hala olmak nasıl bi duygu??:26::26::26::26:ben hiç tadamayacağım o duyguyu
Bugün hem işe hem sizlere geç kaldımİşe geldiğimde saat 9:30tu :18:
Tünaydınnn minnikk kuzularımınn güzell annelerii
Dün bir yemek yapmışım nuhun gemisindeki aşurede öyle karışım yoktur
Eşim türlünün dublesi diye ad taktı
Kerevizden kırmızı bibere patlıcandan taze fasulyeye kabaktan patatese brokoliden soğana ve et olarak beyaz et tavukHepsinden 1 er adet doğrayıp doğrayı attım
Dün eşimle konuşma işinide hallettimm buarada
Sözler verdik birbirimize bakalım bu sefer hangi olayda bozulcak:26:
Ama dediği birşey içime işledii
Sen benim ailemsin, canımsın, canımı taşıyorsun ama bende bir aileden geldim, onlarda benim ailem, sakın yanlış anlama ama sen yokken onlar vardı demek zorundayım, seni nasıl yok sayamaz içimden koparamazsam,anamı-babamı,ablamı-kardeşimide yok sayamam, bana ait olan herşey onlarında hakkı var,senden sonra..Evim evleri, Canım canları tıp kı sende olduğu gibi ve başka türlüsünü bekleme ayrı gayrı yapamam...(gibi bişeyler dedi)
Seni ablama bıraktım çünkü sigarayı içtikleri ortamda olmanı istemedim, cok bağırıp, cok ses yapacaklardı, sende uyuyamayacaktın ve başında ağrıyordu daha fazla sinirlenecektin tartışmak istemedim..Kızdın farkındayım ama bende ara sıra nefes almak istiyorum benide sen anla dedi :26::26:
Ooooo hangimiz hamileyiz kii kim nefes alacak dedimdee offff pekbicici oooffffff dedii
Görümcemde inen gazım, eşime cok yansımadıı
Napayım cok seviyorumm maymunuu
bende yemıpdum ama cnm 5 ayın hasretii ruyalrıma girince
yedim valla ımmm hımmmm diye diye bi kereden bişey olmazmıs
hem dr öle dedi
cnm y-london ın paltoları cok şık oluo benım nerdeyse butun paltolar ordan
cok memnunum hem..
sorma cnm bende erıdım bıttım gozumun önunden gıtmıo
mınnnak parmakları
cnm dr 39. haftanın ııcınde alıyoruz dedı bende baktım 10 mayıs cuma
yada 13 mayıs p.tesı alalaım derler
yaa o anneler gununde kucağımda olsun ıstıorum
okadar bekledim kii..her anneler gununde her bayramda bana her bebek yok mu hala dedıklerınde
hep bu gunlerı hayal ederek tahammul ettim
10 mayısta 38+5 oluo allah ızın verırse zaten onden gidio sıpam
cnm sende clexan kullanıosun dıye hatıurlıorum bende kullanorum
dr kalsıyum alımına dıkkat et dedı 6 aydan sonra osteoporoza neden olabılıomus
ya benimde canım çok cips çekio bigünlük yesem bişey olurmuki
kızlar hastenden geldımmmmmmmmmm
ben yegenıme asık oldum ya nasıl bı duygu yerım ben onuuuuuuuu
oda oda gezıp yenı dogan tum bebeklerı sevdım :) hepsı oyle sekerkı
cennet kokulularım benım yaa ama yegenım bı baska bız konusurken sankı karsımızda buyuk bırı var gıbı bızı dınlıyor
hep konusmamızı ıstıyor onunla kucaktan ınınce aglıyor tatlı cadımız olucak :) ısmı sevde zümra
yengem cok zorlandı dogumu bıraz zor oldu malesef acılma olmayınca
bıraz dınlensın kendıne gelsın bol bol dogumu konusuruz
ben artık her gun abımlere aboneyımmmmm acı k acı kdıyorum sutum olsun
yegenımı eve kacırcam annelık duygumu benımkı dogana kadar onunla gıderırım
ya ne guzel bısey kızlar ınanın orda olmanızı ısterdım bır suru dogum yapan anne
hamıle olmasam cıdden cok uzulurdum bugune kadar esım ıcın korunmayı bırakmıstım o cok ıstıyor dıye
ama sımdı kendım ıcın ıstıyorum yavrumu kokluyayım onu bagrıma basayım
zeynepkamılede gıttım malesef 3 ay dolu ıkı devlet hastanesıde ozelde arastırcam
afıyet ve atlas hastanesı umranıyede bakalım fıyatlar nasıl
kızlar zeynepkamıle gelebılcekler 10 hafta ucretsız annelık egıtım ısemınerlerı var
carsamba ve cuma gunlerı tek gun haftada 13 16 arası eslerde gelıyor ısterse kı ıstenıyorlar :)
ve belge verıyorlar kurs sonu cok guzel egıtım verılıcek hemsıreyle konustum brosuru ıncelıcem
ısteyene detaylı bılgı verırım ve ıletısım numarasını zeynepkamılın kayıt ıcın
olmaz canım eger olcak olsaydı benım kuzenıme olurdu hemde 25 kurusa olanlar var ya mınık mınık günde 10 tane yiyordu 3,5 bucuk kılo dogdu bebek ve 50cm .. suanda 42 günlük 5 kılo oldu ve çok sağlıklı.. yemesıne hiç dikkat etmedi kola cips mayonez abur cubur ne varsa yedi ... diyorum kı ben yesem ertesi gun hastanelık olurum o da dıyor kı abla fazla takmıcan kafana o saglıklı mı bu ıyı ne canın ıstıyorsa ye eskıden bunlar mı varmıs herkes turp gb
Hamılelıgım boyunca fırsatım olsa da hep esımın dızının dıbınde olsamtamam arada benı delırtıyo olduresım gelıyor ama sonucta o yanımdayken ruhumdan mutlulukk fıskırıyor bebem de mutlu oluyor yarın doktorla bu konuyu da konusacagım benım bu streslı psıkopata baglayan ruh halım cocuguma ne kadar zarar verıyor olmadı gıtmem ıse ya da baska servıse aldırırım kendımı (gercı hayal de mudur servısımı degıstırmez ) dırek vatandasla muhattabım hergun sagolsun gelenelrde pek anlayıslı bılgılı oluyorlar yoktan anlamıyorlar kızlar ne olur sızde devlet daıresıne gıttıgınız de yok olmuyor dedıklerınde gercekten olmadıgını bılın personelı cıleden cıkarmayın mesala bugun kı ılk zıvanadan cıktıgım olayı anlatayım teyzemız gelmıs esek kadar kızı adına kımlık alacak teyzecım olmaz kızın yasını doldurmus kanunen sen alamazsın dıyorum ben annesıyım dıyor 10kere olmaz dedım ben annesıyım dedı kım oldugun onemlı degıl resıt oldugu an kanunen tum ısemler kendınde dıyorum yok analmıyor benım kızım kendı alırsa kımlıgı kotu yola duser sen bunun vebalını alacan mı dıyo heyyy allahım dedım babane senın kızından getır yanında vereyım kımlıgını sen elınden al dedım ona da yok dıyo en son 20dakıkanın sonunda ( haa bu arada sırada bekleyenlerde bana sureklı numaraya bassasınza dıyo karsımda kadın cen cen bagırıyo bana ) teyze hamıleyım ıyıce gerdın benı gıt bıt allah askına dedım bende sekr hastayım verecen mı kımlıgı dedı sonra erkeklerden bırı dayanamadı geldı kadını yolladı bu seferde teyzem sgolsun sende evladından cek senınkı de kotu yollara duser ınsallah dedı ve gıttı 10 dakıka gecmedı elım ayagım tıtıryo sıırden densızın bırı geldı numaraya neden basmıyon dedı elımde ıslem karsımda vatandas varken nıye numaraya basacam ben dedım cok konusma lan memursun ıste yap ısımı dedı yanımdakı cavabını verdı adamın bende o an kaltım yerımden ben dısarı cıkıyorum hava alayım gelırım dedım butun bunlar olurken oglum ıcerden rıtım tututurur gıbı tekmeledı durdu
Slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben biraz uyuşuk haldeyim bugün ben bir konuda yardım isticektim de özellikle öğretmen olan arkadaşlardan şimdi bizim doğum mayıs sonu gibi. Izinlerinizi nasıl kullanıcaksınız seneye eylül ayında hemen işe başlıcak mısınız veya rapor mu alacaksınız ben de rehber öğretmenim fikirlerinize ihtiyacım var...
-Selam Kizlar sizlere bir sorum olacaktii Hamilelikte ne kadar su iciyorsunuz az su icmek bebege zarar vere bilirmi ???
öyle birsey okumusdum cunkii bu soruyu cok merak ediyorum bilen varsa bana cvp yazsin ltff..!
Cvplar icin simdiden TSK ettimm
kızlar çok stresliyim ya yarın fetal ekoya gireceğim kalp atışım yüksek sabahtan beri ne yapsam sakinleşirim.. bırde burnum kanıyor benım hep ya özellikle uykuda hergün yastık değiştiryorum siz de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?