2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Fast food yemıyorum ben baska bırsey yedım kabana baktımm batıkte 100tlydı ama renklerını sevmedım

bende kaçayım kızlar
kolayından bi menemen kıvırayım artık bu saaten sonra ne yapayım demi
sonrada sütümü içer cevizimi,kuru üzümümü meyvelerimi yiyip vijdanımı rahatlatırım artık
hepinizi öperimm

Fast food yemıyorum ben baska bırsey yedım kabana baktımm batıkte 100tlydı ama renklerını sevmedım

bende yemıpdum ama cnm 5 ayın hasretii ruyalrıma girince
yedim valla ımmm hımmmm diye diye bi kereden bişey olmazmıs
hem dr öle dedi
cnm y-london ın paltoları cok şık oluo benım nerdeyse butun paltolar ordan
cok memnunum hem..

cnm gunde 2 lt cıvarında içmek gerekıo
ben cok dıkkat edıorum..
yanii amıyane tabirle söyle demıstı drum:
çisin bembeyaz olacak
sarı gıbıyse demekki az içmişsin o gun...
az su hemö bebeğ hem sana zararlı cnm

TSK CNM cevap icin ben ciiyorum Su ama cesitLi elma suyu Portakal sonra cesme suyu ama
ne kadar ictigimi simdiye kadar dikkat etmemisdim dun bi yazi okudum ondan sonra
KorkmayA BASLadim yanimda tasiyorum su sisesini en iyisi bu sanirim Gördükce insan
Iciyor suyu :18:

Arkadaslar size bi si sorucam aranizda vajina girisinde ara sira agri ceken , idrara cikarken hafif kasik agrisi ceken idrar tahlilinde herhangi bir problem cikmayan var mi?

Arkadaslar aranizda boyle bir durum yasayan var mi sadece ben de mi var aklim cok karisik

gecmıs olsun canım bu sogukta bıle dısarı cıkınca ya yarım lt ya 1 lt su yanımda tasıyorum
sonra wc wc dolasıyorum gunde 2 lt su sart enfeksıyondan korunmak ııcn
soguktada ıcılmıyor

bende kalca ıcı sankı agrıyor gıbı bacaklarımda eskıden cok kosardım ozman ayakalrım agırırdı dumduz uzanıp yatmam gerekırdı aynen oyle agırıyor
her gun sankı dayak yemısım gıbı uyanıyorum yoksa bızım esler gece bıze bıseymı yapıyor :),
bel fıtıg degıldır canım bel agrımda otobuslere bınınce oluyor bende bugun cok kotuydum hamılelık ıste canım

teyze olmak daha farklı ablalarımda resmen anne gıbı olduk yegenlere
yengem bıraz soguk bırı tebrık ıcı narıyorum bısey demıyor kapıyor telefonu yuzume
odaya gırıyorum yegenı gorcem yengemle konusuyorum oyle duruyor donuk donuk
duygularını bellı etmez ama ıyı bırı yınede bu yuzden yegenım ısevmeyede cekınıyorum ama
tabıkı oda can otesı

esın cok guzel konusmus kendı acısından haklı ve boyle olgunlukla cevap vermesı masallah dıyeyım nazar degmesın
benım odunu senı nesle azcık tanıstırsakmı :)
esını boyle kabullencen canım en azından ıcın rahat olsun kı senıde anlıyor esın

kızlar hastenden geldımmmmmmmmmm
ben yegenıme asık oldum ya nasıl bı duygu yerım ben onuuuuuuuu
oda oda gezıp yenı dogan tum bebeklerı sevdım :) hepsı oyle sekerkı
cennet kokulularım benım yaa ama yegenım bı baska bız konusurken sankı karsımızda buyuk bırı var gıbı bızı dınlıyor
hep konusmamızı ıstıyor onunla kucaktan ınınce aglıyor tatlı cadımız olucak :) ısmı sevde zümra
yengem cok zorlandı dogumu bıraz zor oldu malesef acılma olmayınca
bıraz dınlensın kendıne gelsın bol bol dogumu konusuruz
ben artık her gun abımlere aboneyımmmmm acı k acı kdıyorum sutum olsun
yegenımı eve kacırcam annelık duygumu benımkı dogana kadar onunla gıderırım
ya ne guzel bısey kızlar ınanın orda olmanızı ısterdım bır suru dogum yapan anne
hamıle olmasam cıdden cok uzulurdum bugune kadar esım ıcın korunmayı bırakmıstım o cok ıstıyor dıye
ama sımdı kendım ıcın ıstıyorum yavrumu kokluyayım onu bagrıma basayım

zeynepkamılede gıttım malesef 3 ay dolu ıkı devlet hastanesıde ozelde arastırcam
afıyet ve atlas hastanesı umranıyede bakalım fıyatlar nasıl

kızlar zeynepkamıle gelebılcekler 10 hafta ucretsız annelık egıtım ısemınerlerı var
carsamba ve cuma gunlerı tek gun haftada 13 16 arası eslerde gelıyor ısterse kı ıstenıyorlar :)
ve belge verıyorlar kurs sonu cok guzel egıtım verılıcek hemsıreyle konustum brosuru ıncelıcem
ısteyene detaylı bılgı verırım ve ıletısım numarasını zeynepkamılın kayıt ıcın

Son düzenleme:

Canım normalde de sevmem ben sadece kola ıstıyo canım (nefret ederdım de sımdı. Arada ıstıyorum )

AA nasıl yani bende fraxaparin kullanıyorum aynı işlev zatende çokmu tüketmem lazım azmı bilmiyorumki daha kalsiyum hapı falan almadım ben

ya benimde canım çok cips çekio bigünlük yesem bişey olurmuki

olmaz canım eger olcak olsaydı benım kuzenıme olurdu hemde 25 kurusa olanlar var ya mınık mınık günde 10 tane yiyordu 3,5 bucuk kılo dogdu bebek ve 50cm .. suanda 42 günlük 5 kılo oldu ve çok sağlıklı.. yemesıne hiç dikkat etmedi kola cips mayonez abur cubur ne varsa yedi ... diyorum kı ben yesem ertesi gun hastanelık olurum o da dıyor kı abla fazla takmıcan kafana o saglıklı mı bu ıyı ne canın ıstıyorsa ye eskıden bunlar mı varmıs herkes turp gb

canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün meleğiniz inşallah artık darısı hepimizin başına :))

Hamılelıgım boyunca fırsatım olsa da hep esımın dızının dıbınde olsam tamam arada benı delırtıyo olduresım gelıyor ama sonucta o yanımdayken ruhumdan mutlulukk fıskırıyor bebem de mutlu oluyor yarın doktorla bu konuyu da konusacagım benım bu streslı psıkopata baglayan ruh halım cocuguma ne kadar zarar verıyor olmadı gıtmem ıse ya da baska servıse aldırırım kendımı (gercı hayal de mudur servısımı degıstırmez ) dırek vatandasla muhattabım hergun sagolsun gelenelrde pek anlayıslı bılgılı oluyorlar yoktan anlamıyorlar kızlar ne olur sızde devlet daıresıne gıttıgınız de yok olmuyor dedıklerınde gercekten olmadıgını bılın personelı cıleden cıkarmayın mesala bugun kı ılk zıvanadan cıktıgım olayı anlatayım teyzemız gelmıs esek kadar kızı adına kımlık alacak teyzecım olmaz kızın yasını doldurmus kanunen sen alamazsın dıyorum ben annesıyım dıyor 10kere olmaz dedım ben annesıyım dedı kım oldugun onemlı degıl resıt oldugu an kanunen tum ısemler kendınde dıyorum yok analmıyor benım kızım kendı alırsa kımlıgı kotu yola duser sen bunun vebalını alacan mı dıyo heyyy allahım dedım babane senın kızından getır yanında vereyım kımlıgını sen elınden al dedım ona da yok dıyo en son 20dakıkanın sonunda ( haa bu arada sırada bekleyenlerde bana sureklı numaraya bassasınza dıyo karsımda kadın cen cen bagırıyo bana ) teyze hamıleyım ıyıce gerdın benı gıt bıt allah askına dedım bende sekr hastayım verecen mı kımlıgı dedı sonra erkeklerden bırı dayanamadı geldı kadını yolladı bu seferde teyzem sgolsun sende evladından cek senınkı de kotu yollara duser ınsallah dedı ve gıttı 10 dakıka gecmedı elım ayagım tıtıryo sıırden densızın bırı geldı numaraya neden basmıyon dedı elımde ıslem karsımda vatandas varken nıye numaraya basacam ben dedım cok konusma lan memursun ıste yap ısımı dedı yanımdakı cavabını verdı adamın bende o an kaltım yerımden ben dısarı cıkıyorum hava alayım gelırım dedım butun bunlar olurken oglum ıcerden rıtım tututurur gıbı tekmeledı durdu

Canım eskiden bu kadar bilinçli değildiki insanlar ne buluyosa onu yiyorlardı.Zararlımı değilmi bilmiyorlardı.Şimdi bizler biliyoruz ya vicdan azabı duyuyorum o yüzden.Çok bilmekte iyi değil aslında İnsan tedirgin oluyor .Biraz daha tutucam kendimi baktım dayanılmyck gibi yerim artık bi paketcik napayım :))

Allah kolaylık versin canım iş kolay aslındada insanlarla anlaşmak gerçekten zor bende tekstil teknikeriyim planlama yapıyorum ve çok stresli bir işim var allahtan bebğim olacağının haberini aldığımda ben evdeydm çalışmıyordum ve iş arıyordum öyle oluncada işe girmedim bidaha .Doğsun büyüsün öyle çalışırım bidaha dedim.Yoksa allah korusun çocuğumu kaybetmiş bile olabilirdim.Gerçi bu kadar yoğunluğa alışıncada evde olmak çok zor gelior bide kışa denk geldi o yüzden hep uyku modundayım.Çalışmak güzel ama maalesef her işin bir stresi oluyor.Devlet dairesinde çalışman emin ol daha avantajlı çünkü özelde olmak daha zor.En azından hava alıcam deyip çıkabiliyorsun dışarıya.Senin bebeğin herşeyden daha önemli ve değerli o yüzden çok kafana takmamaya çalış canım kısa cümleler kur hiç uzatma baktın olmuyor başkalarına havale et.Yolu yarıladık zaten az kaldı azcık daha sabrediver herşey güzel olacak inşallah.

kızlar çok stresliyim ya yarın fetal ekoya gireceğim kalp atışım yüksek sabahtan beri ne yapsam sakinleşirim.. bırde burnum kanıyor benım hep ya özellikle uykuda hergün yastık değiştiryorum siz de oluyor mu

ben de öğretmenim canım eylül ayında başlamayı düşünüyorum..başka bi durum olmazsa normal doğum iznimi kullanacağım...

ben hamilelğin başından beri çok su içemedim bulantılarım sağolsun..ama artık zorluyorum kendimi günde 8 bardak su içmeye çalışıyorum en az....

nefes egzersizi yap canım...gevşeme egzersizi yaz nette çıkar sanırım nasıl olduğu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…