- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.761
sevgili anne adayları,
ben haziran anneleri topic'indeyim. doktorum bugün proluton iğneye başlattı. rahim ağzı tamamen kapanmış. benzer bir deneyim yaşayan ya da duyduğunuz örnek var mı? ve bu örnek bebeğini kaybetti mi?
çok teşekkür ederim...
TSK CNM cevap icin ben ciiyorum Su ama cesitLi elma suyu Portakal sonra cesme suyu ama
ne kadar ictigimi simdiye kadar dikkat etmemisdim dun bi yazi okudum ondan sonra
KorkmayA BASLadim yanimda tasiyorum su sisesini en iyisi bu sanirim Gördükce insan
Iciyor suyu:18:
Hamılelıgım boyunca fırsatım olsa da hep esımın dızının dıbınde olsamtamam arada benı delırtıyo olduresım gelıyor ama sonucta o yanımdayken ruhumdan mutlulukk fıskırıyor bebem de mutlu oluyor yarın doktorla bu konuyu da konusacagım benım bu streslı psıkopata baglayan ruh halım cocuguma ne kadar zarar verıyor olmadı gıtmem ıse ya da baska servıse aldırırım kendımı (gercı hayal de mudur servısımı degıstırmez ) dırek vatandasla muhattabım hergun sagolsun gelenelrde pek anlayıslı bılgılı oluyorlar yoktan anlamıyorlar kızlar ne olur sızde devlet daıresıne gıttıgınız de yok olmuyor dedıklerınde gercekten olmadıgını bılın personelı cıleden cıkarmayın mesala bugun kı ılk zıvanadan cıktıgım olayı anlatayım teyzemız gelmıs esek kadar kızı adına kımlık alacak teyzecım olmaz kızın yasını doldurmus kanunen sen alamazsın dıyorum ben annesıyım dıyor 10kere olmaz dedım ben annesıyım dedı kım oldugun onemlı degıl resıt oldugu an kanunen tum ısemler kendınde dıyorum yok analmıyor benım kızım kendı alırsa kımlıgı kotu yola duser sen bunun vebalını alacan mı dıyo heyyy allahım dedım babane senın kızından getır yanında vereyım kımlıgını sen elınden al dedım ona da yok dıyo en son 20dakıkanın sonunda ( haa bu arada sırada bekleyenlerde bana sureklı numaraya bassasınza dıyo karsımda kadın cen cen bagırıyo bana ) teyze hamıleyım ıyıce gerdın benı gıt bıt allah askına dedım bende sekr hastayım verecen mı kımlıgı dedı sonra erkeklerden bırı dayanamadı geldı kadını yolladı bu seferde teyzem sgolsun sende evladından cek senınkı de kotu yollara duser ınsallah dedı ve gıttı 10 dakıka gecmedı elım ayagım tıtıryo sıırden densızın bırı geldı numaraya neden basmıyon dedı elımde ıslem karsımda vatandas varken nıye numaraya basacam ben dedım cok konusma lan memursun ıste yap ısımı dedı yanımdakı cavabını verdı adamın bende o an kaltım yerımden ben dısarı cıkıyorum hava alayım gelırım dedım butun bunlar olurken oglum ıcerden rıtım tututurur gıbı tekmeledı durdu
Canım gözünüz aydın analı bablalı büyüsün bizim içinde öp kokla bebişi...darısı başımıza inşallah ..
Bu arada ümraniye Afiyet hastanesi demişsin daha bugün iş yerimdeki abi eşinin renkli usg sini orda yaptırdıklarını söyledi 110 tl dedi yanlış hatırlıyor olabilirim...Radyoloji uzmanı bakıyomuş kadın çok şekermiş keşke dr olsaydı ona giderdik diyordu...öncedende randevu alınmıyomuş gittiğin gün bakıyolarmış şaşırdım yoğun değil heralde...ama yine de aramakta fayda var
Seminer çok güzel olurdu da çalışıncamedical park takine gitmediğime pişman oldum buna da gidemem zaten
çok geçmiş olsun canım valla duymadım iğneyi biliyorum ama rahim ağzının kapanmasını bilmiyorum.. peki bunu nasıl anladılar proluton iğne düşük önleyici zaten inşallah sağ sağlim alırsın kucağına bebeğini
teşekkür ederim canım. ultrasonda gördü doktor. rahim ağzını gebelik kesesi kapatmış dedi
canım ayrıntılı usg hem bebişin kalbınde hem delik hemde damarlarında terslık varmıs oyle denıldı ama kuzum daha küçük olduğu kesin denılmedı.. yarına gün verdiler işte çoçuk kardiyoloğu hemde perinatolaji aynı anda bakıp tanı koyacaklarmış.. ama tanı kesin olsa da tedavisi varmış ama işte bıraz acı çekecek kuzum ama yoktur anne olarak ben hissediyorum kuzum sadece anneyi uğraştırmayı seviyor ama yine stres oluyorum.. kalp çarpması normalde yok ama sıkılınca oluyor..
Ya çok üzüldüm inan Allahım inşallah yarın mutlu haberler verirsin senin içinde bebeşin içinde dua edicem Allahım sizi korusun.
teşekkür ederim canım. ultrasonda gördü doktor. rahim ağzını gebelik kesesi kapatmış dedi
saol canım Allah razı olsun.. bu kuzu beni yaşlandırdı valla her seferınde bırsey çıkartıyor.. ama bu durumuma şükürler olsun binlerce mılyonalrca Allah kımseye dermansız dert vermesın yeterkı tedavisi olsun gelen Allahtan
kesinlikle olsa bile çaresi varmış Allahın izniyle herşeyde bir hayır vardır sen üzülme yeter güzel haberleri alırız inşallah yarın
evet canım çok şükür ya öyle demişlerdi ama ılk 5 gün içinde ameliyat olacakmıs eger kesinleşirse.. ayy nebilim ya zaten zor bi hamilelik geçirioyrum inşallah bebeğim iyi olur
sen bnm mesajımı okudun dimi cnm
aaa hiç fark etmemişim canım çok özürdilerim
estağfirullah ne özür diliyosun yafokumadıysan oku die dedim
canım iş yerinde yaşadıklarını okudum da insanlarla uğraşmak zor Allah kolaylık versin cidden takmamaya çalış... en azından canından kanından değiller o daha çok can yakıyor inan ben en büyük problemleri en yakınlarımla yaşıyorum ve sığınacak kimsesi yok gibi geliyor insana o zaman...
cnm gercekten ınsanla ugrasmak cok zor
ben de cok sınırlenıodum kasıkalrıma agrı gırıodu
deımkı sonraa bebeğimi kımse ıcın uzmicem
sınıflarımızda bızım kaynastırma öğrencılerı oluo
dusunku ben ders anlatıyorum dersın ortasında
coocuk ortalıkta dolasıo, arkadasalrını dürtuo,kendı kendıne sarkı soyluo vs.
defalarca dersı bölüp yerıne oturtup görevlendırıosun arkanı dondugun an başlıo yıne
40 kısılık sınınıflar başlıolar gülmeye onlrda hazır zaten kaynatmaya ıngılızceyı kım naapsın demı
gecen gun 13 yasında hem de calışkan bı coocuk sorunuda yok altına kaak yapmıs alalhım nasıl kokuo
o kokular eşlığınde kusmamak ıcın zor tutatark ders işledık vs vs vs
bayan arkadasın bırı arka sırada erkek öğrencının kendını tatmın ederken yakaladı vs vs
yanii cnm ınsanla ugrasmak zor sende zorlanıosun hamılelıkte haklısın...görmemeye duymmaya çalış beebğin ıcın cnm
sana nasıl boyle beddua eder yagercı haksız yere edılen gelıp ona dönerde o an senın uzuntun
Rabbım yardımcın olsun canım ya....
ekeldım cnm kusuruma bakma olurmuuama benim oğluşumun nazar boncuku yok :18:ya nazar değerse yakışıklı kuzuma :18::18:
ekledımcnm kacıncı bebiş?Yaş 27 - sat tarihi 18 ağustos - tahmini doğum 25 mayıs - oğlumuz olacak eklersen çok sevinirim teşekkürler
çok guzelmıs canımmm gule gule gıysın mınık paşanKızlar sizler bebişlerinize ayakkabı bakıyormusunuzz
Böyle süslük gibi bebenin ayağına geçiriyorlar yaa onlardan :44:
Ben şimdik dolanırken EMUnun bir kışlık botunu buldum
Hemde 80 tlden 29 tlye düşmüş birde sadece 6-12 ay aralığı kalmışş
Kısmetse bizim sıpalar 6 aylıkken kış olacakk
Acaba kaçırmasam mıı :44:
Eki Görüntüle 580739 Eki Görüntüle 580741
Nasıl sizce? İçi yün bunların ugg gibi, anasında da ugg var takılırız analı-oğullu diye düşündümm
Bide artık bende sifta yapmak istiyorum amaaa
beni merak edeniniz oldu mu acaba :)
2 haftadır herhalde hiç giremedim, çok şükür sıkıntılarımı atlatınca dışarıya çıkmaya başladım :)
perşembe günü hem 3lü hem 4lü testi yaptırdım, çok şükür sıkıntı yokmuş. perşembe gittiğimde kıza benziyor ama hazırlık yapma dedi
bende Alllah affetsin eşimden habersiz cumartesi günü başka doktora gittim sırf cinsiyet için :)
belki bebeğim babasından utanıyordu, bu gittiğimde oo sereserpeydi her şeyy :))
etrafımın oğlan demesine inat, bir KIZIMIZ geliyor inş :) eltilerim kız oluşuna sevindi, henüz kimsede erkek yok :) kvalidem amaann hayırlısı olsun diye tepki werdi ama hiçbiri umrumda değil, bu benim 3.gebeliğim ve inş ilk bebeğim olacak, eşim we benim için çok kıymetli
inş hayırla sağlıkla gelsin hepimizinki
aa son olarak, kiloma dur dedi doktorum, şaşırcaksınız ama 9 kilo almışım, bende yuh dedimve artık un şeker yememeye çalışıyorum, buna binaen tansiyonum da yüksekti, tuza da azami dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?