2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sevgili anne adayları,
ben haziran anneleri topic'indeyim. doktorum bugün proluton iğneye başlattı. rahim ağzı tamamen kapanmış. benzer bir deneyim yaşayan ya da duyduğunuz örnek var mı? ve bu örnek bebeğini kaybetti mi?
çok teşekkür ederim...

çok geçmiş olsun canım valla duymadım iğneyi biliyorum ama rahim ağzının kapanmasını bilmiyorum.. peki bunu nasıl anladılar proluton iğne düşük önleyici zaten inşallah sağ sağlim alırsın kucağına bebeğini.. bıraz araştırdım netten zaten her gebelikte rahim ağzı tamamen kapanıyormuş eger kapanmazsa sorun oluyomuş düşükler yada bebek ölümleri vb.. senin ki servikal yetmezlik yada servikal açıklık olmasın.. hatta bazı hastalarda dikiş atılarak kapatılıyormuş..sen doktoruna bır daha danış

Son düzenleme:

canım su harıcı ıctıklerın o 2 lt ıcılcek kuralına dahıl degım maelsef bend yarım lıtreye yakın ayran ve 300 ml ıhlamur ıcıyorum
onlar harıcı 2 lt ıcıceksı ndemıstı doktor bılgıne

sana nasıl boyle beddua eder ya gercı haksız yere edılen gelıp ona dönerde o an senın uzuntun
Rabbım yardımcın olsun canım ya....

sağol canım yarını 4 gözle beklıyorum evdekı işlerim bitireyım hemen yengeme ucucam :)
afıyetı aradım az once kadın delı ettı benı ya detaylı ultrason dıyorum ıkı cesıt var bırı 140 tl bırı 180 tl dıyor
en ıyısı gıdıp dırek konusmak 4 boyutlu degıl ılerı duzeyde 2 boyutlu ultrason yaptırıcaz dımı kızlar ?
atlas hastanesıde 115 tl dedı ama cd olayı ıkı hastanedede yok gercı cep tel camera net cekıyor ona cekerım olmazsa

keske gelebılseydın o kadar faydalı bılgıler aldıkkı
sımdı aynısının daha detaylısı 10 haftaya yayılmıs halını zeynepkamılde gorunce nasıl sevındım anlatamam
gebelık ve beslenme
dogum ve nefes egsersızlerı
emzırme
bebek bakımı
Lohusa bakımı ve aıle planlaması anakonular
2. ve 5. konuda kesınlıkle babalar gelsın dıyor ben hepsıne getırme taraftarıyım
egsersız hareketlerıde yapıcakmısız
calısanalr degılde evde olanlar gelebılırse kacırmasın derım
eşimin ızın gunlerı cuma bıze o gunler uyuyor dolmak uzereymıs carsamba gunune yenısı acılcak :)
artık gıdebılene hayırlısı canım burdanda ogrendıklerımı sıze aktarmaya calısırım :)

teşekkür ederim canım. ultrasonda gördü doktor. rahim ağzını gebelik kesesi kapatmış dedi

teşekkür ederim canım. ultrasonda gördü doktor. rahim ağzını gebelik kesesi kapatmış dedi

canım ondan endişe etme bu durumun adı Plasenta previa aynısı yaşıyorum sürekli yatıyorum kalkınca açılmaya neden oluyor.. Allahın ıznıyle hiç birsey olmaz.. ben iğne bile kullanmıyorum hatta 16 haftamda 3cm açıldı ilişki yasak yürüyüş yasak 10dk fazla ayakta durmak yasak.. yatarken sürekli ayakların yukarda olacak beline destek koy.. suanda açılma durdu bebişim yukarda. stres yapma.. tek sorunumuz normal doğum olmaycak sezeryanlı olucaz başka da birşey olmaz Allahın izniyle

Ya çok üzüldüm inan Allahım inşallah yarın mutlu haberler verirsin senin içinde bebeşin içinde dua edicem Allahım sizi korusun.

Ya çok üzüldüm inan Allahım inşallah yarın mutlu haberler verirsin senin içinde bebeşin içinde dua edicem Allahım sizi korusun.

saol canım Allah razı olsun.. bu kuzu beni yaşlandırdı valla her seferınde bırsey çıkartıyor.. ama bu durumuma şükürler olsun binlerce mılyonalrca Allah kımseye dermansız dert vermesın yeterkı tedavisi olsun gelen Allahtan

tamamda benim bildiğim kadarıyla ilk haftalar kese orda olmuyomu zaten sonrada yukarıyo çıkıyo ama dr un dediyse vardır bir bildiği sen onun söylediklerini uygula Allahın izniyle hiçbirşey olmaz korkma dua et

kesinlikle olsa bile çaresi varmış Allahın izniyle herşeyde bir hayır vardır sen üzülme yeter güzel haberleri alırız inşallah yarın

kesinlikle olsa bile çaresi varmış Allahın izniyle herşeyde bir hayır vardır sen üzülme yeter güzel haberleri alırız inşallah yarın

evet canım çok şükür ya öyle demişlerdi ama ılk 5 gün içinde ameliyat olacakmıs eger kesinleşirse.. ayy nebilim ya zaten zor bi hamilelik geçirioyrum inşallah bebeğim iyi olur

öyle canım ben eve gelip eşimi gördüm mü herşeyi unutuyorum ama bu asabı halıme bır cozum bulmam sart

yarın rapor almaya calısacağım raporu alıp annemlerın yanına gıdıp moral depolamam lazım işe dondüğümde de salaga yatacam artık yok 3 ay daha calışamam böyle
sana nasıl boyle beddua eder ya gercı haksız yere edılen gelıp ona dönerde o an senın uzuntun
Rabbım yardımcın olsun canım ya....

en cokta o an dellendim ya banane senın kızından sorunundan adam gıbı yolunu anlatıyorum daha durmuş beddua ediyo allahım ıslah etsin ne diyeyim, artık insanlarla tersleşmeye de korkuyorum cıkışta bekleseler merdiven de itseler ya da ne bileyim ona yakın bişeyler :18: ne yparım o zaman bilmiyoumm:18:

ama benim oğluşumun nazar boncuku yok :18: ya nazar değerse yakışıklı kuzuma :18::18:
ekeldım cnm kusuruma bakma olurmuugozden kacmıs
Yaş 27 - sat tarihi 18 ağustos - tahmini doğum 25 mayıs - oğlumuz olacak eklersen çok sevinirim teşekkürler
ekledımcnm kacıncı bebiş?
çok guzelmıs canımmm gule gule gıysın mınık paşan

gozun aydın cnm prensesın de hayırlı olsun...kılolara nasıl dur dıcez kiii

bornozumla geldim size
en sevdiğim şeylerden biri sıcak su altında durmak ıns bebem de suyu sever bileydm bu kadar ferahlayacağımı eve gelir gelmez girerdim banyoya

teyzeler bız kacar pijamalarımızı giyip saçımızı kurutalım ve yatalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…