2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Baskasına havale etmek mı yavrum buradaıler gıt mudure sefe dıyorsun yok daha basında senınle kavga edıyo ısımı yapacan mecbursun dıye ahh ahh ben soylenecek laflarımı bılıyorum da bak sana basıt bırsey anlatayım teyzemız evlıyken baska adamdan cocuk yapmıs geldı kımlık cıkarmaya kanunen kımle evlıysen cocuk onun adına kadına dıyoruz babası o degıl sunun adına yazacaksınız olmuyor dıyoruz sızene benım ozel hayatımdan ıstedıgımle yatar cocuk yaparım devletten maasını alıon yaz cocugumu bu adamın uzerıne dıyo yok olmuyor kanunen yasak hem sıstem zınk dıye uyarı verıyo dıyoruz yok anlamıo o arsız kadın o kalablıkta 1 saate yakın durdu ve sureklı gıtı geldı arıza cıkardı

Son düzenleme:
alemsin valla film gibi olmus tanisma hikayeniz ama esin de bir alem nasil sabretmis o kadar senle kavga edene kadar soyleseymis ya hele elini tuttgu ani dusundum de sen esinin arkadasiyla kavga et san sonra adam gelsin senin elini tutsun iyi tutmussun kendini gercekten.yalniz esinde esprili biri tencere yuvarlanmis kapagini bulmus resmenAllah muhabbetinizi artirsin fitnelerin araniza girmesine firsat vermesin insallah.Ama ne guzel cocuklarina anlatacagin komil bir tanisma hikayen var yasarken pek oyle degilmis ama.cok hos ya.bu arada bende konyadan mezunum ama egitim meramdaydik 2010 mezunuyum sen ne zaman mezun oldun.olurda buralara tayinin cikarsa gorusuruz insallah.

obur yazini okudum da nasil bir kadin bu ya laftan anlamiyor dayaktan mi anliyor ne iyi sabretmissin ya sesini cikarmasaydin seni cok ezermis sende kac kere ayrilirdin.ne demek dugunde esini kizla oynatmak ya yalniz esin niye senin yanina gelniyor orayi anlamadim:s

vallahi bilemiyorum tatlım sisteminizi ama o an için en uygun neyse onu yapmalısın

Ya benim alt komşum geçen sene doğurdu ama onunda burnu kanıyodu dr sormuş vücuttaki damarlar genişlediği için normal demiş ama sen yinede dr bir sor.

gerçekten çok haklısın insan ne kadar bilinçlenirse okadar paronaya oluyor :)acaba şöylemi acaba böylemi diye.bende bugünlerde kasılma nasıl olur hadi bende de varsa hah birşey oldu bumu acaba kasılma demek.sonra netten buldum okudum hay okumaz olaydım busefer aha işte kasılldım ,hadi açılma olduysa falan filen .hani yani yoksa bile oluyor birden pisikolojik :)caın ne istiyorsa ye zararlı olabileceğini düşündüğün şeyden kafi miktarda ye :)))))))))ne kolalarla çocuk doğuran var zeka fışkırıyor.

ofetal eko ne canım ya ::))niye giriyorsunki.kalp çarpması bendede var ama guatr le ilgili benimki diye öenmsemiyorum hem nefes almakta bile zorlanıyorum bazen.drne sormanda yarar var.birazda dizi falan izle başka birşye dalarsın

eşim çok sabırlı ya ben öyle değilim aynı şeyo ben yapsam yolda derdım ben gelıyorum dıye dayanamazdm ama mendebur bızım herif... ayyy inşallah aynı yerde oluruz ınsanın tanıdıgı olması ıyı ya.. valla daha ne anlatcak anılarım var hiç yaşlanmazsın benım yanımda anlamıyor kı adamcagız kendını orda buluyor tam gelcek dayısı çekıyor yengesi çekıyor sanıyelık olaylar oyle 5dk falan degıl ben zaten kartal gb açmıstım radarlarımı... ben selçuktaydım bosna mah kalıyordum hemen karşısı sehrin en dışı .. Alaaddin Keykubat Kampüsü olduğu yerde..

canım ayrıntılı usg hem bebişin kalbınde hem delik hemde damarlarında terslık varmıs oyle denıldı ama kuzum daha küçük olduğu kesin denılmedı.. yarına gün verdiler işte çoçuk kardiyoloğu hemde perinatolaji aynı anda bakıp tanı koyacaklarmış.. ama tanı kesin olsa da tedavisi varmış ama işte bıraz acı çekecek kuzum ama yoktur anne olarak ben hissediyorum kuzum sadece anneyi uğraştırmayı seviyor ama yine stres oluyorum.. kalp çarpması normalde yok ama sıkılınca oluyor..

kızlar herkee tekrar mrb bana cvp yazmdınız benim doğum 21 mayıs olucak ama cinsiyetini öğrenemedik doktor %51 kız dedi bakalım hayırlısı.

Hayırlı olsun canım yeğenin. Hayırl evlat olsun inşallah.

Kizlar yaa takip edemiyorum artik sizleri...
Gecmis olsuna gelenler oldu annemde sagolsun temizligimi yapti valla super oldu...
Herkes iyidir umarim sikintisi olana Rabbim yardim etsin kendinize iyi bakin

Selam kızlar. Herkesten tek tek alıntı yapamadım, çünkü çooooook vardı alıntı yapmak istediğim. Bu yüzden çok genel herkese laf yetiştireyim. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar, hayırlı olsun kızlar, oğlanlar. Kocasıyla arayı düzeltenlere de geçmiş olsun. Allah ağzınızın tadını, yuvanızın huzurunu bozmasın inşallah. Ben de yılbaşı çekilişinde varım diyecektim ama başlamadan bitmiş çekiliş işi de. Ağrısı sancısı olanlara geçmiş olsun, çok pimpirikli olmamak lazım ama aynı zamanda da çok vurdumduymaz olmak da iyi değil bence. Tüm sıkıntıları fırsat buldukça dra danışmak gerek. Sonuçta onların işi bu. Benim de kasıklarımdan aşağı, vajinaya doğru bi ağrı var 2 gündür ama ben kabızlıktan olduğunu düşünüyorum. Çok zor durumdayım. İş yerinde sinirlenen, sinirlendirilen arkadaşlar ya sabır çekerek sakinleşmeye çalışın. Yazık değilmi o minik bebişlerinize? Ayy kıyamam ben onlara, yerim yerim.

Canım iyi baştan okudum yaşadıklarını ama iş yerinde bişey yazamıyorum malum ben yazıncada senin hikayeler arkası yarınlar gibi oluyor hızına yetişemiyorum ne yaptıysan iyi yapmışsın inan insanlar ses çıkarmayınca daha çok kabarıyolar..Bu arada montun ve bebişine aldığın bot hayırlı olsun iyi günlerde mutlulukla giyin..

haa bide rüyamdaki bebek siyah saçlıyıdı.. günlüğümde bugun saçları şekillenmeye başladı diyince aklıma geldi

Hayırdır inşallah canım bende rüyamda görmek istiyorum bebişimi doğmadan önce

pipişiniz hayırlı olsun :) benim göbek göbekli hatun kıvamında daha bebek olduğu belli olmuyor..Geçen otobüsebindim tıklım tıkış açtım montuda yok kimse anlamıyo elimle karnımı filan tutuyorum dedim ne olur anlasınlar yaaa ııııhh üstüm medium altım large ufff zaten basen problemim vardı bebek kız olunca daha bir yayıldım Allah sonumu hayretsin ama helal hoş olsun kızıma

Canım gözünüz aydın analı bablalı büyüsün bizim içinde öp kokla bebişi...darısı başımıza inşallah ..

Bu arada ümraniye Afiyet hastanesi demişsin daha bugün iş yerimdeki abi eşinin renkli usg sini orda yaptırdıklarını söyledi 110 tl dedi yanlış hatırlıyor olabilirim...Radyoloji uzmanı bakıyomuş kadın çok şekermiş keşke dr olsaydı ona giderdik diyordu...öncedende randevu alınmıyomuş gittiğin gün bakıyolarmış şaşırdım yoğun değil heralde...ama yine de aramakta fayda var
Seminer çok güzel olurdu da çalışınca medical park takine gitmediğime pişman oldum buna da gidemem zaten

Pinkta canım alıntı yapmamışım yazını prensesin sağlıkla gelsin...

Hiiiç heyecan yapma canım nefes egzersizleriyle rahatlat kendini o nasıl ben varım bu dünyada dediyse inatla aynen öyle sağlıklı bir şekilde alacaksın kucağına inşallah yavrunu

vallahi bilemiyorum tatlım sisteminizi ama o an için en uygun neyse onu yapmalısın

ahh ahh normalde mesaı ıcınde dısarı cıkacam de 40 dereden su getırırlerde halımı gorduler agladım aglayacam iyi çık dediler bakalım yarın doktora gideceğiz ne diyecek

canım allahın ıznıyle melegınde ınsallah bırsey cıkmayacak dualarım sızınle :13:

canım iş yerinde yaşadıklarını okudum da insanlarla uğraşmak zor Allah kolaylık versin cidden takmamaya çalış... en azından canından kanından değiller o daha çok can yakıyor inan ben en büyük problemleri en yakınlarımla yaşıyorum ve sığınacak kimsesi yok gibi geliyor insana o zaman...

AA nasıl yani bende fraxaparin kullanıyorum aynı işlev zatende çokmu tüketmem lazım azmı bilmiyorumki daha kalsiyum hapı falan almadım ben
cnm bende kalsıyumu extra dısardan almıorum
kalsiyumun asırısıda pıhtılaşmayı artırıo nasıl bı dengeyse
sut yogurt ve peynır vs bol tuket dedi
çabalıorum bende sütü sevmem normalde

ayyy cnm allah anababalı buyutsunn
hayırlı ugurlu olsun canımm
inşallah bız de ogunlerı görürüz cnm
yakın arkadasları bır bır doğum yaptı ebnde sabırsızlnıorum face de fotoları görunce

cnm gercekten ınsanla ugrasmak cok zor
ben de cok sınırlenıodum kasıkalrıma agrı gırıodu
deımkı sonraa bebeğimi kımse ıcın uzmicem
sınıflarımızda bızım kaynastırma öğrencılerı oluo
dusunku ben ders anlatıyorum dersın ortasında
coocuk ortalıkta dolasıo, arkadasalrını dürtuo,kendı kendıne sarkı soyluo vs.
defalarca dersı bölüp yerıne oturtup görevlendırıosun arkanı dondugun an başlıo yıne
40 kısılık sınınıflar başlıolar gülmeye onlrda hazır zaten kaynatmaya ıngılızceyı kım naapsın demı
gecen gun 13 yasında hem de calışkan bı coocuk sorunuda yok altına kaak yapmıs alalhım nasıl kokuo
o kokular eşlığınde kusmamak ıcın zor tutatark ders işledık vs vs vs
bayan arkadasın bırı arka sırada erkek öğrencının kendını tatmın ederken yakaladı vs vs
yanii cnm ınsanla ugrasmak zor sende zorlanıosun hamılelıkte haklısın...görmemeye duymmaya çalış beebğin ıcın cnm

canim yeni atandim ben burada dusunursem dogumu iyi olursam 35 36ya kadar calisrim diye dusunuyorum ama zor olur gibi geliyor dogumdan sonra da burda kimsem olmadigi icin ucretsiz izne ayrilacagim iki gun dersim olur bebegim de uslu olur ve guvenebilecegim bakacak birini bulursam subatta dusunuyorum iki gun idare ederim diye ama iki seneye kadar yolu var iyi bir bakici bulmam lazim bide memur esi olmali ki cocugum turkceden once arapca ogrenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…