- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #20.741
Allah kolaylık versin canım iş kolay aslındada insanlarla anlaşmak gerçekten zor bende tekstil teknikeriyim planlama yapıyorum ve çok stresli bir işim var allahtan bebğim olacağının haberini aldığımda ben evdeydm çalışmıyordum ve iş arıyordum öyle oluncada işe girmedim bidaha .Doğsun büyüsün öyle çalışırım bidaha dedim.Yoksa allah korusun çocuğumu kaybetmiş bile olabilirdim.Gerçi bu kadar yoğunluğa alışıncada evde olmak çok zor gelior bide kışa denk geldi o yüzden hep uyku modundayım.Çalışmak güzel ama maalesef her işin bir stresi oluyor.Devlet dairesinde çalışman emin ol daha avantajlı çünkü özelde olmak daha zor.En azından hava alıcam deyip çıkabiliyorsun dışarıya.Senin bebeğin herşeyden daha önemli ve değerli o yüzden çok kafana takmamaya çalış canım kısa cümleler kur hiç uzatma baktın olmuyor başkalarına havale et.Yolu yarıladık zaten az kaldı azcık daha sabrediver herşey güzel olacak inşallah.
Hamılelıgım boyunca fırsatım olsa da hep esımın dızının dıbınde olsamtamam arada benı delırtıyo olduresım gelıyor ama sonucta o yanımdayken ruhumdan mutlulukk fıskırıyor bebem de mutlu oluyor yarın doktorla bu konuyu da konusacagım benım bu streslı psıkopata baglayan ruh halım cocuguma ne kadar zarar verıyor olmadı gıtmem ıse ya da baska servıse aldırırım kendımı (gercı hayal de mudur servısımı degıstırmez ) dırek vatandasla muhattabım hergun sagolsun gelenelrde pek anlayıslı bılgılı oluyorlar yoktan anlamıyorlar kızlar ne olur sızde devlet daıresıne gıttıgınız de yok olmuyor dedıklerınde gercekten olmadıgını bılın personelı cıleden cıkarmayın mesala bugun kı ılk zıvanadan cıktıgım olayı anlatayım teyzemız gelmıs esek kadar kızı adına kımlık alacak teyzecım olmaz kızın yasını doldurmus kanunen sen alamazsın dıyorum ben annesıyım dıyor 10kere olmaz dedım ben annesıyım dedı kım oldugun onemlı degıl resıt oldugu an kanunen tum ısemler kendınde dıyorum yok analmıyor benım kızım kendı alırsa kımlıgı kotu yola duser sen bunun vebalını alacan mı dıyo heyyy allahım dedım babane senın kızından getır yanında vereyım kımlıgını sen elınden al dedım ona da yok dıyo en son 20dakıkanın sonunda ( haa bu arada sırada bekleyenlerde bana sureklı numaraya bassasınza dıyo karsımda kadın cen cen bagırıyo bana ) teyze hamıleyım ıyıce gerdın benı gıt bıt allah askına dedım bende sekr hastayım verecen mı kımlıgı dedı sonra erkeklerden bırı dayanamadı geldı kadını yolladı bu seferde teyzem sgolsun sende evladından cek senınkı de kotu yollara duser ınsallah dedı ve gıttı 10 dakıka gecmedı elım ayagım tıtıryo sıırden densızın bırı geldı numaraya neden basmıyon dedı elımde ıslem karsımda vatandas varken nıye numaraya basacam ben dedım cok konusma lan memursun ıste yap ısımı dedı yanımdakı cavabını verdı adamın bende o an kaltım yerımden ben dısarı cıkıyorum hava alayım gelırım dedım butun bunlar olurken oglum ıcerden rıtım tututurur gıbı tekmeledı durdu.
Varya çok iyi anlıyorum ah ah ne zordur allah sabır verir inşallah bende özel bir hastanede halkla ilişkiler sorumlusuydum birgün yaşlı teyzenin biri geldi elinde hasta raporları geziniyor yardımcı olmak için yanına gittim dosyayı inceledim yanlış hastaneye gelmiş bir dolmuşa binip diğerine gidin film orda çekiliyo dedim başımda nasıl kalabalık dosyayı alsın diye önüne bırakmıştım bide ne göreyim teyze gitmiş dosyayıda almamış yarım saat sonra geldi senin yüzünden oldu koca bulamazsın inşallah allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın diye bağırıyo..Ne diyim sabır çekip durdum yardımcı olmakta kabahat bazen laf anlamıyor insanlar
alemsin valla film gibi olmus tanisma hikayeniz ama esin de bir alem nasil sabretmis o kadar senle kavga edene kadar soyleseymis ya hele elini tuttgu ani dusundum deahhhh canım rüyamda görmedim ama dün aksam aradı gülmeye başladım.. beklyordum zatenevet canım direk öyle sordu çünkü biz bırbırımızı hiç görmemiştik ve tanımıyorduk.. ben konyada o manisa da okuyordu onun ev arkadası benım lıseden arkdasımdı.. öyle bır konusma sırasında evde kalcan dedı bana bende dedım yok mu eli ayağı düzgün ev işinden anlayacan arkadasın alsın benı.. vardı yoktu derken esıme verdı tlf merhaba falan bı bes dakıka konustuk sonra demıskı bu kız çok konusuyor başımı şişirdi ben bunla yapamam .. ben unuttum zaten konustugumu sonra uc gun sora hoppp tlf çaldı anaaa benim kunduz nbr falan fılan bız böyle konusmaya başladık bır ay oldu daha bız ne resım görduk ne bırbırımızı görduk öyle sevgılıde degılız ama ses tonuna bitiyorum eşimin o da benım konusmalarıma aynı öyleymıs ama benımde kaafamda soru isareti var onunda .. sonra bırsey sorcam dedım sor dedım sordu işte bende sordum o da cvp verdı dedım bak ben anlamam ama eger yaptıysan sana ne bu dünyada ne o dünyada hakkımı helal etmem hatta yaptıysa çükün düşsün dedim aradan 3gün sonra kampüsün çıkısına gelsene sana bırsey yolladım arkadasla al onu dedı çıktım malın biri dikiliyor baska kımsede yok dedım seni samet mı yolladı he dedi ıyı dedım ver ne yolladıysa sınava girecem iyi sinava gir çık dedi ben onunla bır kavga ettim orda proje sınavına giriyorum 4 5 saaatten once bıtmıyor nasıl beklıım o kadar.. sonra tabı onunla kavga ederken sınav kaçtı gittim yalvar yakar girdim sınava ama sinir oluyorum mesaj attıyorum eşime ne angut arkadasını yollamıssın sınavım kaçıyordu falan hıc aklıma gelmıyor kı eşimdir o diyesınavdan çıktım gıttım yanına hadi ver hadi ver edepsiz elimi tuttu bı fırcada orda yedi iyi ki o gün boğmamışım ben onu ya.. salak 6 saat sonra ben samet dedı ayyy ne gündü yaww bak halen gülmem geliyor ban diyor kı bır an korktum senden dişi Jackie Chan gibiydin
Baskasına havale etmek mıyavrum buradaıler gıt mudure sefe dıyorsun yok daha basında senınle kavga edıyo ısımı yapacan mecbursun dıye ahh ahh ben soylenecek laflarımı bılıyorum da bak sana basıt bırsey anlatayım teyzemız evlıyken baska adamdan cocuk yapmıs geldı kımlık cıkarmaya kanunen kımle evlıysen cocuk onun adına kadına dıyoruz babası o degıl sunun adına yazacaksınız olmuyor dıyoruz sızene benım ozel hayatımdan ıstedıgımle yatar cocuk yaparım devletten maasını alıon yaz cocugumu bu adamın uzerıne dıyo yok olmuyor kanunen yasak hem sıstem zınk dıye uyarı verıyo dıyoruz yok anlamıo o arsız kadın o kalablıkta 1 saate yakın durdu ve sureklı gıtı geldı arıza cıkardı
kızlar çok stresliyim ya yarın fetal ekoya gireceğim kalp atışım yüksek sabahtan beri ne yapsam sakinleşirim.. bırde burnum kanıyor benım hep ya özellikle uykuda hergün yastık değiştiryorum siz de oluyor mu
Canım eskiden bu kadar bilinçli değildiki insanlar ne buluyosa onu yiyorlardı.Zararlımı değilmi bilmiyorlardı.Şimdi bizler biliyoruz ya vicdan azabı duyuyorum o yüzden.Çok bilmekte iyi değil aslındaİnsan tedirgin oluyor .Biraz daha tutucam kendimi baktım dayanılmyck gibi yerim artık bi paketcik napayım :))
kızlar çok stresliyim ya yarın fetal ekoya gireceğim kalp atışım yüksek sabahtan beri ne yapsam sakinleşirim.. bırde burnum kanıyor benım hep ya özellikle uykuda hergün yastık değiştiryorum siz de oluyor mu
alemsin valla film gibi olmus tanisma hikayeniz ama esin de bir alem nasil sabretmis o kadar senle kavga edene kadar soyleseymis ya hele elini tuttgu ani dusundum desen esinin arkadasiyla kavga et san sonra adam gelsin senin elini tutsun iyi tutmussun kendini gercekten.yalniz esinde esprili biri tencere yuvarlanmis kapagini bulmus resmen Allah muhabbetinizi artirsin fitnelerin araniza girmesine firsat vermesin insallah.Ama ne guzel cocuklarina anlatacagin komil bir tanisma hikayen var yasarken pek oyle degilmis ama.cok hos ya.bu arada bende konyadan mezunum ama egitim meramdaydik 2010 mezunuyum sen ne zaman mezun oldun.olurda buralara tayinin cikarsa gorusuruz insallah.
obur yazini okudum da nasil bir kadin bu ya laftan anlamiyor dayaktan mi anliyor ne iyi sabretmissin ya sesini cikarmasaydin seni cok ezermis sende kac kere ayrilirdin.ne demek dugunde esini kizla oynatmak ya yalniz esin niye senin yanina gelniyor orayi anlamadim:s
gerçekten çok haklısın insan ne kadar bilinçlenirse okadar paronaya oluyor :)acaba şöylemi acaba böylemi diye.bende bugünlerde kasılma nasıl olur hadi bende de varsa hah birşey oldu bumu acaba kasılma demek.sonra netten buldum okudum hay okumaz olaydım busefer aha işte kasılldım ,hadi açılma olduysa falan filen .hani yani yoksa bile oluyor birden pisikolojik :)caın ne istiyorsa ye zararlı olabileceğini düşündüğün şeyden kafi miktarda ye :)))))))))ne kolalarla çocuk doğuran var zeka fışkırıyor.
ofetal eko ne canım ya ::))niye giriyorsunki.kalp çarpması bendede var ama guatr le ilgili benimki diye öenmsemiyorum hem nefes almakta bile zorlanıyorum bazen.drne sormanda yarar var.birazda dizi falan izle başka birşye dalarsın
kızlar yengem nıhayet dogurdu sımdı yegenımı gormeye ucuyorummmmmmmmm :)
cennet kokulum benım yaaa
bugun zeynep kamılde randevum var bakalım belkı muayene olurum ayrıntılı ultrason ıcın sıra alıcam umarım 1 ay ıcerısıne verırler hepınızı optum
aksam ayaklarım yere basarsa gorusuruz:)
Kuzucanlar şimdi alıntı yapamıyorum ama hemen dedikoduları vereyim buarada
hepinize çok teşekkür ederimmm
Okadar rahatladım kii; karnımın şişliğide biraz bundanmışş
Resmen söndümm
Şimdi yine aradı dedim yaa
İşte aradığımdan beri çok üzülmüşş, çok aklına takmışş
Yerden göğe kadar haklıymışımm
Kendi hamileliğinde yaşadığı sıkıntıları mutlulukları onu aramayınca insanlar ne kadar içerlediğini anlattı
ve durup durup seni çok seviyorum ben sakın yanlış anlama dedi
Bende de yelkenler fora hemeeenn aahhh buu insan tarafımm hemenn fatih ürek oluveriyorr yumoşş yumoşş
Asıl bombaaa dırrrıııınnn dırııınnn dırıııınnnn
Facede ekli olanlar baksınnn yorum yapmışşş bizimmm kiii
Demek kii neymişşş insanın gözüne gözüne sokmak lazımmışş bazı şeylerii
Bu zamana kadar nerdeydinde şimdi nasıl oldu da yazdın dimiii
İşte görümcemin yorumu faceden : canım bebegımızı kucagımıza almayı sabırsızlıkla beklıyoruz..ne sanslıkı benım canım yıgenım sızın gıbı anne ve babaya sahıp olacak..Allahım saglıklı ve guzel gunler nasıp eder ınsallah..sızı cok sewıyorum..optum bebısımı...
5 saat önce, mobil ile · Beğen
haa bide rüyamdaki bebek siyah saçlıyıdı.. günlüğümde bugun saçları şekillenmeye başladı diyince aklıma geldi
selam kızlar...
pek yazamamış olsam da takip ettim sizleri.. bu arada biz de 2 hafta önce oğluşumuzun tatlı mı tatlı şirin mi şirin pipisini gördüüüük (=
umarım hepiniz için herşey yolundadır.. bulantısı olanlar rahatlamıştır..
bu arada göbüşleriniz ne durumda ???
kızlar hastenden geldımmmmmmmmmm
ben yegenıme asık oldum ya nasıl bı duygu yerım ben onuuuuuuuu
oda oda gezıp yenı dogan tum bebeklerı sevdım :) hepsı oyle sekerkı
cennet kokulularım benım yaa ama yegenım bı baska bız konusurken sankı karsımızda buyuk bırı var gıbı bızı dınlıyor
hep konusmamızı ıstıyor onunla kucaktan ınınce aglıyor tatlı cadımız olucak :) ısmı sevde zümra
yengem cok zorlandı dogumu bıraz zor oldu malesef acılma olmayınca
bıraz dınlensın kendıne gelsın bol bol dogumu konusuruz
ben artık her gun abımlere aboneyımmmmm acı k acı kdıyorum sutum olsun
yegenımı eve kacırcam annelık duygumu benımkı dogana kadar onunla gıderırım
ya ne guzel bısey kızlar ınanın orda olmanızı ısterdım bır suru dogum yapan anne
hamıle olmasam cıdden cok uzulurdum bugune kadar esım ıcın korunmayı bırakmıstım o cok ıstıyor dıye
ama sımdı kendım ıcın ıstıyorum yavrumu kokluyayım onu bagrıma basayım
zeynepkamılede gıttım malesef 3 ay dolu ıkı devlet hastanesıde ozelde arastırcam
afıyet ve atlas hastanesı umranıyede bakalım fıyatlar nasıl
kızlar zeynepkamıle gelebılcekler 10 hafta ucretsız annelık egıtım ısemınerlerı var
carsamba ve cuma gunlerı tek gun haftada 13 16 arası eslerde gelıyor ısterse kı ıstenıyorlar :)
ve belge verıyorlar kurs sonu cok guzel egıtım verılıcek hemsıreyle konustum brosuru ıncelıcem
ısteyene detaylı bılgı verırım ve ıletısım numarasını zeynepkamılın kayıt ıcın
canım ayrıntılı usg hem bebişin kalbınde hem delik hemde damarlarında terslık varmıs oyle denıldı ama kuzum daha küçük olduğu kesin denılmedı.. yarına gün verdiler işte çoçuk kardiyoloğu hemde perinatolaji aynı anda bakıp tanı koyacaklarmış.. ama tanı kesin olsa da tedavisi varmış ama işte bıraz acı çekecek kuzum ama yoktur anne olarak ben hissediyorum kuzum sadece anneyi uğraştırmayı seviyor ama yine stres oluyorum.. kalp çarpması normalde yok ama sıkılınca oluyor..
Allah kolaylık versin canım iş kolay aslındada insanlarla anlaşmak gerçekten zor bende tekstil teknikeriyim planlama yapıyorum ve çok stresli bir işim var allahtan bebğim olacağının haberini aldığımda ben evdeydm çalışmıyordum ve iş arıyordum öyle oluncada işe girmedim bidaha .Doğsun büyüsün öyle çalışırım bidaha dedim.Yoksa allah korusun çocuğumu kaybetmiş bile olabilirdim.Gerçi bu kadar yoğunluğa alışıncada evde olmak çok zor gelior bide kışa denk geldi o yüzden hep uyku modundayım.Çalışmak güzel ama maalesef her işin bir stresi oluyor.Devlet dairesinde çalışman emin ol daha avantajlı çünkü özelde olmak daha zor.En azından hava alıcam deyip çıkabiliyorsun dışarıya.Senin bebeğin herşeyden daha önemli ve değerli o yüzden çok kafana takmamaya çalış canım kısa cümleler kur hiç uzatma baktın olmuyor başkalarına havale et.Yolu yarıladık zaten az kaldı azcık daha sabrediver herşey güzel olacak inşallah.
vallahi bilemiyorum tatlım sisteminizi ama o an için en uygun neyse onu yapmalısın
canım allahın ıznıyle melegınde ınsallah bırsey cıkmayacak dualarım sızınle :13:canım ayrıntılı usg hem bebişin kalbınde hem delik hemde damarlarında terslık varmıs oyle denıldı ama kuzum daha küçük olduğu kesin denılmedı.. yarına gün verdiler işte çoçuk kardiyoloğu hemde perinatolaji aynı anda bakıp tanı koyacaklarmış.. ama tanı kesin olsa da tedavisi varmış ama işte bıraz acı çekecek kuzum ama yoktur anne olarak ben hissediyorum kuzum sadece anneyi uğraştırmayı seviyor ama yine stres oluyorum.. kalp çarpması normalde yok ama sıkılınca oluyor..
kızlar herkee tekrar mrb bana cvp yazmdınız benim doğum 21 mayıs olucak ama cinsiyetini öğrenemedik doktor %51 kız dedi bakalım hayırlısı.
cnm bende kalsıyumu extra dısardan almıorumAA nasıl yani bende fraxaparin kullanıyorum aynı işlev zatende çokmu tüketmem lazım azmı bilmiyorumki daha kalsiyum hapı falan almadım ben
kızlar hastenden geldımmmmmmmmmm
ben yegenıme asık oldum ya nasıl bı duygu yerım ben onuuuuuuuu
oda oda gezıp yenı dogan tum bebeklerı sevdım :) hepsı oyle sekerkı
cennet kokulularım benım yaa ama yegenım bı baska bız konusurken sankı karsımızda buyuk bırı var gıbı bızı dınlıyor
hep konusmamızı ıstıyor onunla kucaktan ınınce aglıyor tatlı cadımız olucak :) ısmı sevde zümra
yengem cok zorlandı dogumu bıraz zor oldu malesef acılma olmayınca
bıraz dınlensın kendıne gelsın bol bol dogumu konusuruz
ben artık her gun abımlere aboneyımmmmm acı k acı kdıyorum sutum olsun
yegenımı eve kacırcam annelık duygumu benımkı dogana kadar onunla gıderırım
ya ne guzel bısey kızlar ınanın orda olmanızı ısterdım bır suru dogum yapan anne
hamıle olmasam cıdden cok uzulurdum bugune kadar esım ıcın korunmayı bırakmıstım o cok ıstıyor dıye
ama sımdı kendım ıcın ıstıyorum yavrumu kokluyayım onu bagrıma basayım
zeynepkamılede gıttım malesef 3 ay dolu ıkı devlet hastanesıde ozelde arastırcam
afıyet ve atlas hastanesı umranıyede bakalım fıyatlar nasıl
kızlar zeynepkamıle gelebılcekler 10 hafta ucretsız annelık egıtım ısemınerlerı var
carsamba ve cuma gunlerı tek gun haftada 13 16 arası eslerde gelıyor ısterse kı ıstenıyorlar :)
ve belge verıyorlar kurs sonu cok guzel egıtım verılıcek hemsıreyle konustum brosuru ıncelıcem
ısteyene detaylı bılgı verırım ve ıletısım numarasını zeynepkamılın kayıt ıcın
ahh ahh normalde mesaı ıcınde dısarı cıkacam de 40 dereden su getırırlerde halımı gorduler agladım aglayacam iyi çık dedilerbakalım yarın doktora gideceğiz ne diyecek
canım allahın ıznıyle melegınde ınsallah bırsey cıkmayacak dualarım sızınle :13:
Slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben biraz uyuşuk haldeyim bugün ben bir konuda yardım isticektim de özellikle öğretmen olan arkadaşlardan şimdi bizim doğum mayıs sonu gibi. Izinlerinizi nasıl kullanıcaksınız seneye eylül ayında hemen işe başlıcak mısınız veya rapor mu alacaksınız ben de rehber öğretmenim fikirlerinize ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?