2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve meleğine
Bana yardımcı olabilcek biri yok galiba bu forumda yaa anlamıyorum siz hamile değilmisiniz ya da hiç biriniz bebeği hissetmiyor mu? :)
canım benimki 16. haaftada direkt tekmeyi bastı... öyle sızlama falan olmadı yani...

ben sevdim....

amin amin cümlemize nasip etsin o güzel günleri anasına çekmediği belli

kızım manken gibide sanki talipmi çıktı kızıma topikte

beennnnn yani biiizzzzzz ....selvi boylu bi gelinim olsun isterim

merhaba kızlar,,,, ne cok yazmıssınız oyle. okumak 1.5 saatimi aldı ..:)

yaklaşık 4 gündür süreklı takip ediyor ama yorum yapmıyordum ..

moralim bozuk canım skkındı..

hangi akla hizmet edip 3.'lü test yaptırdıysam artık, testlerde cok az bi risk göruluyordu

az dahi olsa annelik iç gidüsünden olsa gerek kafaya takılıyor..

DüNürüm haricinde aileme dahi kımseye soylemedım testin sonucunu ...

daha fazla yorum yapıp canım sıkılmasın diye ..

hamımelelikte teselli öğüt vermek pek işe yaramıyor bunu anladım ...:)3.4 gundur avare avare geziniyordum test sonucları yüzünden .. Bugun doktor kontrolüm vardı..

doktor amcası; kızım bu yine dönmemiş cıkolata tatlı gibi seyler ye, bıraz dolaş gel dedı ... 1 saat sonra şükür dönmüştü.. doktor ölçüm almaya uğraş verırken, aklıma takıldı 22 gundur 5 kez benı cagırdınız bir sorunmu var diye sordum doktor beye... hayır kızım hiç bir sorun yok dedi detaylı bir şekılde ölçüm almak ıcın senı cagırıyorum dedı ..Normalde kalpteki bu ölçümü dunyada sadece suriyeliler yapıyor ama ben hastalarıma bu şekılde bakıyorum dedı..bütün ölçümler çok iyi dedi...4 gündür aklıma takılan testin sonucunu onada gösterdim.. kızım bu çok düşük bi risk 890 kadında 1 oluşabılıcek bir durum,,, 270 kadında bır yuksek deger cıksaydı aminiyosentez onerıyorum dedı..diğer cocuklarında ve ailendede oyle bı sorun yokmuş bu yuzden kafana takma dedı ..hem diyelımkı risk yüksek cıktı aldırırmısın diye sordu ( hayır asla ) dedım .. o halde kızım neden yaptırdın bu testi dedi..Salaklık ettim hocam dedim güldü detaylı ultrasona geleyımmı diye sordum .. Kızım ben senı 22 gun içinde 5 kez cagırdım dedı.. neden bılıyormusun diye sordu ... neden hocam dedım .. ölçümlerini detaylı ultrason'a yakın bir şekılde bakabılmek ıcın dedı ... Detaylı için ısrar etmıyorum ıstersen yaptır dedı ama onuda ban yapıcam.. biraz daha detaylı olacak ama bence gerek yok dedi....veeeee şunu anladımkı benım doktorum biii biii bitane...içimi rahatlattı....:)

Dünürüm....Bugun Doktora gittiğimizde bu kadar çok beklediğim için bana mükafaat olarak 4 boyutlu kızımın yüz resmini verdi....o kadar tatlı o kadar şeker bişiki anlatamam...
Sen şu mavi boncuk olayını bir daha düşün istersen :)

öhhhmmmm öhmmmmm

Bu arada ben oğlumcumun ismine karar verdim gibi...
Farkındaysanız ben diyorum
Eşim bu aralar etkisiz eleman çünkü

aram dora nasıl sizce?

Birr de fifkir versin diye söyleyeyim...
Arkadaşım kızının ismini afra su vermiş....
Güzelmiş bence

doğru sölüon canım aysim yanlış yazılmış gibi duruyo sanki yaa

alternatiflerin varsa güzel kız isimlerinden bizlere öner canım biz bitürlü bulamıoruz

iyi yolculuklar canım sağsalim gidin inşallah...

kızlar bizde bugün ananesi görsün die gittik dr.a büyümüş prensesmiz 300gr. 21 cm olmuş dalış yapçak gibi druodu:)herşeyimizde normalmiiş çok şükür...

benim oğlum tam erkek cici teyzesi bile düz hissetti..12 haftalık fotosunu koymuştum orada bile pipiş belliydi..meraklılarına duyurulur

Düşmezz elde patlamaz diyorsun yanii
Vallaa ben söz verememmm
Benimde kız ihtimalinden erkek olduu oyüzden düşer düşerr, düşer kukuş olur söz veremem
Ama satılan pipişli geri alınmaz ona göre

KIZLAR biz 18 haftadayiz siz neler hissediyorsunuz bebisden bazen bisiler hissediyorum

Sagda solda bazen ise Ortada oluyor göz seyrer gibi bazen ise hic birsey hissetmiyorum

Siz neler hissetiniz bu haftalarda Cinsiyetinide ögrene bildinizmi benim dok. Bakti ama bebgin kafasi yukarda dedi
gecistirdi birdakine bakcam diyor yani önumuzdeki 2 hafta sonra..!!!!!!!

Sizler ne zaman ögrendiniz cinsiyetini ??? :18: Doktorunuz kiz veya Oglan dediginde dogrumu cevap verdi merak ettim

Simdiden cevaplariniz icin Tsk ettimmmm !!!!!!!!

sağol cnm düşündüğün için
bizde isim belli ama uzun :)
mehmetali erk

canım bişey olmadığına çok sevindim raabbim kuzucuklarımızı kazadan beladan hastalıklardan korusun inşallah

Canım benim bebişim ortada hafif solda duruyor..
14. haftada öğrendım cınsıyetını .. Doktor %99 kız dedı...2. defa gittiğimde yine kız dedi.. Bugün yine sordum değişiklik varmı diye hayır yok kız dedi ..:)

bendde dra sordum bugün pıt pıtlarını hissediyorum dedim hiç sallamadı:26: kedidir ,kedi der gibi;

gazdır o gaz dedi geçiştirdi.. ne bitmez gazmış

way arkadaş ben bu dr ların bu gaz anlayışını bi çözemedim gitti
o nasıl bir avuntudur nasıl bir aldanıştır yaa
nerdeyse 30umuza geldik artık koca koca inanlarız
hiçmi hayatımızda gazımız olmadı be, bukadarınıda ayırt edemicezmi
çok sinirlendim bak şimdi tutmayın beni

canım benimmm hiç takılma o teste bunlar doğruluk oranı düşük olan testler sonuçta
hem bi teşhis değil sadece oran belirleme adına yapılan tahminler
heleki 3 lü testte öyle çok hata olabiliyomuşki
bende arıza bi doktora çattım adam herkesin inandıgı 2'liyi ben saymam 3'lü yapcaksın diye tutturmasaydı
inan bende yaptırmıcaktım 3'lü testi. onlar meleklerimiz bizim, ne olursa olsun kıyamıcağımıza göre
kii zaten riskin baya düşük çıkmış senin, hiiiiiçç üzme kendini ne olur
elde olmuyor biliyorum banada amniyotik bant var sende deyip gönderdi dr un biri bi araştırdım günlerce mahvoldum
sonrada bakıp bakıp hiçbi sorun yok endişelenme diyorlar.
ama olcakla ölceğin önüne geçemeyiz, bundan sonrası için rabbime tevekkül edip duayla beklicez yavrularımızı.
içini ferah tut emi kızın çok çok iyi

Son düzenleme:

ANLADIM CNM benimde dogum 26.05.2013 daha henuz kesin birsey söylemek istemiyorum dedi 20 ci Haftada anca dedi anlamadim burdaki doktorlar bi
garip Trdekiler hemen ögreniyor ben Almanyada oldugum icin cnm burdakiler sanirim böyle net cevap vermek icin bekliyorlar sanirim:18:

Bizde 2 hafta sonrayi beklicez bakalim insallah bu sefer söyler

Sag salim kucagimiza alalimda hayirlisi bakalimmm :2:

Ben bunların başıma geleceğini bıldıgımden testleri yaptırmama kararı almıstım ..
diğer ıkı hamılelıklerımde yaptırmamıstım.. 3 ayda bir doktora giderdim ama kafamda şimdiye nazaran daha rahattı..:)
Doktor 3lü test için sadece kan vereceksın dedıgınde iyi madem yaptırayım dedim..
gebelikte olmazsa olmazlardan biriymiş, seni anlayabılen sorularına gönül rahatlıgıyla cevab verebilen bir doktor bulmak..:)
Aynen canım Dua etmekten başka yapabılıcegımız bir şey yok...RABBİM herkese saglıklı evlatlar nasip etsin inş...Rabbim kımseyi evlat acısıyla snınamasın...

tutarmıyım hiç atla üzerine pembe panterim benim yani ben o pıtpıtları gazla karıştıracak kadar aptalmıyım adam resmen onu demeye getirdi

Benn dediimm ama benim gelinimm aslann gibidirrr
Bişiiiciii yokturrr anasıda boşuna stres yapıppp geriyordur kızımıı
Sora asabi bişi çıkacakk, kaynanası gibi adam dövüp duracakk
Şükürlerr olsunn amaa güzel güzel haberlerle geldin yaa kutusunuuu mıncık mıncıkk ettiğim gelinim benimm
Bide güzelmiymişşşş
Allaaahhhh kızında iyisinden anlarım hemen canımm oğluşumda pek şanslıı
aŞK OLSUN KUZUCUUMM sor bakk kime bakmışımm, kime mavi boncuk vermişimm
Başımm bağlıı dedimm vermem oğluşumuu dedimm
hattaa pipişi bile düşebilir siz bakmayın diyede imaa ettimm
Geliniiimmmm beniiimmmmmmmmm Bitane bitanee oo

Ben 17+6 öğrendim canım %100 erkek dedii
Ama erken öğrenenlerin coğu değişti

sağol cnm düşündüğün için
bizde isim belli ama uzun :)
mehmetali erk

Biz burda artık arkadaş olduk ne demek düşünmek elbet düşüncezz kuzum benim

İsmide pek yakışıklııı annesiii
Erk
Maşallahh subhanAllahh ismi gibi güzel ömrü olsunn tüm bebeklerimizinn

Canım burdada bazı doktorlar emın olmadıkları için bazen soylemeyebiliyorlar.. Bende sen gibi cinsiyet konusuna aşırı sekılde kafama takanlardandım..:) ilk cok deneyımlı diye bayan bır doktora gittim cok hastası oldugu ıcın kısa sure baktı ve tahmınımce cınsıyetı bılmesıne ragmen emın olmadıgı ıcın soylemedı bende farklı bı doktora gittim (iyiki gitmişim) her şerde bı hayır vardır derlerya gercekten bu soze ınanırım ben...
imkanın var ıse farklı bı doktora gorun bence..:)

mutlu günler arkadaşlar
çok uzun zaman oldu yazmayalı.ama ara ara nete girsem de sizlerden güzel haberler okumak çok güzel.yola beraber başladığımız arkadaşlarımın bebişlerinin güzel haberleri,cinsiyet yorumları insanı sevindiriyor.
Ben özellikle kesin olsun diye daha dün öğrendim bebişimin cinsiyetini.ve benim de inşallah pamuk şekeri bir kızım olacak.bu arada benim doktorum da hareketleri 20. aydan önce hissetmezsin,gaz sancısıdır o dedi ama ben yine de iletişime geçtiğimi düşünüyorum kızımla:)
tek sıkıntımız doktora göre tabi;şuana kadar 5 kilo almış olmam.çok kzıyor benim doktor kiloya.bu ay alma falan dedi ama ben çok da takmıyorum.tek istediğim yavrumun sağlığı.kilolar sonradan verilir.

Bu arada beni sağlık ocağından da aradılar(kaydımı önceden yaptırmıştım zaten).bu hafta gel de kilo ve idrar kontrolu yapalım dediler.Birde benden sorumlu olan ebe bana kendi telini verdi,kafana takılan bişey olursa ara diye.gideceğim kısmetse.sağlık ocağlarının bu kadar ilgili olduğunu bilmiyordum.

herkesin bebeşine kucak dolusu sevgiler yolluyoruz kızımla birlikte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…