- 24 Eylül 2012
- 273
- 0
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.281
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve meleğinegünaydın kızlar
dün doktor kontrolüm vardı. bebişim iyiymiş şükür ama ultrasonda kasılmalar görülüyo.doktor dün ve bugün için serum verdi.geçmezse hastaneye yatıracak.ayrıca antibiyotik kullanmaya başladım.bana dua edin kızlar.hem korkuyorum antibiyotiği kullanmaya hem de kullanmazsan bu gidişle hemen doğuracan sen dedi.
bu arada pipilenen kızımın yeniden pipisi düştü:sbu velet benimle oynuyor mu ne:)
canım benimki 16. haaftada direkt tekmeyi bastı...Bana yardımcı olabilcek biri yok galiba bu forumda yaa anlamıyorum siz hamile değilmisiniz ya da hiç biriniz bebeği hissetmiyor mu? :)
ben sevdim....yaaa kızlar iisim konusu tam bir muammaya döndü bizdede
kocamın dedigini ben begenmiyorum benim dedigimi o begenmiyo
pekbicici canım sizden farklı diyaloglar yok bizdede valla
artık sinirden gülmeye başladım
ancak kızım bu konuda pek eğlenmiyor anlaşılan
bu mevzular dönerken bizde, içerde ne tepikler attı bana yavrummmmmm
keşke onun ilerde ne isim isteyeceğini bilebilsek dimi
bu arada dikkatimi çekti seninki muro muro diye severken
baba murat'a bi gönderme yapıyo olmasın oğlana duyurup, senide alıştırmak baabında
bu arada arman ve arel ikiside çok hoş. erkek olsa eşimde arel'i düşünmüştü.
Baştan beri ela istiyordum ona binbir kulp buldu.
bende şimdi armin üstünde duruyorum, zaten hoşuma gidiyodu burdada duyunca pek bi sıcak geliyo çaldım sizden çaktırmaaa
ammaaaaaaaa onuda beğenmiyor bu adam beni delirtecek
dün akşam gelmiş "Aysim" nasıl peki diyor anlamıda güzel bak ay gibi güzel ışıldayan vb gibi bişimiş sanırım
ya ama simay'ın tepetaklak olmuşu gibi begenmedim ben, sizce nasıl?
amin amin cümlemize nasip etsin o güzel günlerianasına çekmediği belli
kızım manken gibide sanki talipmi çıktı kızıma topikte
Vallaa başımız bağlı bizim yoksa biliyorsunn hepsi oğluşumun niyetine hepinize mavi boncuk dağıtırdımm :26:
Zeyneepp dünürr sonra hemen başka kısmetlere bakıyorr
Teşekkür ederim canımmbakalım vazgeçmezse bizimm ayran gönüllümüzz Arden isminde hem fikiriz
Biraz isminii çaldıııkk ama gerçekten çookk beğendim
Seninde gönlüne göre olsun inşAllahh
ÇAL BEBİŞİM ÇAL bakarsın benimki kız olur sana tüm talipleri unuttururum düşünsene:) YAREN İLE ARDENİN NİKAH TÖRENLERİNDE.......:) aaaaaa süpermiş:)))))))))) heheheheheheheheheheeh
hem böyle makara dünişi nerden bulucam:) senin gelinin vardı yanlış hatırlamıyorsam şimdi beni topa tutacaklar:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
yaaa kızlar iisim konusu tam bir muammaya döndü bizdede
kocamın dedigini ben begenmiyorum benim dedigimi o begenmiyo
pekbicici canım sizden farklı diyaloglar yok bizdede valla
artık sinirden gülmeye başladım
ancak kızım bu konuda pek eğlenmiyor anlaşılan
bu mevzular dönerken bizde, içerde ne tepikler attı bana yavrummmmmm
keşke onun ilerde ne isim isteyeceğini bilebilsek dimi
bu arada dikkatimi çekti seninki muro muro diye severken
baba murat'a bi gönderme yapıyo olmasın oğlana duyurup, senide alıştırmak baabında
bu arada arman ve arel ikiside çok hoş. erkek olsa eşimde arel'i düşünmüştü.
Baştan beri ela istiyordum ona binbir kulp buldu.
bende şimdi armin üstünde duruyorum, zaten hoşuma gidiyodu burdada duyunca pek bi sıcak geliyo çaldım sizden çaktırmaaa
ammaaaaaaaa onuda beğenmiyor bu adam beni delirtecek
dün akşam gelmiş "Aysim" nasıl peki diyor anlamıda güzel bak ay gibi güzel ışıldayan vb gibi bişimiş sanırım
ya ama simay'ın tepetaklak olmuşu gibi begenmedim ben, sizce nasıl?
hamılelıgın yarısına geldık nerdeyse hala ısım belırleyemedık off esımde bende umutsuz vakayız
yavrumuz ısımsız dogucak dıyoruz nedense tıkandım kaldım ya ısım konusunda nette hep aynı ısımler
zahid esımle cok kafıyelı ısmı uyuyor manası cok guzel ama ıcımız ısınmadı nedense ozellıkle esımın
kız ısmı olsa of coktan bulmustum super ısımler var yegenımın ısmıne bayıldım mesela sevde zümra
Gıcık kocam 10dk once otobus kalkacak dıye wc ye gıtmeme ızın vermedıne cok gıdıyon anlamıyorum dıyo sankı keyfımden gıdıyorum 3 saat ıns dayanırım gecmıse cokkkk hızlı baktım sanırım ısım konusu konusuluyor ben hala ısım bulamadım aklımda yıgıt dolanıyo ama umutla ruyamda gormeyı bekllıyorummm
benim oğlum tam erkek cici teyzesi bile düz hissetti..12 haftalık fotosunu koymuştum orada bile pipiş belliydi..meraklılarına duyurulur
Anladım canımm
Merak ettimm görüyorum nickii ama sessiz sessiz duruyorsunn
Bende burda gülüp eğleniyorum bakma bende 2 gündür stresliyim işyerindee
Öğleden sonra işletme müdürü bi laf ettii kafam patlıyorr şimdii, 2 damlada ağlayıverdimm
Sonraa amaaann şurda dayanacağım kısmetse 3-4 ay daha
4 sene dayanmışımm geçer gider 4 aydaa
Sende kendini çok üzmee,sinirlendirmee bak bir kirpi kirpi oğluş daha olmasınn
Ozaman ciddi ciddi bu kız kıtlığında açıkta kalacağız tipten
Havadandır havadan
İsim için teşekkür ederim canımm
Sizde yok galiba isim mevzusu
merhaba kızlar,,,, ne cok yazmıssınız oyle. okumak 1.5 saatimi aldı ..:)
yaklaşık 4 gündür süreklı takip ediyor ama yorum yapmıyordum ..
moralim bozuk canım skkındı..
hangi akla hizmet edip 3.'lü test yaptırdıysam artık, testlerde cok az bi risk göruluyordu
az dahi olsa annelik iç gidüsünden olsa gerek kafaya takılıyor..
DüNürüm haricinde aileme dahi kımseye soylemedım testin sonucunu ...
daha fazla yorum yapıp canım sıkılmasın diye ..
hamımelelikte teselli öğüt vermek pek işe yaramıyor bunu anladım ...:)3.4 gundur avare avare geziniyordum test sonucları yüzünden .. Bugun doktor kontrolüm vardı..
doktor amcası; kızım bu yine dönmemiş cıkolata tatlı gibi seyler ye, bıraz dolaş gel dedı ... 1 saat sonra şükür dönmüştü.. doktor ölçüm almaya uğraş verırken, aklıma takıldı 22 gundur 5 kez benı cagırdınız bir sorunmu var diye sordum doktor beye... hayır kızım hiç bir sorun yok dedi detaylı bir şekılde ölçüm almak ıcın senı cagırıyorum dedı ..Normalde kalpteki bu ölçümü dunyada sadece suriyeliler yapıyor ama ben hastalarıma bu şekılde bakıyorum dedı..bütün ölçümler çok iyi dedi...4 gündür aklıma takılan testin sonucunu onada gösterdim.. kızım bu çok düşük bi risk 890 kadında 1 oluşabılıcek bir durum,,, 270 kadında bır yuksek deger cıksaydı aminiyosentez onerıyorum dedı..diğer cocuklarında ve ailendede oyle bı sorun yokmuş bu yuzden kafana takma dedı ..hem diyelımkı risk yüksek cıktı aldırırmısın diye sordu ( hayır asla ) dedım .. o halde kızım neden yaptırdın bu testi dedi..Salaklık ettim hocam dedim güldüdetaylı ultrasona geleyımmı diye sordum .. Kızım ben senı 22 gun içinde 5 kez cagırdım dedı.. neden bılıyormusun diye sordu ... neden hocam dedım .. ölçümlerini detaylı ultrason'a yakın bir şekılde bakabılmek ıcın dedı ... Detaylı için ısrar etmıyorum ıstersen yaptır dedı ama onuda ban yapıcam.. biraz daha detaylı olacak ama bence gerek yok dedi....veeeee şunu anladımkı benım doktorum biii biii bitane...içimi rahatlattı....:)
KIZLAR biz 18 haftadayiz siz neler hissediyorsunuz bebisden bazen bisiler hissediyorum
Sagda solda bazen ise Ortada oluyor göz seyrer gibi bazen ise hic birsey hissetmiyorum
Siz neler hissetiniz bu haftalarda Cinsiyetinide ögrene bildinizmi benim dok. Bakti ama bebgin kafasi yukarda dedi
gecistirdi birdakine bakcam diyor yani önumuzdeki 2 hafta sonra..!!!!!!!
Sizler ne zaman ögrendiniz cinsiyetini ??? :18: Doktorunuz kiz veya Oglan dediginde dogrumu cevap verdi merak ettim
Simdiden cevaplariniz icin Tsk ettimmmm !!!!!!!!
bendde dra sordum bugün pıt pıtlarını hissediyorum dedim hiç sallamadı:26: kedidir ,kedi der gibi;
gazdır o gaz dedigeçiştirdi.. ne bitmez gazmış
hangi akla hizmet edip 3.'lü test yaptırdıysam artık, testlerde cok az bi risk göruluyordu
hamımelelikte teselli öğüt vermek pek işe yaramıyor bunu anladım ...:)3.4 gundur avare avare geziniyordum test sonucları yüzünden .. Bugun doktor kontrolüm vardı..
doktor amcası; kızım bu yine dönmemiş cıkolata tatlı gibi seyler ye, bıraz dolaş gel dedı ... 1 saat sonra şükür dönmüştü.. doktor ölçüm almaya uğraş verırken, aklıma takıldı 22 gundur 5 kez benı cagırdınız bir sorunmu var diye sordum doktor beye... hayır kızım hiç bir sorun yok dedi detaylı bir şekılde ölçüm almak ıcın senı cagırıyorum dedı ..Normalde kalpteki bu ölçümü dunyada sadece suriyeliler yapıyor ama ben hastalarıma bu şekılde bakıyorum dedı..bütün ölçümler çok iyi dedi...4 gündür aklıma takılan testin sonucunu onada gösterdim.. kızım bu çok düşük bi risk 890 kadında 1 oluşabılıcek bir durum,,, 270 kadında bır yuksek deger cıksaydı aminiyosentez onerıyorum dedı..diğer cocuklarında ve ailendede oyle bı sorun yokmuş bu yuzden kafana takma dedı ..hem diyelımkı risk yüksek cıktı aldırırmısın diye sordu ( hayır asla ) dedım .. o halde kızım neden yaptırdın bu testi dedi..Salaklık ettim hocam dedim güldüdetaylı ultrasona geleyımmı diye sordum .. Kızım ben senı 22 gun içinde 5 kez cagırdım dedı.. neden bılıyormusun diye sordu ... neden hocam dedım .. ölçümlerini detaylı ultrason'a yakın bir şekılde bakabılmek ıcın dedı ... Detaylı için ısrar etmıyorum ıstersen yaptır dedı ama onuda ban yapıcam.. biraz daha detaylı olacak ama bence gerek yok dedi....veeeee şunu anladımkı benım doktorum biii biii bitane...içimi rahatlattı....:)
Dünürüm....Bugun Doktora gittiğimizde bu kadar çok beklediğim için bana mükafaat olarak 4 boyutlu kızımın yüz resmini verdi....o kadar tatlı o kadar şeker bişiki anlatamam...
Sen şu mavi boncuk olayını bir daha düşün istersen :)
Canım benim bebişim ortada hafif solda duruyor..
14. haftada öğrendım cınsıyetını .. Doktor %99 kız dedı...2. defa gittiğimde yine kız dedi.. Bugün yine sordum değişiklik varmı diye hayır yok kız dedi ..:)
doktor amcası; kızım bu yine dönmemiş cıkolata tatlı gibi seyler ye, bıraz dolaş gel dedı ... 1 saat sonra şükür dönmüştü.. doktor ölçüm almaya uğraş verırken, aklıma takıldı 22 gundur 5 kez benı cagırdınız bir sorunmu var diye sordum doktor beye... hayır kızım hiç bir sorun yok dedi detaylı bir şekılde ölçüm almak ıcın senı cagırıyorum dedı ..Normalde kalpteki bu ölçümü dunyada sadece suriyeliler yapıyor ama ben hastalarıma bu şekılde bakıyorum dedı..bütün ölçümler çok iyi dedi...4 gündür aklıma takılan testin sonucunu onada gösterdim.. kızım bu çok düşük bi risk 890 kadında 1 oluşabılıcek bir durum,,, 270 kadında bır yuksek deger cıksaydı aminiyosentez onerıyorum dedı..diğer cocuklarında ve ailendede oyle bı sorun yokmuş bu yuzden kafana takma dedı ..hem diyelımkı risk yüksek cıktı aldırırmısın diye sordu ( hayır asla ) dedım .. o halde kızım neden yaptırdın bu testi dedi..Salaklık ettim hocam dedim güldüdetaylı ultrasona geleyımmı diye sordum .. Kızım ben senı 22 gun içinde 5 kez cagırdım dedı.. neden bılıyormusun diye sordu ... neden hocam dedım .. ölçümlerini detaylı ultrason'a yakın bir şekılde bakabılmek ıcın dedı ... Detaylı için ısrar etmıyorum ıstersen yaptır dedı ama onuda ban yapıcam.. biraz daha detaylı olacak ama bence gerek yok dedi....veeeee şunu anladımkı benım doktorum biii biii bitane...içimi rahatlattı....:) Allah a şükür canım, gözün aydın, inşallah hep tertemiz çıkar testler, hepimiz için. ve yazdıkların için çok teşekkür ederim. Benim de cumartesi doktor kesin 3lü test istiycek ama ben yaptırmak çok istemiyorum çünkü sanırım bu testte hata payı daha yüksekmiş, oooffff bilemedim ki ya, ikiliyi yaptırdım bi de ayrıntılı yapıp kapatsam mı bu mevzuyu....:18::18::18::18:
Kızlar yine sallamıycaksınız amaben yine de sorayım benim aile hekimliğinde kaydım var ama hala aramadılar beni dormal mi bu, 20.haftayı mı bekliyorlar yoksa? sizde nasıl oldu süreç?
way arkadaş ben bu dr ların bu gaz anlayışını bi çözemedim gitti
o nasıl bir avuntudur nasıl bir aldanıştır yaa
nerdeyse 30umuza geldik artık koca koca inanlarız
hiçmi hayatımızda gazımız olmadı be, bukadarınıda ayırt edemicezmi
çok sinirlendim bak şimdi tutmayın beni
canım benimmm hiç takılma o teste bunlar doğruluk oranı düşük olan testler sonuçta
hem bi teşhis değil sadece oran belirleme adına yapılan tahminler
heleki 3 lü testte öyle çok hata olabiliyomuşki
bende arıza bi doktora çattım adam herkesin inandıgı 2'liyi ben saymam 3'lü yapcaksın diye tutturmasaydı
inan bende yaptırmıcaktım 3'lü testi. onlar meleklerimiz bizim, ne olursa olsun kıyamıcağımıza göre
kii zaten riskin baya düşük çıkmış senin, hiiiiiçç üzme kendini ne olur
elde olmuyor biliyorum banada amniyotik bant var sende deyip gönderdi dr un biri bi araştırdım günlerce mahvoldum
ama olcakla ölceğin önüne geçemeyiz, bundan sonrası için rabbime tevekkül edip duayla beklicez yavrularımızı.
içini ferah tut emi kızın çok çok iyi
way arkadaş ben bu dr ların bu gaz anlayışını bi çözemedim gitti
o nasıl bir avuntudur nasıl bir aldanıştır yaa
nerdeyse 30umuza geldik artık koca koca inanlarız
hiçmi hayatımızda gazımız olmadı be, bukadarınıda ayırt edemicezmi
çok sinirlendim bak şimdi tutmayın beni
Dünürüm....Bugun Doktora gittiğimizde bu kadar çok beklediğim için bana mükafaat olarak 4 boyutlu kızımın yüz resmini verdi....o kadar tatlı o kadar şeker bişiki anlatamam...
Sen şu mavi boncuk olayını bir daha düşün istersen :)
öhhhmmmm öhmmmmm
KIZLAR biz 18 haftadayiz siz neler hissediyorsunuz bebisden bazen bisiler hissediyorum
Sagda solda bazen ise Ortada oluyor göz seyrer gibi bazen ise hic birsey hissetmiyorum
Siz neler hissetiniz bu haftalarda Cinsiyetinide ögrene bildinizmi benim dok. Bakti ama bebgin kafasi yukarda dedi
gecistirdi birdakine bakcam diyor yani önumuzdeki 2 hafta sonra..!!!!!!!
Sizler ne zaman ögrendiniz cinsiyetini ??? :18: Doktorunuz kiz veya Oglan dediginde dogrumu cevap verdi merak ettim
Simdiden cevaplariniz icin Tsk ettimmmm !!!!!!!!
sağol cnm düşündüğün için
bizde isim belli ama uzun :)
mehmetali erk
doktor amcası; kızım bu yine dönmemiş cıkolata tatlı gibi seyler ye, bıraz dolaş gel dedı ... 1 saat sonra şükür dönmüştü.. doktor ölçüm almaya uğraş verırken, aklıma takıldı 22 gundur 5 kez benı cagırdınız bir sorunmu var diye sordum doktor beye... hayır kızım hiç bir sorun yok dedi detaylı bir şekılde ölçüm almak ıcın senı cagırıyorum dedı ..Normalde kalpteki bu ölçümü dunyada sadece suriyeliler yapıyor ama ben hastalarıma bu şekılde bakıyorum dedı..bütün ölçümler çok iyi dedi...4 gündür aklıma takılan testin sonucunu onada gösterdim.. kızım bu çok düşük bi risk 890 kadında 1 oluşabılıcek bir durum,,, 270 kadında bır yuksek deger cıksaydı aminiyosentez onerıyorum dedı..diğer cocuklarında ve ailendede oyle bı sorun yokmuş bu yuzden kafana takma dedı ..hem diyelımkı risk yüksek cıktı aldırırmısın diye sordu ( hayır asla ) dedım .. o halde kızım neden yaptırdın bu testi dedi..Salaklık ettim hocam dedim güldüdetaylı ultrasona geleyımmı diye sordum .. Kızım ben senı 22 gun içinde 5 kez cagırdım dedı.. neden bılıyormusun diye sordu ... neden hocam dedım .. ölçümlerini detaylı ultrason'a yakın bir şekılde bakabılmek ıcın dedı ... Detaylı için ısrar etmıyorum ıstersen yaptır dedı ama onuda ban yapıcam.. biraz daha detaylı olacak ama bence gerek yok dedi....veeeee şunu anladımkı benım doktorum biii biii bitane...içimi rahatlattı....:) canım beni de aramıyorlar...ben kayıt yaptırırken aşı kartıma tarihleri yazıp vermişlerdi...ben ona ggöre gidiyorum..Allah a şükür canım, gözün aydın, inşallah hep tertemiz çıkar testler, hepimiz için. ve yazdıkların için çok teşekkür ederim. Benim de cumartesi doktor kesin 3lü test istiycek ama ben yaptırmak çok istemiyorum çünkü sanırım bu testte hata payı daha yüksekmiş, oooffff bilemedim ki ya, ikiliyi yaptırdım bi de ayrıntılı yapıp kapatsam mı bu mevzuyu....:18::18::18::18:
Kızlar yine sallamıycaksınız amaben yine de sorayım benim aile hekimliğinde kaydım var ama hala aramadılar beni dormal mi bu, 20.haftayı mı bekliyorlar yoksa? sizde nasıl oldu süreç?
ANLADIM CNM benimde dogum 26.05.2013 daha henuz kesin birsey söylemek istemiyorum dedi 20 ci Haftada anca dedi anlamadim burdaki doktorlar bi
garip Trdekiler hemen ögreniyor ben Almanyada oldugum icin cnm burdakiler sanirim böyle net cevap vermek icin bekliyorlar sanirim:18:
Bizde 2 hafta sonrayi beklicez bakalim insallah bu sefer söyler
Sag salim kucagimiza alalimda hayirlisi bakalimmm :2:
doktor amcası; kızım bu yine dönmemiş cıkolata tatlı gibi seyler ye, bıraz dolaş gel dedı ... 1 saat sonra şükür dönmüştü.. doktor ölçüm almaya uğraş verırken, aklıma takıldı 22 gundur 5 kez benı cagırdınız bir sorunmu var diye sordum doktor beye... hayır kızım hiç bir sorun yok dedi detaylı bir şekılde ölçüm almak ıcın senı cagırıyorum dedı ..Normalde kalpteki bu ölçümü dunyada sadece suriyeliler yapıyor ama ben hastalarıma bu şekılde bakıyorum dedı..bütün ölçümler çok iyi dedi...4 gündür aklıma takılan testin sonucunu onada gösterdim.. kızım bu çok düşük bi risk 890 kadında 1 oluşabılıcek bir durum,,, 270 kadında bır yuksek deger cıksaydı aminiyosentez onerıyorum dedı..diğer cocuklarında ve ailendede oyle bı sorun yokmuş bu yuzden kafana takma dedı ..hem diyelımkı risk yüksek cıktı aldırırmısın diye sordu ( hayır asla ) dedım .. o halde kızım neden yaptırdın bu testi dedi..Salaklık ettim hocam dedim güldüdetaylı ultrasona geleyımmı diye sordum .. Kızım ben senı 22 gun içinde 5 kez cagırdım dedı.. neden bılıyormusun diye sordu ... neden hocam dedım .. ölçümlerini detaylı ultrason'a yakın bir şekılde bakabılmek ıcın dedı ... Detaylı için ısrar etmıyorum ıstersen yaptır dedı ama onuda ban yapıcam.. biraz daha detaylı olacak ama bence gerek yok dedi....veeeee şunu anladımkı benım doktorum biii biii bitane...içimi rahatlattı....:) Allah a şükür canım, gözün aydın, inşallah hep tertemiz çıkar testler, hepimiz için. ve yazdıkların için çok teşekkür ederim. Benim de cumartesi doktor kesin 3lü test istiycek ama ben yaptırmak çok istemiyorum çünkü sanırım bu testte hata payı daha yüksekmiş, oooffff bilemedim ki ya, ikiliyi yaptırdım bi de ayrıntılı yapıp kapatsam mı bu mevzuyu....:18::18::18::18:
Canım mani olmuş gibi olmıyım ama 2 li testin iyi cıktıysa 3lü yaptırıpta kafanı bulandırma... sonra ben gibi acabaların içinde bulanırsın ..:)
ben de geldimmmmm
ben de hamisimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?