- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.301
KIZLAR biz 18 haftadayiz siz neler hissediyorsunuz bebisden bazen bisiler hissediyorum
Sagda solda bazen ise Ortada oluyor göz seyrer gibi bazen ise hic birsey hissetmiyorum
Siz neler hissetiniz bu haftalarda Cinsiyetinide ögrene bildinizmi benim dok. Bakti ama bebgin kafasi yukarda dedi
gecistirdi birdakine bakcam diyor yani önumuzdeki 2 hafta sonra..!!!!!!!
Sizler ne zaman ögrendiniz cinsiyetini ??? :18: Doktorunuz kiz veya Oglan dediginde dogrumu cevap verdi merak ettim
Simdiden cevaplariniz icin Tsk ettimmmm !!!!!!!!
merhaba kızlar,,,, ne cok yazmıssınız oyle. okumak 1.5 saatimi aldı ..:)
yaklaşık 4 gündür süreklı takip ediyor ama yorum yapmıyordum ..
moralim bozuk canım skkındı..
hangi akla hizmet edip 3.'lü test yaptırdıysam artık, testlerde cok az bi risk göruluyordu
az dahi olsa annelik iç gidüsünden olsa gerek kafaya takılıyor..
DüNürüm haricinde aileme dahi kımseye soylemedım testin sonucunu ...
daha fazla yorum yapıp canım sıkılmasın diye ..
hamımelelikte teselli öğüt vermek pek işe yaramıyor bunu anladım ...:)3.4 gundur avare avare geziniyordum test sonucları yüzünden .. Bugun doktor kontrolüm vardı..
doktor amcası; kızım bu yine dönmemiş cıkolata tatlı gibi seyler ye, bıraz dolaş gel dedı ... 1 saat sonra şükür dönmüştü.. doktor ölçüm almaya uğraş verırken, aklıma takıldı 22 gundur 5 kez benı cagırdınız bir sorunmu var diye sordum doktor beye... hayır kızım hiç bir sorun yok dedi detaylı bir şekılde ölçüm almak ıcın senı cagırıyorum dedı ..Normalde kalpteki bu ölçümü dunyada sadece suriyeliler yapıyor ama ben hastalarıma bu şekılde bakıyorum dedı..bütün ölçümler çok iyi dedi...4 gündür aklıma takılan testin sonucunu onada gösterdim.. kızım bu çok düşük bi risk 890 kadında 1 oluşabılıcek bir durum,,, 270 kadında bır yuksek deger cıksaydı aminiyosentez onerıyorum dedı..diğer cocuklarında ve ailendede oyle bı sorun yokmuş bu yuzden kafana takma dedı ..hem diyelımkı risk yüksek cıktı aldırırmısın diye sordu ( hayır asla ) dedım .. o halde kızım neden yaptırdın bu testi dedi..Salaklık ettim hocam dedim güldüdetaylı ultrasona geleyımmı diye sordum .. Kızım ben senı 22 gun içinde 5 kez cagırdım dedı.. neden bılıyormusun diye sordu ... neden hocam dedım .. ölçümlerini detaylı ultrason'a yakın bir şekılde bakabılmek ıcın dedı ... Detaylı için ısrar etmıyorum ıstersen yaptır dedı ama onuda ban yapıcam.. biraz daha detaylı olacak ama bence gerek yok dedi....veeeee şunu anladımkı benım doktorum biii biii bitane...içimi rahatlattı....:) Allah a şükür canım, gözün aydın, inşallah hep tertemiz çıkar testler, hepimiz için. ve yazdıkların için çok teşekkür ederim. Benim de cumartesi doktor kesin 3lü test istiycek ama ben yaptırmak çok istemiyorum çünkü sanırım bu testte hata payı daha yüksekmiş, oooffff bilemedim ki ya, ikiliyi yaptırdım bi de ayrıntılı yapıp kapatsam mı bu mevzuyu....:18::18::18::18:
Kızlar yine sallamıycaksınız amaben yine de sorayım benim aile hekimliğinde kaydım var ama hala aramadılar beni dormal mi bu, 20.haftayı mı bekliyorlar yoksa? sizde nasıl oldu süreç?
benimkide aramadı ama ben tesadüfen sağlık ocağına gdidip bilgi vermiştim o da şu tarhte gelin demişti, gerçi halaa kararsızım yaptırma konusunda bakalım artık
Canım burdada bazı doktorlar emın olmadıkları için bazen soylemeyebiliyorlar.. Bende sen gibi cinsiyet konusuna aşırı sekılde kafama takanlardandım..:) ilk cok deneyımlı diye bayan bır doktora gittim cok hastası oldugu ıcın kısa sure baktı ve tahmınımce cınsıyetı bılmesıne ragmen emın olmadıgı ıcın soylemedı bende farklı bı doktora gittim (iyiki gitmişim) her şerde bı hayır vardır derlerya gercekten bu soze ınanırım ben...
imkanın var ıse farklı bı doktora gorun bence..:)
hangi akla hizmet edip 3.'lü test yaptırdıysam artık, testlerde cok az bi risk göruluyordu
hamımelelikte teselli öğüt vermek pek işe yaramıyor bunu anladım ...:)3.4 gundur avare avare geziniyordum test sonucları yüzünden .. Bugun doktor kontrolüm vardı..
doktor amcası; kızım bu yine dönmemiş cıkolata tatlı gibi seyler ye, bıraz dolaş gel dedı ... 1 saat sonra şükür dönmüştü.. doktor ölçüm almaya uğraş verırken, aklıma takıldı 22 gundur 5 kez benı cagırdınız bir sorunmu var diye sordum doktor beye... hayır kızım hiç bir sorun yok dedi detaylı bir şekılde ölçüm almak ıcın senı cagırıyorum dedı ..Normalde kalpteki bu ölçümü dunyada sadece suriyeliler yapıyor ama ben hastalarıma bu şekılde bakıyorum dedı..bütün ölçümler çok iyi dedi...4 gündür aklıma takılan testin sonucunu onada gösterdim.. kızım bu çok düşük bi risk 890 kadında 1 oluşabılıcek bir durum,,, 270 kadında bır yuksek deger cıksaydı aminiyosentez onerıyorum dedı..diğer cocuklarında ve ailendede oyle bı sorun yokmuş bu yuzden kafana takma dedı ..hem diyelımkı risk yüksek cıktı aldırırmısın diye sordu ( hayır asla ) dedım .. o halde kızım neden yaptırdın bu testi dedi..Salaklık ettim hocam dedim güldüdetaylı ultrasona geleyımmı diye sordum .. Kızım ben senı 22 gun içinde 5 kez cagırdım dedı.. neden bılıyormusun diye sordu ... neden hocam dedım .. ölçümlerini detaylı ultrason'a yakın bir şekılde bakabılmek ıcın dedı ... Detaylı için ısrar etmıyorum ıstersen yaptır dedı ama onuda ban yapıcam.. biraz daha detaylı olacak ama bence gerek yok dedi....veeeee şunu anladımkı benım doktorum biii biii bitane...içimi rahatlattı....:)
Canım mani olmuş gibi olmıyım ama 2 li testin iyi cıktıysa 3lü yaptırıpta kafanı bulandırma... sonra ben gibi acabaların içinde bulanırsın ..:)
CNM BNM TAHMİN ETMİŞTİM TESTLERLE İLGİLİ Bİ SORUN OLDUĞUNU
AMA DR UNDA DEDİĞİ GİBİ KORKACAK Bİ ORANDA DEĞİL
VEMAŞALLAH ÇOK DA TATLI Bİ DR UN VAR ANLADIĞIM KADARIYLA
HADİ BAKALIM GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUN ARTIK TAKMA HİÇBİŞEYİ ANNECİK
MAŞALLAH SANADA KUZUNADA
guzel cnm ben begendımmmKızlarrrr kızlaaarrrrrrrrrrrrrrr
Eşime söyledim; Önce dalga geçti yineee
Arden dedimmmadlen gibii dediii
Eyyytttt yeteeerr uleeenn o azmandı bu arieldi o ayçaydıı çok biliyorsan sen bul dedimdee
En son kararı ben vereceğim tabiii, çalışş çalışş ürettt dedii
Şuan kıpkırmızıyım dedim sonraa şaka şakaa karıcım dediiiii
Ali Arden onaydannn geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ve eşim dışında kuzeniimm ve arkadaşlarıma sordumm çookk beğendileerr
Hattaa kuzenimm replikk yaptıııı
Ardeeeennn oğlummm geell Ardeennn bebeğiiimmm diyee
Ayy bi hoşuma gitti bir hoşuma gittiii
esesey çoookk çoookk teşekkür ederimmm canımm, isimm anasııı
Sanırım Ali Arden olacak bebeğimm, (kısmetse nasipse)
Ve soyadımla uyumuda çok güzeell
ekeldım kuzummmm
İSİM YAŞ SAT TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ CİNSİYET BEBİŞİN İSMİ ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ
yokh 27 25 Ağutos 27 mayıs Kızşimdilik muamma 3. gebelik ancak İLK bebeğim
herkezztee herkezzttee var bu ısım mevzusubu isim konusucinsiyeti öğrendiğimizden beri bizimde tartışma konularımızdan biri oldu...
gerçi önceside vardı kv sağolsun daha bebek ortada yokken kimse benim ismimi koymadı
sizin bebek olursa benim adım olsun demişti ben kv adını beğeniyorum (senem)
ama yinede koymak istemıyodum haliylee.. o yüzden de oğlum olucağını duyunca sevindim
kızımın olmasınıda çok ama çok istiyorum ama araya zaman girmesi iyi olcak belki ozmna eltim fln doğurur düşüncesindeyim :)
nerdeyse bütün forumda olan sorun bzdede var eşim beğendiğim isimlere kulp takıyo sürekli
bide o yetmezmiş gibi eşimin yiğenleri sürekli dalga geçiyolar yok cumali olsun yok hüseyin olsun (kp adı)
bir sürü bir sürü gıcık oluncak isimler söylüyolar ilk başlarda gülüyodum ama sürekli aynı şeyleri söyleyince
artık bozulduğumu belli etmeye çalışıyorum ama anlamamkta ısrarcılar
bi gün sizin çocuğunuz olduğunda o isimleri koyarsınız diyesim geliyo yakındır...
öyle yani bizdede durumlar böyle..
ama şu sıralar Eğmen ismi biraz kafama yatıyo ama daha tam düşünmedik
kızlar bir kıyamet senaryosudur gidiyor..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
canım beni de aramıyorlar...ben kayıt yaptırırken aşı kartıma tarihleri yazıp vermişlerdi...ben ona ggöre gidiyorum..
benimkide aramadı ama ben tesadüfen sağlık ocağına gdidip bilgi vermiştim o da şu tarhte gelin demişti, gerçi halaa kararsızım yaptırma konusunda bakalım artık
aşıyı ben bügün vuruldum geç kalmışın dedi 20. haftayı bekleme sen
inşallah doktorum aklımı çelmezse ben de öle yapıyım istiorum.Canım mani olmuş gibi olmıyım ama 2 li testin iyi cıktıysa 3lü yaptırıpta kafanı bulandırma... sonra ben gibi acabaların içinde bulanırsın ..:)
kızlar yaa size bişey sorcam..benim özellikle öğleden sonra ve aksamları boğazımda bir yanma oluyo..midemden geliyo heralde..
sizde de böyle bi sorun yaşayan var mı?? daha doktora gitmeme 15 gun var.. ilaç falan kullanan var mı bununla ilgili merak ettim..yada ne yapılabilir.??:18::18:
bana aşı kartı bile vermediler, ben yarın arayım da bi kalaylayım şunlarıgeç kalmayım da bari haftaya hemen gidiyim.
inşallah doktorum aklımı çelmezse ben de öle yapıyım istiorum.
kızlar yaa size bişey sorcam..benim özellikle öğleden sonra ve aksamları boğazımda bir yanma oluyo..midemden geliyo heralde..
sizde de böyle bi sorun yaşayan var mı?? daha doktora gitmeme 15 gun var.. ilaç falan kullanan var mı bununla ilgili merak ettim..yada ne yapılabilir.??:18::18:
doktor amcası; kızım bu yine dönmemiş cıkolata tatlı gibi seyler ye, bıraz dolaş gel dedı ... 1 saat sonra şükür dönmüştü.. doktor ölçüm almaya uğraş verırken, aklıma takıldı 22 gundur 5 kez benı cagırdınız bir sorunmu var diye sordum doktor beye... hayır kızım hiç bir sorun yok dedi detaylı bir şekılde ölçüm almak ıcın senı cagırıyorum dedı ..Normalde kalpteki bu ölçümü dunyada sadece suriyeliler yapıyor ama ben hastalarıma bu şekılde bakıyorum dedı..bütün ölçümler çok iyi dedi...4 gündür aklıma takılan testin sonucunu onada gösterdim.. kızım bu çok düşük bi risk 890 kadında 1 oluşabılıcek bir durum,,, 270 kadında bır yuksek deger cıksaydı aminiyosentez onerıyorum dedı..diğer cocuklarında ve ailendede oyle bı sorun yokmuş bu yuzden kafana takma dedı ..hem diyelımkı risk yüksek cıktı aldırırmısın diye sordu ( hayır asla ) dedım .. o halde kızım neden yaptırdın bu testi dedi..Salaklık ettim hocam dedim güldüdetaylı ultrasona geleyımmı diye sordum .. Kızım ben senı 22 gun içinde 5 kez cagırdım dedı.. neden bılıyormusun diye sordu ... neden hocam dedım .. ölçümlerini detaylı ultrason'a yakın bir şekılde bakabılmek ıcın dedı ... Detaylı için ısrar etmıyorum ıstersen yaptır dedı ama onuda ban yapıcam.. biraz daha detaylı olacak ama bence gerek yok dedi....veeeee şunu anladımkı benım doktorum biii biii bitane...içimi rahatlattı....
Ya varya bunlara hiç takılma canım Allaha emanet et bebeğini o kadar birşey olacaksa olur zaten testler bile bir yere kadar tanıdığımızın riski 50/1 çıktı aminiyosentez yaptırdı o kadar riske karşı hiçbirşey çıkmadı şimdi kızı 4,5 yaşında hiçbirşeyide yok benimde olsa üzülürdüm işte insan engel olamıyor biliyorum ama yapacakda birşeyimiz yok ben 2 li tarama yaptırdm başkada yaptırmayı düşünmüyorum Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?