2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
2 ınternete gırdım dıye tlf nun sarjı bıtmeye yaklastı gecmıse hıc bakamadım ıns hersey yolundadır yolu yarıladım sukur kı ıns bolu dagıda acıksa 3 saatlık yolum kaldı

bende bayadır pıt pıt gibi hissediordum cnm ama artık daha fazla hissediorum değişik bi duygu karınca yürüyo gibi dalgalanıo gibi falan oluo , dr. 16. haftada kız dedi bugünde gittik hallaa aynı %100 dior Allah izin verrse

Allah a şükür canım, gözün aydın, inşallah hep tertemiz çıkar testler, hepimiz için. ve yazdıkların için çok teşekkür ederim. Benim de cumartesi doktor kesin 3lü test istiycek ama ben yaptırmak çok istemiyorum çünkü sanırım bu testte hata payı daha yüksekmiş, oooffff bilemedim ki ya, ikiliyi yaptırdım bi de ayrıntılı yapıp kapatsam mı bu mevzuyu....

Kızlar yine sallamıycaksınız ama ben yine de sorayım benim aile hekimliğinde kaydım var ama hala aramadılar beni dormal mi bu, 20.haftayı mı bekliyorlar yoksa? sizde nasıl oldu süreç?

aşıyı ben bügün vuruldum geç kalmışın dedi 20. haftayı bekleme sen

guzel cnm ben begendımmmadı gıbı guzel olsun ınsallahh
ekeldım kuzummmm
herkezztee herkezzttee var bu ısım mevzusu
bızımlede dalga cok gecıyo kuzenler

"Büyüdükçe büyüyorsun içimde
Hem büyüyorsun gönlümde

Tebessümüm oluyorsun
Bazense silik bir gözyaşı
... Ve hemen sesleniyorsun tıktıklarla anneciğine
Senin tıktıklarınla büyüyüveriyor sanki hayat
Sanki gönlüm büyüyor
Sanki herkes sığıyor içine

Gözüm de bahar, gönlüm de bahar beklentisi
Cemrenin toprağa hayat vermesi gibi
Bir bahar mevsiminin başında
Heyecanla,
bir serçe heyecanıyla
Bir gelincik masumiyetiyle
Bir tırtıl edasıyla
Dualarla
Seni bekliyorum
Prensesimmm..."

bir arkadaşatan alıntı, duygulandım

selam kizlarr,ben istanbul a geldim sonunda,geldigimle kar getirdim size nasilsiniz bakalim? kiyamet icin bekleyip gorucez ne kaldi sunun surasinda 7 saat falan

canım beni de aramıyorlar...ben kayıt yaptırırken aşı kartıma tarihleri yazıp vermişlerdi...ben ona ggöre gidiyorum..
benimkide aramadı ama ben tesadüfen sağlık ocağına gdidip bilgi vermiştim o da şu tarhte gelin demişti, gerçi halaa kararsızım yaptırma konusunda bakalım artık
aşıyı ben bügün vuruldum geç kalmışın dedi 20. haftayı bekleme sen

bana aşı kartı bile vermediler, ben yarın arayım da bi kalaylayım şunları geç kalmayım da bari haftaya hemen gidiyim.

Canım mani olmuş gibi olmıyım ama 2 li testin iyi cıktıysa 3lü yaptırıpta kafanı bulandırma... sonra ben gibi acabaların içinde bulanırsın ..:)
inşallah doktorum aklımı çelmezse ben de öle yapıyım istiorum.

Son düzenleme:
kızlar yaa size bişey sorcam..benim özellikle öğleden sonra ve aksamları boğazımda bir yanma oluyo..midemden geliyo heralde..
sizde de böyle bi sorun yaşayan var mı?? daha doktora gitmeme 15 gun var.. ilaç falan kullanan var mı bununla ilgili merak ettim..yada ne yapılabilir.??:18::18:

reniduo şurup içebilrsn cnm ben kullanıorum arada doktorum verdi rahatlıkla kullanabilior hamileler

bana aşı kartı bile vermediler, ben yarın arayım da bi kalaylayım şunları geç kalmayım da bari haftaya hemen gidiyim.

inşallah doktorum aklımı çelmezse ben de öle yapıyım istiorum.

bana aşı kartı verdiler..27 aralıkta 2.si vurlacak.gecen günde aradı hemşire aşıyı hatırlattı.bende unutmadım gelicem dedim..
bide doktorum sordu 3 lü mü 5 li mi yaptılar die bende bilmiyorum dedim.sonra aşı kartıma baktı 5li dedi..yani 5 tane aşı vurulcakmısım.bu iyi bişeymiş. 5li aşı olunca bi daha hiç olmak zorunda kalmıcakmışız..

reflu sanrım cnm...bende de oluyo hamılelıkten once yoktu normalmıs doktorum bana gavıscon tablet verdı bı danıs doktoruna..portakal cıkolata fln yıyınce daha cok olur

CNM BNM TAHMİN ETMİŞTİM TESTLERLE İLGİLİ Bİ SORUN OLDUĞUNU
AMA DR UNDA DEDİĞİ GİBİ KORKACAK Bİ ORANDA DEĞİL
VEMAŞALLAH ÇOK DA TATLI Bİ DR UN VAR ANLADIĞIM KADARIYLA
HADİ BAKALIM GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUN ARTIK TAKMA HİÇBİŞEYİ ANNECİK
MAŞALLAH SANADA KUZUNADA [/QUOTE]

Cok sagol canım...Cok takıntılı biriyim ..Ufak bi ihtimal olmuş olsa bile canımı sıktı ama geçti çok şukur ...:)
Evet gercekten cok tatlı diili bı doktorum var yakınımda olmuş olsaydın kesınlıkle tavsıye edebılıcegım bir doktor... binadan cıkışta 10 adım attıktan sonra doktorum karsımda ...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…